Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
ποιο πανω κολλησε η βελονα καντε κατι
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Αφιερωμένο στους "Greek lovers" της Ταιλάνδης !! :grin: :rockon:

Οι αναμφισβήτητες ικανοτητες πειθούς του πρωθυπουργού μας επιβεβαιωθηκαν για αλλη μια φορά !! :grin: :grin:
γκρικ λοβερ με τριχα σαν πουλοβερ
 

Stepup

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
10
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
PATONG  2016
Αυτή τη φορά  αντι για σεντονια με ιστορίες θα προτιμήσω να γράψω σε λίστα τι μου άρεσε και τι με ξενέρωσε περισσότερο στον αγαπημένο προορισμό διακοπών μου.

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

1. Η μοναδική αίσθηση απελευθέρωσης και χαλάρωσης που  δίνει η Ταιλάνδη και ειδικά αυτό το μέρος. Η λεξη Greece δεν  αποτελει για τους περισσότερους  ντόπιους τιποτα παραπάνω από ένα γλωσσοδέτη, μιας και δεν έχουν το ρ  στην γλώσσα τους , χωρίς καν να ξέρουν αν η λέξη αυτή είναι χώρα , φαγήτό η μάρκα ρούχων.....
Οτι μας πονάει , μας στεναχωρεί, και μας αηδιάζει πολλές φορές είναι 8500 χιλιόμετρα μακρία . Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση ικανοποίησης για μένα όταν τα αυτοκίνητο περνά την ανηφόρα του λόφου που οδηγεί στην Πατονγκ. "Κουφάλα τα κατάφερες πάλι" είναι ή μόνη σκέψη και η προσμονή χτυπάει κόκκινο για το τι πρόκειται να συμβεί πάλι. Όσο θα υπάρχει αυτό το συναίσθημα θα παραμένω αιχμάλωτος σε αυτό το κωλομέρος.....
2. Οι τιμές στα ξενοδοχεία . Low season και με  8-9 ευρώ βρίσκεις αξιοπρεπέστατο δωμάτιο που στο τελευταίο νησι της χώρας μας ξεπερνάει το πενηντάρικο . Με 20-25 ευρώ έχεις κατάλυμα που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Πισίνες, σάουνες, πρωινά να φας να σκάσεις και πεντακάθαρα δωμάτια με ότι θα πρόσφερε ένα πενταστερο ελληνικό ξενοδοχείο. Ισως η κορυφαία value for money τουριστική διαμονή στον πλανήτη.
3. Η ποικιλία και οι τιμές στο φαγητό. Γιαπωνέζικα σούσι, Κορεάτικα μπαρπεκιου, Γερμανικές μπυραρίες, Ιταλικές πιτσαρίες μεξικάνικα εστιατόρια και φυσικά απιστευτα ταιλανδέζικα.
Με εξαιρεση τα τουριστικά εστιατόρια που σου πιάνουν τον κώλο για δύο καλαμάρια  και 5 γαρίδες tiger τα περισσότερα από αυτά που ανέφερα παραπάνω είχαν πολύ καλές τιμές και σε κάποιες περιπτώσεις απίστευτες προσφορες.Σε κυριλέ  ιταλικό εστιατόριο στο jungceylon με 7 ευρω ειχες πιτσα μεγάλη, σαλάτα και αναψυκτικό.
4. Η Bangla road. Σταθερή αξία ο δεύτερος μεγαλύτερος πουτανόδρομος του πλανήτη. Παρότι σχεδον  άδεια από αυτούς που τον έκαναν διάσημο και πλημμυρίσμένο από ορδές περίεργων κινέζων που την θεωρούν αξιοθέατο εξακολουθείς να περπατάς και νοιώθεις σαν τον Μπραντ Πιτ ακόμα και αν είσαι κλώνος του Ριμπερί. Οι φωνές και οι τσιρίδες από τα γκομενάκια των παρακείμενων μπαρ και οι διαπεραστικές ματιές των εκατοντάδων freelance κορίτσιών και "κοριτσιών" που κάνουν την πασαρέλα τους στον δρόμο εξακολουθεί να είναι κάτι μοναδικό. Αρκεί ένα νευμα και το κατάλληλο αντίτιμο και έχεις στο κρεβάτι σου ένα ή και περισσότερα ασιατικά αγγελούδια για μαγικές νύχτες.  Πολλές φορές όταν κάνω αυτή την διαδρομή σκέφτομαι  τους εγχώριους συναδέλφους και τα ντεπόζιτα βενζίνης που χαλάνε ψάχνοντας την σιτεμένη ξανθιά της παραλιακής.
5. Ο μεσημεριανός καφές στο κιόσκι του αίθριου του Jungceylon.Σχεδον μυσταγωγία.  Αραβική πίτα με τραγανό γυρο κοτόπουλο από το διπλανό κιόσκι για να κατακάτσουν τα βραδυνά ξύδια, και παγωμένο καφεδάκι για τα τεκτενόμενα της προηγούμενης βραδυάς και τα σχέδια για την επόμενη πάντα με την συμμετοχή του μεγάλου "Προέδρου". Ατραξιον πάντα κάποιος νέος που προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει την παρέα ότι το χθεσινοβραδυνό κορίτσι δεν ήταν σαν τα άλλα.  Extra bonus το ματι στην περατζαδα. Από τα κορίτσια της νύχτας που βγήκαν να σκορπίσουν σε μαλακίες το χθεσινο βραδυνό μεροκάματο, τους αποχαυνομένους συνοδευόμενους farang που έβγαλαν το κορίτσι για shopping έως ζευγαράκια κινέζους που φωτογραφίζονται μέχρι και με τα πόμολα από τις πόρτες των μαγαζιών που τους έκαναν εντύπωση.
6.  Η παραλία Laem sin . Στο παραλιακό  δρόμο για τις βόρειες παραλίες Kamala και Surin μεσα στο δάσος θα δεις παρκαρισμενα χωρις εμφανή λόγο καμια 20αριά μηχανάκια και κανα δύο τουκ τουκ. Σταματας  και κατεβαίνες την ακαθόριστη σκάλα που θα σου βγάλει την γλώσσα στην επιστροφή και ξαφνικά βρισκεσαι σε μια πραγματικά εξωτική παραλία. Αξίζει ακόμα και για άραγμα όταν τα μεγαλα κύματα δεν επιτρέπουν τις βουτιές.
7. Το καταπληκτικό μασσαζάκι. Είτε για ευεξία είτε για τα προσφερόμενα extra ειναι πάντα το δευτερο μεγαλύτερο must του κάθε ταξιδιού. Με 15 -20 ευρώ είσοδος για δύο ώρες στον παράδεισο. Παντα το προτιμώ στο δωμάτιο μου το απογευματακι ανευ extra. Μια ωριτσα thai και μια oil massage προ του απογευματινού ύπνου των 09.00 είναι η κατάλληλη προετοιμασία για την καθημερινή βραδυνή μάχη.
8. Το βελούδινο δερματάκι των μαγισσών του Σιαμ. Από την απίστευτη μουνάρα μεχρι την τελευταία μπουρούχα.Οσοι άγγιξαν ξερουν.....
9. Οι απιστευτες ανατροπές. Και πάντα προς το καλό. Εκει που όλα είναι μοιάζουν χαμένα κάτι γινέται και καταλήγει η βραδυά μαγική.
Παραδειγμα. Το ξύπνημα από την απογευματινή κατάκλιση ήταν βαρύ. Κοιτάζω το ρολόι και ή ώρα έδειχνε 01.45. Σηκώνομαι γαμοσταυρίζουντας και ντύνομαι στα γρήγορα. Καμία βραδιά δεν πρέπει να χάνεται. Γρήγορο ντουζάκι και ντύσιμο, σε δέκα λεπτά είμαι στη ρεσεπσιόν και σε είκοσι στην Bangla. Στο δρόμο τρώω κατακέφαλα και μια μπόρα και μπαίνω σαν βρεγμένη γάτα στην Tiger. Ψιλοχαμός. Παίρνω ποτάκι και πιάνω δυνατή θέση για σκανάρισμα. Χαλαρώνω έχω αρκετή ώρα σκέφτομαι. Κοιτάζω το ρολόι και δείχνει 02.20 . Μια που το κοίταξα μια που άναψαν τα φώτα. Λόγω των βομβιστικών επιθέσεων τα παντα κλείνανε για μέρες εκεινη την ώρα. Κοιταζω γύρω για ένα καυλάκι γκορσονίτσα που έπαιρνα πουθενα. Πιανω τραπέζι κοντά στην έξοδο και συγκεντρωνομαι. Όλα τα καλα καβατζομένα. Τζιφος. Θα φορτώσω απο το δρόμο σκέφτομαι.Εκατοντάδες περνάνε θα υπάρχει μία και για μένα. Κατεβαίνω παίρνω μπυρίτσα από ένα υπαιθριο και βρίσκω ένα πεζουλάκι. Δεν προλαβαίνω να κάτσω και μια τροπική μπόρα ξεκινά. Όλος ο κόσμος την κάνει τρέχοντας. Το ίδιο και γω. Φτάνω στο ξενοδοχείο μουνί από την βροχή. Μπαίνω μέσα και ο κολλητός στην ρεσεψιόν  βάζει τα γέλια. Και βρεγμένος και αφόρτωτος. Τα νεύρα μου τσατάλια. Κάτσε λίγο μου λέει ο φιλαράκος. Κάθομαι και ασυναίσθητα ανοίγω thaifriendly. " Αμα κάνεις λίγο υπομονή μπορεί να φορτώσεις μουνάρα" μου λέει." Έχει ανέβει ένας παππούς  που παίρνει μόνο σορτάκια με ένα τρελλό μουνί. Όπου ναναι θα κατέβει" Οκ λέω μιας και έχω ξεσκιστεί στον ύπνο. Η ώρα είναι ήδη 3.10. Ξαφνικά σκάει μήνυμα στο line από το γκομενάκι της προηγούμενης βραδιάς " Darling I miss you mak mak, can I come tonight?" Είχε μείνει αφόρτωτη και έριχνε παραγάδι.  Δυνατό κομμάτι αλλά λόγω μέτριας απόδοσης την εβαλα στον πάγο όμως δεν την ξαπόστειλα λέγοντας της διάφορα.Θα περίμενα  μήπως σκάσει η μουνάρα από το σορτάκι. Ξαφνικά σκάει μηνυματάκι στο thaifriendly. Ενα  πανέμορφο  περσινό γκομενάκι με καταπληκτικό performance με τσέκαρε ότι ήμουν εκεί. " Βλεπώ από το προφίλ σου ότι είσαι εδώ.Αμα θες παρέα απόψε πάρε με τηλέφωνο στο ......". Δεν προλαβαίνω να απαντήσω και η πόρτα από το ασανσέρ ανοίγει και προβάλει μια κυριλέ μουνάρα με κόκκινο φόρεμα. Από βρεγμένος και γκαντέμης στις 03.10 στις 3.25 είχα να επιλέξω ανάμεσα σε 3 πολύ δυνατά μωρά. Που αλλού μπορεί να συμβεί αυτό ??????
Για την ιστορία έγραψα στα αρχίδια μου την πρώτη παρότι κατέβηκε και στο χιλιάρικο , φόρτωσα την δεύτερη που ήταν σιγουράκι και πήρα το τηλέφωνο της τρίτης που έγινε σορτάκι την επομένη. Αυτά.
Συνεχίζεται......

Και γαμώ τις περιγραφές, βάζεις τον άλλο μέσα στη σκηνή που διαδραματίζεται το παιγχνίδι.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Η Ταιλάνδη εχει πολλές οψεις.

Η φωτογραφία εκφράζει μια από αυτές !! :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1475177631200.jpg
    FB_IMG_1475177631200.jpg
    116,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Like
Αντιδράσεις: 968

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
613
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως η φώτο είναι από Ταϊλάνδη!
Οι πινακίδες στα μηχανάκια δεν είναι Ταϊλανδέζικες και η γραφή στην ταμπέλα επίσης.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως η φώτο είναι από Ταϊλάνδη!
Οι πινακίδες στα μηχανάκια δεν είναι Ταϊλανδέζικες και η γραφή στην ταμπέλα επίσης.
Εχεις δικιο. Και ευχαριστώ για την επισημανση.  :hi:

Εγω εκανα λαθος θεωρόντας μεσω λογικης υπερβασης του κειμενου που διαβαζα οτι η φωτογραφία είναι απο Ταιλανδη.

Ο φιλος Popov που ειναι εξαιρετικα παρατηρητικος παρατηρησε μια απιστευτη λεπτομερεια στη φωτογραφια.

Στο καθρεφτάκι από το μηχανάκι (που δεν φαινεται σχεδον καθολου στη φωτογραφια),στο κατω δεξια μερος της φωτογραφιας φαινεται ανάποδα η επιγραφή "Dai Phuc Group" στην κορυφή ενός κτιρίου.

