Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Οχι.Η Ταυλανδη σα χωρα παραμενει στη καρδια μου.Αλλωστε εχει ωραιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ για τα γουστα μου  :grin:

Τωρα,απο κει και περα...Αφου σας "τρωει"  :grin: με αφορμη την αναρτηση του φιλου Tequilla,θα ριξω αλλη μια αναλυση-σεντονι  :2funny:

Για να μη παρεξηγηθω,ΔΕΝ μιλαω για ολες τις Ταυλανδεζες,αλλα για μονο για αυτες "του επαγγελματος", γιατι εγω ο πορνοτουριστας,νταραβεριζομαι μονο με ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΣ.

Τη μεγαλυτερη επανασταση την εφερε το διαδικτυο και τα social media,που εγιναν "εργαλειο" στα χερια των περισσοτερων Ταυλανδεζων.
Παλια ο μοναδικος τροπος προσεγγισης του φαρανγκ-πελατη,ηταν δια ζωσης.Τωρα με το facebook και τα διαφορα site γνωριμιων,οι οριζοντες εχουν διευρυνθει.
ΟΜΩΣ το διαδικτυο (ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ φαρανγκ-κυνηγε),ΑΝ εχεις τις απαραιτητες γνωσεις για να το χειριστεις και εχεις εξυπναδα και υπομονη,ειναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
Ειδικα οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους που το IQ τους ειναι περιορισμενο και η παιδεια τους ελλιπης...Δε χρειαζεται δηλαδη και ιδιαιτερη εμπειρια,η πολυχρονη συναναστροφη για να καταλαβεις πως σε γενικες γραμμες ο λαος αυτος ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ και προσπαθουν να αναπληρωσουν την πνευματικη και νοητικη ελλειψη ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ.

Μετα απο τη συνεχη και εμπεριστατωμενη λοιπον ενασχοληση μου με τα social media,εβγαλα τα εξης συμπερασματα.

-Οι πουτανιτσες μιλανε μεταξυ τους και μοιραζονται τις γνωσεις τους στο χειρισμο των social media και οτι ανακαλυπτει η μια το λεει στην αλλη..Η τελος παντων εχουν τον ιδιο μεντορα..Δεν εξηγειται αλλιως η πανομοιοτυπη συμπεριφορα τους και η χρησιμοποιηση κοινων εκφρασεων και νοηματων.

-ΟΤΑΝ τους πιασεις οτι ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ,αφου θα χρησιμοποιησου αλλα ψεμματα για να το καλυψουν,σε περιπτωση που συνειδητοποιησουν πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και δε μασας,λενε το κλασικο οτι "δε μπορω να σου αλλαξω γνωμη"..ΧΩΡΙΣ δηλαδη να μπορουν να στο εξηγησουν για ποιο λογο,σου πετανε το μπαλακι,οτι ξερεις εγω ειμαι ΠΑΡΘΕΝΑ και ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ,αλλα ΕΣΥ εχεις σκαλωμα στον εγκεφαλο και δε μπορεις να δεις τα πραγματα σωστα..
"I CANT CONTROL YOUR MIND"...

-ΑΝ σε εχουν ΨΗΛΑ στη λιστα με τους "υποψηφιους" για ΔΑΓΚΩΜΑ,χρησιμοποιουν και το αλλο τεχνασμα οταν τις πιασεις να ψευδονται,οτι ΝΑΙ εχεις δικιο..ΑΥΤΑ τα εκανα πριν,αλλα τωρα θα γινω καλο κοριτσι ΓΙΑ ΣΕΝΑ,γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα γνωρισει καποιον τοσο σημαντικο στη ζωη μου..Και στο καπακι λενε το κλασσικο.."DON'T THINK TOO MUCH".

