Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Σας παρακολουθω με μεγαλη προσοχη , ωραιες πληροφοριες για αξιολογηση της περιπλανησης στην Πρωτευουσα. Συνεχιστε ετσι .... οσο  μπορειτε δηλαδη μεχρι να αρχισουν παλι οι αχρηστες ανταλλαγες μαλακιων....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
γυρω απο το γκρεις δενεινι αραβισες ειναι αζερμπαιτζαν τουρκμενισταν κτλ  βαφουν το μαλλι καταμαυρο για  να δειχνουν αραβισες
σαν αυτα τα μπαζολα που κανουν περιπολο στη γουολκιν και λιωνουν σολες στο πανω κατω ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
γυρω απο το γκρεις δενεινι αραβισες ειναι αζερμπαιτζαν τουρκμενισταν κτλ   βαφουν το μαλλι καταμαυρο για  να δειχνουν αραβισες
Κυριως Αρτζεμπαιτζαν. Ντυνονται ετσι για να προσελκυουν Αραβες.Αυτες που ανεφερα ειναι 3-4 πιτσιρικες πουντυνονται μοντερνα και περφερονται μεταξυ σοι 3 και σοι 7
Τις ακουσα που μιλαγανε αραβικα μεταξυ τους.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
soi crocodile μας τελειωσε εδω και κανα 6μηνο!!κατεδαφιστηκε για Hotels..o Alexander εχει κατεδαφιστει εδω και χρονια...μεταφορικα εννοω!
Που ειναι οι καλες εποχες που σε κυνηγουσανε τα γλεντιμπογια με τα ψηλοτακουνα μεσα στον κροκοδιλο !!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Τελικος προορισμος Ιαπωνια. Σημερα οπου και αν πηγαινα μονο Γιαπωνεζες (και Γιαπωνεζοι, δυστυχως) Ειδικα στο Τερμιναλ 21, ητανε τιγκα σε σχιστοματες πανεμορφες μιλφαρες Γιαπωνεζες.
Εχω βρει εδω στο ξενοδοχειο εναν κωλογερο γιαπωνεζο και συλλεγω πληροφοριες. Παντως απο οτι μου ειπε αρχικα, δεν ειναι και τοσο κινκυ,οσο παρουσιαζονται στα τσοντοσαιτ.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Γερο μου οι Γιαπωνεζες είναι ενα απωθημενο που δεν το έχω εκπληρώσει ακόμα, οτι πληροφορίες μαζεψεις θα ηταν πολύ χρήσιμες !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Μεσανυκτα στη Συκχουμβιτ και τα υπαιθρια ρουχαδικα ειχαν δωσει τη θεση τους στα υπαιθρια μπαρ. Μπαρ φαιν για κοριτσια των υπαιθριων μπαρ απο 300 εως 500 μπατ :2funny:
Καταδρομικη στο Θερμαε οπου μετρησα πανω απο 110 κοριτσακια στη σειρα και καμμια 15ρια απο εδω και απο κει. Πατεις με πατω σε. Τελικα ενα 23χρονο Ισαανακι με πηρε απο το χερι και με εφερε στο ξενοδοχειο μου. Για να μην εχω ενοχες το εβαλα απο πανω μου και το αφησα να κανει οτι ηθελε αυτο.  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Τη φαση στο θερμαε την εχει ξαναπεριγραψει και ο Λυστ.
Μπαινεις στο υπογειο και κατευθειαν σε πανε στο μπαρ για να παρεις ποτο.Η Σινγκα εχει 100 μπατ. Μετα αρχιζεις τ: γυρα πλευρικα στο μαγαζι οπου εχουν παραταχθει το ενα διπλα στο αλλο τα κοριτσια. Αφου κανεις επιθεωρηση γρω γυρω μπορεις να επιθεωρησεις και το παγκο στη μεση οπου καθονται αναμικτα πελατες(συνηθως Γιαπωνεζοι) και κοριτσια καπως μεγαλυτερης ηλικιας. Μαρεσει η φαση γιατι εχει καλοντυμενα κοριτσακια και καθομαι εκει και προσπαθω να μαντεψω ποιο θα γινει ωραιο. μιλφονι οταν μεγαλωσει. :grin:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Επειδη το εχω χασει μου λες ποιο ειναι το Θερμαε.
Ειχα παει μια φορα με τον 04fantomas05 σε ενα τετοιο κολπο αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγανε, μια υπογα ηταν σε ενα ξενοδοχειο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τελικος προορισμος Ιαπωνια. Σημερα οπου και αν πηγαινα μονο Γιαπωνεζες (και Γιαπωνεζοι, δυστυχως) Ειδικα στο Τερμιναλ 21, ητανε τιγκα σε σχιστοματες πανεμορφες μιλφαρες Γιαπωνεζες.
Εχω βρει εδω στο ξενοδοχειο εναν κωλογερο γιαπωνεζο και συλλεγω πληροφοριες. Παντως απο οτι μου ειπε αρχικα, δεν ειναι και τοσο κινκυ,οσο παρουσιαζονται στα τσοντοσαιτ.
οντως εχω δει κ γω γιαπωνεζες νταυρωμενες 35αρες,,αξιζαν,παροτι ειμαι φουλ αντιασιατης!!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Όποιος έχει  διαθέσιμα καμιά 15.000 συν κάνα  5.000 το μαγαζιού, ας με ρωτήσει για γιαπωνεζάκια.
Εάν βέβαια του επιτραπεί η είσοδος.
Φτάνει  ψηλά το μαλλί, έχω πει, τα πάντα υπάρχουν στην Μπανγκόκ.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ειχα παει μια φορα με τον 04fantomas05 σε ενα τετοιο κολπο αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγανε, μια υπογα ηταν σε ενα ξενοδοχειο.

Το βρήκες

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΑΧΧΧΧ Και που να ειχατε προλαβει το παληο THERMAE προ 15+ χρονια.
Οπως πολυ σωστα το ειχε περιγραψει ενας φιλος αμερικανος θυμιζε το μπαρ στη Σαιγκον απο το εργο Αποκαλυψη τωρα.! :kneel:
Οι παληοι φανατικοι το τωρινο το θεωρουνε ξεπεσμα! :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Στο παλιο γινονταν παρτουζες στο υπογειο. Γιαυτο το εκλεισε η αστυνομια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Αν σε πηγε σε μαγαζι με μουσικη,ισως και λαιβ και χορο, τοτε σε πηγε κατω απο το Νοβοτελ και δεν ειναι αυτο.(εχω παει και εγω εκει μαζι με το Φαντομα και αλλα παιδια.
Αν ομως σε πηγε σε καπως μικρο χωρο οπου οι γκομενες ηταν παρατεταγμενες σαν την πρωινη αναφορα στο θαλαμο, χωρις χορους και δυνατη μουσικη,τοτε ηταν αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom