Νέα

Tantra Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ναι, ήταν γεμάτη για να το πουμε πιο ευγενικά και πολύ ευχάριστη
Την ιδια εποχη που ηταν η Τζοντη στην Γρηγ. Λαμπρακη στον Πειραια πηγαινα και σε μια Μαργαριτα που ηταν πισω από το Πανεπιστημιο Πειραια σε καποιο καθετο της Τσαμαδου.Ειχε ένα σκαραβαιο και κυκλοφορουσε και με ποδηλατο δεχοταν στο σπιτι της και εκανε εκπληκτικο μασαζ με μαεστρικη φραπεδια η body2body με προφυλακτικο για να μη πιτσιλησεις ,ειχε μανια με το φεγκ σουι και αναβε αρωματικα κερια την ωρα του μασαζ ,ειχε παει κανεις σας ?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πρώτη φορά μαθαίνω για αυτή την Μαργαρίτα από σένα τώρα που το έγραψες. Κρίμα που δεν είχε αναφερθεί παλιότερα.
Για την Κατερίνα που δούλευε μαζί με την Τζόντη, είχαμε γνωριστεί και κάναμε παρέα και εκτός του μασαζ. Από Αθήνα είναι, την είχα πάει και σπίτι της στην Αργυρούπολη.
Μετά τα έμπλεξε με έναν γιατρό από Θεσσαλονίκη και πήγε εκεί. Όλα αυτά γύρω στο 2011.
Δεν είχα καμμία επαφή έκτοτε.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Την ιδια εποχη που ηταν η Τζοντη στην Γρηγ. Λαμπρακη στον Πειραια πηγαινα και σε μια Μαργαριτα που ηταν πισω από το Πανεπιστημιο Πειραια σε καποιο καθετο της Τσαμαδου.Ειχε ένα σκαραβαιο και κυκλοφορουσε και με ποδηλατο δεχοταν στο σπιτι της και εκανε εκπληκτικο μασαζ με μαεστρικη φραπεδια η body2body με προφυλακτικο για να μη πιτσιλησεις ,ειχε μανια με το φεγκ σουι και αναβε αρωματικα κερια την ωρα του μασαζ ,ειχε παει κανεις σας ?

Β2Β με προφυλακτικό πρώτη φορά ακούω. Και εγώ πρώτη φορά ακούω για τη Μαργαρίτα. Κρίμα. Ακούγεται cult φάση. Θέλει κότσια να κυκλοφορείς με ποδήλατο Πειραιά

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Β2Β με προφυλακτικό πρώτη φορά ακούω. Και εγώ πρώτη φορά ακούω για τη Μαργαρίτα. Κρίμα. Ακούγεται cult φάση. Θέλει κότσια να κυκλοφορείς με ποδήλατο Πειραιά
Εβαζε αγγελια στα ΝΕΑ αλλα δουλευε σχεδόν ερασιτεχνικα. Μου ειχε πει  ότι θα μετακομιζε στην Λουτσα.Αυτα γυρω στο 2010 .Το ποδηλατο το εβαζε στο μετρο και πηγαινε σε διαφορες δουλειες της στην Αθηνα , εκεινη την εποχη επαιρνε 50 ευρω την επισκεψη .

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Εβαζε αγγελια στα ΝΕΑ αλλα δουλευε σχεδόν ερασιτεχνικα. Μου ειχε πει  ότι θα μετακομιζε στην Λουτσα.Αυτα γυρω στο 2010 .Το ποδηλατο το εβαζε στο μετρο και πηγαινε σε διαφορες δουλειες της στην Αθηνα , εκεινη την εποχη επαιρνε 50 ευρω την επισκεψη .
μηπως ειναι αυτη? κωνσταντινα,

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Μας προκαλείς πρωινιάτικα :)
Τι το ηθελα και την θυμηθηκα .Την εποχη εκεινη ξεκινησε να φτιαχνει καποιο πρόβλημα στα δοντια της και επειδή δεν μπορουσε να κανει πιπα ,με προφυλακτικο παντα ,με αφηνε να την γαμ..ω ,μετα μου ομολογησε ότι επειδή δεν ειχε λεπτα τον οδοντιατρο τον πληρωνε σε ...ειδος.
Κριμα που δεν την ξερει κανεις ,θα ανταλασαμε αναμνήσεις "Μαργαριταρένιες".

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Τι το ηθελα και την θυμηθηκα .Την εποχη εκεινη ξεκινησε να φτιαχνει καποιο πρόβλημα στα δοντια της και επειδή δεν μπορουσε να κανει πιπα ,με προφυλακτικο παντα ,με αφηνε να την γαμ..ω ,μετα μου ομολογησε ότι επειδή δεν ειχε λεπτα τον οδοντιατρο τον πληρωνε σε ...ειδος.
Κριμα που δεν την ξερει κανεις ,θα ανταλασαμε αναμνήσεις "Μαργαριταρένιες".

Δεν υπάρχει αυτό που διαβάζω. Σενάριο βγαλμένο από Sirina productions
Η "Γεφυρα" της Μαργαρίτας

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
Ξεθαβω λίγο το θέμα....

Αλλα μήπως υπάρχει κάποιο μασατζίδικο ή κοπέλα που πλέον να ειδικεύεται σε tantra massage?

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Ξεθαβω λίγο το θέμα....

Αλλα μήπως υπάρχει κάποιο μασατζίδικο ή κοπέλα που πλέον να ειδικεύεται σε tantra massage?
Νομίζω ότι ένα όνομα θα έλθει στην σκέψη όλων....Ζωή στο Κολωνάκι, με μεγάλο ταλέντο σε tantra massage. θα βρεις δική της σελίδα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
δηλαδη το χερι βαθυα στην τσέπη....

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
εννοω... 70!

ενταξει τα γουστα πληρώνονται και ο καθένας δικαιωμά του να ζητάει όσα θέλει.. εγω απλα λέω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom