You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τάνια trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Krotor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OFF TOPIC.
Μπορεί να μην εχω ιδέα τι ψάχνεις αλλα τουλαχιστον χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ με θεμα μια και μονο κοπελα, μπας και κανουμε πιο σαφεις και ευκολες τις αναζητησεις αλλα και τις αξιολογησεις μας..
Ειμαι σε αυτους που επικροτουν να ανοιξουν ξεχωριστα τοπικς για καθε κοπελα..
Μπορεί να μην εχω ιδέα τι ψάχνεις αλλα τουλαχιστον χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ με θεμα μια και μονο κοπελα, μπας και κανουμε πιο σαφεις και ευκολες τις αναζητησεις αλλα και τις αξιολογησεις μας..
Ειμαι σε αυτους που επικροτουν να ανοιξουν ξεχωριστα τοπικς για καθε κοπελα..
?αρχες συγγρου που ενωεις ακριβως?Μάγκες μήπως ξέρει κανείς την Τάνια που έβγενε πριν από 3-4 χρόνια στην αρχή της Συγγρού με μία street μηχανή; Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει μήνυμα
Στο ύψος του φιξ κοντά στις Κούκλες (έκανε και show στις κούκλες με στολή catwoman)?αρχες συγγρου που ενωεις ακριβως?
ε ναι η τανια κελλυ σπανια βγαινει πια και αυτηΣτο ύψος του φιξ κοντά στις Κούκλες (έκανε και show στις κούκλες με στολή catwoman)
την είχα ρωτήσει κάποτε αλλά μου έκανε την κινέζαρωτα τη μαριλου απο τις κουκλες! αυτη ξερει ;)
την είχα ρωτήσει κάποτε αλλά μου έκανε την κινέζα
ειναι καριολιτσα τελικα!!! θα μαθω και θα σου πω!!
λοιπον για να μην ψαχνεσε καθε σαββατο στις 2μμ κανει σοου στις κουκλες την ειδα το σαββατοειναι καριολιτσα τελικα!!! θα μαθω και θα σου πω!!
Ελπίζω να μάθουμε κάτι γιατί η Τάνια είναι ίσως η ποιο sexy trans που έχει περάσει ποτέ από τη Συγγρούειναι καριολιτσα τελικα!!! θα μαθω και θα σου πω!!
Γεια σου ρε Silvia είσαι αστέρι Αν και κολάω λίγο να πάω να της την πέσω μέσα στις Κούκλες θα προτιμούσα να την έπερνα τηλέφωνο...λοιπον για να μην ψαχνεσε καθε σαββατο στις 2μμ κανει σοου στις κουκλες την ειδα το σαββατο
σε αυτο δεν μπορω να βοηθησω.....Γεια σου ρε Silvia είσαι αστέρι Αν και κολάω λίγο να πάω να της την πέσω μέσα στις Κούκλες θα προτιμούσα να την έπερνα τηλέφωνο...
Σοβαρά μιλάς; Τέτοιο κορίτσι και μόνο τον δίνει; Οχι ρε γαμώτο τώρα με σκότωσες. Ελπίζω να είσαι 100% σίγουρος γι αυτά που λεςεγω παντως δεν την ειδα το σαββατο που ημουν εκει....
υποψιν η τανιαειναι μονο ενεργητικη ε!προσοχη!
100% λαθοσ ειναι θες να πεις η τανια ποτε δεν γαμουσεΣοβαρά μιλάς; Τέτοιο κορίτσι και μόνο τον δίνει; Οχι ρε γαμώτο τώρα με σκότωσες. Ελπίζω να είσαι 100% σίγουρος γι αυτά που λες
Δεν ξέρω τι να κάνω εσύ μου λες πως το Σάββατο που πήγες στις κούκλες δεν ήταν εκεί και πως ειναι ενεργητική μόνο η Σίλβια ισχυρίζεται ακριβώς τα αντίθετα,δεν έχω σαφείς πληροφορίες. Ελπίζω κάποιος άλλος που να ξέρει καλύτερα βοηθήσει λιγο την κατάσταση
Που θα τη δω ?συναδελφε δεν εχεις να χασεις κατι με το να ρωτησεις οταν τη δεις μετα θα δουμε ποιος λεει σκοπιμως
ανοησιες!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K