Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλε FarNorth σε 3 βδομάδες θα είμαι εκεί... λογικά θα ισχύει το ίδιο και τώρα, απλά διάβασα μια είδηση για τα μπαρ στο πουκετ που αρνούντε να κλείνουν νωρίτερα με την απόφαση της κυβέρνησης και με έπιασε κρύος ιδρώτας μήπως έχουν βάλει τίποτα περίεργα ωράρια στην πατάγια

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλησπέρα παίδες, συγνώμη για να μην ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες που κάπου θα το αναφαίρετε, μπορεί κάποιος να μου πει τα κλαμπάκια στη walking street κλείνουν νωρίτερα από ότι κανονικά στις 5-6?
Ευχαριστώ προκαταβωλικός !!!

Συμπληρωνοντας την απαντηση του φιλου farnorth παραπάνω.

Τα απλα bars οπως και τα  agogo bars τοσο στη walking street οσο και στο soi buakao η στο LK Metro  η στa διαφορα soi κλεινουν στις 2 το βραδυ.

Οι disco οπως για παραδειγμα η insomnia  η η Navy στη παταγια μενουν ανοιχτες μεχρι πολυ αργοτερα στις ωρες που ο φιλος farnorth  ανσφερει.

Οσες εχουν μεινει αφορτωτες απο τα bars η απο τη beach road καταληγουν τελικα σε αυτες τις disco.

Καλο ταξιδι !! :hi:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλε μου, πιστεψέ με ξέρω πολλά από Πατάγια και Ταιλάνδη, είναι η 16η φορά που πηγαίνω, τα παλιά μέλη θα με θυμούνται, απλά έχω να πάω από τα Χριστούγενα και δεν ξέρω αν κλείνουν νωρίτερα τα insomnia κτλ.. ευχαριστώ και πάλι

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Όταν η μοναδικές εμπειρίες με γυναίκες ήταν η μακροχρόνια σχέση με την Βιβή από τα Σουρμενα που μας παράτησε για τον Μήτσο με την BMW και η μοίρα μας έριξε στον έφιάλτη της τσατσάς που χτυπάει την πόρτα του δωματίου  στο μπορδέλο για να τελεώνουμε μιας και περιμένιει λαός στο σαλονάκι, το ταξίδι στην χώρα των ονείρων δεν θα είναι και τόσο όνειρο.

Το παράξενο θα ήταν να είναι ακόμα μαζί σου.  :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ φίλε μου, πιστεψέ με ξέρω πολλά από Πατάγια και Ταιλάνδη, είναι η 16η φορά που πηγαίνω, τα παλιά μέλη θα με θυμούνται, απλά έχω να πάω από τα Χριστούγενα και δεν ξέρω αν κλείνουν νωρίτερα τα insomnia κτλ.. ευχαριστώ και πάλι
:thumbsup:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Aπο το thaifriendly.
Κουιζ: Ποσων χρονων ειναι;
URL]]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
46, λεει. Συν 10% που λεει και καποιος φιλος, που ειδικευεται σε αυτα τα σαιτ  :grin:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Θα διαφωνήσω στο ποιες είναι πιο όμορφες , οι λευκές ή οι ασιάτισσες.Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση γιατί είναι διαφορετικές φυλές.Απλά να τονίσω ότι τα ασιατικά σώματα είναι φιδίσια με ωραία στητά μέτρια προς μικρά στήθη με μεγάλες σκληρές ρώγες,Σκέτη καύλα δηλαδή!Ως προς το ύψος τώρα έχετε ακούσει το ρητό οι ψηλές για την παρέλαση οι κοντές για το κρεβατι;
Άλλωστε  αυτό που μετράει είναι το κρεβάτι.Τι να το κάνω το δίμετρο ξανθό έπιπλο.Καλύτερα παίρνω έν πεντχάους και τραβάω μαλακία .Το ίδιο ή καλύτερο είναι. :tits2:

Φυσικα και δεν υπαρχει συγκριση. Οι λευκες ειναι κορμαρες, χυμωδης και εχουν ποικιλια, ξανθιες, μελαχρινες τα παντα. Οι αλλες ειναι υποκαταστατα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο. Αλλουνου του αρεσει το μπασκετ. Αλλος τη βρισκει με γουωτερ-πολο. Μπορεις να πεις οτι ο Μαραντονα ειναι καλλιτερος απο τον Μαικελ Τζορνταν; Συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα.
Ετσι και με τις γυναικες. Αλλη ομορφια οι Βορειοευρωπαιες, αλλη ομορφια οι Λατινες, αλλη οι Ασσιατισες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Οι λατίνες ειναι για σεξ οι δυτικες για το συμφερον τους, οι ασιατισες ειναι για αγαπουληδες.
Οι μαυρες είναι σα να μην υπάρχουν.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
τυπε πιο συμφεροντολογες δεν υπαρχουν απο τις Ταυλανδες. Γαμας αυτες τις μανες και τις αδερφες τους αμα το ποσο ειναι οκ. Οι μπαμπαδες οι ιδιοι ειναι νταβαδες τους. Με τα μηχανακια τις φερνουν για να τις παρεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Οι λατίνες ειναι για σεξ οι δυτικες για το συμφερον τους, οι ασιατισες ειναι για αγαπουληδες.
Εμενα φιλε, οπ παππους μου (Μικρασιατης με καταγωγη απο Ροδο) ελεγε οτι οσο πιο μαυριδερη ειναι η γυναικα και οσο πιο τριχωτη, τοσο πιο καυλιαρα ειναι. :grin:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο. Αλλουνου του αρεσει το μπασκετ. Αλλος τη βρισκει με γουωτερ-πολο. Μπορεις να πεις οτι ο Μαραντονα ειναι καλλιτερος απο τον Μαικελ Τζορνταν; Συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα.
Ετσι και με τις γυναικες. Αλλη ομορφια οι Βορειοευρωπαιες, αλλη ομορφια οι Λατινες, αλλη οι Ασσιατισες.
τι ασχολεισε ρε γερο, σωνει και καλα να μας περασουν την υποκειμενικη τους αποψη για αντικειμενικη, ετσι οπως σου λεω εγω ειναι λεει ο αλλος, αυτες που αρεσουν σε μενα ειναι και οι ωραιοτερες του κοσμου, τελος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Σου εχει παρει πιπα Κινεζα σε  κινεζικο μασσατζιδικο;(Σαουνα;) :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τυπε πιο συμφεροντολογες δεν υπαρχουν απο τις Ταυλανδες. Γαμας αυτες τις μανες και τις αδερφες τους αμα το ποσο ειναι οκ. Οι μπαμπαδες οι ιδιοι ειναι νταβαδες τους. Με τα μηχανακια τις φερνουν για να τις παρεις.
εγω τωρα απορω ρε φιλε , χωρις καμια διαθεση και υφος υποδεικτικο , τι στο πουτσο δουλεια εχεις σαυτο το θρεντ αφου δεν γουσταρεις ασιατισες
εγω συχαινομαι τις μαυρες ,τις μαυρες μαυρες , αφρικανες, αβοριγινες, αυτης της φυλης  , αλλοι τρελενονται
ΕΓΩ δεν παταω ουτε για να διαβασω τι παιζει σε χωρες αφρικης κλπ , ενω φιλοι μου σαν τον μαιντριντερ πανε καθε τρεις και λιγο
τι καθεσε εδω και μπαινεις σε αντιλογο αφου εδω μας αρεσουν οι ασιατισες τον κωλο τους κατω να βαρανε οι λευκες που κιαυτες δεν μας χαλανε βεβαια
φιλικα χωρις παρεξηγηση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και εγώ "ιδεολογικα" είμαι υπερ της Σλαβικής φυλής !! :grin:

Πρακτικά ομως επειδή ταξιδεύω πολύ διαπιστώνω οτι ο Αρκάς έχει δίκιο !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1502207659817.jpg
    FB_IMG_1502207659817.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Καλα εγω εφαγα κοντά 4 χρόνια εκεί κάτω.

Εσυ που τις βρήκες τις λατίνες ?? Εδώ ?? Η εχεις ταξιδεψει ??

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Σου εχει παρει πιπα Κινεζα σε  κινεζικο μασσατζιδικο;(Σαουνα;) :grin:

Τί θα απαντούσες στο μαλακισμένο ρητό "οι Ασιάτισσες είναι παραδοσιακές και ντροπαλές";

Μία αποστομωτική απάντηση ψάχνω, τύπου shock and awe, πεπειραμένε κωλό-γερε. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom