You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tania Kelly
- Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 395K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 606
θεα
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
den sti dino sto stoma tha mou tin dakasis
Περσυνα ξυνα σταφυλια πουστρακη... Και αυτη την φωτο απο το νετ την κατεβασες....
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Περσυνα ξυνα σταφυλια πουστρακη... Και αυτη την φωτο απο το νετ την κατεβασες....
βασικα ολο αυτο εχει καταντησει κουραστικο οποιος η Τανια δεν εχει να αποδειξει τιποτα οι φωτογραφιες που ανεβαζει βρίσκονται στην αγγελια της που οσοι γνωριζουν ξερουν και το ψευδωνυμο που χρησιμοποιει σε αυτες και οι υπολοιπες φωτογραφιες ανεβαινουν σε καθημερινη βαση στον προσωπικο της λογαριασμο στο φβ, αν απο την αλλη συνεχιζεις να πιστευεις οτι ειναι επεξεργασμένες φωτογραφιες ή δεκαετιας τραβα μια βολτα απο τις Κουκλες πληρωσε 10 εθρω εισοδο και απλα δες την απο κοντα end of story
Tony-Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Μετά από πρόσφατη εμπειρία με την Τανια μπορω να επιβεβαιώσω οτι αυτή είναι στις φωτογραφίες χωρίς καμια επεξεργασία. Η μόνη διαφορά είναι οτι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιές επειδή η Τανια στην πραγματικότητα εχει 8-10 κιλά περισσότερα
Bill.bill.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Μετά από πρόσφατη εμπειρία με την Τανια μπορω να επιβεβαιώσω οτι αυτή είναι στις φωτογραφίες χωρίς καμια επεξεργασία. Η μόνη διαφορά είναι οτι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιές επειδή η Τανια στην πραγματικότητα εχει 8-10 κιλά περισσότερα
ωχ τα πάχη μου τα κάλλη μου καταντησε και αυτη?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 606
συγα ρε μουτρο τ παραλες ...........ωχ τα πάχη μου τα κάλλη μου καταντησε και αυτη?
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
i fotografiea auti pou briskete sto profil ke teleuta anebasmeni ine trabigmeni prin mia eudomada me ta legomena sou prepi na eime 75 kila ala to to na paro 4 5 9 kila opos les den m diaferi kiolas kilakia pou feugoun ine den exo to souloupi tis xontris ke pio poli m niazi pou ime IGIISΜετά από πρόσφατη εμπειρία με την Τανια μπορω να επιβεβαιώσω οτι αυτή είναι στις φωτογραφίες χωρίς καμια επεξεργασία. Η μόνη διαφορά είναι οτι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι παλιές επειδή η Τανια στην πραγματικότητα εχει 8-10 κιλά περισσότερα
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
den mporo na mpo alo sti diadikasi to pira den pira kila oli pernoun xanoun kila ala edo mesa to iperbalete legontas malakies etsi gia na tin pite krimeni piso apo pseudonima den exo anagki na sas glipso gia na pite kala logia gia mena giati apla apodo den epibebeonome to live mou ta lei ola oso gia tis palies ke kala fotografies pou lene kapia na kitane to tatou ston omo mou pou fetos ine i triti xronia pou to exo na doume lipon pos i fotografies mou ine pro dekaetieas pou lene meriki pou grafoun arsinartisies edo
Συνημμένα
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
σε λατρευωωωωωωωωωω εισαι θεα
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
πω πω πω !! Ένας πάτος !!!!!den mporo na mpo alo sti diadikasi to pira den pira kila oli pernoun xanoun kila ala edo mesa to iperbalete legontas malakies etsi gia na tin pite krimeni piso apo pseudonima den exo anagki na sas glipso gia na pite kala logia gia mena giati apla apodo den epibebeonome to live mou ta lei ola oso gia tis palies ke kala fotografies pou lene kapia na kitane to tatou ston omo mou pou fetos ine i triti xronia pou to exo na doume lipon pos i fotografies mou ine pro dekaetieas pou lene meriki pou grafoun arsinartisies edo
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
πω πω πω !! Ένας πάτος !!!!!
Και όχι μόνο...
Μοναδικος πουτσος η Τανια!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
σε παρακολουθο πολλά χρόνια στην τηλεόραση σε διάφορες εκπομπές που έχεις πάει !!! Είσαι πολύ καυλι αρικο μωράκι !!! Και για να μην με πούνε προμοτορα θα πω ειλικρινέστατα πως σε σχέση με 8 χρόνια πριν είσαι 5 κιλά παραπανο στο σήμερα τα οποία σου πάνε τρέλα !!! Αυτός ο πάτος είναι για πολύ καρφομα !!ine kolos tis xontris pou lene kapiesssss
Bill.bill.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
συγα ρε μουτρο τ παραλες ...........
αλλος το εγραψε μπρο. μετα απο το ποστ που εχει αυτη την φοτο γραφει απο τις φωτος που κυκλοφορουν ειναι +10 κιλα.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=122659.0;attach=1106317;image[/img[/URL]]
[b]αν ειναι οπως το λεει [/b] +10 σε αυτο που βλεπουμε ειναι πολυ γεματουλα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 606
αλλος το εγραψε μπρο. μετα απο το ποστ που εχει αυτη την φοτο γραφει απο τις φωτος που κυκλοφορουν ειναι +10 κιλα.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=122659.0;attach=1106317;image[/img[/URL]]
[b]αν ειναι οπως το λεει [/b] +10 σε αυτο που βλεπουμε ειναι πολυ γεματουλα.
[/quote]πρεπει ν σ τυφλός για ν μην θες να καρφωσεις τετοιων πατο με τετια προσωπορα οποιος λεει τ αντίθετο για μενα ειναι ανομαλος καργα ..εγω την Τανια την εχω δει απο κοντα δυο φορες δεν μ ξερει μ τ ψευδώνυμο μου ουτε της εχω ανφερει κατυ αυτο που εχω να πω ειναι οτι και απο κοντα ειναι τ ιδιο μουναρα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 606
Bill.bill.
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
πρεπει ν σ τυφλός για ν μην θες να καρφωσεις τετοιων πατο με τετια προσωπορα οποιος λεει τ αντίθετο για μενα ειναι ανομαλος καργα ..εγω την Τανια την εχω δει απο κοντα δυο φορες δεν μ ξερει μ τ ψευδώνυμο μου ουτε της εχω ανφερει κατυ αυτο που εχω να πω ειναι οτι και απο κοντα ειναι τ ιδιο μουναρα
Δεν διαφωνω αν ειναι οπως οι φωτο στην αγγελια.
Για αυτο εγραψα με εντονα γραμματα προηγουμενως ... αν ειναι οπως το λεει ο Andreas Giwrgallis...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 323
- Εμφανίσεις