Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εισαγωγη σε ειδικη κλινικη. (Φυσικα ταυλανδεζικη)
https://i2.wp.com/[URL unfurl="true"]www.thailand-tourist-information.com/wp-content/uploads/2016/01/beautiful-thai-nurse-girls.jpg?ssl=1[/img[/URL]]
[/quote]

Ωραιος ο τραβελος, σε βαζει σε πειρασμο!  :fuck1:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε γέρο τα ίδια σκατά και εγώ.
Να γιατρευεται με τίποτα αυτή η αρρώστια ή ειμαστε για τον ψυχίατρο?

Το δεύτερο ισχύει !! Για το ψυχίατρο είμαστε όλοι !! :grin: :grin:

Εγω προσπάθησα να ξεπεράσω τον εθισμό με αξιόλογες ''εναλλακτικές λύσεις'' !!

Να απεξαρτηθείς απο την ''ηρωίνη'' μέσω ''μεθαδόνης'' δηλαδή.

Το αποτέλεσμα ??? Εθίστικα και στη μεθαδόνη !!  :grin: :grin:

Κοινώς !! Γάμα τα !! Δεν έχουμε ελπίδα !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 2015-09-19 11.11.50.jpg
    2015-09-19 11.11.50.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 2015-09-16 10.01.13.jpg
    2015-09-16 10.01.13.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 2015-09-20 18.24.23.jpg
    2015-09-20 18.24.23.jpg
    203,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διότι όταν ένα ''πλάσμα'' όπως αυτό στις φωτογραφίες σου λέει στο line η στο skype

''Ντααααλινγκ γουεν γιου μπακ το πουκετ !!!???
Σειμ σειμ λαστ γιαρ
Μισ γιου βεεεερι ματς ντααααλινγκ.''

Τότε τι να κάνεις ?? Ανθρωπος είσαι, ''λυγίζεις΄΄ !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• i1690769.jpg
    i1690769.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • images.jpg
    images.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • gq3ge5_2.jpg
    gq3ge5_2.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Ενα.jpg
    Ενα.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό !!

Εχω κάpοιες επιφυλάξεις για τον carrier ( Ukraine Intl ).
Ομως απο πλευράς τιμής, χρόνου ανταπόκρισης στο connection, και τύπου αεροπλάνου, φαίνεται ενδιαφέρον

Ukraine Intl

Τετ 28/02 15:00 Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH) Αθήνα, Ελλάδα

Τετ 28/02 17:40 Μπόρισπολ (KBP) Κίεβο, Ουκρανία

2h 40m

Πτήση PS-354
   Boeing 737-800 (Jet)
   Οικονομική

Δωρεάν αποσκευές: 1 τεμάχιο ανά ενήλικα.
Μπορείτε να προσθέσετε αποσκευές στο επόμενο βήμα.

1 στάση (KBP) 1h 45m

Ukraine Intl

Τετ 28/02 19:25 Μπόρισπολ (KBP) Κίεβο, Ουκρανία

Πεμ 01/03 10:05 Διεθνές Αεροδρόμιο Σουβαναπούμ (BKK) Μπανκγκόκ, Ταϊλάνδη

9h 40m

Πτήση PS-271
   Boeing 767-200/300 (Jet)
   Οικονομική

Η πτήση αναχωρεί Τετάρτη και φτάνει Πέμπτη

Δωρεάν αποσκευές: 1 τεμάχιο ανά ενήλικα.
Μπορείτε να προσθέσετε αποσκευές στο επόμενο βήμα.

Όροι Ναύλου

14h 5m

305,16 €

Τελική τιμή

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Αυτον τον μηνα βγαζω νεο διαβατηριο και στην συνεχεια τα αεροπορικα.
Κατεληξα στο εξης προγραμμα ξεκινωντας με:

5 Νυχτες Σιγκαπουρη.
ΣΚΟΠΟΣ:Να δω οσα πιο πολλα αξιοθεατα μπορω.

6 Νυχτες Koh Samui.
ΣΚΟΠΟΣ:Relax και εξερευνηση παραλιες,αξιοθεατα και διασκεδαση με μια φιλη μου ταυλανδεζα που την γνωριζω χρονια και δουλευει εκει σε ενα resort.Ισως και λιγο boom boom αλλα οχι τραβηγμενα πραγματα.

8 Νυχτες Pattaya City.
ΣΚΟΠΟΣ:Καθημερινο boom boom,Massage,Clubbing και Agogo Καταστασεις σε ξεφρενους ρυθμους μπολικο αλκοολ και μεθυσι μεχρι τελικης πτωσης και καποια αξιοθεατα που δεν εχω δει ακομη.

16 Νυχτες Bangkok City.
ΣΚΟΠΟΣ:Party Party Party,boom boom,Sky Bars,Pool Parties,Nana plaza,Sukhumvit-thonglor clubbing,Aξιοθεατα,τσαρκες στην μεγαλουπολη,συναντηση με φιλους ταιλανδους.

Συλονο 35 Νυχτες.

• Like
Αντιδράσεις: Krang

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
Έλα ρε παίκτη ! αυτές είναι διακοπές! 35 νύκτες!!! Waoo.
Explain λιγο το Pool parties kai τα sky bars..
Εμεινα λίγο στη Bangkok μετά απο πουκέτ, είδα οτι εχει αρκετά clubs και πήγα στα (insanity ,sugar, level στη sukhumvit 11)
προφανώς έχει και άλλα, απλά δεν ξέρω μια μεγαλούπολη οπως η bangkok, ισως βαρίομουν τοσες μέρες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Έλα ρε παίκτη ! αυτές είναι διακοπές! 35 νύκτες!!! Waoo.
Explain λιγο το Pool parties kai τα sky bars..
Εμεινα λίγο στη Bangkok μετά απο πουκέτ, είδα οτι εχει αρκετά clubs και πήγα στα (insanity ,sugar, level στη sukhumvit 11)
προφανώς έχει και άλλα, απλά δεν ξέρω μια μεγαλούπολη οπως η bangkok, ισως βαρίομουν τοσες μέρες

Και δεν με φτανουν παλι.Καλα Bkk ειναι η καψουρα μου γιαυτο θα μεινω τοσο πολυ.
Sky bars υπαρχουν δεκαδες στους ουρανοξυστες που μαρεσει να την βγαζω εκει για ενα χαλαρο ποτο προτου ξεχυθω στα κλαμπς.
Pool party εφοσον πετυχω κιολας εννοω σαν αυτα που κανει το sofitel so sathorn road.Απογευματινα παρτυ σε πισινες ξενοδοχειων.
Για ολα αυτα τα event ενημερωνομε καθημερινος.Οσο για clubs που να πρωτοπας.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Και δεν με φτανουν παλι.Καλα Bkk ειναι η καψουρα μου γιαυτο θα μεινω τοσο πολυ.
Sky bars υπαρχουν δεκαδες στους ουρανοξυστες που μαρεσει να την βγαζω εκει για ενα χαλαρο ποτο προτου ξεχυθω στα κλαμπς.
Pool party εφοσον πετυχω κιολας εννοω σαν αυτα που κανει το sofitel so sathorn road.Απογευματινα παρτυ σε πισινες ξενοδοχειων.
Για ολα αυτα τα event ενημερωνομε καθημερινος.Οσο για clubs που να πρωτοπας.

ακριβο σπορ η μπανγκοκ, ολα στοιχιζουν απο τα ανωτερω που αναφερεις, επιπλεον και οι γυναικες εκει εκτος και αν παιξεις με καμακια ή σταθερη τιμες υψηλοτερες απο ολα τα αλλα μερη.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
σιγουρα τα skybars και τα παρτυ στην πισινα μεσα σε καλα ξενοδοχεια ειναι καλη εμπειρια , αλλα εχουν και το κοστος τους.

η μπανγκοκ για μενα ειναι να την κανει καποιος ενδιαμεσα σε δυο προορισμους για λιγες μερες στο ενδιαμεσο.

βεβαιως τις ευχες μας να εχεις να περασεις καλα!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Πάντως και οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ λένε οτι στη bKk είναι πιο ακριβά,
και απο προσωπική εμπειρία, καθώς ήμουν το πρωτο 15ημερο του Αυγούστου,
Στη πατόνγκ στο πουκέτ έδινα 1000 έως 1500 αλλες φορές για σορτ, και άλλες ακομη και για long time.
οταν λεμε σορτ ήταν τουλάχιστον 2ώρα.. κάποιες πολυ καλές...και πολύ καλό servis..
Μία μονο μου ζήτησε 2000 για σορτ και τις τα έδωσα καθως την γούσταρα πολύ και χαμουρευόμασταν 1,5 ώρα στο club..
μετά αποδείχθηκε ψιλομεθυσμένη, και θυμηθηκα τον Lyst και τις συμβουλές σχετικά με τα μωρά που πίνουν μπουκάλι (το οποίο ειναι κερασμένο απο το club).
Στη πατόνγ είχε τρελή προσφορά, έβρισκες ότι ήθελες, και επαιζες με την τιμή..
στη βκκ δεν είδα τοσο μεγάλη προσφορά αλλα κυρίως πιο καλό κόσμο,,
Στην BKK αν και σύντομη η παρμονή μου οσες γνωρίσαμε μεσα σε μπαρ ή club δηλ. oscar ,levels, insanity (ola στη sukhumvit 11) ζήταγαν 3000 ακόμη και για σορτ!
οι πρώτες στο oscar έφαγαν άκυρο,λίγο χαμούρεμα μόνο με την μία, και αφού το έπαιζε high class χωρίς να είναι bye,
στο τέλος πήρα μια εξαιρετική semi pro η οποία γύρναγε άπραγη Και έπρεπε να παει για δουλειά το πρωί,
οπότε ζήτησε 1500 για 2 ώρες.(απο τις καλύτερες εμπειρίες -θα ανεβάσω φωτό)

ναι η μεση τιμη πλεον διαμορφωνετε στα 1500 , ειτε επειδη την πηρες απο μπαρ και πληρωσες bar fine , ειτε επειδη σου ειπε μια τιμη και απλα συμφωνησες.

το 1000αρικο που λεμε ολοι το πετυχαινεις πλεον σε φασεις και οχι οτι ειναι ο κανονας.

βεβαια συνεχιζουν να υπαρχουν τα 500αρικα για σορταδακια και 1000αρικο για λονγκ ταιμ αλλα δεν ειναι ο κανονας πλεον, τα πετυχαινεις οπως ειπα σε φασεις.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ακους ιστοριες οτι πηρε καποιος ακομη και λονγκ μια κοπελα με 500αρικο , βεβαιως και παιζει αλλα ειναι φασεις που ισως κατσουν.

kaminia82

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Έκλεισα για αρχες Δεκεμβριου για phuket με 429 ευρώ scoot με 4 ωρες αναμονή μονο στη σιγκαπουρή..σχετικά με τη scoot ναι μεν ειναι low cost και οι παροχες δεν ειναι οι καλυτερες αλλα προσωπικα τουλαχιστον για 10 μερες ταξιδι μου αρκει 10 κιλα βαλιτσα που σου επιτρεπει να παρεις μεσα ..δε χρειαζεται να πληρώσεις εξτρα  .και αναλογικα με αυτο που σε περιμενει εκει εε αν πιαστω στο ταξιδι θα με ξεπιασουν στο τελικο προοορισμο!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτον τον μηνα βγαζω νεο διαβατηριο και στην συνεχεια τα αεροπορικα.
Κατεληξα στο εξης προγραμμα ξεκινωντας με:

5 Νυχτες Σιγκαπουρη.
ΣΚΟΠΟΣ:Να δω οσα πιο πολλα αξιοθεατα μπορω.

6 Νυχτες Koh Samui.
ΣΚΟΠΟΣ:Relax και εξερευνηση παραλιες,αξιοθεατα και διασκεδαση με μια φιλη μου ταυλανδεζα που την γνωριζω χρονια και δουλευει εκει σε ενα resort.Ισως και λιγο boom boom αλλα οχι τραβηγμενα πραγματα.

8 Νυχτες Pattaya City.
ΣΚΟΠΟΣ:Καθημερινο boom boom,Massage,Clubbing και Agogo Καταστασεις σε ξεφρενους ρυθμους μπολικο αλκοολ και μεθυσι μεχρι τελικης πτωσης και καποια αξιοθεατα που δεν εχω δει ακομη.

16 Νυχτες Bangkok City.
ΣΚΟΠΟΣ:Party Party Party,boom boom,Sky Bars,Pool Parties,Nana plaza,Sukhumvit-thonglor clubbing,Aξιοθεατα,τσαρκες στην μεγαλουπολη,συναντηση με φιλους ταιλανδους.

Συλονο 35 Νυχτες.
ταλιρακι ετσι? παρε τηλ.δε μπορω να σε μιλησω ειμαι μπλοκ στο φατσοβιβλιο , να δω ημερομηνιες η να βρεθουμε

kaminia82

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Έκλεισα για αρχες Δεκεμβριου για phuket με 429 ευρώ scoot με 4 ωρες αναμονή μονο στη σιγκαπουρή..σχετικά με τη scoot ναι μεν ειναι low cost και οι παροχες δεν ειναι οι καλυτερες αλλα προσωπικα τουλαχιστον για 10 μερες ταξιδι μου αρκει 10 κιλα βαλιτσα που σου επιτρεπει να παρεις μεσα ..δε χρειαζεται να πληρώσεις εξτρα   .και αναλογικα με αυτο που σε περιμενει εκει εε αν πιαστω στο ταξιδι θα με ξεπιασουν στο τελικο προοορισμο!!!

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
5/ Φαγητό

Ένα ακόμα μεγάλο και πολύπλοκο θέμα, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ποιες είναι οι προτιμήσεις σου εξ' αρχής και τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις. Σε κάθε περίπτωση η ταϋλανδέζικη κουζίνα έχει άπειρες εναλλακτικές και πολύ μεγάλη ποικιλία, γι αυτό και προτιμάται από πολλούς και εκτός συνόρων (σημείωση: το παρακάτω δεν αφορά κάποιον που θα πάει και μπορεί κάλλιστα να τρώει σε McDonald's, Burger King ή να πιει καφέ σε Starbucks, αλλά σε κάποιον που επιθυμεί να δοκιμάσει τις τοπικές γεύσεις, όπως έκανα εγώ, πλην 1-2 περιπτώσεων).

Για να μην το πολυκουράσω, η εντύπωση που μου έμεινε δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα, συνοψίζεται μέσες άκρες στον γενικό κανόνα: εάν δοκιμάσεις α) safe επιλογές, τύπου κοτόπουλο/βοδινό με συνοδεία ρυζιού (συνήθως με κάποια λαζανικά ανάμεικτα) και β) ζητάς no spicy, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο περισσότερο απομακρύνεσαι δοκιμάζοντας περίεργα πιάτα και γεύσεις ή τοπικές καυτές γεύσεις (σούπα Tom Yum, Papaya σαλάτα, κτλ) το πιθανότερο είναι ότι θα βλαστημάς.

Επιπλέον παρατηρήσεις:
- Το κόστος εξαρτάται προφανώς από τι θα φας και που. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι σε Μπανγκόκ και Πατόνγκ (που είναι προφανώς πιο τουριστικά σημεία και υψηλότερο από άλλα μέρη της Ταϊλάνδης) είναι παραπλήσιο της Αθήνας. Το ίδιο και τα ποτά/ καφέδες. Το Sukhumvit soi 11 που ανέφερε κάποιος φίλος προηγουμένως, που έχει πλήθος επιλογών, είναι από τα ακριβότερα σημεία στην Μπανγκόκ (ενδεικτικά ποτήρι μπύρα Guinness στο Mullis στα 280 μπατ, ήτοι 7 και κάτι ευρώ, οκ έχει και τις τοπικές, π.χ. Tiger με 100 μπατ αν θες φθηνότερα....)

- Το φαγητό είναι ποιοτικότερο κατά μέσο όρο. Το καταλαβαίνεις από τα κοτόπουλά τους που είναι "στεγνά" (max 1-1.2 κιλά), τα καρπούζια που είναι μικρότερα στα 6-7 κιλά (όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς δεν είναι τίγκα στις ορμόνες) ή τον ανανά που μου φάνηκε νοστιμότερος από εδώ.

- Τα πιο περίεργα φρούτα που δοκίμασα (μάνγκο, παπάγια, κτλ) δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Το δε γάλα καρύδας που βρίσκεις παντού (το πίνεις μέσα από την καρύδα), μια αηδία.... μπλιαχ.

- Το εστιατόριο Jeffer (που αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ) και βρίσκεται στο mall Jungceylon (Patong) δεν θα το συνιστούσα. Οικονομικό μεν, μέτριας ποιότητας κρέατα δε και με μέτρια εξυπηρέτηση. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. Σχετικές κριτικές (tripadvisor, ktl) το επιβεβαιώνουν, ορθώς κατ' εμέ. Μπορείς να φας με παραπλήσιο κόστος πολύ καλύτερα σε άλλα ταϋλανδέζικα εστιατόρια, αν βγεις λίγο εκτός των κεντρικών δρόμων. Ανακάλυψα καναδυό τέτοια, μιας και μου αρέσει λίγο και η αναζήτηση.

- Street food είχα αποφασίσει να μην δοκιμάσω, έχοντας ακούσει διάφορα και μην έχω τίποτα διατροφικά θέματα που ίσως μου χάλαγαν 2,3 μέρες διακοπών. Ωστόσο την προτελευταία μέρα δοκίμασα από πάγκο 2 καλαμάκια με κομμάτια τηγανητό κοτόπουλο, που οφείλω να ομολογήσω ήταν πεντανόστιμα (περισσότερο από KFC, κτλ). Οπότε, για κάποιον με low budget, δεν θα τον απέτρεπα να δοκιμάσει, με την προυπόθεση πάντα των safe επιλογών που αναφέρω πιο πάνω.

- Υπάρχουν και γλυκιές κρέπες που τις φτιάχνουν στο δρόμο και τις ονομάζουν pancakes εκεί. Το κόστος 2-2,5 Ευρώ (80-100 μπατ). Έχετε υπόψη όμως, ότι είναι πολύ λεπτές με λίγο υλικό και μάλλον θες 2 για να αντιστοιχήσεις μία από εδώ.

• Like
Αντιδράσεις: Krang

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
5/ Φαγητό

Ένα ακόμα μεγάλο και πολύπλοκο θέμα, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ποιες είναι οι προτιμήσεις σου εξ' αρχής και τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις. Σε κάθε περίπτωση η ταϋλανδέζικη κουζίνα έχει άπειρες εναλλακτικές και πολύ μεγάλη ποικιλία, γι αυτό και προτιμάται από πολλούς και εκτός συνόρων (σημείωση: το παρακάτω δεν αφορά κάποιον που θα πάει και μπορεί κάλλιστα να τρώει σε McDonald's, Burger King ή να πιει καφέ σε Starbucks, αλλά σε κάποιον που επιθυμεί να δοκιμάσει τις τοπικές γεύσεις, όπως έκανα εγώ, πλην 1-2 περιπτώσεων).

Για να μην το πολυκουράσω, η εντύπωση που μου έμεινε δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα, συνοψίζεται μέσες άκρες στον γενικό κανόνα: εάν δοκιμάσεις α) safe επιλογές, τύπου κοτόπουλο/βοδινό με συνοδεία ρυζιού (συνήθως με κάποια λαζανικά ανάμεικτα) και β) ζητάς no spicy, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο περισσότερο απομακρύνεσαι δοκιμάζοντας περίεργα πιάτα και γεύσεις ή τοπικές καυτές γεύσεις (σούπα Tom Yum, Papaya σαλάτα, κτλ) το πιθανότερο είναι ότι θα βλαστημάς.

Επιπλέον παρατηρήσεις:
- Το κόστος εξαρτάται προφανώς από τι θα φας και που. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι σε Μπανγκόκ και Πατόνγκ (που είναι προφανώς πιο τουριστικά σημεία και υψηλότερο από άλλα μέρη της Ταϊλάνδης) είναι παραπλήσιο της Αθήνας. Το ίδιο και τα ποτά/ καφέδες. Το Sukhumvit soi 11 που ανέφερε κάποιος φίλος προηγουμένως, που έχει πλήθος επιλογών, είναι από τα ακριβότερα σημεία στην Μπανγκόκ (ενδεικτικά ποτήρι μπύρα Guinness στο Mullis στα 280 μπατ, ήτοι 7 και κάτι ευρώ, οκ έχει και τις τοπικές, π.χ. Tiger με 100 μπατ αν θες φθηνότερα....)

- Το φαγητό είναι ποιοτικότερο κατά μέσο όρο. Το καταλαβαίνεις από τα κοτόπουλά τους που είναι "στεγνά" (max 1-1.2 κιλά), τα καρπούζια που είναι μικρότερα στα 6-7 κιλά (όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς δεν είναι τίγκα στις ορμόνες) ή τον ανανά που μου φάνηκε νοστιμότερος από εδώ.

- Τα πιο περίεργα φρούτα που δοκίμασα (μάνγκο, παπάγια, κτλ) δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Το δε γάλα καρύδας που βρίσκεις παντού (το πίνεις μέσα από την καρύδα), μια αηδία.... μπλιαχ.

- Το εστιατόριο Jeffer (που αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ) και βρίσκεται στο mall Jungceylon (Patong) δεν θα το συνιστούσα. Οικονομικό μεν, μέτριας ποιότητας κρέατα δε και με μέτρια εξυπηρέτηση. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. Σχετικές κριτικές (tripadvisor, ktl) το επιβεβαιώνουν, ορθώς κατ' εμέ. Μπορείς να φας με παραπλήσιο κόστος πολύ καλύτερα σε άλλα ταϋλανδέζικα εστιατόρια, αν βγεις λίγο εκτός των κεντρικών δρόμων. Ανακάλυψα καναδυό τέτοια, μιας και μου αρέσει λίγο και η αναζήτηση.

- Street food είχα αποφασίσει να μην δοκιμάσω, έχοντας ακούσει διάφορα και μην έχω τίποτα διατροφικά θέματα που ίσως μου χάλαγαν 2,3 μέρες διακοπών. Ωστόσο την προτελευταία μέρα δοκίμασα από πάγκο 2 καλαμάκια με κομμάτια τηγανητό κοτόπουλο, που οφείλω να ομολογήσω ήταν πεντανόστιμα (περισσότερο από KFC, κτλ). Οπότε, για κάποιον με low budget, δεν θα τον απέτρεπα να δοκιμάσει, με την προυπόθεση πάντα των safe επιλογών που αναφέρω πιο πάνω.

- Υπάρχουν και γλυκιές κρέπες που τις φτιάχνουν στο δρόμο και τις ονομάζουν pancakes εκεί. Το κόστος 2-2,5 Ευρώ (80-100 μπατ). Έχετε υπόψη όμως, ότι είναι πολύ λεπτές με λίγο υλικό και μάλλον θες 2 για να αντιστοιχήσεις μία από εδώ.
Για τα φρούτα είσαι υπερβολικός.Μονο το ντραγκον φρουτ είναι σχετικά αγευστο.Μανγκοστιν,πασιον φρουτ,λονγκαν και μάνγκο απίστευτα.Ο άνανας πολύ πιο γευστικός,Η καρύδα πολύ δροσιστικη και η ψυχα  της αν είναι φρέσκια ολα τα λεφτά.Εννοειται οτι ειναι πολυ υγιεινά,ειδικα το ντουριαν,οσο κ αν βρωμαει.Τα εστιατόρια στα μαλλ δεν τα προτείνω ούτε εγω,έχει όμως πολλά μικρά που είναι πραγματικά πολύ καλά και οικονομικά.Στρητ φουντ για μένα απόλυτα αποδεκτό,έχει και μια παράγκα λιγο μετά το senses στη ναναι που κάνει απίστευτες σούπες.Ενδεικτικα madame Saab ver, δίπλα από το μάκρο,eurothai σε στενό του παραλιακού πριν την Μπανγκλα.Επισης έχει το pad Thai shop,λιγο εξω απο την καρον,όπου όλα κάνουν 50 και είναι απίστευτη παράγκα.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Για τα φρούτα είσαι υπερβολικός.Μονο το ντραγκον φρουτ είναι σχετικά αγευστο.Μανγκοστιν,πασιον φρουτ,λονγκαν και μάνγκο απίστευτα.Ο άνανας πολύ πιο γευστικός,Η καρύδα πολύ δροσιστικη και η ψυχα  της αν είναι φρέσκια ολα τα λεφτά.Εννοειται οτι ειναι πολυ υγιεινά,ειδικα το ντουριαν,οσο κ αν βρωμαει.Τα εστιατόρια στα μαλλ δεν τα προτείνω ούτε εγω,έχει όμως πολλά μικρά που είναι πραγματικά πολύ καλά και οικονομικά.Στρητ φουντ για μένα απόλυτα αποδεκτό,έχει και μια παράγκα λιγο μετά το senses στη ναναι που κάνει απίστευτες σούπες.Ενδεικτικα madame Saab ver, δίπλα από το μάκρο,eurothai σε στενό του παραλιακού πριν την Μπανγκλα.Επισης έχει το pad Thai shop,λιγο εξω απο την καρον,όπου όλα κάνουν 50 και είναι απίστευτη παράγκα.

Φίλε,
δεκτά τα όσα λες, υποθέτω άλλωστε ότι έχεις πάει πολλές φορές και σίγουρα έχεις μεγαλύτερη γνώση από μέρη και μαγαζιά. Επίσης, δεν δοκίμασα όλα τα τροπικά φρούτα. Όμως αυτό το ρημάδι γάλα καρύδας ούτε ζωγραφιστό δεν θέλω να το δω (καρύδα αυτή καθαυτή δεν δοκίμασα, έχω φάει παλιότερα εδώ).

Για το ντούριαν που λες δεν δοκίμασα. Θυμάμαι μάλιστα ότι στο ξενοδοχείο είχε χαρακτηριστικές ταμπέλες που ανέγραφαν ότι απαγορευόταν (λολ) με πρόστιμο 2,000 μπατ για όσους δεν συμμορφώνονταν. Ωστόσο σε κάτι ταϋλανδέζικα προϊόντα που έφερα με γεύση ντούριαν, μιλάμε η μυρωδιά δεν παλεύοταν, μόνο που δεν με έβρισαν οι φίλοι μου όταν τα ανοίξαμε....

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω εκτός Πατόνγκ (πλην εκδρομών). Εϊμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλά μαγαζιά (και πιο φθηνά) στις άλλες πόλεις/παραλίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom