Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θα σου ελεγα οτι μεσω facebook ειναι καλυτερα ...
εγω θα σου ελεγα μεσω thaiairways μεσω gulfair και qatar..
υπαρχει αραγε ανθρωπος που να διαβασε μερικες σελιδες για ταιλανδη και να μην ετρεξε να βγαλει εισιτηριο?  Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ? ? ? ?
επ ευκαιρια αναφερω οτι για γεναρη παιζουν απιστευτα χαμηλες τιμες σε εισιτηρια.
ενδεικτικα αναφερω οτι φιλος εβγαλε τικετ με για 14/1  με 4/2  με 818 ευρω. στην τιμη συμπεριλαμβανεται και η πτηση για πουκετ,  και φυσικα  συμπεριλαμβανονται και οι φοροι.
το εβγαλε κατευθειαν απο τα γραφεια της ται στη γλυφαδα.
οταν το εβγαλε με ρωταγε αν ηταν καλη η τιμη και μηπως εκανε μαλακια που δεν εψαξε αλλου.
εγω παντως τοσο καλη τιμη δεν εχω ξανακουσει, με ται και γεναρη και πτηση για πουκετ μαζι.
εσεις?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω θα σου ελεγα μεσω thaiairways μεσω gulfair και qatar..
υπαρχει αραγε ανθρωπος που να διαβασε μερικες σελιδες για ταιλανδη και να μην ετρεξε να βγαλει εισιτηριο?  Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ? ? ? ?
επ ευκαιρια αναφερω οτι για γεναρη παιζουν απιστευτα χαμηλες τιμες σε εισιτηρια.
ενδεικτικα αναφερω οτι φιλος εβγαλε τικετ με για 14/1  με 4/2  με 818 ευρω. στην τιμη συμπεριλαμβανεται και η πτηση για πουκετ,  και φυσικα  συμπεριλαμβανονται και οι φοροι.
το εβγαλε κατευθειαν απο τα γραφεια της ται στη γλυφαδα.
οταν το εβγαλε με ρωταγε αν ηταν καλη η τιμη και μηπως εκανε μαλακια που δεν εψαξε αλλου.
εγω παντως τοσο καλη τιμη δεν εχω ξανακουσει, με ται και γεναρη και πτηση για πουκετ μαζι.
εσεις?
Eνταξη ρε φιλε Κωστα ,το ξερω οτι το καλυτερο ειναι να πας εκει και οντως οι τιμες ειναι καλες,αλλα το παλικαρι πιο πανω για dating site ρωτουσε....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τα free dating sites, ειναι πηχτρα στα cam models και στις γυναικες που με διαφορες προφασεις σου ζητανε να τους στειλεις χρηματα.

κυκλοφορουν και γυναικες που πραγματικα ψαχνονται αλλα η αναλογια ειναι 20/1. αν εχεις χρονο για χασιμο, χτυπα στο google thai free dating ή philippines free dating και κατι θα βρεις.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Στο Νανα να δεις τι θα γινει αν παρει καμια φωτια με τοσα μπαρ και μια εξοδο :tickedoff:     
Επισης ρε συ τζορτζ το νανα ειναι επικινδυνο αλλα οχι και τοσο πια γιατι ειναι ανοιχτος χωρος. Υπαρχει πιο επικινδυνο μερος απο το Λουσιφερ με το μεγαλο εσωτερικα και ερμητικα κλειστο χωρο του και τη μακροστενη εισοδο-εξοδο?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισης ρε συ τζορτζ το νανα ειναι επικινδυνο αλλα οχι και τοσο πια γιατι ειναι ανοιχτος χωρος. Υπαρχει πιο επικινδυνο μερος απο το Λουσιφερ με το μεγαλο εσωτερικα και ερμητικα κλειστο χωρο του και τη μακροστενη εισοδο-εξοδο?
Σωστα το λουσιφερ ειναι παρα πολυ επικινδυνο καθως και ολα τα ινσομνια με τις στενες εισοδους...
Αλλα την αλλη φορα που θα πας παλι λουσιφερ θα προχωρησεις στο βαθος του κλαμπ(πισω απο το συγκροτημα) και θα δεις μια τεραστια τζαμαρια με παραθυρα και θαλλασσα..το μισο λουσιφερ "μπαινει" μεσα στη θαλασσα ετσι ευκολα μπορεις να διαφυγεις αν το ξερεις,και δεν χρειαζεται να κολυμπησεις καν ;)(το ιδιο και το ινσομνια3)
Πολλοι δεν το ξερουν και σε περιπτωση ατυχηματος... :-
Πριν 3 χρονια την "επεσε" η αστυνομια για ναρκοτεστ και προκληθηκε πανικος,αυτοι που ηταν στη "μεσα" αιθουσα δεν ηξεραν τι συμβαινει αφου εβλεπαν τρομακρατημενες τις σερβιτορες και ετρεξαν να φυγουν ή να βγουν εξω να δουν, φρακαραν στην εισοδο, εκλεισε  ο εξαερισμος, ηταν μεσα και αραβες την γλυτωσαμε την ασφυξια για λιγο :cheesy:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα αυτο το Cascades πως μου ξεφυγε πρωτη φορα το ακουω. Δραση?? Λεει τιποτα?
Πολλη δραση :huh:αν και πιστευω τα καλα κομματια ελειπαν λογω ημερας :grin: αλλα εγω ολο και κατι εκανα.
Αλλα πολυ "πιεστικά" τα κοριτσια και δεν μου αρεσει αυτο.
Η Q ειναι για πολυ extreme παιχνιδι και τα κανει ολα :sunglasses:
Η cartoon ειναι πιο θυληκη και αυτη ετοιμη για ολα, και η γλυκια sunee που δεν μου υποσχεθηκε και πολλα παρα στοργη και προδερμ και συνοδεια για οσο θελω στην ακρη της Ταυλανδης.
-Φαντομα για Κατόι μιλαω ετσι;
Μην νομιζες οτι θα ασχολιομουν με κατι αλλο,μια φορα που ειχα λιγο "κενο" :2funny:
Ακομα casanova, obssesions...κα,που δεν προλαβα :'(

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  τιμη  εισιτηριου  απο θεσσαλονικη μεσω  αθηνας και ντοχα με aegean  και qatar  για την bkk 761.00 euro..ανταποκρισεις χωρις  να περιμενεις σχεδον καθολου......τελος ιανουαριου 2009. :thumbsup:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αλλα πολυ "πιεστικά" τα κοριτσια και δεν μου αρεσει αυτο.
-Φαντομα για Κατόι μιλαω ετσι;
Ok επρεπε να το φανταστω! γιαυτο δεν το εχω ξανακουσει το Cascades!
Τα "κοριτσια" ειναι παντα πιο πιεστικα και θυληπρεπη απο τα κοριτσια.  :2funny:
Ελπιζω η τζαμαρια στο Λουσιφερ να σπαει ευκολα  :2funny:

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
   τιμη  εισιτηριου  απο θεσσαλονικη μεσω  αθηνας και ντοχα με aegean  και qatar  για την bkk 761.00 euro..ανταποκρισεις χωρις  να περιμενεις σχεδον καθολου......τελος ιανουαριου 2009. :thumbsup:
                                                                                  Φιλε ELGEO απο που εκλεισες εισιτηριο ενδιαφερομαι και εγω για αυτο το διαστημα απο Θεσσαλονικη και νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση η τιμη και χωρις διανυκτερευσεις στην Αραβια. Και αν μπορεις να μου πεις τις ημερομηνιες που δεν εχει η Gatar διανυκτερευσεις. Thanks

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Υπαρχει πιο επικινδυνο μερος απο το Λουσιφερ με το μεγαλο εσωτερικα
υπαρχει πιο ωραιος θανατος απο το να σε πλακωσουν πολλες ταιλανδεζες μαζι?
αν παντως λετε για το λουσιφερ της πατταγια με προλαβε ο george31 για την πισω τζαμαρια που βλεπει θαλασσα. επισης κοντα στην τζαμαρια μαζευονται ολα τα συνεσταλμενα πιπινια και ειναι καλο σημειο για ψαρεμα, εχουν περασει αστερια απο κει.
το λουσιφερ μπανγκοκ αξιζει?  δεν εχω ιδεα.
οσο για το νανα ειναι ασφαλες νομιζω, μαζευει τοσο λιγο κοσμο εχω την εντυπωση, αλλα εχει και την εξοδο απο τη σοι νανα, και απο μεσα.
η ινσομνια αν γινει κατι κλαφτα χαραλαμπε, οπως ειναι και ολοι μαστουρωμενοι..
george  αγορι μου τι κανεις στην πρωτευουσα?  ισααν θα πας?
ο ντοκτορ τι εγινε?
πειτε κανα νεο ωρεεεεεεε.

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
                                                                                  Φιλε ELGEO απο που εκλεισες εισιτηριο ενδιαφερομαι και εγω για αυτο το διαστημα απο Θεσσαλονικη και νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση η τιμη και χωρις διανυκτερευσεις στην Αραβια. Και αν μπορεις να μου πεις τις ημερομηνιες που δεν εχει η Gatar διανυκτερευσεις. Thanks
    αριθμος πτησης QR 473 απο αθηνα αναχωρηση 12.45 .φθανει ντοχα και μετα τρεις ωρες συνεχιζει QR 612 και εισαι το πρωι στην BKK....για την επιστροφη  διαλεγεις τις πτησεις 613 και την 472.....και για θεσσαλονικη αμεσως την Α3-126 aegean.
     οι πτησεις αυτες δεν ειναι καθε μερα.... να ελεγξεις  :think:ποιες μερες εχει αυτον το συνδιασμο....γιατι εαν πας με την πτηση που φευγει απο αθηνα 18.55 θα περιμενεις  ολη την νυκτα στο αεροδρομιο  :headbang: :headbang:και θα φυγεις το αλλο πρωι στις 8....το ιδιο ισχυει και κατα την επιστροφη......

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• cuties4.jpg
    cuties4.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 55

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σωστα το λουσιφερ ειναι παρα πολυ επικινδυνο καθως και ολα τα ινσομνια με τις στενες εισοδους...
Αλλα την αλλη φορα που θα πας παλι λουσιφερ θα προχωρησεις στο βαθος του κλαμπ(πισω απο το συγκροτημα) και θα δεις μια τεραστια τζαμαρια με παραθυρα και θαλλασσα..το μισο λουσιφερ "μπαινει" μεσα στη θαλασσα ετσι ευκολα μπορεις να διαφυγεις αν το ξερεις,και δεν χρειαζεται να κολυμπησεις καν ;)(το ιδιο και το ινσομνια3)
Πολλοι δεν το ξερουν και σε περιπτωση ατυχηματος... :-
Πριν 3 χρονια την "επεσε" η αστυνομια για ναρκοτεστ και προκληθηκε πανικος,αυτοι που ηταν στη "μεσα" αιθουσα δεν ηξεραν τι συμβαινει αφου εβλεπαν τρομακρατημενες τις σερβιτορες και ετρεξαν να φυγουν ή να βγουν εξω να δουν, φρακαραν στην εισοδο, εκλεισε  ο εξαερισμος, ηταν μεσα και αραβες την γλυτωσαμε την ασφυξια για λιγο :cheesy:
Κρατω αυτο το "αραβες"..ειναι χειροτερο απο το ντουμανι καπνο........

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
οριστε τωρα αλλο αγχος δεν ειχαμε να πηγαινουμε στα κλαμπς και να ψαχνουμε τις εξοδους κινδυνου  :headbang: ...και αν ειχατε παει στο Santika δε θα φανταζοσαστε ποτε ποσο επικινδυνο ηταν το μερος οπως αποδειχτηκε τελικα...εγω παντα εκει αισθανομουν περισσοτερη ασφαλεια απο πολλα αλλα μερη της ΒΚΚ...το Λουσιφερ Παταγιας και μερικα αλλα ξενυχταδικα της ΒΚΚ αντιθετως με κανουν καπως πιο νευρικο και αυτο πριν καν γινει το ατυχημα...ειναι στη φυση των after-hours η κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα, ασε που στο Λουσιφερ εκτος απο τον τεραστιο εσωτερικο χωρο, την εισοδο-εξοδο σε στυλ τουνελ υπαρχει και το μπαρακι μπροστα που ειναι παντα γεματο και φρακαρει το διαδρομο...ενα αλλο μερος που ειναι επισης επικινδυνο ειναι το εμπορικο κεντρο ΜΒΚ στην ΒΚΚ...αχανες, τεραστιο πληθος μεσα και λιγες εξοδους που για να τις βρεις πρεπει να διανυσεις χιλιομετρα...
γιαυτο καλα κανει ο φιλος και ψαχνεται απο το ιντερνετ  :2funny:
πρωτοχρονια και κατι τετοιες γιορτες καλυτερα τελικα να μενεις σπιτι σου γιατι παντα θα υπαρχουν μερικοι αμυαλοι που θα παιρνουν στο λαιμο τους τον υπολοιπο κοσμο που ειχε την ατυχια να ειναι στο λαθος μερος τη λαθος στιγμη οπως εγινε στο Σαντικα

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
οριστε τωρα αλλο αγχος δεν ειχαμε να πηγαινουμε στα κλαμπς και να ψαχνουμε τις εξοδους κινδυνου
  Μα όταν πηγαίνουμε στους κλωβούς μοιραία εγκλωβιζόμαστε. Το club προέρχεται από τον κλωβό, αρχαία λέξη που έχει διασωθεί στην Παλατινή Ανθολογία των 3700 επιγραμμάτων, και όπως πολλές άλλες μας ξαναγύρισε πίσω ως αντιδάνειο.
Αλλά πως να απεγκλωβιστείς από τόσο γλυκές συνήθειες; Πως να αποφύγεις τους κλωβούς με τις οικοδέσποινες; Για τα hostess clubs μιλάω, την αιχμή του δόρατος, αυτή τη στιγμή, στην νυχτερινή ερωτική διασκέδαση. Βέβαια για τους λιγότερο υπομονετικούς, αλλά πάντα όμως με κάποια οικονομική άνεση, προσφέρεται η λύση των delicatessen μασατζίδικων μακριά από την περιοχή της Sukhumvit.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι, καλή χρνιά σε όλους σας.

Θέλω τα φώτα σας....

Με ένα φίλο μου σκεφτόμαστε να πάμε Ταΰλάνδη γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο Βασικός λόγος για τον οποίο πηγένουμε είναι ξεκούραση-χαλάρωση
Έχουμε αποφασίσει να μείνουμε στο Rayavadee hotel Krabi για 8 νύχτες.
Αυτό που ψάχνουμε είναι 2 γυναίκες συνοδούς οι οποίες θα περάσουν τις 8 μέρες μαζί μας (φυσικά με όλα τα εξοδά τυς πληρωμένα μετακινήσεις-φαγητά-ύπνος) και οι οποίες θα πρέπει να πληρούν  τις εξής προυποθέσεις.
1. Αστέρια, καλύτερες και απο τις φωτογραφίες που καμιά φορά βάζετε στο forum
2. Να μιλάνε τα αγγλικά όπως τα ταΰλανδέζικα
3. Να μην έχουν αναστολές στ σεξ (πχ να μην μας πουν οτι δεν θέλουν ομαδικό ή ότι δεν γλύφονται ή ότι δεν δίνουν κόλο)

Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι πως μπορώ να βρώ τέτοιες γυνάικες.
Υπάρχουν κάποια γραφεία ;;

thailand

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φαντομά μελετούσα σήμερα τα παλιότερα ποστ σου.Διαπιστώνω οτι ξαφνικά έκανες μια στροφή 180 μοιρών.
Απο φυσιολάτρης----> μας βγήκες πολύ μπουρδελιάρης???
Και μια ξαφνική αγάπη για την Πατάγια που κατηγορούσες ασύστολα πριν καμιά 200αριά σελιδες.
Χμμμ :helpplea: :helpplea: :helpplea:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Απο φυσιολάτρης----> μας βγήκες πολύ μπουρδελιάρης???
Και μια ξαφνική αγάπη για την Πατάγια που κατηγορούσες ασύστολα πριν καμιά 200αριά σελιδες.
Φιλε μου παντα ειμαι, ημουν και θα ειμαι φυσιολατρης. Την πρωτοχρονια μου πχ δεν την περασα μεσα στα κωλαδικα η σε ντισκος κανοντας countdown αλλα θαυμαζοντας καταρρακτες. Απλα εμαθα (καπως καθυστερημενα βεβαια το παραδεχομαι) οτι δεν εχει νοημα στα μπουρδελα να γραφω περι φυσιολατρειας οπως εκανα παλαιοτερα. Μερικοι μαλιστα στο παρελθον μου ειπαν να παω να γραφω στο National geographic επειδη τους ειχα γινει υπερβολικα βαρετος. Τωρα για την Παταγια εχεις δικιο αλλα δεν προκειται περι ερωτα με το μερος η τα κωλαδικα της αλλα αλλου ειδους ερωτα τον οποιο οι λιγοι που με γνωριζουν ξερουν τι εννοω.   ;)
Κριτων ρε φιλε τι πληροφορια ξετρυπωσες, θα με κανεις να παω στο google να ψαξω την ετυμολογια αναλυτικοτερα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom