Νέα

Krystal Massage - Γιαννιτσών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounakiass

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Από την έξοδο του μετρό στο σταθμό μπροστά στο πάρκο ένα διώροφο παλιό κτίριο με.ενα κουδούνι μόνο, και κάμερα από έξω,αλλιώς πριν μπεις.στην γιανιτσων δεν.πας.δεξια προς one.salonikaαλλα αριστερά προς.αδιεξοδο σε ένα πάρκο μπροστά
Στο παρκο στην αρχη της Γιαννιτσων απεναντι απο τον σταθμο? Δεν εχω καταλαβει ακομα που ειναι και λεω να παω παρασκευη να δοκιμασω την Μπελλα. Τι λεει η Μπελλα στο δωματιο ξερει κανεις? Ειναι καλη σαν Νεφελη και Ιριδα και Αρτεμη?

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
Καλησπερα στην ομαδα. Επειδη εχω κανα χρονο να παω Κρυσταλ , στον νεο χωρο ειναι καλυτερα ? εχουν στηθει κανονικα ? γιατι κατι διαβαζα για ζεστα νερα οτι δεν εχει και τετοια .
διχως νεφελη τιποτα δε θα ειναι καλα φιλε

• Like
Αντιδράσεις: jok

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
120
Πόντοι
0
Στο παρκο στην αρχη της Γιαννιτσων απεναντι απο τον σταθμο? Δεν εχω καταλαβει ακομα που ειναι και λεω να παω παρασκευη να δοκιμασω την Μπελλα. Τι λεει η Μπελλα στο δωματιο ξερει κανεις? Ειναι καλη σαν Νεφελη και Ιριδα και Αρτεμη?
Είπαμε όπως κατεβαίνεις από εγνατια στο φανάρι στρίβεις για γιαννιτσων, καπακι μπαίνεις αριστερά στον μικρό μονόδρομο στα.δεξια σου είναι ένα παλιο διοροφο κτίριο, εκεί ένα μόνο κουδούνι και δευ τερο οροφο.οσο για την Μπέλλα η ποιο χοιμωδης μαζι με.τη αρτεμης καλο μασαζ και με 20+ γυμνο μασαζ εκτός.απο kαλαμακι και μπριζόλα.φυσικα

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
Μη λέτε μεγάλα λόγια βρε. Η γκομενα ηταν η του ύψους ή του βάθους. Αν γούσταρε ήταν καλή αν δεν γούσταρε ήταν ότι χειρότερο.
δε διαφωνω αλλα ηταν η πιο θεα εμφανισιακα ομως

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
260
Πόντοι
21
περασμα απο κρυσταλ Δευτερα ....παρουσεs ηταν Ιριδα Κασανδρα Μπελα Και Αλλεs δυο ασημαντεs περασμα μεσα στο Δωματειο με την υπεροχη Μπελα παραβολο κλασικο τουλαχιστον για μενα 50+20 για να περναω ομορφα και μου δινεται oπωs ειναι ολογυμνη χωριs μα και μου

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
260
Πόντοι
21
Oι ποιο ωραιεs Κορασιδεs που περασαν απο Κρυσταλ και απο την εποχη που ηταν Δωδεκανησου εωs σημερα για μενα ηταν πρωτη η "Ναντια"φοβερο κορμι γυναικαρα και πολυ καλο σοσιαλ και μασαζ κορυφη και μετα στο δευτερο μεροs η απολαυση στο ΜΑΧ ......Mετα αλλο Αστερι ηταν η "Κριστy kαι η παλια Αρτεμιs ......και μετα [φενια σημερα ελεγκανs] Η πανεμορφη Κριστy οταν βρισκομασταν μεσα ηταν η αδυναμια μου και σε φαση γκαβλοκατασταση με πολλα φιλια και χαδια αρχιζε με απαλο μασαζ και μου σιγοψυθηριζε ενα ρεφρεν απο ενα τραγουδι Οτι θελειs θα σου κανω και αλλο λιγο παραπανω φλογα στο κορμι θα βαλω........

Follow me!!! "Ανεπαναλυπτη κοριτσαρα ομορφη "Κριστy"​

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα,μια ιδέα άμα διαβάζουν τα.κοριτσια καi.αφεντικα του crystal...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ.ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ στα facebook, instangram, η και εδω στη σελίδα.μας ,από το να περνούμε..τηλεφωνο κάθε μέρα.για αν δούμε.αμα.δουλευη.αυτη που θέλουμε.η το ποιες δουλεύουν.οπως κάνουν αλλά μασατζιδικα....

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.099
Πόντοι
446
Oι ποιο ωραιεs Κορασιδεs που περασαν απο Κρυσταλ και απο την εποχη που ηταν Δωδεκανησου εωs σημερα για μενα ηταν πρωτη η "Ναντια"φοβερο κορμι γυναικαρα και πολυ καλο σοσιαλ και μασαζ κορυφη και μετα στο δευτερο μεροs η απολαυση στο ΜΑΧ ......Mετα αλλο Αστερι ηταν η "Κριστy kαι η παλια Αρτεμιs ......και μετα [φενια σημερα ελεγκανs] Η πανεμορφη Κριστy οταν βρισκομασταν μεσα ηταν η αδυναμια μου και σε φαση γκαβλοκατασταση με πολλα φιλια και χαδια αρχιζε με απαλο μασαζ και μου σιγοψυθηριζε ενα ρεφρεν απο ενα τραγουδι Οτι θελειs θα σου κανω και αλλο λιγο παραπανω φλογα στο κορμι θα βαλω........

Follow me!!! "Ανεπαναλυπτη κοριτσαρα ομορφη "Κριστy"​

Ένα τζονι μαύρο στον συνάδελφο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.460
Πόντοι
216
Άμα είναι σαν κύρια υπηρεσία η κοπέλα θα παίρνει για καλαμάκι ένα 30ρι μην σου πω 20ρι παραπανω και να δώσει και μερίδιο στο μαγαζατορα ενώ άτυπα μπορεί να τσιμπήσει και κανένα 200ρι χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα . Έτσι σκέφτονται τα κορίτσια στα μασατζιδικα και δεν δέχονται μπριζολα και καλαμάκι.
Αδερφέ μου τα έξτρα χρήματα για το καλαμάκι να τα παίρνει εξ'ολοκληρου η κοπέλα ,το μαγαζί να παίρνει το τριανταρι για μασάζ .Τα υπόλοιπα να τα παίρνει το κορίτσι ανάλογα το πρόγραμμα:20 ευρώ για φραπέ και 40 η 50 για φραπέ με καλαμάκι.

Fulvio

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
140
Πόντοι
0
Έχει κάποιος το τηλ απο krystal ;
Το........ 894 μου λέει δεν λειτουργεί
Αυτό μετά την αλλαγή χώρου

Όποιος θέλει ας μου στείλει σε πμ
Ευχαριστώ

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
120
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Screenshot_20250317_155225_Phone.jpg
    Screenshot_20250317_155225_Phone.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Like
Αντιδράσεις: Fulvio

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Εγώ που είμαι άσχετος με αυτά τι είναι ρε παιδιά η μπριζόλα και τι το καλαμάκι ? Για το φραπέ οκ το επιασα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.380
Πόντοι
3.786
Εγώ που είμαι άσχετος με αυτά τι είναι ρε παιδιά η μπριζόλα και τι το καλαμάκι ? Για το φραπέ οκ το επιασα
Το καλαμάκι είναι όταν σε ένα μασατζίδικο κάνουν στοματικό και μπριζόλα όταν κάνουν και σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom