Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μια απορια για τους ξερολες που βιαζονται να κριτικαρουν.
Ειναι λογικο να πει καποιος υπερβολες ή ψεμματα για τον εαυτο του ή για οτιδηποτε αφορα αυτον.
Ποιος ο λογος να πει ψεμματα/υπερβολες για πραγματα που αφορουν αλλους;
Και οσο για το κραξιμο που τρωνε οι εδω μεσα γραφοντες απο τους μονιμους της Πατταγιας δεν θα ηθελα να τους κριτικαρω, αρκετα μιζερα ζουνε τη ζωουλα τους εκει κατω.
Φανταστειτε να εβαζα καμμια φωτογραφια να δειτε νειατα ή σαπιοκοιλιες και μετα να ρωταγαμε την οποιαδηποτε γυναικα ποσο κουραγιο θα ηθελε να κανει για να παει να πηδηχτει μαζι τους.
Αρα καλο ειναι η κριτικη να γινεται με μετρο.
Απο ΟΛΟΥΣ μας.

Πες  τα  :kneel: :kneel: :kneel:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ανιδεος εισαι απο μπανγκοκ τυπε  :uglystupid:
πηγες 2-3 φορες παταγια και τα ξερεις ολα
για τον συγκεκριμενο (γαλλο)  εγραψα πριν 2 σελιδες πως τον ξερω και
τις "επιτυχιες" του, που γνωριζω
τωρα αν μου λεει ψεμματα στο οτι δεν εχει πληρωσει ποτε για σεξ στη μπανγκοκ
η γιατι το εριξε στις κινεζες
πως να το ξερω?  με  βαση  οσο τον γνωρισα, τον πιστευω  :uglystupid:
εδω ξερω ελληνα που ζει στη μπανγκοκ 2 χρονια τωρα, με 15 χιλιαρικα μπατ το πολυ το μηνα

(νοικιαζει δωματιο στο μπανγκ καπι με 2 χιλιαρικα το μηνα χωρις κλιματισμο)  :uglystupid:
και καθε 2μηνο αλλαζει γκομενα   :uglystupid:
(κι αυτος ψεμματα λεει?)
με 350-400 ευρω το μηνα κοστος ζωης
στην ελλαδα θα αλλαζες γκομενα καθε 2μηνο?

και αν ησουν 47 θα σου καθοταν 30-35αρες?  
Eνταξει φιλε μου,εγω ειμαι ανιδεος απο Ταυλανδη.Εσυ παλι που εισαι ειδικος,ισως θα επρεπε να ξερεις οτι ναι,μπορεις να γαμησεις τσαμπα στην Ταυλανδη αλλα αυτο γινεται απο την πλευρα των γυναικων κυριως σαν μεσομακροπροθεσμη επενδυση.Και παλι τι σημαινει τσαμπα?Υπαρχει περιπτωση καποια απο αυτες να πληρωσει εστω και το νερο της απο το 7-11?Πρεπει να ειναι εντελως ανεξαρτητη η γκομενα,να σε γουσταρει,τοτε μπορει και να σε κερασει, και παλι ομως βλεπει μακρια.Τωρα αν ο φιλος σου η οποιοσδηποτε πηδαει τσαμπα με υποσχεσεις και μετα εξαφανιζεται,ναι,μπορει να το κανει αλλα να ξερει οτι και εκει οι γκομενες,και μαλιστα καποιες απο αυτες που δεν ειναι killer,εχουν αισθηματα και προσδοκιες.Κατι τετοιες συμεριφορες πριν πολλα χρονια καταντησαν τις γκομενες στην Ταυλανδη να το δουν επαγγελματικα,να πανε τις τιμες στα υψη και σε συνδυασμο με τους διαφορους χορηγους, να πρεπει ο καθε λογικος ταξιδιωτης που δεν ειναι ουτε χορηγος ουτε και killer/player να πρεπει καθε φορα να να ξεδιαλυνει τι παιζει πισω απο την καθε κατασταση.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μια απορια για τους ξερολες που βιαζονται να κριτικαρουν.
Ειναι λογικο να πει καποιος υπερβολες ή ψεμματα για τον εαυτο του ή για οτιδηποτε αφορα αυτον.
Ποιος ο λογος να πει ψεμματα/υπερβολες για πραγματα που αφορουν αλλους;
Και οσο για το κραξιμο που τρωνε οι εδω μεσα γραφοντες απο τους μονιμους της Πατταγιας δεν θα ηθελα να τους κριτικαρω, αρκετα μιζερα ζουνε τη ζωουλα τους εκει κατω.
Φανταστειτε να εβαζα καμμια φωτογραφια να δειτε νειατα ή σαπιοκοιλιες και μετα να ρωταγαμε την οποιαδηποτε γυναικα ποσο κουραγιο θα ηθελε να κανει για να παει να πηδηχτει μαζι τους.
Αρα καλο ειναι η κριτικη να γινεται με μετρο.
Απο ΟΛΟΥΣ μας.
τρωμε κραξιμο απο τους μονιμαδες της πατταγιας κλπ κλπ??!!! καταστροφη
πεφτω σε καταθλιψη τωρα!

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω καταρχην δεν μιλησα για μονιμαδες τελειωμενους πατταγιανους τσιπιδες,αναφερθηκα σε ατομα που γραφανε παλια συνεχεια και τωρα κοψανε  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
.

Συνημμένα

• IMG_20160210_223331.jpg
    IMG_20160210_223331.jpg
    160,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Like
Αντιδράσεις: 968

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Δεν ξερω αν ενδιαφερουν πια κανενα τα ραπορτα απο Μπανγκοκ .
Δεδομενου οτι οι περισσοτεροι πηγαινουν Παταγια η Πουκετ και εκει ειναι τα ενδιαφεροντα τους. Παντως απο πρωτης αποψης η πρωτευουσα φαινεται να εχει κοσμο κυριως εδω που συνηθιω να μενω εγω δηλ.στη Σουκχουμβιτ. Κυριως Γιαπωνεζους και Ινδους. Λογω Κινεζικης πρωτοχρονιας περιμενα να βρω περισσοτερους Κινεζους,αλλα αυτοι φαινεται προτιμουν πιο τουριστικα μερη της Ταυλανδης.

Υ.Γ. Αληθεια αυτος ο παρολιγον κουμπαρος μου ο Χαρντ, που εξαφανιστηκε;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Για τους μερακλιδες του φορουμ απο soi crocodilo  :tits:

Συνημμένα

• S6001474.JPG
    S6001474.JPG
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Δεν ξερω αν ενδιαφερουν πια κανενα τα ραπορτα απο Μπανγκοκ .
Δεδομενου οτι οι περισσοτεροι πηγαινουν Παταγια η Πουκετ και εκει ειναι τα ενδιαφεροντα τους. Παντως απο πρωτης αποψης η πρωτευουσα φαινεται να εχει κοσμο κυριως εδω που συνηθιω να μενω εγω δηλ.στη Σουκχουμβιτ. Κυριως Γιαπωνεζους και Ινδους. Λογω Κινεζικης πρωτοχρονιας περιμενα να βρω περισσοτερους Κινεζους,αλλα αυτοι φαινεται προτιμουν πιο τουριστικα μερη της Ταυλανδης.

Υ.Γ. Αληθεια αυτος ο παρολιγον κουμπαρος μου ο Χαρντ, που εξαφανιστηκε;

Γερο με ενδιαφέρει εμένα ,για βάλε ραπορτο γιατί το Μάη θα περιπλανηθω εκεί γύρω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Γερο με ενδιαφέρει εμένα ,για βάλε ραπορτο γιατί το Μάη θα περιπλανηθω εκεί γύρω.
Λογω ειδικων συνθηκων δεν εχω παει ακομα απο σοι 4, αλλα δεν θα το αποφυγω στο 2ο μερος του ταξιδιου μου που ειναι μετα τις 20 Φλεβαρη. Εκανα το λαθος και επιασα δωματιο σε ξενοδοχειο της σοι 7-1 στο πιο καλτ μπουρδελοστενο της Ταυλανδης που εχει τα εξης 2 κακα. Δεν μπορεις να φερεις σοβαρη γυναικα εδω, και αν υπηρχε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να πεις οτι ενα βραδι θα ξεκουραστεις, εδω αποκλειεται. Ευτυχως εδω θα κατσω μεχρι τη Κυριακη και μετα απο ενα συντομο διαλειμα στη Κινα θα επανελθω σε καλιτερο ξενοδοχειο στο σοι. 23 (διπλα απο το σοι καουμποι).,Σε γυρα που εκανα εχθες αργα το βραδι, ειδα και 3-4 αξιολογες αραβισες με μοντερνο ντυσιμο, πιτσιρικες, εκτος απο τις γνωστες φακλανες που συχναζουν με τις μπουργκες εξω απο το ξενοδοχειο Γκρεις στον αραβοδρομο. Σκαι τρεν και Σουπερ μαρκετ Μπικ σι, στο Πρατουναμ, τιγκα στους Γιαπωνεζους και στις Γιαπωνεζες.
Εκανα και ενα περασμα απο το Θερμαε, καμμια εκατοστη μικρα μδσα και εξω, για ολα τα γουστα, παρολο που δεν αρεσε στον Λυστ, με τον οποιο συνανηθηκα προχθες το βραδι σε κλαμπακι του σοι 7.
Εχει τοσες πολλες επιλογες που δεν μπορει, ολο και καποια θα βρεις του γουστου σου, ειδικα αν εισαι προμιλφοπιπινολατρης.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λογω ειδικων συνθηκων δεν εχω παει ακομα απο σοι 4, αλλα δεν θα το αποφυγω στο 2ο μερος του ταξιδιου μου που ειναι μετα τις 20 Φλεβαρη. Εκανα το λαθος και επιασα δωματιο σε ξενοδοχειο της σοι 7-1 στο πιο καλτ μπουρδελοστενο της Ταυλανδης που εχει τα εξης 2 κακα. Δεν μπορεις να φερεις σοβαρη γυναικα εδω, και αν υπηρχε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να πεις οτι ενα βραδι θα ξεκουραστεις, εδω αποκλειεται. Ευτυχως εδω θα κατσω μεχρι τη Κυριακη και μετα απο ενα συντομο διαλειμα στη Κινα θα επανελθω σε καλιτερο ξενοδοχειο στο σοι. 23 (διπλα απο το σοι καουμποι).,Σε γυρα που εκανα εχθες αργα το βραδι, ειδα και 3-4 αξιολογες αραβισες με μοντερνο ντυσιμο, πιτσιρικες, εκτος απο τις γνωστες φακλανες που συχναζουν με τις μπουργκες εξω απο το ξενοδοχειο Γκρεις στον αραβοδρομο. Σκαι τρεν και Σουπερ μαρκετ Μπικ σι, στο Πρατουναμ, τιγκα στους Γιαπωνεζους και στις Γιαπωνεζες.
Εκανα και ενα περασμα απο το Θερμαε, καμμια εκατοστη μικρα μδσα και εξω, για ολα τα γουστα, παρολο που δεν αρεσε στον Λυστ, με τον οποιο συνανηθηκα προχθες το βραδι σε κλαμπακι του σοι 7.
Εχει τοσες πολλες επιλογες που δεν μπορει, ολο και καποια θα βρεις του γουστου σου, ειδικα αν εισαι προμιλφοπιπινολατρης.
γυρω απο το γκρεις δενεινι αραβισες ειναι αζερμπαιτζαν τουρκμενισταν κτλ  βαφουν το μαλλι καταμαυρο για  να δειχνουν αραβισες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom