Νέα

Krystal Massage - Γιαννιτσών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Από την έξοδο του μετρό στο σταθμό μπροστά στο πάρκο ένα διώροφο παλιό κτίριο με.ενα κουδούνι μόνο, και κάμερα από έξω,αλλιώς πριν μπεις.στην γιανιτσων δεν.πας.δεξια προς one.salonikaαλλα αριστερά προς.αδιεξοδο σε ένα πάρκο μπροστά
Στο παρκο στην αρχη της Γιαννιτσων απεναντι απο τον σταθμο? Δεν εχω καταλαβει ακομα που ειναι και λεω να παω παρασκευη να δοκιμασω την Μπελλα. Τι λεει η Μπελλα στο δωματιο ξερει κανεις? Ειναι καλη σαν Νεφελη και Ιριδα και Αρτεμη?

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
436
Πόντοι
26
Καλησπερα στην ομαδα. Επειδη εχω κανα χρονο να παω Κρυσταλ , στον νεο χωρο ειναι καλυτερα ? εχουν στηθει κανονικα ? γιατι κατι διαβαζα για ζεστα νερα οτι δεν εχει και τετοια .
διχως νεφελη τιποτα δε θα ειναι καλα φιλε

• Like
Αντιδράσεις: jok

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.885
Πόντοι
201
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Στο παρκο στην αρχη της Γιαννιτσων απεναντι απο τον σταθμο? Δεν εχω καταλαβει ακομα που ειναι και λεω να παω παρασκευη να δοκιμασω την Μπελλα. Τι λεει η Μπελλα στο δωματιο ξερει κανεις? Ειναι καλη σαν Νεφελη και Ιριδα και Αρτεμη?
Είπαμε όπως κατεβαίνεις από εγνατια στο φανάρι στρίβεις για γιαννιτσων, καπακι μπαίνεις αριστερά στον μικρό μονόδρομο στα.δεξια σου είναι ένα παλιο διοροφο κτίριο, εκεί ένα μόνο κουδούνι και δευ τερο οροφο.οσο για την Μπέλλα η ποιο χοιμωδης μαζι με.τη αρτεμης καλο μασαζ και με 20+ γυμνο μασαζ εκτός.απο kαλαμακι και μπριζόλα.φυσικα

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
436
Πόντοι
26
Μη λέτε μεγάλα λόγια βρε. Η γκομενα ηταν η του ύψους ή του βάθους. Αν γούσταρε ήταν καλή αν δεν γούσταρε ήταν ότι χειρότερο.
δε διαφωνω αλλα ηταν η πιο θεα εμφανισιακα ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom