You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tania Kelly
- Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 395K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Την έχει δει σούπερ μόντελ και "φάτε μάτια ψάρια" μάλλον η τύπισσα και δεν ασχολείται..
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανένας ως προς την εμφάνιση της φίλε μου αλλά και το ότι είναι λιγάκι ψωνισμένη είναι προφανές..
cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
καλημερα τανια πεσ μου με μηνυμα τον τροπο εποικοινωνιασ και αμα κανεισ σιναντησεισ σε ευχαριστω πολυ εχεισ φιδισιο κορμι και σεχυ σομα
Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανένας ως προς την εμφάνιση της φίλε μου αλλά και το ότι είναι λιγάκι ψωνισμένη είναι προφανές..
Χειρότερα ! ΑΝ κάποιος σε παίρνει τηλ και δεν απαντάς καν και απαξιείς, τότε είσαι κάτι χειρότερο από ψωνισμένος. Είσαι αγενής.
Έτσι δεν είναι ???
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τώρα άσχετο, αλλά επειδή δεν δέχεται προσωπικά μηνύματα, τελικά με τον Τασο τι έγινε, Τανια;
Άγαπητή Τάνια άν είσαι πράγματι η Τάνια νομίζω δεν έχουν άδικο τα παιδια που λένε τα παραπάνω για εσένα.
Λογικό είναι να αυτοπροβάλεσαι βάζοντας διάφορερς φωτογραφίες σου. Αυτό σημαίνει όμως ότι ζητάς πελάτες και καλά ως εδώ.
Είναι όμως λάθος σου να σνομπάρεις όσους ζητούν επικοινωνία και επαφή μαζί σου.
Δήλωωσε τουλάχιστον ότι μπαίνεις εδώ για να ικανοποιήσεις την φιλαρέσκειά σου και ότι ικανοποιείσαι να σου λένε όλοι πόσο όμορφη είσαι άσχετα αν θα σου πούν μερικοί το "Απέξω κούκλα και το μέσα παν...κλα",
είτε Θα μπορούσες επίσης να πείς ότι το κάνεις πχ για να προσελκύσεις θαμώνες για το μπάρ "Κούκλες" -που αν εχω κακατλάβει καλά εργάζεσαι εκεί- και μην βάζεις δικές σου φωτογραφίες αλλα απο τους χώρους του μπάρ.
Εξάλλου κάποιος που δεν σε εχει δεί απο κοντά -πίστεψέ με ότι και εγώ δεν σε εχω δεί- θα μπορούσε να υποθέσει ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι μαϊμού ότι είναι φτιαγμένες ή ότι αφού δεν δίνεις στοιχεία επικοινωνίας ότι δεν είσαι εσύ η λεγόμενη Τάνια-Κελλυ αλλα κάποιος η κάποια με άπειρα κόμπλεξ που προσπαθεί να χαλάσει την εικόνα της Τανια-Κελλης με σκοπό να δημιουργήσει αντιπάθεια σε αυτη και σαν άτομο και σαν επαγγελματία.Φιλικά στα λέω σκέψου τα και αν δεν είσαι το άτομο Τάνια-Κελλυ που επικαλείσαι εξαφανίσου απο εδω μέσα δεν θα γίνουμε οι υπόλοιποι συνεργοί της συκοφαντίας σου....
Λογικό είναι να αυτοπροβάλεσαι βάζοντας διάφορερς φωτογραφίες σου. Αυτό σημαίνει όμως ότι ζητάς πελάτες και καλά ως εδώ.
Είναι όμως λάθος σου να σνομπάρεις όσους ζητούν επικοινωνία και επαφή μαζί σου.
Δήλωωσε τουλάχιστον ότι μπαίνεις εδώ για να ικανοποιήσεις την φιλαρέσκειά σου και ότι ικανοποιείσαι να σου λένε όλοι πόσο όμορφη είσαι άσχετα αν θα σου πούν μερικοί το "Απέξω κούκλα και το μέσα παν...κλα",
είτε Θα μπορούσες επίσης να πείς ότι το κάνεις πχ για να προσελκύσεις θαμώνες για το μπάρ "Κούκλες" -που αν εχω κακατλάβει καλά εργάζεσαι εκεί- και μην βάζεις δικές σου φωτογραφίες αλλα απο τους χώρους του μπάρ.
Εξάλλου κάποιος που δεν σε εχει δεί απο κοντά -πίστεψέ με ότι και εγώ δεν σε εχω δεί- θα μπορούσε να υποθέσει ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι μαϊμού ότι είναι φτιαγμένες ή ότι αφού δεν δίνεις στοιχεία επικοινωνίας ότι δεν είσαι εσύ η λεγόμενη Τάνια-Κελλυ αλλα κάποιος η κάποια με άπειρα κόμπλεξ που προσπαθεί να χαλάσει την εικόνα της Τανια-Κελλης με σκοπό να δημιουργήσει αντιπάθεια σε αυτη και σαν άτομο και σαν επαγγελματία.Φιλικά στα λέω σκέψου τα και αν δεν είσαι το άτομο Τάνια-Κελλυ που επικαλείσαι εξαφανίσου απο εδω μέσα δεν θα γίνουμε οι υπόλοιποι συνεργοί της συκοφαντίας σου....
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
elipon toso kero legate gia mena xoris na me gnorizete giauto ke ego mpeno edo etsi gia tin plaka mou k oxi giati thelo pelates ke oso gia tis koukles pou anaferese pistepseme to magazi skizi gamai ke den xriazete na mazepso kosmo apodo giati ke auti pou erxonte den xorane ke min anaferthis ksana gia tis koukles mpeno ke tha mpeno giati etsi goustaroΈλα, πες την αλήθεια ρε Θεέ...
Όταν με έφτιαχνες έκανες επίδειξη εεεεε?
επιδειξη εκανε.Έλα, πες την αλήθεια ρε Θεέ...
Όταν με έφτιαχνες έκανες επίδειξη εεεεε?
αλλα σε κατι καινουργια υλικα,και του βγηκε μαπα το καρπουζι.
John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φιλενάδα φυσικά και διατηρείς κάθε δικαίωμα να μην ψάχνεις πελάτες εδω μέσα και να μην απαντάς σε μηνύματα.
Όπως και εμείς,όταν βλέπουμε να αυτοπροβάλλεσαι με περίσσιο ναρκισσισμό για να τραβήξεις την προσοχή μας,
διατηρούμε κάθε δικαίωμα να σε θεωρούμε ψωνάρα του κερατά..
Όπως και εμείς,όταν βλέπουμε να αυτοπροβάλλεσαι με περίσσιο ναρκισσισμό για να τραβήξεις την προσοχή μας,
διατηρούμε κάθε δικαίωμα να σε θεωρούμε ψωνάρα του κερατά..
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Με τον Τάσο ρε Τάνια τι έγινε;
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ime psonio ke to axizo omos otan blepo ke theopite kati karnabalia ntimena ginekes ti prepi na kano ego pou exo ta kotsia ke milao ego ke oxi krimeni apo pseutiko profil ke den den katigoro ta pedia pou tora ksekinane na alaxoun ala autous pou kribonte piso apo ena foustanaki kati alo kamia ali erotisi prostoparon ime PSONIO AGAPAO EMENA
Συνημμένα
kellh
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
oso gia to til mou pou lei o apopano edosa ego to til mou pouthena ipa oti psaxno pelati dikeomamou den ine na ime edo xoris na psaxnome alo ke touto pali an den tous pernis se lene psonio exete thrasos meriki gia xalaroste kribeste piso apo ena pseutiko profil ke petate oti malakia thelete gia mena sas enoxlo dikeoma mou ine na miliso se opion goustaro
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 323
- Εμφανίσεις