Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΤΑΝΙΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. Δεν μπορείς να χονέψεις οτι δεν είσαι το πρώτο όνομα στο μαγαζί. Και μέσα στο μαγαζί τα ίδια και χειρότερα κάνεις. Πάρτο απόφαση. Η σταρ είναι άλλη. Κάτσε λοιπόν καλά για να μην το ανοίξω και πω για τα γκομενικά σου εδώ μέσα και δεν σε ξεπλένει τίποτα.

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Όπα τι έχουμε εδώ;
Για πες μας Πάολα.

Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μην φοβάσαι αγόρι μου. Αν δεν σταματήσει τις κουλαμάρες θα μάθετε τόσα για την κατέ που θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο και αυτή δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτεί. Το τσόκαρο.

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Πούστηδες και παλικάρια γίνατε μαλλιά κουβάρια εδω μέσα...!

Άντε καλή συνέχεια...  :jerking:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Μην φοβάσαι αγόρι μου. Αν δεν σταματήσει τις κουλαμάρες θα μάθετε τόσα για την κατέ που θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο και αυτή δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτεί. Το τσόκαρο.
η φιλομάθεια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά όλων όσων συχνάζουμε εδώ μέσα  :rolleyes:

Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κάνω πιάτσα λίγο πιό κάτω από αυτή. Κατεβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ στην Συγγρού. Μου το παίζει και παρθένα. Τέτοια στρίγγλα και ψωνάρα είναι και στο μαγαζί για αυτό δεν την χονεύει κανείς.

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
είσαι σίγουρη για αυτο;απο αυτά που έλεγε θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι είναι υπεράνω Συγγρού και αγοραίου έρωτα..

Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όλους τους άλλους μπορεί να τους δουλεύει. Εγώ όμως την ξέρω πολύ καλά. Μπήκα εδώ για να τις βάλω μυαλό γιατί έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα και κάποιος πρέπει να την κατεβάσει από το καλάμι της. Είναι ντροπή της να μην παραδέχεται οτι εκδίδεται. Μπαίνει και κάνει την σπουδαία αλλά κατά βάθος έχει κόμπλεξ αφού κρύβει την δουλειά που κάνει.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
είσαι σίγουρη για αυτο;απο αυτά που έλεγε θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι είναι υπεράνω Συγγρού και αγοραίου έρωτα..
εγω την εχω παρει απο την Συγγρου
το εχω γραψει προσφατα , αλλα ηθελε να με βγαλει τρελο
ο λογος μου εναντιον του δικου της
ο καθενας πιστευει οτι θελει απο κει και περα

Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και στο μαγαζί μας τα έχει κάνει τσουρέκια με την ομορφιά της λες και εμείς είμαστε μπάζα. Έχει σκάσει από το κακό της και την ζήλια της που δεν ειναι το πρώτο όνομα στο μαγαζί. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΑΡ ΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Μην μας τα πρήζεις λοιπόν άλλο με την ομορφιά σου και ηρέμησε γιατί έχεις ξεφύγει.

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και στο μαγαζί μας τα έχει κάνει τσουρέκια με την ομορφιά της λες και εμείς είμαστε μπάζα. Έχει σκάσει από το κακό της και την ζήλια της που δεν ειναι το πρώτο όνομα στο μαγαζί. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΑΡ ΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Μην μας τα πρήζεις λοιπόν άλλο με την ομορφιά σου και ηρέμησε γιατί έχεις ξεφύγει.
και εσυ εκει δουλευεις? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ρε συναγωνιστες δεν νομιζετε οτι ειναι πολλες 28 σελιδες γι αυτο το θεμα ????

Απλά γουστάρουμε να βάζουμε στην θέση του το κάθε κομπλεξικό καθικάκι

nothing personal my dear

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
mori ai gamisou

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ποιο ειναι το πρώτο όνομα στο μαγαζί;

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
αγαπητη τανια,ειναι fan club και οχι fan clup.Διορθωσε το γιατι δειχνεις αναλφαβητη.

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
proton to atomo auto pou lei den douleui sto magazi ke kopse ta psemata sou ke se grafo ke sta arxidia mou giati les malakies

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom