Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
τα ιδια κ εγω οταν πηγα πρωτη φορα.....πριν 5 χρονια κ ηταν 30/12....η Maya bay ηταν σαν αρενα σε συναυλια πηχτρα στο κοσμο.
τη δευτερη φορα Αυγουστο πηγα απο το Phuket κ εμεινα 5 βραδια στα Phi Phi με τη ντοπια φιλη μου.....γνωριστικα με ενα ψαρα κ μας πηγε 2 απογευματα....χωρις υπερβολη τη 2 φορα που ηταν κ αργα ειμασταν μονοι μας μαζι με τους 2 φυλακες κ το τυπο με την οικογενεια που μενει εκει...μας προτεινε να μεινουμε ενα βραδυ εκει σε σκηνη αλλα η μικρη δεν ηθελε ....
ωραια ειναι η Thai....κ το Krabi πολυ ομορφο..
τα τελευταια 5 χρονια παω καθε χειμωνα 1-1,5 μηνα....με φιλοξενει η μικρη...δουλεβει σε 5αστερο στη παραλια κ εχει απο τους καλους μισθους για εκει..
να μαστε καλα να ταξιδευουμε...

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
τα ιδια κ εγω οταν πηγα πρωτη φορα.....πριν 5 χρονια κ ηταν 30/12....η Maya bay ηταν σαν αρενα σε συναυλια πηχτρα στο κοσμο.
τη δευτερη φορα Αυγουστο πηγα απο το Phuket κ εμεινα 5 βραδια στα Phi Phi με τη ντοπια φιλη μου.....γνωριστικα με ενα ψαρα κ μας πηγε 2 απογευματα....χωρις υπερβολη τη 2 φορα που ηταν κ αργα ειμασταν μονοι μας μαζι με τους 2 φυλακες κ το τυπο με την οικογενεια που μενει εκει...μας προτεινε να μεινουμε ενα βραδυ εκει σε σκηνη αλλα η μικρη δεν ηθελε ....
ωραια ειναι η Thai....κ το Krabi πολυ ομορφο..
τα τελευταια 5 χρονια παω καθε χειμωνα 1-1,5 μηνα....με φιλοξενει η μικρη...δουλεβει σε 5αστερο στη παραλια κ εχει απο τους καλους μισθους για εκει..
να μαστε καλα να ταξιδευουμε...

Σωστά, Maya bay το πρώτο νησί.

Το Krabi τι λέει? Αξίζει να πας μόνος σου και να βρεις διασκέδαση και κορασίδες τύπου Πατόνγκ ή νέκρα και θα βαρεθείς εάν δεν έχεις ήδη παρέα? Εκεί που μένεις, στο Krabi Town ή έχει αντίστοιχα τη δική του Πατονγκ?

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σχεδον μια μερα αναμονη διαβαζω

3 ωρες ειναι το layover στον γυρισμο και μια ωρα στο πηγαινε. not bad θα ελεγα. Το τσιμπησα.

Εχετε να προτεινεται κανα καλο ξενοδοχειο ? on budget κατα προτιμηση.
Τις 2 προηγουμενες φορες ειχα μεινει μια στο pattaya bay resort, το οποιο το βρηκα εξαιρετικο και απο αποψη χρηματων αλλα και περιοχης και την δευτερη στο soi bhuako στο sutus court το οποιο ηταν εξισου καλο και παμφθηνο.
Να ειναι επισης και guest friendly.
Ειναι κανενας κατω που τυχαινει να τρωει απο street stalls να μου πει πως ειναι φετος οι τιμες στο φαγητο? π.χ ποσο παει η σακουλα sticky rice, pork on a stick, pad thai κλπ..  ;)
Επισης, ποσο δινουν τα κιτρινια αναλακτηρια το 1 ευρω ? 39.50 ?

Επίσης θα πρότεινα να τσεκάρετε το Fly4free.com.Εχει καλες προσφορές για όλο τον κόσμο .Υποψιν ότι σας στέλνει 30 μέιλ περίπου την μέρα με προσφορές ,όποτε βάλτε δεύτερο μειλ ή δείτε το από φέισμπουκ

Ωραια σελίδα, συνηθως skyscanner/expedia/booking ριχνω ματιές. bookmarked :)

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Bangkok- Pataya Patong με τη σειρα αυτη ειναι για οργια κ σεξοτουρισμο
Ko Samui- Ko Pangan - Krabi - Ko Lanta κ αλλα  νησια ειναι για χαλαρωσει....αλλα στο Thaiπαντα καπου θα βρεις ενα οil massage κτλ....παιζει κ καμακι πολλυ...κερνας κ περνας καλα...εγω τη δικια μου 1 εβδομαδα τη κινηγουσα για να μου κατσει

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Αν ολες οι πολεις που υπαρχουν στον κοσμο για σεξοτουρισμο ηταν σε μια χωρα μονο, η πρωτευουσα της χωρας αυτης θα ηταν η παταγια.. Ιεροσυλια να βαζεις την βκκ πανω απο την παταγια.. Παρολα αυτα οργια κανεις οπου θελεις και στις 3 πολεις. Απλα στο πουκετ θα βρεις ωραιοτερα μωρα και θα τα πληρωσεις παραπανω στην παταγια θα βρεις τα περισσοτερα απο παντου σχεδον τσαμπα και θα ειναι χαλια και στην βκκ ειναι κατι ενδιαμεσο..

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
ps4ks3 εχεις δικιο για Pataya απλα στη Bangkok ειχα εμπειρια παραξενη σε ενα υπογειο club με διαφορετικα δωματια κ θεματολογια....δεν εκανα sex εκει....κολαση, φρικαρα κ ηθελα να φυγω με αυτα που ειδα.....Pataya ολα στο πιατο.....συμφωνω κ για Phuket...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
3 ωρες ειναι το layover στον γυρισμο και μια ωρα στο πηγαινε. not bad θα ελεγα. Το τσιμπησα.

Εχετε να προτεινεται κανα καλο ξενοδοχειο ? on budget κατα προτιμηση.
Τις 2 προηγουμενες φορες ειχα μεινει μια στο pattaya bay resort, το οποιο το βρηκα εξαιρετικο και απο αποψη χρηματων αλλα και περιοχης και την δευτερη στο soi bhuako στο sutus court το οποιο ηταν εξισου καλο και παμφθηνο.
Να ειναι επισης και guest friendly.
Ειναι κανενας κατω που τυχαινει να τρωει απο street stalls να μου πει πως ειναι φετος οι τιμες στο φαγητο? π.χ ποσο παει η σακουλα sticky rice, pork on a stick, pad thai κλπ..  ;)
Επισης, ποσο δινουν τα κιτρινια αναλακτηρια το 1 ευρω ? 39.50 ?

Ωραια σελίδα, συνηθως skyscanner/expedia/booking ριχνω ματιές. bookmarked :)
αν ειναι τοσο το παιρνεις με κλειστα ματια  , αλλες ηταν οι αναμονες
θα τσεκαρω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν ολες οι πολεις που υπαρχουν στον κοσμο για σεξοτουρισμο ηταν σε μια χωρα μονο, η πρωτευουσα της χωρας αυτης θα ηταν η παταγια.. Ιεροσυλια να βαζεις την βκκ πανω απο την παταγια.. Παρολα αυτα οργια κανεις οπου θελεις και στις 3 πολεις. Απλα στο πουκετ θα βρεις ωραιοτερα μωρα και θα τα πληρωσεις παραπανω στην παταγια θα βρεις τα περισσοτερα απο παντου σχεδον τσαμπα και θα ειναι χαλια και στην βκκ ειναι κατι ενδιαμεσο..
ωραιοτερα στο πουκετ? μπα...μπανγκοκ ολος ο αφρος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
ps4ks3 εχεις δικιο για Pataya απλα στη Bangkok ειχα εμπειρια παραξενη σε ενα υπογειο club με διαφορετικα δωματια κ θεματολογια....δεν εκανα sex εκει....κολαση, φρικαρα κ ηθελα να φυγω με αυτα που ειδα.....Pataya ολα στο πιατο.....συμφωνω κ για Phuket...

Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα τι εννοείς; γιατί φρίκαρες;

vagsex20162016

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2016
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα να αναφερω κ γω την εμπειρια μ απο πουκετ επερνα με 1000 μπατ για ολο το βραδυ...πηγαινες μετα τις 3 σε ενα μπιλιαρδαδικο κατω απ το μπαρακι κ ειχε ενα σωρο κοπελες που ψαχνανε να γαμηθουν ενα χαμογελο αρκουσε την επερνες κ αφου κοιμοσασταν την επομενη μερα εφευγε...δηλαδη 1000-2000 μαξιμουμ ειχε καλα κομματια....!απλα το θεμα ηταν να γουσταρει κ η αλλη να παει μαζι σου!

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
εχω παει σε swing club στο Amsterdam, σε ξενοδοχειο μπουρδελο στη Barcelona και αλλλα διαφορα...
στην υπογα στην Bangkok ειδα ολες τις ανωμαλιες κ ανηλικα μαζι...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρες  και από μένα. Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ τους νέους συναγωνιστές για την διάθεση και τον χρόνο που έδωσαν για να περιγράψουν την πρώτη τους εμπειρία στην land of smiles.
Η δική μου εμπειρία από αυτό το ταξίδι ειδικά για το Phuket συνοψίζεται στο “επιστροφή στην κανονικότητα” .  Είχα γράψει προ καιρού τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι για την εκκαθάριση που έγινε στην  “μαφία”  της  Πατόνγκ  λίγες μέρες μετά την εκδήλωση του στρατιωτικού πραξικοπήματος.  Θυμίζω ότι σε ένα βράδυ ξηλώθηκε όλη η αστυνομική διοίκηση του νησιού που τα έπαιρνε χοντρά , συνελήφθησαν τουλάχιστον 150 που νταραβερίζονταν με ναρκωτικά, προστασίες, jet ski, κτλ  ενώ  εξαφανίστηκαν για καιρό πολλά από τα στραβά της πόλης  όπως οι Πακιστανοί κράχτες για τα μαγαζιά των κουστουμιών, οι βρωμιάρηδες  τουκτουκατζήδες  που σου σπάγαν τα αρχίδια για να πάρεις  τουκ  τουκ, τα γκομενάκια μπροστά στα μασατζίδικα που τραβολογούσαν τους τουρίστες για μασάζ  και happy ending. Η παραλίες είχαν ξαναγίνει ειδυλλιακές  καθώς  σε μία μέρα ξηλώθηκαν όλες οι ξαπλώστρες αφού οι καραγκιόζηδες που τις εκμεταλλεύονταν παρενοχλούσαν άσχημα όποιον επέλεγε να στρώσει την πετσέτα του. Τέλος το μόνο ενοχλητικό για μένα ήταν τα ωράρια των νυκτερινών μαγαζιών που θύμιζε τον παλιό “ νόμο Παπαθεμελή” όταν  έκλειναν από τις 02.00 και νωρίτερα ανάλογα τις καύλες του κάθε στρατιωτικού διοικητή ή αρχιμπάτσου.
Με εξαίρεση την νυχτερινή διασκέδαση όλα ήταν too good to be true. Η τράπουλα ξαναμοιράστηκε τα νταβατζηλίκια και οι μίζες πέρασαν στους  χουνταίους  εννοείται αυξημένες κατά το μέγιστο ενώ οι κατάσταση έγινε χειρότερη από αυτή που αρχικά ξήλωσαν. Οι ντίσκο πλέον κλείνουν στις  4.00 με 4.30 αλλά για τους λίγους εκλεκτούς σε κάποιες από αυτές  υπάρχουν πριβέ αίθουσες όπου συνεχίζει να βαράει η μουσική και το γλέντι συνεχίζεται κυριολεκτικά μέχρι πρωϊας. Οι τουκτουκατζήδες  κλείνουν τον δρόμο  στην Μπάγκλα σαν να είναι πάρκινγκ τους  και δεν τους ενοχλεί κανένας. Οι παραλίες ξαναγέμισαν  πλαστικές καρέκλες  μόνο που τώρα τα  100 μπατ που στοίχιζαν δύο καρέκλες και μία ομπρέλα έγιναν 200. Όσον αφορά τους κράχτες Πακιστανούς πολλές φορές έχεις την εντύπωση ότι θα σου βγάλουν περίστροφό αν δεν μπεις στο μαγαζί τους για να ράψεις κουστούμι. Το μεγάλο γέλιο δε είναι με τα Reggae bars. Όταν κατέβηκα στην Πατόνγκ για πρώτη φορά στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας στην άκρη  του soi Seadragon υπήρχε ένα ωραίο ρέγκε  μπαράκι που  τράβαγε αρκετό κόσμο για χαλαρό ποτάκι και  το είχαν κάτι ωραίοι ράστα  thai τύποι. Σε λίγα χρόνια μετακόμισε κάπου αλλού  προς την άκρη της πόλης και στην συνέχεια άνοιξε και κάποιο δεύτερο σε παρόμοιο μέρος. Για να μην τα πολυλογώ τώρα πρέπει να ξεπερνούν τα 10. Μόνο στον δρόμο για την Καμάλα στην μέση του πουθενά μέτρησα  
3-4 . Όλα όσα είδα είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό πέρα από την μουσική. Δεν υπήρχε ψυχή. Πέρασα αρκετές φορές και δεν υπήρχε ούτε ένας πελάτης. Σπάω το κεφάλι μου πως χωρίς πελάτες όχι μόνο δεν κλείνουν αλλά αυξάνονται  με γεωμετρική πρόοδο ;  Δεν νομίζω να παίζει τίποτα άλλο από το προφανές.
Για να μην πολυλογώ τα πάντα περιγράφονται με την παρακάτω εικόνα. Ο μπάτσος με τα πεντακόσια σιριτια και το βλοσυρό ύφος πλησιάζει ένα πάγκο ενός κακομοίρη που πούλαγε φαγητό έτοιμος να κάνει τις καίριες παρατηρήσεις του και πιθανόν να καβατζώσει ένα δωρεάν γεύμα. Ο μεροκαματιάρης με κατεβασμένο κεφάλι αποδεχόμενος τη μοίρα του είναι έτοιμος να δεχθεί την άσκηση εξουσίας. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζονται δύο κατάμαυρα αφρικανικά πουτανάκια από αυτά που έχουν γεμίσει τα τελευταία δύο χρόνια όλες τις πουτανοπεριοχές της χώρας. Τρέχουν με χαρά προς τον μπάτσο. Τον αγκαλιάζουν και τον φιλάνε με μεγάλη άνεση. Η μουσική που έπαιζε στο τέρμα από το δίπλα μπαράκι μερακλώνει τα δύο πουτανάκια που ξεδιάντρωπα άρχισαν να κωλοτρίβονται στον εκστασιασμένο μαλάκα μπάτσο. Περνάω περπατώντας δίπλα του και τον κοιτάζω. Μου χαρίζει ένα σκανταλιάρικο χαμόγελο. Καριόληδες μια ζωή σαβούρα θα παραμένετε σκέφτηκα και προχώρησα….

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280

Πάντως και οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ λένε οτι στη bKk είναι πιο ακριβά,
και απο προσωπική εμπειρία, καθώς ήμουν το πρωτο 15ημερο του Αυγούστου,
Στη πατόνγκ στο πουκέτ έδινα 1000 έως 1500 αλλες φορές για σορτ, και άλλες ακομη και για long time.
οταν λεμε σορτ ήταν τουλάχιστον 2ώρα.. κάποιες πολυ καλές...και πολύ καλό servis..
Μία μονο μου ζήτησε 2000 για σορτ και τις τα έδωσα καθως την γούσταρα πολύ και χαμουρευόμασταν 1,5 ώρα στο club..
μετά αποδείχθηκε ψιλομεθυσμένη, και θυμηθηκα τον Lyst και τις συμβουλές σχετικά με τα μωρά που πίνουν μπουκάλι (το οποίο ειναι κερασμένο απο το club).
Στη πατόνγ είχε τρελή προσφορά, έβρισκες ότι ήθελες, και επαιζες με την τιμή..
στη βκκ δεν είδα τοσο μεγάλη προσφορά αλλα κυρίως πιο καλό κόσμο,,
Στην BKK αν και σύντομη η παρμονή μου οσες γνωρίσαμε μεσα σε μπαρ ή club δηλ. oscar ,levels, insanity (ola στη sukhumvit 11) ζήταγαν 3000 ακόμη και για σορτ!
οι πρώτες στο oscar έφαγαν άκυρο,λίγο χαμούρεμα μόνο με την μία, και αφού το έπαιζε high class χωρίς να είναι bye,
στο τέλος πήρα μια εξαιρετική semi pro η οποία γύρναγε άπραγη Και έπρεπε να παει για δουλειά το πρωί,
οπότε ζήτησε 1500 για 2 ώρες.(απο τις καλύτερες εμπειρίες -θα ανεβάσω φωτό)

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
3/ Εκδρομή Elephant trekking

Ξεκινώντας με μια παράκληση/ συμβουλή: πολύ απλά και ξεκάθαρα, μην την επιλέξετε ποτέ αν πάτε Ταϊλάνδη.

Κλασικά, όπως έγραψα και στο (2) με τιμή καταλόγου κάπου στα 1,300 μπατ (τα 45 λεπτά trekking), στα τουριστικά γραφεία σου ξεκινάνε από 1,000, μετά 800 και βρίσκεις χαλαρά στα 500 μπατ.

Οι μαγευτικές φωτογραφίες και η υπέροχη εκδρομή που βλέπετε στα φυλλάδια μεταφράζονται ως εξής: σε παίρνουν από το χοτέλ με το αυτοκίνητο-φορτηγάκι, σε βάζουν πίσω στην καρότσα, χωρίς καμία ασφάλεια ή ζώνη (κάνοντας τον σταυρό σου μην συμβεί κανά ατύχημα), σε πάνε κανά 10λεπτο λίγο έξω από την Πατόνγκ σε κάποιο και καλά πάρκο, κάνεις κύκλο καμιά 150ρια μέτρα με το δύσμοιρο ελέφαντα μυρίζοντας σκατό όλη την ώρα (οκ, λογικό προφανώς να υπάρχουν κόπρανα παντού), γυρνάς, περιμένεις μες στην ζέστη να τελειώσουν οι υπόλοιποι του γκρουπ και επιστρέφεις με τον ίδιο τρόπο.

Το χειρότερο βεβαίως είναι πάλι η νοοτροπία και η συμπεριφορά όλων των "αγράμματων" μαυριδερών ρεμαλιών (τύπου τσιγγάνων Μενιδίου, μην μου την πει κανείς για ρατσισμό και μαλακίες, κτλ, αναφέρομαι σε συμπεριφορά αυτών....): από την ξεζουμισμένη τύπισσα στο κιόσκι που και καλά σε ρωτάει τι κάνεις και είναι για λίγα μπατ να στον "αρμέξει" λίγο πιο πέρα, τον ουγκανοειδές τύπο και καλά οδηγό του ελέφαντα με κάτι άναρθρες κραυγές που θέλει να να κονομήσει πλασάροντάς σου κάτι χάντρες/κολιέ-σκουπίδια ή να σε τραβήξει φωτογραφίες και καλά μέχρι τον οδηγό που μαλακίζεται παίζοντας παιχνίδια στο κινητό ενώ οδηγάει και εσύ είσαι στην καρότσα προσδοκώντας μην κάτσει η στραβή.... 
Το χειρότερο η εκμετάλλευση των δύσμοιρων ζώων με αλυσίδες, τσεκούρια κρεμασμένα πάνω στο αυτί τους (και ας είναι χοντρόπετσα), που το αισθάνεσαι ότι υποφέρει με στην ζέστη και 3-4 άτομα σκαρφαλωμένα στην πλάτη του. Συν τις αλυσιδεμένες μαιμούδες που φέρνουν για φωτογραφίες και τις βάζουν να χαιρετάνε και καλά για να παίρνουν τα φράγκα.

Πραγματικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα που συμμετείχα σε αυτό και δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν.

Την άποψή μου ασπάζονταν ξεκάθαρα επίσης μια Γερμανίδα με το παιδάκι της που και 2 Αυστραλοί που συζητώντας μαζί τους πίσω στην καρότσα κατά την επιστροφή, αναφέραμε ότι ίσως ήταν by far η χειρότερη εμπειρία μέχρι τότε στο Πουκέτ....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Για κοιτατε και εδω εχει καλυτερες τιμες σε πολλα ξενοδοχεια της Μπανγκοκ. Επισης και το Agoda, αν πας κατευθειαν στο σαιτ, και οχι μεσω Hotelcombined, η Hotelier365, η Trivago. Γενικα καποια σαιτ ορισμενες φορες μπορει να σου βγαλουν διαφορετικες τιμες για το ιδιο ξενοδοχειο, απο οτι βγαζουν μεσω διακομιστη. (Καλυτερες η χειροτερες, ενας αρρωστος σαν και εμενα που μολις γυρισω απο Ται, ψαχνω τα ξενοδοχεια και τις πτησεις της επομενης χρονιας, βρισκει καμμια φορα πολυ ενδιαφερουσες τιμες. :grin: )

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
(Καλυτερες η χειροτερες, ενας αρρωστος σαν και εμενα που μολις γυρισω απο Ται, ψαχνω τα ξενοδοχεια και τις πτησεις της επομενης χρονιας, βρισκει καμμια φορα πολυ ενδιαφερουσες τιμες. :grin: )
Ρε γέρο τα ίδια σκατά και εγώ.
Να γιατρευεται με τίποτα αυτή η αρρώστια ή ειμαστε για τον ψυχίατρο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εισαγωγη σε ειδικη κλινικη. (Φυσικα ταυλανδεζικη)
beautiful-thai-nurse-girls.jpg

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
4/ Ξενοδοχεία - Διαμονή

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι ένας από τους λόγους που αξίζει να πας στην Ταϊλάνδη και ένα από αυτά που μου κέντρισε την προσοχή όταν αρχικά έψαχνα πληροφορίες.

Σίγουρα το θέμα είναι μεγάλο, πολύπλοκο και εξαρτάται το τι αναζητά ο καθένας και που θέλει να μείνει (κοντά/μακριά από κέντρο, σε πεντάστερο ή οικονομικό, με πολλά facilities ή μη, κτλ). Θεωρώ όμως σε γενικές γραμμές για αυτό που πληρώνεις είναι τα περισσότερα ξενοδοχεία vfm. Για παράδειγμα, με περίπου 40Ε/βράδυ στην Μπανγκόκ και 25Ε/βράδυ σε Πουκέτ (Πατόνγκ) παίρνεις αξιοπρεπέστατο μεγάλο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι σε 3στερο ξενοδοχείο με πισίνα και τοποθεσία κοντά στα δρώμενα.
Ειδικά αν μείνεις μόνο Πουκέτ και πάνω από 15 μέρες, νομίζω  ότι "βγάζεις" τα εισιτήρια από το "κέρδος" των ξενοδοχείων Πάντα μιλάμε για Αύγουστο και όχι για high season.

Αν μπορούσε να γίνει σύγκριση, θα έλεγα ότι το αντίστοιχο σε ένα γνωστό ελληνικό νησί, θα στοίχιζε κοντά στα 70-80Ε. Ξέρω, η σύγκριση είναι λίγο άδικη, καθώς εδώ είναι το peak της season, ενώ εκεί είναι low season, αλλά από τη στιγμή που έχεις τον Αύγουστο ως μήνα άδειας, τσεκάρεις τις επιλογές σου με βάση την διαθέσιμη χρονική περίοδο. Πραφανως αν μιλάγαμε για Ιανουάριο, υποθέτω πως δεν θα έβαζα την λέξη vfm.

Θεματάκια σίγουρα μπορεί να υπάρξουν, όπως π.χ. το δωμάτιο να μην έχει καλή ηχομόνωση/θέα ή να μην έχει γίνει μια ημέρα καλός καθαρισμός, αλλά αυτά ανήκουν στον μέσο όρο και μπορεί να τα πετύχεις όπου και αν πας, από την Εύβοια μέχρι τις Μπαχάμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom