tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
την έχω δει από κοντά σε χώρο άσχετο με Συγγρού και είναι super
θα παρω ποδηλατο Mountain?gia na liso kapie apories kapio apo do
τραβαει μαλακιαπου είναι η Τάνια Ο Ε Ο ???
τραβαει μαλακια
gia na liso kapie apories kapio apo do
φιλαρα αφου λες οτι τα 100 ευ ειναι βαλιου μανει τραβα εσυ κ ριξτα κ μην λες για τους αλλους να πανε με 100 ευ αυτα εχουν πεθανει πριν 2... 3 χρονια τοτε οκ τορα 1 50ρηκο κ πολυ ειναι αυτα....Για να έρθουμε όμως στο θέμα μας και να κόψουμε τα χαζά...
Κάπου διάβασα ότι η Τάνια δέχεται στο χώρο της με 100 ευρώ
Προσωπικά θεωρώ ότι τα 100 είναι δίκαιη τιμή, αν όχι βάλιου μάνει, για ένα τέτοιο πλάσμα. ;)
Δεν έχει πάει κανείς μαζί της?? Είναι δυνατόν? Άντε ρε παιδιά κάντε κάποιο ουσιαστικό σχόλιο.
δεν ειναι ρε και συ...
ΔΕΝ είναι εγχειρισμένη λεμε...Τι δεν ειναι?
ΔΕΝ είναι εγχειρισμένη λεμε...
πως οταν σου γεμισει τον κώλο κρέαςΜαλιστα... δεν πειραζει! Αλλα περιμενω να μου το επιβεβαιωσει η ιδια για να το πιστεψω!
Είπε οτι εργάζεται στις κούκλες και πως μπορεί να γίνει φάση στο καμαρίνι! ;)Μαλιστα... δεν πειραζει! Αλλα περιμενω να μου το επιβεβαιωσει η ιδια για να το πιστεψω!
οι γκει δεν ειναι μονο παθητικοι φιλε μου... οσο για την τανια-κελλυ κλπ διαβασα απο 2-3 τυπους κριτικες για το ποσο πολυ της αρεσει ο ενεργητικος ρολος... και δεν αναφεροντουσαν σε καποιο δονητη...Πρώτον, φίλε GIORGOSK δεν είμαι gay και δεν ενδιαφέρομαι για παθητικό σεξ. Δεύτερον, hotyan, απλα μου είναι δύσκολο να το πιστέψω επειδή έχω δει και συνεντεύξεις της που έχει πει ότι έχει κάνει επέμβαση. Τέσπα, βλέπουμε.