Ο όμιλος αυτός που έχει δημιουργηθεί το 1995 ειδικεύεται μεταξύ άλλων στον κατασκευαστικό τομέα και στο real estate στο Νότιο Βιετνάμ. Δες και εδώ:
Τα συγχαρητηρια μου στη παρατηρητικοτητα των φιλων του thread !! :hi:
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.615
Κριτικές
183
Like
43.625
Πόντοι
21.896
εγω παλι νομιζα οτι ειναι λοατιανια κ περισσοτερο abugida σσ λατινικη  γραφη των λαοτιανων--μην ξεχναμε οτι λαοτιανα με ταυλανδεζικα ειναι σχεδον ιδια και ο βασιλιας για να μην χασει το θρονο του εωσε στους γαλλους το λαος ενω παλια ανηκε στο ιδιο βασιλειο---ετσι η λαοτιανη νιωθουν οτι πουλθηκαν οσοι φυσικα απο εκει ειναι μορωμενοι--φυσικα ομως κ το λαοτιανο γνησιο αλφαβητο ειναι σχεδοςν ιδιο με το ταυλανδεζικο
αλλα για το βιετναμ δεν εχω αποψη για τη γρραφη τους αλλα παο οσο ξερω ειναι και αυτη latinization alphabet
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Το αλφαβητο του Βιετναμ το φτιαξαν οι Γαλλοι οταν το ειχαν αποικια, Εχουν χρησιμοποιησει λατινικους χαεακτηρες με τηντοπικη διαλλεκτο.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε τι γίνεται.......  :2funny:
Δεν κατεβαίνει ψυχή κάτω και συζητάμε μέχρι και για τις ταμπέλες :2funny:
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Θα κατεβεις Φλεβαρη;

Έτσι λέω γέρο μου. Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Ίσως κάνω λίγο νηστεία από Phuket.
Η πρώτη σκέψη είναι 2 τεραήμερα με special γκομενάκια από τα sites και δύο πενθήμερα σε Bangkok και Pattaya για φυσιολατρεία ........
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.367
Κριτικές
36
Like
37.716
Πόντοι
18.565
Έτσι λέω γέρο μου. Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Ίσως κάνω λίγο νηστεία από Phuket.
Η πρώτη σκέψη είναι 2 τεραήμερα με special γκομενάκια από τα sites και δύο πενθήμερα σε Bangkok και Pattaya για φυσιολατρεία ........
Δευτερο δεκαπενθημερο του Φλεβαρη και πρωτο δεκαημερο Μαρτη Θα ειμαι Μπανγκοκ. Στη γνωστη περιοχη :grin:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εχεις δικιο. Και ευχαριστώ για την επισημανση.  :hi:

Εγω εκανα λαθος θεωρόντας μεσω λογικης υπερβασης του κειμενου που διαβαζα οτι η φωτογραφία είναι απο Ταιλανδη.

Ο φιλος Popov που ειναι εξαιρετικα παρατηρητικος παρατηρησε μια απιστευτη λεπτομερεια στη φωτογραφια.

Στο καθρεφτάκι από το μηχανάκι (που δεν φαινεται σχεδον καθολου στη φωτογραφια),στο κατω δεξια μερος της φωτογραφιας φαινεται ανάποδα η επιγραφή "Dai Phuc Group" στην κορυφή ενός κτιρίου.

Ο όμιλος αυτός που έχει δημιουργηθεί το 1995 ειδικεύεται μεταξύ άλλων στον κατασκευαστικό τομέα και στο real estate στο Νότιο Βιετνάμ. Δες και εδώ:
Τα συγχαρητηρια μου στη παρατηρητικοτητα των φιλων του thread !! :hi:

Μα, αν δεν είσαι παρατηρητικός και προσεκτικός, δεν επιβιώνεις σαν μυστικός πράκτορας...  :grin: :grin: :grin:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.367
Κριτικές
36
Like
37.716
Πόντοι
18.565
Έτσι λέω γέρο μου. Αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Ίσως κάνω λίγο νηστεία από Phuket.
Η πρώτη σκέψη είναι 2 τεραήμερα με special γκομενάκια από τα sites και δύο πενθήμερα σε Bangkok και Pattaya για φυσιολατρεία ........
Εσυ που πας συνηθως με παρεα κατω, κοιτα αυτο εδω. Εχει και πριβε πισινα.
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom