Χρήστος 1977 1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μήπως επειδή είναι καινούργιο το προφίλ???... Ούτε εγώ μπορώ να στείλω... I don't get it! Θα το ψάξω και θα τα πούμε πάλι!
φιλε προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχεις!
μπορεις να στειλεις εσυ πρωτος?
ευχαριστω προκαταβολικα
ΡΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗ ΜΩΡΑΚΛΑ ΓΙΑ 2 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ?? OMG! OMB!! ALLAHU ACBAR! ΤΟ ΚΕΑΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
Ρε με το που θα πατήσεις το ποδι σου τσιανγκ μαι θα μπεις thaifriendly η thaicupid και θα χεις στα πόδια σου μιλουνια ασπρουδερα μουνακια...κανε και μια βολτα στο δρομο nimman κοντα στο πανεπιστιμιο να δεις απο κοντα την RCA της τσιανγκ μαι να πήξει το ματι μου στο άσπριδερο πιπινι...και ανησυχεί λεει μπας και βαρεθει η 30αρα...ας βαρεθει...καλυτερα χαχαΕρώτηση προς τους Έλληνες expats και όποιον άλλο έχει valueable info.. Έχω ξεκινήσει κουβέντα με μία 30άρα ταυλανδέζα στο thaifriendly εκτός της P4P σκηνής. Δυστυχώς θέλω δύο μήνες να κατέβω και μου τελειώνουν τα θέματα προς συζήτησή μαζί της και επειδή δεν θέλω να την κάνω να βαρεθεί, θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα γενικά ενδιαφέροντα που έχουν οι μη εργαζόμενες στην βιομηχανία του σεξ ταυλανδέζες. Εν ολίγοις ένα γενικό οδηγό φυσιολογικού φλερτ (εν αντιθέσει με το how much long time ).
Α, επίσης τι να προσέξω ώστε να μην την προσβάλω ή την φέρω σε δύσκολη θέση.
αδερφε αυτα τα λεφτα ειναι για φαγωμα η εχουν μεσα χοτελ και αεροπορικαεγω να ρωτησω κατι ρε παιδια!!βλεπω τα βιντεακια στο youtube απο την παταγια και βλεπω στο δρομο κατι μικρα κοριτσακια ασχημουλικα...εχει καλα μουνια εκει;που ειναι;μεσα στα μπαρ;δεν εχω δει υπερμουνακι και να πω τωρα την κανω για ταυ!!κι αν θα παρει η καμερα καμια στην τυχη θα ειναι μια!!που ειναι κρυμενα ολα;μεσα στα κλαμπ;θελω να παω και αυτα τα βιντεακια με σταματανε!!και 2ον παταγια,μπανγκονγκ η πουκετ;που θα βρω πανεμορφα κοριτσια;1500ευρω ειναι καλα για ενα 15ημερο;
εγω να ρωτησω κατι ρε παιδια!!βλεπω τα βιντεακια στο youtube απο την παταγια και βλεπω στο δρομο κατι μικρα κοριτσακια ασχημουλικα...εχει καλα μουνια εκει;που ειναι;μεσα στα μπαρ;δεν εχω δει υπερμουνακι και να πω τωρα την κανω για ταυ!!κι αν θα παρει η καμερα καμια στην τυχη θα ειναι μια!!που ειναι κρυμενα ολα;μεσα στα κλαμπ;θελω να παω και αυτα τα βιντεακια με σταματανε!!και 2ον παταγια,μπανγκονγκ η πουκετ;που θα βρω πανεμορφα κοριτσια;1500ευρω ειναι καλα για ενα 15ημερο;
τυπε επειδη εχεις χαμηλο μπατζετ, ασε τη ταυλανδη ησυχη (που να τρεχεις τωρα)εγω να ρωτησω κατι ρε παιδια!!βλεπω τα βιντεακια στο youtube απο την παταγια και βλεπω στο δρομο κατι μικρα κοριτσακια ασχημουλικα...εχει καλα μουνια εκει;που ειναι;μεσα στα μπαρ;δεν εχω δει υπερμουνακι και να πω τωρα την κανω για ταυ!!κι αν θα παρει η καμερα καμια στην τυχη θα ειναι μια!!που ειναι κρυμενα ολα;μεσα στα κλαμπ;θελω να παω και αυτα τα βιντεακια με σταματανε!!και 2ον παταγια,μπανγκονγκ η πουκετ;που θα βρω πανεμορφα κοριτσια;1500ευρω ειναι καλα για ενα 15ημερο;
τυπε επειδη εχεις χαμηλο μπατζετ, ασε τη ταυλανδη ησυχη (που να τρεχεις τωρα)
το σορτ με τα "ασχημουλικα" οπως τα λες εχει 1000 μπατ (25 ευρω)
τι στιγμη που στο μεταξουργειο εχει μουνι-κωλο με 10 ;) (και 3 χερια τη μερα να ριχνεις 30 ευρω ;))
ξενοδοχεια στα σταθμο λαρισης ανακαινισμενα με πληρης πρωινο
30 ευρω τη βραδια
πιο βαλιου φορ μανει δεν υπαρχει