σωστος , εχω κανει κι εγω...Ισχύουν αυτά που σου είπε. Μόνο αισθησιακό μασαζακι με φραπέ κάνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τάντρα μασάζ στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 267
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Πολύ ασχολείσαι με πρωκτικες χαρές,θαυμαστής της tantrazoe γαρ!!
Ότι και να πεις πουστακο δεν σου κάνω τη χάρη!
Η μόνη βλακεία που παραδέχομαι, ότι έκανα είναι ότι απάντησα σε ένα από τους μεγαλύτερους βλάκες του μπου...
Άσχετο το vagma δικό σου νικ είναι ή συναγωνίζεστε ποιος θα πεταχτεί σαν κλανιά πιο γρήγορα να πει τη μαλακία του?
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Όχι ρε πανιβλακα πισωγλεντη....τσατσά της ζωής.....εγώ είμαι μοναδικό άτομο με nickname με προστασία κλοπής και γνωστός και μη εξαιρετέος σε όλων των τύπων φόρουμ που αφορούν ποτανες ,μηχανές,αυτοκίνητα,αλυσοπριονα,τρέξιμο ποδήλατα....και άμα βγεις από το σπιτάκι των κλώνων σου ψάξε για μένα ρε πισωγλεντη γιατί άμα ψάξω εσένα θα σε βάλω στον -7 όροφο.....και όχι μόνο εσένα αλλά κάτι λιονταράκι αμπούλες πετρούλες κωνσταντινινουλοκαπελα....και τα λιμα τους....Η μόνη βλακεία που παραδέχομαι, ότι έκανα είναι ότι απάντησα σε ένα από τους μεγαλύτερους βλάκες του μπου...
Άσχετο το vagma δικό σου νικ είναι ή συναγωνίζεστε ποιος θα πεταχτεί σαν κλανιά πιο γρήγορα να πει τη μαλακία του?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Όχι ρε πανιβλακα πισωγλεντη....τσατσά της ζωής.....εγώ είμαι μοναδικό άτομο με nickname με προστασία κλοπής και γνωστός και μη εξαιρετέος σε όλων των τύπων φόρουμ που αφορούν ποτανες ,μηχανές,αυτοκίνητα,αλυσοπριονα,τρέξιμο ποδήλατα....και άμα βγεις από το σπιτάκι των κλώνων σου ψάξε για μένα ρε πισωγλεντη γιατί άμα ψάξω εσένα θα σε βάλω στον -7 όροφο.....και όχι μόνο εσένα αλλά κάτι λιονταράκι αμπούλες πετρούλες κωνσταντινινουλοκαπελα....και τα λιμα τους....
Ρε μπετόστοκε, στο ίδρυμα που σε είχαν δεν είχε δάσκαλο; ούτε τα μισά δεν βγάζουν νόημα από αυτά που λες
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
By the way ,το τσεκούρακι σου βάλτο εκεί που ξέρεις, όχι μόνο χωράει, κολυμπάει σίγουρα!Η μόνη βλακεία που παραδέχομαι, ότι έκανα είναι ότι απάντησα σε ένα από τους μεγαλύτερους βλάκες του μπου...
Και η επόμενη συνεδρία σου με τη tantrazoe κερασμενη από εμένα!
Στείλε IBAN!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Αν θελετε να τσακωθείτε για τη Στεφανία Κάντε το στο νημα της. .Αφήστε αυτό εδω καθαρό να μιλάμε για tantra
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Με iq ραδικιού που έχεις δικαιολογεισαι...το -7 το κατάλαβες????.....αντε γιατί τα κλουβιά χρειάζονται ενοίκους .....Ρε μπετόστοκε, στο ίδρυμα που σε είχαν δεν είχε δάσκαλο; ούτε τα μισά δεν βγάζουν νόημα από αυτά που λες
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Αν θελετε να τσακωθείτε για τη Στεφανία Κάντε το στο νημα της. .Αφήστε αυτό εδω καθαρό να μιλάμε για tantra
Εγώ το κόβω εδώ. Αλλά όχι ρε φίλε ότι τσακώνομαι για τη στεφ, έλεος! κι εγώ θέλω να ενημερώνομαι γενικά για το τάντρα στο νήμα αυτό και μπαίνω μέσα και βρίσκω αγαπητικούς...
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Στην κλωνοπαρεα τα παράπονα σου.....Αν θελετε να τσακωθείτε για τη Στεφανία Κάντε το στο νημα της. .Αφήστε αυτό εδω καθαρό να μιλάμε για tantra
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
για μενα και οι δυο κλωνοπαρέες είστε... οι μεν της μια θυγατερας οι δε της άλλης.Στην κλωνοπαρεα τα παράπονα σου.....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
εδω δεν εχεις άδικο... θυμίζουν χωροφύλακες της χούντας που κάνουν τσάρκα στα νήματα να δουν μην τυχον και γράψει κάποιος αρνητική κριτική για τη ΣτεφανίαΕγώ το κόβω εδώ. Αλλά όχι ρε φίλε ότι τσακώνομαι για τη στεφ, έλεος! κι εγώ θέλω να ενημερώνομαι γενικά για το τάντρα στο νήμα αυτό και μπαίνω μέσα και βρίσκω αγαπητικούς...
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Οι" αγαπητικοι "σου συστήνουν κωλοδαχτυλο by tantrazoe, εγγυημένη απόλαυση!!!Εγώ το κόβω εδώ. Αλλά όχι ρε φίλε ότι τσακώνομαι για τη στεφ, έλεος! κι εγώ θέλω να ενημερώνομαι γενικά για το τάντρα στο νήμα αυτό και μπαίνω μέσα και βρίσκω αγαπητικούς...
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Σωστά,εξ άλλου δεν έχουμε τι άλλο να κανουμε στην ανιαρή και δυστυχισμένη ζωή μας!!!εδω δεν εχεις άδικο... θυμίζουν χωροφύλακες της χούντας που κάνουν τσάρκα στα νήματα να δουν μην τυχον και γράψει κάποιος αρνητική κριτική για τη Στεφανία
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
οκ δεκτός ο σαρκασμός , αλλα εδώ μέσα τουλάχιστον αυτο που περιγράφω παραπάνω δείχνετεΣωστά,εξ άλλου δεν έχουμε τι άλλο να κανουμε στην ανιαρή και δυστυχισμένη ζωή μας!!!
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Όπως είπα και στο κλωνοραδικι παραπάνω εγώ είμαι μοναχικός πολεμιστής των φόρουμ όλων των ειδών παγκοσμίως......δεν χρειάστηκα ποτέ να κρυφτώ με άλλο προφίλ πουθενά άλλωστε εδώ και 30 χρόνια έχω το ίδιο μειλ.....αυτά φίλε σε άλλους.....εγώ δεν υποστηρίζω καμία πουτανα....δεν έχω κέρδος δεν μδ ενδιαφέρει άλλωστε.....απλά δεν μου αρέσει το άδικο και οι στοχοποιημενες επιθέσεις σε κοριτσια, συγκεκριμενων ατόμων μελών γιατί χάνουν παραδάκι.....για μενα και οι δυο κλωνοπαρέες είστε... οι μεν της μια θυγατερας οι δε της άλλης.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Συμφωνώ απόλυτα, τέλος!Όπως είπα και στο κλωνοραδικι παραπάνω εγώ είμαι μοναχικός πολεμιστής των φόρουμ όλων των ειδών παγκοσμίως......δεν χρειάστηκα ποτέ να κρυφτώ με άλλο προφίλ πουθενά άλλωστε εδώ και 30 χρόνια έχω το ίδιο μειλ.....αυτά φίλε σε άλλους.....εγώ δεν υποστηρίζω καμία πουτανα....δεν έχω κέρδος δεν μδ ενδιαφέρει άλλωστε.....απλά δεν μου αρέσει το άδικο και οι στοχοποιημενες επιθέσεις σε κοριτσια, συγκεκριμενων ατόμων μελών γιατί χάνουν παραδάκι.....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Πρέπει να καταλάβετε κάτι όμως και οι δύο. Όσοι δεν έχουμε μείνει ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες ή τηνεμφάνιση της Στεφανίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε και κατάστημα ή δικές μας κοπέλες που βγάζουμε στο σφυρι. Το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ είμαστε άσχετοι με το χώρο. Απλα μας αρέσει το μασαζ.Όπως είπα και στο κλωνοραδικι παραπάνω εγώ είμαι μοναχικός πολεμιστής των φόρουμ όλων των ειδών παγκοσμίως......δεν χρειάστηκα ποτέ να κρυφτώ με άλλο προφίλ πουθενά άλλωστε εδώ και 30 χρόνια έχω το ίδιο μειλ.....αυτά φίλε σε άλλους.....εγώ δεν υποστηρίζω καμία πουτανα....δεν έχω κέρδος δεν μδ ενδιαφέρει άλλωστε.....απλά δεν μου αρέσει το άδικο και οι στοχοποιημενες επιθέσεις σε κοριτσια, συγκεκριμενων ατόμων μελών γιατί χάνουν παραδάκι.....
Αμα θέλετε συνεχίζουμε με πμ την ανταλλαγή απόψεων για να μη σπαμαρουμε με εκτός θέματος συζητήσειςΣυμφωνώ απόλυτα, τέλος!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Χαμένος χρόνος να πιάσεις κουβέντα με τους βλαμμένους.Πρέπει να καταλάβετε κάτι όμως και οι δύο. Όσοι δεν έχουμε μείνει ευχαριστημένοι απο τις υπηρεσίες ή τηνεμφάνιση της Στεφανίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε και κατάστημα ή δικές μας κοπέλες που βγάζουμε στο σφυρι. Το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ είμαστε άσχετοι με το χώρο. Απλα μας αρέσει το μασαζ.
Αμα θέλετε συνεχίζουμε με πμ την ανταλλαγή απόψεων για να μη σπαμαρουμε με εκτός θέματος συζητήσεις
Τώρα το τσουτσέκι ο vagma που είναι γραμμένος από το 2020 εδώ με μηδενική συνεισφορά στο φορουμ και χωρίς κριτικές , να κατηγορεί για κλώνο και προμοταρισμα ένα άλλο μέλος με έγγραφη απο το 2008 και με 33 κριτικές, γελάει ο κόσμος.
Ελπίζω κατά βάθος να μην είναι κανονικός άνθρωπος πίσω από το νικ αλλα ένα λογισμικό που έχει προγραμματιστεί να σκαναρει το φόρουμ κι όπου γράφονται κακά λόγια για την Στεφανία, να πετάει στάνταρ φράσεις όπως "Σας κόβει τον παρα και έχετε σκυλιασει" "Ξεχωρίζετε σαν τη μύγα μες το γάλα" κλπ.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για κλώνους εε συγνώμη για σκοινί!!!Χαμένος χρόνος να πιάσεις κουβέντα με τους βλαμμένους.
Τώρα το τσουτσέκι ο vagma που είναι γραμμένος από το 2020 εδώ με μηδενική συνεισφορά στο φορουμ και χωρίς κριτικές , να κατηγορεί για κλώνο και προμοταρισμα ένα άλλο μέλος με έγγραφη απο το 2008 και με 33 κριτικές, γελάει ο κόσμος.
Ελπίζω κατά βάθος να μην είναι κανονικός άνθρωπος πίσω από το νικ αλλα ένα λογισμικό που έχει προγραμματιστεί να σκαναρει το φόρουμ κι όπου γράφονται κακά λόγια για την Στεφανία, να πετάει στάνταρ φράσεις όπως "Σας κόβει τον παρα και έχετε σκυλιασει" "Ξεχωρίζετε σαν τη μύγα μες το γάλα" κλπ.
Μη μου κανεις αναφορα παλι,please!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ποια αναφορά ρε βλαμμενε, στα αρχιδια μου είσαι γραμμένος. Πήγαινε για γλυκολογα στα πουτανονήματα, αυτό που κάνεις όλη μέρα! Και μη ξεχάσεις να γράψεις και το αφμ σου πέρα από το πότε έχεις γενέθλια και την ηλικία σου, βλαμμενεΣτο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για κλώνους εε συγνώμη για σκοινί!!!
Μη μου κανεις αναφορα παλι,please!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 27K