Νέα

Tantra Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιζει πουθενα εν ελλαδι??  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Επαιζε αρκετά χρόνια πριν στη Γλυφάδα από μια γιόγκισα.. Πολύ δυνατή milf... και πολύ ακριβά για την εποχή... αλλά ήξερε.. όντως το κάτι άλλο. Επίσης μία Νεοζηαδή επίσης γιόγκισα επίσης πριν από χρόνια στο Παλαιό Φάληρο και ως και το 2011 στο Πήλιο στην Αγαλαστή μία Γερμανίδα..που τώρα είναι Κρήτη.. ΑΑ παρα λίγο να το ξεχάσω και μία Δανέζα στην Νύσιρο αρχικά μετά Κω και μετά Ρόδο και μετά γύρισε στην πατρίδα της.. Γενικά είναι άπίστευτα δύσκολο να βρείς όχι ακατατόρθωτο αρκεί να ανακατευτεί κάποιος με ομάδες γιόγκα.. εκεί θα βρεί κάποιες πρόθυμες.

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
Κανενα νεοτερο για αξιοπιστο tantra μασαζ; απο γυναικα θεραπευτρια φυσικα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά παίζει κάτι τέτοιο εν ελλάδι;

Είχε βγάλει αγγελία ένα στον Πειραιά (mystic neverland) κάποτε αλλά δυστυχώς το έχασα.
Όποιος γνωρίζει ας μοιραστεί την γνώση του (έστω και με PM)!

Φίλε είσαι τυχερός που έχασες το mystic neverland
Εντάξει μπορώ να πω οτι ήταν ΟΚ το μασάζ αλλά ο χώρος και οι ανέραστες που σου έκαναν μασάζ δεν έλεγε με τίποτα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Φίλε είσαι τυχερός που έχασες το mystic neverland
Εντάξει μπορώ να πω οτι ήταν ΟΚ το μασάζ αλλά ο χώρος και οι ανέραστες που σου έκαναν μασάζ δεν έλεγε με τίποτα
Ούτε φραπέ δεν είχε στο τέλος?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ούτε φραπέ δεν είχε στο τέλος?

εγώ φίλε 1 επίσκεψη πήγα και επειδή δεν ξαναπήγα δεν μπορώ να πω αν παίζει ή δεν παίζει φραπές.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από τις συγκεκριμένες 2 που μου έκανα μασάζ (1 σώμα και η κεφάλι), παίζει δεν παίζει φραπές εγω δεν θα έπινα :)

Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
εγώ φίλε 1 επίσκεψη πήγα και επειδή δεν ξαναπήγα δεν μπορώ να πω αν παίζει ή δεν παίζει φραπές.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από τις συγκεκριμένες 2 που μου έκανα μασάζ (1 σώμα και η κεφάλι), παίζει δεν παίζει φραπές εγω δεν θα έπινα :)

Ευχαριστώ φιλε Nick για την ενημέρωση. Καλά κάνανε ταντρα και δεν έπαιξε φραπές ή τουλαχιστον περιποιηση της ευαίσθητης περιοχής; Και από δυο γκομενάκια μάλιστα;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ευχαριστώ φιλε Nick για την ενημέρωση. Καλά κάνανε ταντρα και δεν έπαιξε φραπές ή τουλαχιστον περιποιηση της ευαίσθητης περιοχής; Και από δυο γκομενάκια μάλιστα;

Για να τα λέω σωστά, είχα πάει με κάποια προσφορά, δηλαδή ήμουν τυχάρπαστος αφού δεν ξαναπήγα. Οπότε μπορεί και να ξεκολιάζονταν. Ισως κάποιος εδώ μέσα να ξέρει παραπάνω.
Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένες 2 ήταν καυλοσκοτόστρες ολκής και ο χώρος δεν αποτελούσε έμπνευση. 
Για να φανταστείς με βάλανε σε δωμάτιο που είχε μέσα κλειστή ξύλινη σάουνα η οποία όμως είχε μετατραπεί σε αποθήκη και έβλεπα από το τζάμι ότι σαβούρα μπορείς να φανταστείς. Γενικά όπου είχα χώρο είναι και σαβούρα. Ποδήλατα, κουτια, κλπ.
Το κυριότερο πάντως ήταν ότι ήταν καυλοσκοτόστρες!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αν δε με απατά η μνήμη μου στα καπάκια μόλις έφυγα από εκεί πήγα στη Τζόντη για ένα σωστό μασάζ με happy end

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Αν δε με απατά η μνήμη μου στα καπάκια μόλις έφυγα από εκεί πήγα στη Τζόντη για ένα σωστό μασάζ με happy end
Που την θυμήθηκες την Τζοντη ? ωραια χρονια , είχαμε χρημα και σκορπάγαμε ...

Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Για να τα λέω σωστά, είχα πάει με κάποια προσφορά, δηλαδή ήμουν τυχάρπαστος αφού δεν ξαναπήγα. Οπότε μπορεί και να ξεκολιάζονταν. Ισως κάποιος εδώ μέσα να ξέρει παραπάνω.
Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένες 2 ήταν καυλοσκοτόστρες ολκής και ο χώρος δεν αποτελούσε έμπνευση. 
Για να φανταστείς με βάλανε σε δωμάτιο που είχε μέσα κλειστή ξύλινη σάουνα η οποία όμως είχε μετατραπεί σε αποθήκη και έβλεπα από το τζάμι ότι σαβούρα μπορείς να φανταστείς. Γενικά όπου είχα χώρο είναι και σαβούρα. Ποδήλατα, κουτια, κλπ.
Το κυριότερο πάντως ήταν ότι ήταν καυλοσκοτόστρες!
Είχα πάει και εγώ κουπονάτος για κανονικό μασάζ (4 hands) διερευνητικά. Επιβεβαιώνω το λεγόμενα σου, όντως η σάουνα δεν λειτουργούσε και η μπανιέρα που ήταν δίπλα ήταν γεμάτη κεριά!! Με τα βίας έκανα ντουζάκι.
Από γκόμενες μου έκανε ένα καυλάκι-μαγκάκι με τατουαζ (από αυτά που μου αρέσουν) και μια τύπισσα γεροδεμένη με τατουάζ και αυτή(ψιλο-τζιβιτζιλού μου φάνηκε)που έμοιαζε να είναι αφεντικό του χώρου.
Τι εννοείς ήταν καυλοσκοτώστρες? Δεν ξέφυγε το χεράκι τους προς τα απόκρυφα; Τι σκατά ταντρα έκαναν;  :2funny:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Είχα πάει και εγώ κουπονάτος για κανονικό μασάζ (4 hands) διερευνητικά. Επιβεβαιώνω το λεγόμενα σου, όντως η σάουνα δεν λειτουργούσε και η μπανιέρα που ήταν δίπλα ήταν γεμάτη κεριά!! Με τα βίας έκανα ντουζάκι.
Από γκόμενες μου έκανε ένα καυλάκι-μαγκάκι με τατουαζ (από αυτά που μου αρέσουν) και μια τύπισσα γεροδεμένη με τατουάζ και αυτή(ψιλο-τζιβιτζιλού μου φάνηκε)που έμοιαζε να είναι αφεντικό του χώρου.
Τι εννοείς ήταν καυλοσκοτώστρες? Δεν ξέφυγε το χεράκι τους προς τα απόκρυφα; Τι σκατά ταντρα έκαναν;  :2funny:

Άστω δεν υπήρχε καθόλου χημεία. Πιο αισθησιακά περνάω στο κομμωτήριο με την κομμώτρια.
Τελικά αυτό λειτουργεί ακόμα? Δεν μένω ποια Πειραιά και δεν περνάω συχνά.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ααααααα για τόσο παλιά μιλάς? Από την εποχή που υπήρχε η Τζόντη στον Πειραιά? Εγώ νόμιζα ότι πήγες τώρα πρόσφατα.

ΥΓ: Αλήθεια που να βρίσκεται αυτή τώρα;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ααααααα για τόσο παλιά μιλάς? Από την εποχή που υπήρχε η Τζόντη στον Πειραιά? Εγώ νόμιζα ότι πήγες τώρα πρόσφατα.

ΥΓ: Αλήθεια που να βρίσκεται αυτή τώρα;

2013 πρέπει να ήτανε

Η Τζόντη δεν είναι ποια Καραολή Δημητρίου?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κι εγώ από το 2013 έχω να πάω. Τώρα όμως δεν ξέρω που βρίσκεται.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Κι εγώ από το 2013 έχω να πάω. Τώρα όμως δεν ξέρω που βρίσκεται.
H Τζοντη πρεπει να παντρευτηκε και μενει στο ιδιο διαμερισμα Καραολη & Δημητριου και εχει βγαλει από το κουδουνι το ονομα "Φωτενη" που χρησημοποιουσε και στην Λαμπρακη αλλα και στην Σκρα στην Καλιθεα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
H Τζοντη πρεπει να παντρευτηκε και μενει στο ιδιο διαμερισμα Καραολη & Δημητριου και εχει βγαλει από το κουδουνι το ονομα "Φωτενη" που χρησημοποιουσε και στην Λαμπρακη αλλα και στην Σκρα στην Καλιθεα.

Τι λες τώρα!!
Παντρεύτηκε, φοβερό!

Καλά που δεν πήρα τηλέφωνο πρόσφατα που πέρναγα από εκεί κοντά.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

Εκεί στη Σκρά είχα πετύχει και μια Κατερίνα με καλές επιδόσεις στο μασάζ και το άρμεγμα. Για μικρό χρονικό διάστημα όμως. Νομίζω δεν ήταν από Αθήνα έτσι κι αλλιώς

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Εκεί στη Σκρά είχα πετύχει και μια Κατερίνα με καλές επιδόσεις στο μασάζ και το άρμεγμα. Για μικρό χρονικό διάστημα όμως. Νομίζω δεν ήταν από Αθήνα έτσι κι αλλιώς
Η Κατερινα ηταν μια παχουλη ? δεν θυμαμαι από που ηταν αλλα σιγουρα δεν ηταν από Αθηνα .Πραγματι πολύ καλη σε όλα!!!!!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Η Κατερινα ηταν μια παχουλη ? δεν θυμαμαι από που ηταν αλλα σιγουρα δεν ηταν από Αθηνα .Πραγματι πολύ καλη σε όλα!!!!!

Ναι, ήταν γεμάτη για να το πουμε πιο ευγενικά και πολύ ευχάριστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom