Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καυλα,ειναι γεματο το ταχυδρομειο σου,και εγω καιγομαι να μαθω περισσοτερα για εσενα :)

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
ρε μάγκες, όποιος δε γουσταρει ας μην μπει στο άρθρο, από τον τίτλο φαίνεται το που αναφέρεται,μην το γαμάτε με το να γράφετε την κάθε πίπα σας για να κράξετε την κοπέλα χωρίς λόγο...

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
καλησπερα Τανια, τι κανεις? θα ηθελα να επικοινωνησεις μαζι μου σε παρακαλω πολυ, αν μπορεις. :)

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Έχω στείλει pm αλλά τίποτα. Ούτε αρνητική απάντηση. Υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί της ή τρέφουμε φρούδες ελπίδες;

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Την έχει δει σούπερ μόντελ και "φάτε μάτια ψάρια" μάλλον η τύπισσα και δεν ασχολείται..

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
οτι και να λετε η τανια ειναι η ομορφοτερη και πιο σεξυ ελληνιδα τρανς

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανένας ως προς την εμφάνιση της φίλε μου αλλά και το ότι είναι λιγάκι ψωνισμένη είναι προφανές..

cartepillas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
40
Πόντοι
1
καλημερα τανια πεσ μου με μηνυμα  τον τροπο εποικοινωνιασ και αμα κανεισ σιναντησεισ σε ευχαριστω πολυ εχεισ φιδισιο κορμι και σεχυ σομα

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανένας ως προς την εμφάνιση της φίλε μου αλλά και το ότι είναι λιγάκι ψωνισμένη είναι προφανές..

Χειρότερα ! ΑΝ κάποιος σε παίρνει τηλ και δεν απαντάς καν και απαξιείς, τότε είσαι κάτι χειρότερο από ψωνισμένος. Είσαι αγενής.

Έτσι δεν είναι ???

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Τώρα άσχετο, αλλά επειδή δεν δέχεται προσωπικά μηνύματα, τελικά με τον Τασο τι έγινε, Τανια;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Άγαπητή Τάνια άν είσαι πράγματι η Τάνια νομίζω δεν έχουν άδικο τα παιδια που λένε τα παραπάνω για εσένα.
Λογικό είναι να αυτοπροβάλεσαι βάζοντας διάφορερς φωτογραφίες σου. Αυτό σημαίνει όμως ότι ζητάς πελάτες και καλά ως εδώ.
Είναι όμως λάθος σου να σνομπάρεις όσους ζητούν επικοινωνία και επαφή μαζί σου.
Δήλωωσε τουλάχιστον ότι μπαίνεις εδώ για να ικανοποιήσεις την φιλαρέσκειά σου και ότι ικανοποιείσαι να σου λένε όλοι πόσο όμορφη είσαι άσχετα αν θα σου πούν μερικοί το "Απέξω κούκλα και το μέσα παν...κλα",
είτε Θα μπορούσες επίσης να πείς ότι το κάνεις πχ για να προσελκύσεις θαμώνες για το μπάρ "Κούκλες" -που αν εχω κακατλάβει καλά εργάζεσαι εκεί- και μην βάζεις δικές σου φωτογραφίες αλλα απο τους χώρους του μπάρ.
Εξάλλου κάποιος που δεν σε εχει δεί απο κοντά -πίστεψέ με ότι και εγώ δεν σε εχω δεί- θα μπορούσε να υποθέσει ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι μαϊμού ότι είναι φτιαγμένες ή ότι αφού δεν δίνεις στοιχεία επικοινωνίας ότι δεν είσαι εσύ η λεγόμενη Τάνια-Κελλυ αλλα κάποιος η κάποια με άπειρα κόμπλεξ  που προσπαθεί να χαλάσει την εικόνα της Τανια-Κελλης με σκοπό να δημιουργήσει αντιπάθεια σε αυτη και σαν άτομο και σαν επαγγελματία.Φιλικά στα λέω σκέψου τα και αν δεν είσαι το άτομο Τάνια-Κελλυ που επικαλείσαι εξαφανίσου απο εδω μέσα δεν θα γίνουμε οι υπόλοιποι συνεργοί της συκοφαντίας σου....

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έλα, πες την αλήθεια ρε Θεέ...
Όταν με έφτιαχνες έκανες επίδειξη εεεεε?

Συνημμένα

• ggggyyyyyyyyyyyyyyyggg0698.jpg
    ggggyyyyyyyyyyyyyyyggg0698.jpg
    183,1 KB · Εμφανίσεις: 36

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όταν με έφτιαχνες έκανες επίδειξη εεεεε?
  elipon toso kero legate gia mena xoris na me gnorizete giauto ke ego mpeno edo etsi gia tin plaka mou k oxi giati thelo pelates ke oso gia tis koukles pou anaferese pistepseme to magazi skizi gamai ke den xriazete na mazepso kosmo apodo giati ke auti pou erxonte den xorane ke min anaferthis ksana gia tis koukles mpeno ke tha mpeno giati etsi goustaro

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Φιλενάδα φυσικά και διατηρείς κάθε δικαίωμα να μην ψάχνεις πελάτες εδω μέσα και να μην απαντάς σε μηνύματα.
Όπως και εμείς,όταν βλέπουμε να αυτοπροβάλλεσαι με περίσσιο ναρκισσισμό για να τραβήξεις την προσοχή μας,
διατηρούμε κάθε δικαίωμα να σε θεωρούμε ψωνάρα του κερατά..

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ime psonio ke to axizo omos otan blepo ke theopite kati karnabalia ntimena ginekes ti prepi na kano ego pou exo ta kotsia ke milao ego ke oxi krimeni apo pseutiko profil ke den den katigoro ta pedia pou tora ksekinane na alaxoun ala autous pou kribonte piso apo ena foustanaki kati alo kamia ali erotisi prostoparon ime PSONIO AGAPAO EMENA :dancing:

Συνημμένα

• ggggyyyyyyyyyyyyyyyggg0698.jpg
    ggggyyyyyyyyyyyyyyyggg0698.jpg
    183,1 KB · Εμφανίσεις: 25

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
oso gia to til mou pou lei o apopano edosa ego to til mou pouthena ipa oti psaxno pelati dikeomamou den ine na ime edo xoris na psaxnome alo ke touto pali an den tous pernis se lene psonio exete thrasos meriki gia xalaroste kribeste piso apo ena pseutiko profil ke petate oti malakia thelete gia mena sas enoxlo dikeoma mou ine na miliso se opion goustaro

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
esi pou rotas gia to taso ine fantaros molis girisi tha se fero s epikinonia :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

kellh

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Όταν με έφτιαχνες έκανες επίδειξη εεεεε? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• IMGhhhhhhhhhhhhhhh_4029.jpg
    IMGhhhhhhhhhhhhhhh_4029.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom