Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως επειδή είναι καινούργιο το προφίλ???... Ούτε εγώ μπορώ να στείλω... I don't get it! Θα το ψάξω και θα τα πούμε πάλι!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχεις!
μπορεις να στειλεις εσυ πρωτος?
ευχαριστω προκαταβολικα

Ενημερωτικά αναφέρω ότι αν το προφίλ του φίλου είναι καινούργιο ( oιπως το συγκεκριμμένο ) θα πρέπει να ποστάρει 10 posts πριν του ''επιτραπεί'' να στείλει η να δέχεται pm.

Εγγρ.
1 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ mindreader !  Το υπέθεσα ...! Θα στείλω καμία δεκαριά ώστε να ξεμπλοκάρει!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για τον φιλο ποιο πισω που σκεφτεται να παει Thai σαν TEFL teacher κοιτα λιγο το καναλι του darrenb3 ενος Αυστραλου που εκανε stand-up comedy στην χωρα του και τωρα ειναι TEFL teacher στο Krabi
χαχα τρελοκομειο λεμε κτλ εχει και πολλα αλλα ωραια βιντεακια  γυρω απο krabi και πουκετ..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Χρήστο τσέκαρε το εμειλ σου, σου στειλα εκει στο Gmail

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Χαχα ρε σεις θα γελασετε αν σας πω τι έπαθα σημερα εδω με πιανει εμενα τωρα νευρικό γέλιο που το σκεφτομαι
Ειχα πρωτο αναγνωριστικο ραντεβουδάκι με την παρακατω με σίγουρο γαμησακι...συμφωνήσαμε πριν καν γινει η συνάντηση οτι με το που θα βρεθούμε γραμμη για το δωμάτιο μου για τα περεταιρω...θα ηταν σιγουρα απο τα πιο ευκολα μαμησια αφου απο φωτόγραφιες και συζήτηση φαινόταν πολυ naughty
Εμφανισιακά τρωγόταν απο οσο μπορούσα να καταλάβω απο τις φωτογραφιες αλλα αυτο που με τράβηξε περισσοτερο ηταν το νεαρό της ηλικίας 19 μαιων συν το οτι οτι μένουνε κοντα οποτε βολεύει για περιστασιακά μαμησακια...παντα τα κυνηγάω αυτα γιατι βαριεμαι τις πολλες μετακινήσεις...πρεπει να ειναι ψιλοαστέρακι καποια για να κανω αποστάσεις πανω απο 15-20 χμ...και πριν βιαστεί καποιος να μιλήσει μιλαμε για βκκ εεε...μπορει άνετα καποιος να διανύσει 50+++ χμ και να θεωρήσει οτι δεν έφυγε ποτε απο βκκ

Φτάνω στο ραντεβουδάκι λοιπον και συναντιόμαστε...η αληθεια ειναι οτι η πρωτη εικόνα δε μου γέμισε το ματι...ηταν η ιδια δεν έιπε ψεμματα αλλα οπως συμβαίνει αρκετες φορες οι φωτογραφιες ηταν overrated...τελος πάντων επειδη ειχα ηδη κανει την παλικαρεια να παω, ειχα ηδη ιδρωσει τη φανελλα πανω στο μηχανακι, ειχα ηδη φαει την κωλοκινηση και σκατοζεστη στη μαπα μεχρι να φτασω και επειδη γενικα προσπαθω να μην ειμαι αγενής συν το γεγονος οτι και αυτη με ειχε πρήξει οτι ντρεπόταν μην τη δει η μαμα της και βιαζόταν να παμε δωματιο λεω αντε ας το κανω το ψυχικό και ας μην την ξαναδω...ισως κανει και καλο τσιμπουκακι και με φτιάξει σκεφτομουνα εγω απο μεσα μου...
Καβαλάμε το μηχανακι και οι δυο και βουρ για δωματιο...συνηθως παντα φέρνω δευτερο κράνος οταν εχω συνοδεία αλλα αυτη τη φορα το ξέχασα και λεω εχει γούστο να γινει καμια στραβή και να με σταματησει μπάτσος...δεν πρόλαβα να διανύσω 500μ και με σταματάει μπάτσος χαχα
Με πιάσε απελπισία λεω απο μεσα μου βρηκε την ωρα ο αφιλότιμος ουτε να μαμησω δε θα με αφησει ... Αρχισα το γνωστό κολπάκι 200 μπατ διακριτικά στο χερι με την ελπίδα να μου πει αντε γεια...συνηθως πιανει αλλα αυτος δεν έπαιρνε χαμπαρι...μου πηρε την άδεια οδήγησης και αρχισε να γραφει κλήση και μου λεγε την γνωστή μαλακια να τρεχω να πληρώσω την κλήση στο τμήμα και να επιστρέψω πισω με την αποδειξη να παρω πισω την άδεια οδηγησης...τη βαριεμαι αφόρητα αυτη τη διαδικασια και συνηθως τους πιέζω οσο μπορω να εισπράξουν το παραδάκι και να με αφήσουν ήσυχο...αντε να τρεχεις τωρα μεσα στην κωλοκινηση να βρισκεις το αστυνομικό τμήμα και να επιστρέφεις παλι πισω...και οκ με το μηχανακι τρώγεται καπως αλλα αν οδηγάω το καρο τους δινω όσα όσα να με παρατήσουν ησυχο....το ολο σκηνικό ηταν καπως περιεργο στεκόμασταν εγω, αυτη και ο μπάτσος στο πεζοδρόμιο και εγω να προσπαθω να κανω παζάρια να ξεμπερδευω μια ωρα αρχύτερα...ειχα και την αλλη απο δίπλα που φοβόταν μην τι δει η μαμά της ντάλα μεσημερι και κοσμος να περπατάει παντου...τελος πάντων ο τυπος δεν έπαιρνε χαμπαρι με τιποτα, ηθελε σώνει και καλα να με στειλει στο τμήμα...εκείνη την κολασμενη λοιπον ωρα λοιπον που βιαζομουνα να παω στο δωματιο να μαμησω και να τελειωνω μου ηρθε η θεία φώτιση..λεω απο μεσα μου αφου ετσι κι αλλιως δεν την πολυ γουστάρω ορίστε η τελεια ευκαιρία να την ξεφορτωθώ χαχα σκυβω λοιπον στο αυτί της και της λεω να μην ταλαιπωρείται αλλο μεσα στη ζεστη και που να τρεχει τωρα μαζι μου στο τμήμα και να παει σπιτι και το κανονίζουμε αλλη φορα αν ειναι...μεσα στην τρελλη αμηχανία της δέχτηκε και προς μεγαλη μου ανακούφιση με αφησε μόνους με τον μπάτσο...κοιττα λεω που στο τελος θα χαρώ κιολας που με σταμάτησε και οντως τελικα ετσι έγινε...το κερασάκι στην τούρτα ηταν που με ρώτησε ο μπάτσος πόσα θελω να πληρώσω 200 η 400 χαχαχα δεν υπαρχουν ρε σεις αυτα αλλου...

Και να πω επισης οτι ευχαριστώ τα παιδια που επικοινώνησαν μαζι μου για το thaicupid αλλα κανεις τους δεν εχει συνδρομή οποτε δώρων άδωρον...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    396 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Like
Αντιδράσεις: 968

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΡΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗ ΜΩΡΑΚΛΑ ΓΙΑ 2 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ?? OMG! OMB!! ALLAHU ACBAR! ΤΟ ΚΕΑΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΡΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗ ΜΩΡΑΚΛΑ ΓΙΑ 2 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ?? OMG! OMB!! ALLAHU ACBAR! ΤΟ ΚΕΑΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Είναι σαν τους μόνιμους κάτοικους των ελληνικών νησιών που βαριούνται να κατέβουν να κολυμπήσουν στη θάλασσα.

Αραγε αμα στέλναμε καμμιά δεκαριά δικούς μας πιρφόρους εκεί κάτω θα θεραπευόντουσαν ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα καλά ( σχετικά πάντα ) νέα, 1 euro = 37,98 baht !!!

Τα κακά νέα. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε τελικά  ευρώ η δραχμή.

Τα πολύ κακά νεα. Είτε με ευρώ είτε με δραχμή έτσι όπως πάμε σε λίγο σίγουρα δεν θα έχουμε μια !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Δεν ειδα ουτε το 1/4 αλλα απο αυτο που ειδα εχει χασει το νοημα της Ταυλανδης αυτος που εφτιαξε το βιντεο.
Και σου το λεω εγω που δεν εχω παρει ποτε λονγκ και ειμαι η επιτομη του Μπατερφλαι.

nominator

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό οδηγό για Ταϊλάνδη (Μπανγκόκ) θα βρείτε εδώ.

Είναι στα αγγλικά βέβαια αλλά και με το google translate κανείς κάνει την δουλειά του.  :hi:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ερώτηση προς τους Έλληνες expats και όποιον άλλο έχει valueable info.. Έχω ξεκινήσει κουβέντα με μία 30άρα ταυλανδέζα στο thaifriendly εκτός της P4P σκηνής. Δυστυχώς θέλω δύο μήνες να κατέβω και μου τελειώνουν τα θέματα προς συζήτησή μαζί της και επειδή δεν θέλω να την κάνω να βαρεθεί, θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα γενικά ενδιαφέροντα που έχουν οι μη εργαζόμενες στην βιομηχανία του σεξ ταυλανδέζες. Εν ολίγοις ένα γενικό οδηγό φυσιολογικού φλερτ (εν αντιθέσει με το how much long time ).  :grin:
Α, επίσης τι να προσέξω ώστε να μην την προσβάλω ή την φέρω σε δύσκολη θέση.  

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εγω να ρωτησω κατι ρε παιδια!!βλεπω τα βιντεακια στο youtube  απο την παταγια και βλεπω στο δρομο κατι μικρα κοριτσακια ασχημουλικα...εχει καλα μουνια εκει;που ειναι;μεσα στα μπαρ;δεν εχω δει υπερμουνακι και να πω τωρα την κανω για ταυ!!κι αν θα παρει η καμερα καμια στην τυχη θα ειναι μια!!που ειναι κρυμενα ολα;μεσα στα κλαμπ;θελω να παω και αυτα τα βιντεακια με σταματανε!!και 2ον παταγια,μπανγκονγκ η πουκετ;που θα βρω πανεμορφα κοριτσια;1500ευρω ειναι καλα για ενα 15ημερο;

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ερώτηση προς τους Έλληνες expats και όποιον άλλο έχει valueable info.. Έχω ξεκινήσει κουβέντα με μία 30άρα ταυλανδέζα στο thaifriendly εκτός της P4P σκηνής. Δυστυχώς θέλω δύο μήνες να κατέβω και μου τελειώνουν τα θέματα προς συζήτησή μαζί της και επειδή δεν θέλω να την κάνω να βαρεθεί, θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα γενικά ενδιαφέροντα που έχουν οι μη εργαζόμενες στην βιομηχανία του σεξ ταυλανδέζες. Εν ολίγοις ένα γενικό οδηγό φυσιολογικού φλερτ (εν αντιθέσει με το how much long time ).  :grin:
Α, επίσης τι να προσέξω ώστε να μην την προσβάλω ή την φέρω σε δύσκολη θέση. 
Ρε με το που θα πατήσεις το ποδι σου τσιανγκ μαι θα μπεις thaifriendly η thaicupid και θα χεις στα πόδια σου μιλουνια ασπρουδερα μουνακια...κανε και μια βολτα στο δρομο nimman κοντα στο πανεπιστιμιο να δεις απο κοντα την RCA της τσιανγκ μαι να πήξει το ματι μου στο άσπριδερο πιπινι...και ανησυχεί λεει μπας και βαρεθει η 30αρα...ας βαρεθει...καλυτερα χαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω να ρωτησω κατι ρε παιδια!!βλεπω τα βιντεακια στο youtube  απο την παταγια και βλεπω στο δρομο κατι μικρα κοριτσακια ασχημουλικα...εχει καλα μουνια εκει;που ειναι;μεσα στα μπαρ;δεν εχω δει υπερμουνακι και να πω τωρα την κανω για ταυ!!κι αν θα παρει η καμερα καμια στην τυχη θα ειναι μια!!που ειναι κρυμενα ολα;μεσα στα κλαμπ;θελω να παω και αυτα τα βιντεακια με σταματανε!!και 2ον παταγια,μπανγκονγκ η πουκετ;που θα βρω πανεμορφα κοριτσια;1500ευρω ειναι καλα για ενα 15ημερο;
αδερφε αυτα τα λεφτα ειναι για φαγωμα η εχουν μεσα χοτελ και αεροπορικα
η καποιο απο τα δυο?
αν ναι ουτε αυτα τα ασχημουλικα δεν θα σου φτασουν να πηδηξεις
ακου τη συμβουλη μου και φαε το 1500ρικο στην αθηνα και περιξ και γλυτωνεις φαι διαμονη και αεροπλανα (0 επικηνδυνοτητα)
γιατι αν περιμενεις να βρεις ασιατισες οπως στις τσοντες πρεπει να σκασεις πολλα πιο πολλα απο τα εσκορτ ξεσκορτ εδω

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Φίλε jimiadis τα 100/μέρα ευρώ που διαθέτεις είναι απλώς οκ με τιμές `13, υπολόγισε όμως +-1000 ευρώ αεροπορικά κ ξενοδοχείο. Βέβαια οι αλλαγές στην ισοτιμία και στα κόστη υπηρεσιών έχουν αλλάξει οπότε ίσως το 1οορικο να μην επαρκεί...
Τώρα σχετικά με το θέμα ομορφιάς...κι εγώ δεν είμαι fan του Ταυλανδικού/Ασιατικού πρότυπου ομορφιάς, παρ`όλα αυτά σίγουρα θα βρεις εύκολα ή δύσκολα κάτι που σου κάνει..Υπ`οψιν πάνως η χειρότερη Ταυλανδέζα είναι πολύ καλύτερη στο σεξ απο την καλύτερη ευρωπαία...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε επειδη εχεις χαμηλο μπατζετ, ασε τη ταυλανδη ησυχη (που να τρεχεις τωρα)
το σορτ με τα "ασχημουλικα" οπως τα λες εχει 1000 μπατ (25 ευρω)
τι στιγμη που στο μεταξουργειο εχει μουνι-κωλο με 10  ;) (και 3 χερια τη μερα να ριχνεις 30 ευρω  ;))
ξενοδοχεια στα σταθμο λαρισης ανακαινισμενα με πληρης πρωινο
30 ευρω τη βραδια  
πιο βαλιου φορ μανει δεν υπαρχει

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
τυπε επειδη εχεις χαμηλο μπατζετ, ασε τη ταυλανδη ησυχη (που να τρεχεις τωρα)
το σορτ με τα "ασχημουλικα" οπως τα λες εχει 1000 μπατ (25 ευρω)
τι στιγμη που στο μεταξουργειο εχει μουνι-κωλο με 10  ;) (και 3 χερια τη μερα να ριχνεις 30 ευρω  ;))
ξενοδοχεια στα σταθμο λαρισης ανακαινισμενα με πληρης πρωινο
30 ευρω τη βραδια 
πιο βαλιου φορ μανει δεν υπαρχει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΠΑΙΧΤΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom