Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Τοσο καιρο που ημουν κατω, περιμενα να φορτωσει καποιος καποτες και γαλοτσες και να ερθει να με βρει, αλλα τζιφος... Κατεφθασα τα ξημερωματα απο την γη του χαμογελου. Στο Μπαχρειν συναντησα δυο απο τους 13 Ρεθυμνιωτες που περασαν τις γιορτες στην Πατταγια. Ακομη στο Μπαχρειν, γνωρισα δυο παιδια απο Αθηνα και ειχαμε συζητηση στο ξενοδοχειο. Ο ενας απο αυτους, ηθελε απο μικρο παιδι να ανεβει σε ελεφαντα, και αυτο ηταν το κινητρο να παει με ενα φιλαρακι στην Ταυλανδη. Καθησαν 2 βδομαδες εκει, και τωρα θελουν να τα πουλησουν ολα και να να εγκατασταθουν για παντα στη Ται. Δεν τους αρεσει πλεον η ζωη στα Βαλκανια με αυτα που ειδαν και εζησαν εκει. Καλα την εχουνε μονο οσοι δεν εχουνε παει στην Ται, γιατι δεν ξερουνε πως ειναι η ζωη στην σεξομπριζα. Για να ερθω στα λογια του Φ16, η Ται ειναι πολυ σκληρο ναρκωτικο.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καθησαν 2 βδομαδες εκει, και τωρα θελουν να τα πουλησουν ολα και να να εγκατασταθουν για παντα στη Ται. Δεν τους αρεσει πλεον η ζωη στα Βαλκανια με αυτα που ειδαν και εζησαν εκει.
Καλα ολα αυτα...εμενα μπορεις να μου εξηγησεις τωρα πως γινεται να εχουμε κλεισει 2+ χρονια ζωης στο φορουμ, να εχει περασει ολοκληρος λαοοοοοοοοοοος απο εδω μεσα και ακομα να μην υπαρχει ουτε ενας χριστιανος που να εχει εγκατασταθει μονιμα στην Μπανγκοκ η εστω στην Ταυλανδη? Εχω απελπιστει τελειως πια...ολο λογια ειστε  :(

Καλα την εχουνε μονο οσοι δεν εχουνε παει στην Ται, γιατι δεν ξερουνε πως ειναι η ζωη στην σεξομπριζα. Για να ερθω στα λογια του Φ16, η Ται ειναι πολυ σκληρο ναρκωτικο.
Σολφεζ ακομα δεν εχεις δει τιποτα...αν συνεχισεις ετσι, η φιλεναδα σου η Ται θα σε ρουφηξει μεσα της, θα σε μασουλησει αργα-αργα και θα σε φτυσει εξω οταν σε βαρεθει  :2funny:

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετοιμαζομαι για κατω, 36 κ σημερα, για την τιμη της ται στα 500 ευρω την αλλη εβδομαδα ειναι σιγουρη η πληροφορια?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Εχω ηδη αρχισει να αισθανομαι σαν κουκουτσι... Βασικα δινω σε ΟΛΑ σου τα λεγομενα δικιο. Την Ται μπορουν να την απολαυσουν ακινδυνα μονο πολυ δυνατοι παιχτες. Το παιχνιδι με τον κομματαρο που ετυχε να γνωρισεις περυσι εχει κρυωσει πλεον. Ηρθε καποτε η στιγμη που την σκεψη την ανελαβε παλι το πανω κεφαλι. Τωρα βρισκομαστε οταν εχει κανενα ρεπο για σορτταιμ, και κανενα φαγητο, και τιποτε παραπανω. Fuck and go ενα πραμμα. Ποιος ο λογος να τρως κολλημα με μια κοπελλα οσο καλλονη και να ειναι, αφου υπαρχουν τοσες αλλες (σαν αυτη ομως ομολογουμενως δεν εχω δει σχεδον καμμια, γουστα ειναι αυτα).

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Την Ται μπορουν να την απολαυσουν ακινδυνα μονο πολυ δυνατοι παιχτες.
:rockon:

Ηρθε καποτε η στιγμη που την σκεψη την ανελαβε παλι το πανω κεφαλι.
:rockon: :rockon:

(σαν αυτη ομως ομολογουμενως δεν εχω δει σχεδον καμμια, γουστα ειναι αυτα).
Πρεπει να κατσεις λιγο παραπανω Μπανγκοκ φιλε μου, βεβαια δεν ξερω και καλα τα γουστα σου.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα  :) Ειμαι καινουργιος στο Site... Το συντροφο vonmakoulis τον ξερω και τα εχουμε πει  :cheesy:...Ετοιμαζομαι και εγω για το Μα'ι'ο δεν κρατιεμαι... :grin: Vonmakoulis pos vlepeis το προφιλ μου?  :grin: :grin:

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε φαντομα εχεισ την καλητερη φοτο στο προφιλ που εχεις βαλει. μου ειπαι πολλα ο καλοσμου φιλος γιωργος για σενα εισαι στην τρελλα σαν και εμας  :rockon:

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν συνυπολογισουμε ολους αυτους που εχουν δηλωσει οτι θα πανε κατω για μονιμα τωρα στη Κυψελη θα εβρισκες να παρκαρεις αμεσως    Φιλε Φαντομα οταν το ονειρο γινει ρουτινα και η ερωμενη συζυγος τι γινεται;

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχω τρελλαθει vonmakoulis διαβαζω ολες της σελιδες απω την αρχη για να εχω πληρωφοριες βεβαια ειμαι λιγο αργος με τα κομπιουτερ καντε υπομονη να λυθουν τα χερια και θα σας κανω φρικασε :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Όσοι θέλουν να μείνουν μόνιμα κάτω καλά θα είναι να το ξανασκεφτούν. Για διακοπές πάντως δεν είναι και άσχημα. Χρειάζεται μέτρο διότι όντως είναι σκληρό ναρκωτικό.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως τωρα τελευταια αρχιζω και συμπαθω τις φιλλιπινεζες(κανεις αλλος? ;) )

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μπα, μαλλον κανενας..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εχω ταξιδεψει αρκετες φορες πατταγια -πουκετ αλλα παντα σαν τουριστας και παντα για 30-40 μερες τη φορα..τωρα που το σκεφτομαι κι εγω για μεταναστευση θα ηθελα καποιο απο τα παιδια με μεγαλυτερη πειρα εστω αν οχι σαν μονιμοι κατοικοι,να δεινανε καποιες πληρ. πανω σαυτο το θεμα της μονιμης (εστω επι 8-10 μηνες το χρονο) εγκαταστασης π.χ στην πατταγια
παραδειγμα,το κατα ποσο εξασφαλιζεις μονιμη κατοικια,με τι μπατζετ εχεις μια αξιοπρεπη εως ανετη ζωη,η αγορα εργασιας για εναν ξενο 38αρη..
υπολογιζω σε περιπου 1500-1800 ευρω εισοδημα απο Ελλαδα και καποιο αρκετα μεγαλο κεφαλαιο για αγορα κατοικιας (περι τα 500 χιλ.)
ευχαριστω εκ των προτερων οποιονδηποτε συναγωνιστη δωσει καποια πληροφορια

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αντε μπράβο. Καιρός ήταν. Αυτό δεν σας έλεγα πάντα.

Τα λες τα ελεγα αλλα....
Ασε ρε Μακη τον καθενα στην καρακοσμαρα του.
Εδω ουτε τον Φαντομα που μενει εκει μονιμα ο ανθρωπος δεν ακουνε

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ρόκο ακόμα δεν ξεπέρασες τις Φιλιππίνες; :)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε Φαντομα οταν το ονειρο γινει ρουτινα και η ερωμενη συζυγος τι γινεται;
χχχμμμ τι να γινει, ρωτησε τον φρικασε να σου πει   :2funny: :2funny:
το ονειρο δε γινεται ευκολα ρουτινα παντως αν το διαχειριστεις σωστα   ;)
επισης η ερωμενη καλυτερα να μη γινει συζυγος!

ρε φρικασε τι ονομα και αβαταρ ειναι αυτα και μου τρεχουν τα σαλια τωρα?   :2funny:

παντως τωρα τελευταια αρχιζω και συμπαθω τις φιλλιπινεζες(κανεις αλλος? ;) )
καταλαβα...μας την εσκασες προδοτη! Αν σου αρεσουν πιο στρογγυλες σωματικες διαπλασεις η πιο στρογγυλα προσωπα εισαι σε καλο δρομο με τις φιλλιπινεζες αν και εγω προσωπικα ψηφιζω Ταυλανδικη ομορφια. Επισης κατι που με χαλαει στις φιλλιπινεζες και θα φανει περιεργο αυτο ειναι τα σε γενικες γραμμες καλα αγγλικα τους. Εχουν πλακα οι Ταυλανδεζες με την παιδιαστικη αστεια προφορα τους ασε που οταν δε μιλανε γρι αγγλικα ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για εξασκηση Ταυλανδικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom