Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.062
- Πόντοι
- 1.046
εισαι υπεροχο πλασμα εχω απειροελαχιστη εμπειρια με τρανς αν κανεις συαντησεις σε hotel και θες στειλε μου pm
θελουμε και μια χωρις το μαγιο μωρακι
Κορμάρα, αλλά από μυαλό...άστα
μουτρο καποιο λαθος κανεις εγω την περνω συχνα κ τ συκωνει οχι τ τηλ !!!τ εργαλειοΝαι αλλα καποιο τηλεφωνο δεν γραφεις. Καποιο που να απαντας κιολας
στα 4 η κωλαρα της ειναι ποιημαΕίναι καλή στο ενεργητικό πες μας λεπτομέρειες
ρε μουτρο ολη αθηνα την ξερει τ τανια εσυ ακομα καταθεσεις θες ?????συγα ενα 50 χρεωνει οχι 150 ελεωςΑν έχει κάποιος εμπειρία να καταθέσει για την Τανια. . ευχαρίστως να μου στείλει και pm θα το εκτιμούσα..
Βατραχε συμφωνώ μαζί σου στο ότι την ξέρει όλη η Ελλάδα. .δεν είναι το 50ρικο το θέμα αλλά στο ότι βλέπω κάποια άτομα εδώ που την θαβουν για τους δικούς τους σεβαστους λόγους και κάποιους να την λένε κουκλαρα.χαιρω πολύ ότι είναι κουκλαρα αυτό το βλέπουμε τοσα χρόνια. .απλά ήθελα κάτι αντικειμενικο να ακούσωρε μουτρο ολη αθηνα την ξερει τ τανια εσυ ακομα καταθεσεις θες ?????συγα ενα 50 χρεωνει οχι 150 ελεως
να σου πω ρε μουτρο τραβα κ ελα ν μας πεις οπως εκανα κ γωΒατραχε συμφωνώ μαζί σου στο ότι την ξέρει όλη η Ελλάδα. .δεν είναι το 50ρικο το θέμα αλλά στο ότι βλέπω κάποια άτομα εδώ που την θαβουν για τους δικούς τους σεβαστους λόγους και κάποιους να την λένε κουκλαρα.χαιρω πολύ ότι είναι κουκλαρα αυτό το βλέπουμε τοσα χρόνια. .απλά ήθελα κάτι αντικειμενικο να ακούσω
Εσένα τι σε χάλασε ακριβώς?τ να σου πω ρε μουτρο τραβα κ ελα ν μας πεις οπως εκανα κ γω
εμενα προσωπικα τηποτα μια χαρα περασα .....αλλα πολες ερωτησεις χωρις λογο ....νομιζω οτιΕσένα τι σε χάλασε ακριβώς?