peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
τι παιζει τωρα,εχει αναρτησει κανεις την φωτο του νεου στο μαγαζι του; :S :S :S
τυπε θελω νυφη απο ταιλανδη ειναι καλη επιλογη λες;
τι παιζει τωρα,εχει αναρτησει κανεις την φωτο του νεου στο μαγαζι του; :S :S :S
τυπε τεραστια κουβεντα.τελικα καταληγω οτι πρεπει να εξαντλησεις καθε επιλογη εδω και μετα να στραφεις εκει.εχεις παει; :S :S :Sτυπε θελω νυφη απο ταιλανδη ειναι καλη επιλογη λες;
τυπε τεραστια κουβεντα.τελικα καταληγω οτι πρεπει να εξαντλησεις καθε επιλογη εδω και μετα να στραφεις εκει.εχεις παει; :S :S :S
ε ναι ρε τυπε,αφου γαμαει σε καθε λιμανι πως να μην περναει ακομη μια χαρα; :S :S :Sοχι αλλα συντομα το σκεφτομαι!!
αλλα ακουω πολλα και διαφορα και δεν ξερω ακομα αν αξιζει!
παντως ενας ναυτικος ειχε σπιτωσει μια φιλιπινεζα πριν πολλα χρονια, μια χαρα περασε και ακομα περναει!
Σε νέα επικοινωνία με τον Κινέζο ιδιοκτήτη (πάντως σε κάποιες ερωτήσεις μου κάνει πολύ τον κινέζό), για 18 μέρες αποκλείεται να ξεπεράσω τα 3000 στο ρεύμα! Για καθαριότητα μου είπε πως ενημερώνω τον security και μου στέλνει αμμέσως καθαρίστρια με 400 μπατ, χωρίς αλλαγή σεντονιών...λέει πως με 50/100 μπατ έχει πολύ κοντά καθαρίστήριο που σου πλένει και τα ρούχα, τα δίνεις το πρωί και τα πέρνεις σιδερωμένα το απόγευμα ! Μετά άρχισε μα μου λέει κάτι "κινέζικα" τύπου "κλείστο γιατί δεν θα μπορέσεις να βρεις στο BASE" και άλλα..
Ποτέ δεν έχω κλείσει για πουθενά 4 μήνες πριν...
καμια σχεσηΟ τεκίλας είναι ο χοντρός?
Κοίτα αν δεν έχει σεντόνια να αλλάξει για 20 μέρες Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΥΦΤΟΣ! Υπάρχουν πολλά πλυσταριά εκεί γύρω που θα σου πλύνουν τα ρούχα
Ο τεκίλας είναι ο χοντρός?
το οτι εχουν σχιστα ματια και ειναι μαυριδερες ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΑΛΛΟ φιλλιπινεζα ΑΛΛΟ ταυλανδεζα ΑΛΛΟ κινεζα ΑΛΛΟ ινδονησια ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
και δεν αναφερομαι πρωσοπικα σε καποιον ενοειτε ετσι?
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΣΕ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΤΤΣΗ ΣΤΡΑΒΗ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΚΙΝΕΖΕΣ
δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα (σορρυ μπρο για το μουτζουρωμα δε ξερω αν εχεις θεμα με προσωπο)
Καλημέρα απ' το εξωτικό Πουκέτ
Ο στεφαν ειναι καλυτερος.Εγω ειμαι ρε δε σου αρεσω?
σκασε , ασχημηΚαι εσυ που δεν εχεις θεμα με το προσωπο θες να ξερασουμε πρωινιατικα?
Εγω ειμαι ρε δε σου αρεσω?
Ποσες μερες?Δωσε κανα νεο.Καλα να περασεις!!!