Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Κανα καφε θα πιουμε ολοι μαζι?
εν τω μεταξυ τραβα εκει στα βοοειδη της Πολωνιας και ασε τις εξυπναδες!το σεντονι τοβαλα επιτηδες
ο ανθρωπος εχει δικιο
τις πουτανομαιμουδες θα τις κανετε εσεις κυριες με το ζορι?
ε δεν γινετε,,,
λεφτα που βρισκουν οι φαλαγκ ρε παιδες?/ολη η ευρωπη τελειωμενη ειναι,,πιστευω εχουν μονο αυτα της αδειας τους που πανε καθε χρονο μια φορα ενα μηνα
Αμ την ιδια απορια ειχα κι εγω..λεφτα που βρισκουν οι φαλαγκ ρε παιδες?/ολη η ευρωπη τελειωμενη ειναι,,πιστευω εχουν μονο αυτα της αδειας τους που πανε καθε χρονο μια φορα ενα μηνα
φιλε με σενα και με τον αλλον τον καρντασι οποτε θες,γιατι εισαστε αλανια με ολη την σημασια .... γουσταρω!Κανα καφε θα πιουμε ολοι μαζι?
Κανα καφε θα πιουμε ολοι μαζι?
φιλε με σενα και με τον αλλον τον καρντασι οποτε θες,γιατι εισαστε αλανια με ολη την σημασια .... γουσταρω!
που ρε γερμανια??Αμ την ιδια απορια ειχα κι εγω..
Κι ομως φιλε μου..ΔΕΝ ειναι ολη η Ευρωπη τελειωμενη..
Και τωρα απο Ευρωπαιους παιζουν μπαλα στη Πατταγια πολλοι Αγγλοι και Γερμανοι που δεν εχει χτυπησει η κριση σε μεγαλο βαθμο.
Ειναι οι 2 χωρες που οι εργαζομενοι ΔΕΝ εχουν υποστει μειωση μισθου.. ;)
τι δουλεια κανουν?μαλτα ισον ψτωχεια καταραμενη ...θαναι στο 5%...μονο αυτοΕχω κατι Ιταλους,Μαλτεζους,Αγγλους φιλους στο fcb πανε 2-3 φορες το χρονο.
Μαλτεζοι ειδικα ανδρες γυναικες γινεται χαμος.
Δε ξερω να σου πω.που ρε γερμανια??
ψωμολυσανε,,ελβετια ειμαι κ παω συνεχεια,,δεν ψωνιζουν τιποτα μονο κινεζικα προιοντα κ φαγητο,,,
αγγλοι ασε καλυτερα,,μια λεμοναδα στα τεσσερα,,
απλα εχουν ενα μισθο που τον χωνουν στις διακοπες,,δεν μπορουν να συντηρησουν γυναικα,εαν αυτη δεν μορει να εργαστει,,, ;) ;) ;)
εγω παιρνω 50χιλ και δεν εχω νοικι μεγαλο,,κ μου μενουν τα μισα,,μ εφορια 15%,,Δε ξερω να σου πω.
Παντως ενας Αγγλος που γνωρισα φετος,που ειναι μονιμος στο στρατο,μου ειπε οτι περνει 35.000 λιρες το χρονο..Καπου 45 χιλιαδες ευρω δηλαδη..Αρκετα λεφτα για να πηγαινει 2-3 φορες το χρονο ταυλανδη..
φιλε με σενα και με τον αλλον τον καρντασι οποτε θες,γιατι εισαστε αλανια με ολη την σημασια .... γουσταρω!
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] www.freesmileys.org/smileys.php] [/url] www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]
www.thescifiworld.net/smilies.htm] [/url] www.thescifiworld.net/smilies.htm] [/url]
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
φιλε δεν ηθελα να σου πω τιποτα αλλα απο τη στιγμη που δε γουσταρεις κοντοπουτανα σχοιστοματικα ουρακονταγκακια , τι το αναλυεις τοσοεγω παιρνω 50χιλ και δεν εχω νοικι μεγαλο,,κ μου μενουν τα μισα,,μ εφορια 15%,,
αυτουνου δεν του μενει τιποτε πανω απο 10χιλ το χρονο,αν δεν αγοραζει ΤΙΠΟΤΕ κ πληρωνει μονο νοικι φαι κ ποτα...κι ειναι καραβανας,,εξαιρεση ,,,
οι αγγλοι γενικα ειναι στις 1650-2000 λιρες που φτανουν ισα για την επιβιωση,,,επειμενω εχουν μονο τα 2-2500 αυτα για ενα μηνα,,απο κει κ περα εν υπαρχει τιποτε,,
εν τω μεταξυ τραβα εκει στα βοοειδη της Πολωνιας και ασε τις εξυπναδες!
γιορταζει σημερα εχει ρεποο δημητρακης δεν γραφει πλεον? γιαυτον εμπαινα που και που παλια να σπαω πλακα
εχεις και τροπους ,, κι απο μυαλο πας καλα ,,καταλαβες κατι τετοιο απο τα λεγομενα μου??
αν ναι πρεπει να εισαι πανηληθιος...συγνωμη κιολας!!