MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οι γιαπωνεζες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.......ωραιες και καλες οι γιαπωπεζες αλλα τις γαμανε ιαπωνες........ακομη και στις τσοντες....αηδιαΕκεί έχει γιαπωνέζες.
οι γιαπωνεζες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.......ωραιες και καλες οι γιαπωπεζες αλλα τις γαμανε ιαπωνες........ακομη και στις τσοντες....αηδιαΕκεί έχει γιαπωνέζες.
στο μουσειο βανγκοκ στο Αμστερνταμ εψαχνες?
οι γιαπωνεζες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.......ωραιες και καλες οι γιαπωπεζες αλλα τις γαμανε ιαπωνες........ακομη και στις τσοντες....αηδια
Απίστευτο Μωρό.
Τελικά κατάλαβα ότι τρελέαίνομαι για Ιαπωνεζούλες.
Πόσο κοστίζει ρε παίδες ένα tour στην Άπω Ανατολή (Ιαπωνία)?
Oχι ρε συ φιλε mgreek και 2000 για 10 μερες..3000 για 30 και εισαι βασιλιας.για Ιαπωνια ναι θες τα ιδια για 10Για 10 ημέρες στην Ταϋλάνδη θέλεις 2000 euro (κομπλέ πακέτο, για πρωτάρηδες)
Για τις αντίστοιχες ημέρες και αντίστοιχη διασκέδαση στην Ιαπωνία θέλεις 5000 euro.
Σε κάλυψα πιστεύω...
Απο ενα ξαδερφακι μου ,στο μερσεντες ..ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβιλα η να με δουλευει ο μαλακας.
Θα παω καποια στιγμη με το νεο ετος για εξακριβωση
Θα μπορουσα ανετα να ημουν εγω αναμεσα στα θυματα γιαυτο και ψιλοανατριχιασα οταν διαβασα τα νεα με το καλημερα του νεου χρονου. Προκειται για το κλαμπ Santika στην περιοχη Ekamai. Εχω παει πολλες φορες εκει ευτυχως οχι χτες ομως. Ειναι η μαλλον ηταν γιατι δεν υπαρχει πια ενα κλαμπ μετριου μεγεθους, αρκετα κυριλε, θυμηζει εκκλησια μεσα λογω διακοσμησης και μαζευει Ταυλανδους και Ταυλανδες αρκετα οικονομημενους. Μαζευει παντα και πολλους ξενους, πολλα απο τα θυματα ηταν ξενοι. Πολλοι νεκροι βρε παιδια, πανω απο 60 μαθαινω. Παντα εχω αυτο το φοβο οταν ειμαι σε πολυσυχναστο κλαμπ στην Ταυλανδη επειδη ξερω οτι τα στοιχειωδη μετρα ασφαλειας δεν τηρουνται σχεδον ποτε.Άσχημα νέα από την Μπαγκόγκ ...Εύχομαι να μην ήταν Έλληνες μεταξύ τους ...
Ο.κ ναι αν βαζεις και εισιτηρια και ξεν/δοχεια τα φτανεις τα 4Χρονια πολλά και καλή χρονια σε όλους
Πάλι καλά που έκανα ένα search και είδα ότι ξανά άνοιξε το site ...
Από ότι διαβάζω έχει γίνει καλύτερη η φάση για εμάς στην Ταϊλάνδη από όταν είχα πάει εγώ που είχε φτάσει το Bht 40,30 ..
Άντε να έρθει ο Μάρτιος μπας και πάρω καμια άδεια να πάω μια βόλτα.
Χαιρετίσματα και στα παλικαρια που με βοήθησαν όταν ήμουνα κάτω
Ps:προσωπικά μαζί με εισιτήρια και καλά ξενοδοχεία για 28 μέρες μου φύγανε 4000 .
Αλλα το έσκισα το θέμα.
Αν και δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο για Κοζάνη θα ρίξω μια ματια σήμερα στα κεντρικά κωλάδικα αν και χλομό το κόβω.....
Το μερσεντές δεν είναι αυτό στην Παύλου Χαρίση ??
μαλλον καζακστανες θα ειναιγιατι εχει ασιατισες(αγνωστου προελευσης)
Ασε το Νανα θα πεθανει απο μονο του δε χρειαζεται να παρει φωτιαΕγω παλι... την "εβγαλα" στο Cascades με πολλη δραση ;)
Στο Νανα να δεις τι θα γινει αν παρει καμια φωτια με τοσα μπαρ και μια εξοδο
Θα σου ελεγα οτι μεσω facebook ειναι καλυτερα ...αλλα και παλι...Συνάδελφοι,
Υπάρχει κανένα dating site για γνωριμίες με Άπω Ανατολή πχ. Ταυλάνδη?
Κάποια που έχω βρει ζητούν μηνιαία συνδρομή. Αλλά γνωρίζοντας ότι πάιζει πολύ κοροιδία σε αυτά τα site δεν έχω προχωρήσει.
Μπορεί κανείς να ρίξει λίγο φως?