-Πολλες εχουν αναγαγει τις αναρτησεις στο facebook σε "επιστημη"..Κανουν μια αναρτηση,αλλα πριν την ανεβασουν χρησιμοποιουν τα εργαλεια του facebook και ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ το συγκεκριμενο περιεχομενο απο καποιους "φιλους"..Μπορουν δηλαδη να εχουν κι αλλους 3-4 φαρανγκ και να ανεβαζουν ποστ του στυλ,"i love you naka" και να φαινεται ΜΟΝΟ σε σενα και τις φιλες της και οχι στους αλλους φαρανγκ-κοροιδα.
ΒΕΒΑΙΑ δεν εχουν τη στοιχειωδη εξυπναδα,γιατι οπως προειπα εκτος απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ ειναι και ΧΑΖΕΣ,να καταλαβουν πως εσυ μπορεις να εχεις και πολλα αλλα ψευτικα προφιλ και να παρακολουθεις τι γραφει..Ειναι επισης τοσο ηλιθιες και θελουν να κανουν "φιγουρα" στις φιλες τους πως "εχω ΤΑΔΕ αριθμο φαρανγκ" φιλους,και γι αυτο κανουν ADD αβερτα κι ας μη σε εχουν δει ποτε στη ζωη τους..Ετσι βρισκεται μια Ταυλανδη ΠΟΥΤΑΝΑ να εχει το ιδιο ατομο ως φιλο με 2-3 διαφορετικα ψευτικα προφιλ...

-Ειναι τετοια η "προσφορα" απο υποψηφιους φαρανγκ-αγαπητικους,που ενα "popular" a go go girl που εχω ως φιλη,διαμαρτυροταν πριν λιγες μερες,"μη με κανετε αλλοι add" και ανεβασε screenshot απο το κινητο που φαινονται 1100 (ΧΙΛΙΑ ΕΚΑΤΟ) νεα αιτηματα φιλιας!!!!!

-Εχω δει αλλη που "διαμαρτυροταν" οτι δε μπορει να απαντησει σε ολους γιατι τολμησε να κλεισει το κινητο για μια μερα και οταν το ανοιξε,ανεβασε screenshot με 235 ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ μηνυματα στο LINE!!!!!

-Η μανια τους με το facebook ειναι τετοια,που ανεβαζουν δεκαδες ποστ καθε μερα,αναφεροντας μεχρι και το τι ωρα πηγαν για χεσιμο..

-Επισης ειναι τοσο ΧΑΖΕΣ που ΔΕΝ ελεγχουν ΤΙ φωτο και status ανεβαζει η παρεα τους..Μπορει ας πουμε να λενε οτι την εχω πεσει για υπνο και η κολλητη τους να ανεβαζει φωτο οτι τα πινουν στο ταδε μπαρ...Κι εσυ βεβαια που την εχεις κοινη φιλη,ΒΛΕΠΕΙΣ τη φωτο και καταλαβαινεις οτι σου πουλαει φουμαρα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ λοιπον...
Οι Ταυλανδες που ειναι ενεργες στα social media και τα site γνωριμιων,οταν βλεπετε να ειναι πηγμενη η λιστα φιλων τους απο φαρανγκ,ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ και ως τετοιες πρεπει να τις αντιμετωπιζετε.ΜΗΝ εχετε τη ψευδαισθηση πως μπορειτε να τη βγαλετε γκομενα η μεσω της "φιλικης" σχεσης που θα αναπτυξετε μεσω του chat,θα σας φερθουν καλυτερα απο τον τυχαιο φαρανγκ που φορτωσανε τη προηγουμενη βραδια.
Ειναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ που δουλευουν στα πουτανομπαρα και τα φρηλανσεραδικα.
Ειναι μια ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ..Αυτες πουλανε το μουνι τους κι εσεις πληρωνετε για να το γαμησετε.

ΜΗΝ μασατε απο το δηθεν GFE που πουλανε και ΜΗΝ τις λυπαστε οτι οι κακομοιρες πεσανε στη πουτανια επειδη ηταν φτωχες και δεν ειχαν αλλη λυση.
Με τη σημερινη (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) οικονομικη κατασταση της Ταυλανδης,ΚΑΘΕ Ταυλανδεζα που ΘΕΛΕΙ να εργαστει σε μια κανονικη δουλεια,ΜΠΟΡΕΙ με μινιμουμ 10-12 χιλιαδες μπατ (για να μη πω παραπανω)..Που τηρουμενων των αναλογιων,προσφερουν μια πιο αξιοπρεπη ζωη απο οτι τα 500 ευρω στην Ελλαδα..Αλλωστε αν δεν φτανανε,ΟΛΕΣ οι Ταυλανδες θα ηταν ΠΟΥΤΑΝΕΣ στις πουτανοπιατσες.
Ειναι θεμα λοιπον ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ των συγκεκριμενων κοριτσιων..Ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ...Ειναι ΤΕΜΠΕΛΕΣ,γουσταρουν το ευκολο χρημα,θελουν iphone,θελουν καθε μερα να κανουν party και να πινουν ενα μπουκαλι ουισκυ η βοτκα..Και μετα,να βρουν ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΡΑΝΓΚ να τους τα σκαει καθε μηνα,ειτε ως σπονσορας,ειτε ως ΣΥΖΥΓΟΣ που δε προκειται ΠΟΤΕ να αγαπησουν πραγματικα αυτον,αλλα το ΧΡΗΜΑ του.
Ειναι οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε ο φιλος newfan,οτι "Το  I love you   και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα".

Τελος,εχω επανειλημενα αναφερει πως ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν στραβωνουν οταν η γκομενα μου λεει απο την αρχη ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ για να με γαμησεις.Αν τη γουσταρω,κανω ενα μικρο παζαρι και αν πεσει στα λεφτα που πιστευω ΕΓΩ οτι αξιζει,τη φορτωνω.
Καλυτερα μια "καθαρη" συνδιαλλαγη,παρα ψευτικα αγαπητηλικια με σκοπο να σε τυλιξουν.
Οσοι ειναι αγαπουλησες και θελουν αγκαλιτσες και γουτσου-γουτσου στο κρεββατι,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το οταν σας το προσφερουν,αλλα μη πιστευετε ΛΕΞΗ απο οτι πανε να σας πουλησουν...
Παρτε το χαμπαρι...ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...Γι αυτο ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.. :2funny:
Απόλυτα ωμή και ρεαλιστική τοποθέτηση... 100% σωστός!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Απόλυτα ωμή και ρεαλιστική τοποθέτηση... 100% σωστός!
Οχι φιλε,δεν ειναι ετσι.Κατ'αρχην αυτος ο τυπος πηγε απο την μια ακρη στην αλλη! Απο αγαπητικος εγινε σκληρο αγορι.και αυτο μονο δεν μπορει να δωσει αντικειμενικοτητα στα λεγομενα του.Και επισης μας τα'πρηξε με το πουτσα και ξυλο! δεν παει να δωσει ξυλο στην Ταυλανδη να δουμε πως θα καλοπερασει σε καμια monkey house?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πιξαμε στη μαλακια  :jerking:
ο ζιρονβενομ τι να εγινε αραγε?
φιλε πες μας νεα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
πιξαμε στη μαλακια  :jerking:

Καλως το αγόρι της Κυριακής
Σε κόβω ψιλοχρυσαυγίτη όσον αφορά  την νοοτροπία σου
Οτι δεν σου αρέσει το ευτελίζεις , το  βρίζεις
και το απαξιώνεις χωρίς κανένα επιχείρημα
Κρίμα το μόνο δυνατό σου επιχείρημα είναι ότι είσαι καλός  :jerking:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλως το αγόρι της Κυριακής
Σε κόβω ψιλοχρυσαυγίτη όσον αφορά  την νοοτροπία σου
Οτι δεν σου αρέσει το ευτελίζεις , το  βρίζεις
και το απαξιώνεις χωρίς κανένα επιχείρημα
Κρίμα το μόνο δυνατό σου επιχείρημα είναι ότι είσαι καλός  :jerking:
στα παντα εισαι ασχετος (που το παιζει ειδημονας) ακομα και σε αυτο
πιο αντιναζι απο εμενα δεν υπαρχει
κατσε και διαβασε τα ποστ μου στο αντιστοιχο θρεντ

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Φιλε Δημητρη αν διαβασεις αυτό το μηνυμα πριν φυγεις από πατταγια,στειλε μου pm
γιατι χρειαζομαι τη βοηθεια σου για κατι που ξεχασα εκει

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
στα παντα εισαι ασχετος (που το παιζει ειδημονας) ακομα και σε αυτο
πιο αντιναζι απο εμενα δεν υπαρχει
κατσε και διαβασε τα ποστ μου στο αντιστοιχο θρεντ

Αχ αγόρι δεν με εννόησες.
Μπορείς  να μου εξηγήσεις πως γίνεται να είσαι αντιναζί στα πολιτικά
αλλά καραφασιστάκος όταν συμμετέχεις σε μια απλή συζήτηση όπως εδώ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η εκφραση "ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ",ειναι μεταφορικη.
Δεν ειπα οτι μετα το γαμησι,πρεπει να παρουμε ενα μαδερι και να τις αρχισουμε..

Δεν το αναγαγω απο το γνωστο γηπεδικο συνθημα,αλλα απο την ελευθερη μεταφραση του τιτλου ενος δοκιμιου του Γαλλου λογοτεχνη Αντωνεν Αρτω,"Cogne et Foutre".
Διαβαστε το.

Για οποιον εδω μεσα δεν εχει τη στοιχειωδη πνευματικη και κοινωνικη μορφωση και ο μοναδικος σκοπος του ειναι να υβριζει,δε μπορω να κανω κατι.
Ουτε προκειται να του απαντησω για να του δωσω αξια.
Τον αφηνω στη μιζερια του. ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
εχει   παει  κανεις   στο  hat  yai,   στο  νοτο   κοντα  στη  μαλαισια?   ωραια  μπαρακια  δειχνει  στο   youtube!  ειχα   γνωρισει  ενα  απιστευτο  "εγχειρισμενο"  μωρο  περυσι    που  μου  ειπε  οτι  ηταν  απο  κει!   απιστευτο  πλασμα!  μονο   το  υψος  τη  προδιδε  

Ουπς  για δες τι γινόταν στο παρελθόν
Από extreme  εραστής  ορθόδοξος υποστηρικτής όλων των κοριτσιών της Ταϊλάνδης.
Απίστευτο αλλά είσαι τυχερός. Υπάρχει και άλλος αγαπητικός των πούστηδων εδώ.
Θα μπορείτε να ανταλλάξετε και pm με δροσερές εμπειρίες. :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Περιμενω να πατησει κανα χιονι εδω η σε κανα γυρο βουνο να παω να τραβηξω καμια φωτογραφια για τις φιλες απο Ταιλανδη.
Με χουν ζαλισει take a pict. και take a pict..Ενα απο τα ονειρα που εχουν πριν πεθανουν να δουνε χιονι. :kenny: :kenny: :cartman:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ουπς  για δες τι γινόταν στο παρελθόν
Από extreme  εραστής  ορθόδοξος υποστηρικτής όλων των κοριτσιών της Ταϊλάνδης.
Απίστευτο αλλά είσαι τυχερός. Υπάρχει και άλλος αγαπητικός των πούστηδων εδώ.
Θα μπορείτε να ανταλλάξετε και pm με δροσερές εμπειρίες. :grin:
παλι ακυρος εισαι
δεν ειχε πουλι λεμε  :uglystupid:
ηταν κουκλα
τελικα ονειρευεται τους πουστηδες οποιος μιλαει συνεχεια γι αυτους

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οι αξιωματούχοι της χώρας παρομοιάζουν την Pattaya ως την «Disneyland του Σεξ»! Το μότο της πόλης είναι «αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, να το νιώσεις, να το φας, να το δοκιμάσεις, να το καταχραστείς, η Pattaya δεν κοιμάται ποτέ και είναι ο προορισμός για σένα». Τι άλλο να προσθέσεις όταν το λένε επίσημα κυβερνητικά στόματα;

Read more:
Αμαν ρε παιδια,ολα επιτρεπονται στην Ταιλανδη.
Το λενε και οι αξιοματουχοι....... :fart-in-bed:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οχι.Η Ταυλανδη σα χωρα παραμενει στη καρδια μου.Αλλωστε εχει ωραιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ για τα γουστα μου  :grin:

Τωρα,απο κει και περα...Αφου σας "τρωει"  :grin: με αφορμη την αναρτηση του φιλου Tequilla,θα ριξω αλλη μια αναλυση-σεντονι  :2funny:

Για να μη παρεξηγηθω,ΔΕΝ μιλαω για ολες τις Ταυλανδεζες,αλλα για μονο για αυτες "του επαγγελματος", γιατι εγω ο πορνοτουριστας,νταραβεριζομαι μονο με ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΣ.

Τη μεγαλυτερη επανασταση την εφερε το διαδικτυο και τα social media,που εγιναν "εργαλειο" στα χερια των περισσοτερων Ταυλανδεζων.
Παλια ο μοναδικος τροπος προσεγγισης του φαρανγκ-πελατη,ηταν δια ζωσης.Τωρα με το facebook και τα διαφορα site γνωριμιων,οι οριζοντες εχουν διευρυνθει.
ΟΜΩΣ το διαδικτυο (ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ φαρανγκ-κυνηγε),ΑΝ εχεις τις απαραιτητες γνωσεις για να το χειριστεις και εχεις εξυπναδα και υπομονη,ειναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
Ειδικα οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους που το IQ τους ειναι περιορισμενο και η παιδεια τους ελλιπης...Δε χρειαζεται δηλαδη και ιδιαιτερη εμπειρια,η πολυχρονη συναναστροφη για να καταλαβεις πως σε γενικες γραμμες ο λαος αυτος ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ και προσπαθουν να αναπληρωσουν την πνευματικη και νοητικη ελλειψη ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ.

Μετα απο τη συνεχη και εμπεριστατωμενη λοιπον ενασχοληση μου με τα social media,εβγαλα τα εξης συμπερασματα.

-Οι πουτανιτσες μιλανε μεταξυ τους και μοιραζονται τις γνωσεις τους στο χειρισμο των social media και οτι ανακαλυπτει η μια το λεει στην αλλη..Η τελος παντων εχουν τον ιδιο μεντορα..Δεν εξηγειται αλλιως η πανομοιοτυπη συμπεριφορα τους και η χρησιμοποιηση κοινων εκφρασεων και νοηματων.

-ΟΤΑΝ τους πιασεις οτι ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ,αφου θα χρησιμοποιησου αλλα ψεμματα για να το καλυψουν,σε περιπτωση που συνειδητοποιησουν πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και δε μασας,λενε το κλασικο οτι "δε μπορω να σου αλλαξω γνωμη"..ΧΩΡΙΣ δηλαδη να μπορουν να στο εξηγησουν για ποιο λογο,σου πετανε το μπαλακι,οτι ξερεις εγω ειμαι ΠΑΡΘΕΝΑ και ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ,αλλα ΕΣΥ εχεις σκαλωμα στον εγκεφαλο και δε μπορεις να δεις τα πραγματα σωστα..
"I CANT CONTROL YOUR MIND"...

-ΑΝ σε εχουν ΨΗΛΑ στη λιστα με τους "υποψηφιους" για ΔΑΓΚΩΜΑ,χρησιμοποιουν και το αλλο τεχνασμα οταν τις πιασεις να ψευδονται,οτι ΝΑΙ εχεις δικιο..ΑΥΤΑ τα εκανα πριν,αλλα τωρα θα γινω καλο κοριτσι ΓΙΑ ΣΕΝΑ,γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα γνωρισει καποιον τοσο σημαντικο στη ζωη μου..Και στο καπακι λενε το κλασσικο.."DON'T THINK TOO MUCH".

-Πολλες εχουν αναγαγει τις αναρτησεις στο facebook σε "επιστημη"..Κανουν μια αναρτηση,αλλα πριν την ανεβασουν χρησιμοποιουν τα εργαλεια του facebook και ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ το συγκεκριμενο περιεχομενο απο καποιους "φιλους"..Μπορουν δηλαδη να εχουν κι αλλους 3-4 φαρανγκ και να ανεβαζουν ποστ του στυλ,"i love you naka" και να φαινεται ΜΟΝΟ σε σενα και τις φιλες της και οχι στους αλλους φαρανγκ-κοροιδα.
ΒΕΒΑΙΑ δεν εχουν τη στοιχειωδη εξυπναδα,γιατι οπως προειπα εκτος απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ ειναι και ΧΑΖΕΣ,να καταλαβουν πως εσυ μπορεις να εχεις και πολλα αλλα ψευτικα προφιλ και να παρακολουθεις τι γραφει..Ειναι επισης τοσο ηλιθιες και θελουν να κανουν "φιγουρα" στις φιλες τους πως "εχω ΤΑΔΕ αριθμο φαρανγκ" φιλους,και γι αυτο κανουν ADD αβερτα κι ας μη σε εχουν δει ποτε στη ζωη τους..Ετσι βρισκεται μια Ταυλανδη ΠΟΥΤΑΝΑ να εχει το ιδιο ατομο ως φιλο με 2-3 διαφορετικα ψευτικα προφιλ...

-Ειναι τετοια η "προσφορα" απο υποψηφιους φαρανγκ-αγαπητικους,που ενα "popular" a go go girl που εχω ως φιλη,διαμαρτυροταν πριν λιγες μερες,"μη με κανετε αλλοι add" και ανεβασε screenshot απο το κινητο που φαινονται 1100 (ΧΙΛΙΑ ΕΚΑΤΟ) νεα αιτηματα φιλιας!!!!!

-Εχω δει αλλη που "διαμαρτυροταν" οτι δε μπορει να απαντησει σε ολους γιατι τολμησε να κλεισει το κινητο για μια μερα και οταν το ανοιξε,ανεβασε screenshot με 235 ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ μηνυματα στο LINE!!!!!

-Η μανια τους με το facebook ειναι τετοια,που ανεβαζουν δεκαδες ποστ καθε μερα,αναφεροντας μεχρι και το τι ωρα πηγαν για χεσιμο..

-Επισης ειναι τοσο ΧΑΖΕΣ που ΔΕΝ ελεγχουν ΤΙ φωτο και status ανεβαζει η παρεα τους..Μπορει ας πουμε να λενε οτι την εχω πεσει για υπνο και η κολλητη τους να ανεβαζει φωτο οτι τα πινουν στο ταδε μπαρ...Κι εσυ βεβαια που την εχεις κοινη φιλη,ΒΛΕΠΕΙΣ τη φωτο και καταλαβαινεις οτι σου πουλαει φουμαρα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ λοιπον...
Οι Ταυλανδες που ειναι ενεργες στα social media και τα site γνωριμιων,οταν βλεπετε να ειναι πηγμενη η λιστα φιλων τους απο φαρανγκ,ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ και ως τετοιες πρεπει να τις αντιμετωπιζετε.ΜΗΝ εχετε τη ψευδαισθηση πως μπορειτε να τη βγαλετε γκομενα η μεσω της "φιλικης" σχεσης που θα αναπτυξετε μεσω του chat,θα σας φερθουν καλυτερα απο τον τυχαιο φαρανγκ που φορτωσανε τη προηγουμενη βραδια.
Ειναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ που δουλευουν στα πουτανομπαρα και τα φρηλανσεραδικα.
Ειναι μια ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ..Αυτες πουλανε το μουνι τους κι εσεις πληρωνετε για να το γαμησετε.

ΜΗΝ μασατε απο το δηθεν GFE που πουλανε και ΜΗΝ τις λυπαστε οτι οι κακομοιρες πεσανε στη πουτανια επειδη ηταν φτωχες και δεν ειχαν αλλη λυση.
Με τη σημερινη (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) οικονομικη κατασταση της Ταυλανδης,ΚΑΘΕ Ταυλανδεζα που ΘΕΛΕΙ να εργαστει σε μια κανονικη δουλεια,ΜΠΟΡΕΙ με μινιμουμ 10-12 χιλιαδες μπατ (για να μη πω παραπανω)..Που τηρουμενων των αναλογιων,προσφερουν μια πιο αξιοπρεπη ζωη απο οτι τα 500 ευρω στην Ελλαδα..Αλλωστε αν δεν φτανανε,ΟΛΕΣ οι Ταυλανδες θα ηταν ΠΟΥΤΑΝΕΣ στις πουτανοπιατσες.
Ειναι θεμα λοιπον ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ των συγκεκριμενων κοριτσιων..Ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ...Ειναι ΤΕΜΠΕΛΕΣ,γουσταρουν το ευκολο χρημα,θελουν iphone,θελουν καθε μερα να κανουν party και να πινουν ενα μπουκαλι ουισκυ η βοτκα..Και μετα,να βρουν ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΡΑΝΓΚ να τους τα σκαει καθε μηνα,ειτε ως σπονσορας,ειτε ως ΣΥΖΥΓΟΣ που δε προκειται ΠΟΤΕ να αγαπησουν πραγματικα αυτον,αλλα το ΧΡΗΜΑ του.
Ειναι οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε ο φιλος newfan,οτι "Το  I love you   και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα".

Τελος,εχω επανειλημενα αναφερει πως ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν στραβωνουν οταν η γκομενα μου λεει απο την αρχη ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ για να με γαμησεις.Αν τη γουσταρω,κανω ενα μικρο παζαρι και αν πεσει στα λεφτα που πιστευω ΕΓΩ οτι αξιζει,τη φορτωνω.
Καλυτερα μια "καθαρη" συνδιαλλαγη,παρα ψευτικα αγαπητηλικια με σκοπο να σε τυλιξουν.
Οσοι ειναι αγαπουλησες και θελουν αγκαλιτσες και γουτσου-γουτσου στο κρεββατι,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το οταν σας το προσφερουν,αλλα μη πιστευετε ΛΕΞΗ απο οτι πανε να σας πουλησουν...
Παρτε το χαμπαρι...ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...Γι αυτο ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.. :2funny:
Ολσ αυτά που περιγράφεις φίλε συνοψίζονται στο ότι η παγκοσμιοποίηση (βλέπε δυτικοποίηση) σταδισκά και με αιχμή το internet μπαίνει παντού. Είνσι μέρος του φαινομένου που οι πιο παλιοί διαπιστώνουν εδώ ότι η ταιλάνδη σιγά σιγά"χσλάει".

Χαλάει σημσίνει ότι δυτικοποιούμενη χάνει κάποια απο τα συγκριτικά πλεονεκτήμστσ ππυ παλιά είχε σε σχέση με τη δύση.

Η πουτανοπονηριά που περιγράφεις δεν είνσι πολύ εκτεταμένο φαινόμενο και σην ελληνική κοινωνία ?? Να μη μιλήσουμε δε για φαινόμενα πιρφορίασης και μουνοδουλίασης του αντρικού πληθυσμού στα οποία ως λσός κατέχουμε διεθνώς ηγετική θέση.

Με λίγα λόγια δε διαφωνώ με όσα γράφεις αλλά το συμπέρασμα είναι ότι λίγο πολύ παντού το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο παίζεται όσον αφορά τη σχέση πουτάνας κσι πελάτη. Η μόνη διαφοροποίηση που εγώ βλέπω είναι το έντονο gfe στο οποίο οι ταυλανδέζες διαπρέπουν για λόγους υστερόβουλους βέβσια δηλαδή μήπως και σε κάνουν χορηγό.

Οπως κσι σλλοι φίλοι έχουν πριν αναφέρει η ταιλάνδη αν την δεις αποκλειστικά σαν σεξουαλικό προορισμο σταδιακά χάνει την αξία της γιατί δυτικοποιείτσι. Σαν γενικότερος όμως τόπος διακοπών έχει μια σειρά απο πλεονεκτήματα που συνολικά τα βρίσκεις δύσκολα όλα συγκεντρωμένσ σε ένα προορισμο.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
παλι ακυρος εισαι
δεν ειχε πουλι λεμε  :uglystupid:
ηταν κουκλα
τελικα ονειρευεται τους πουστηδες οποιος μιλαει συνεχεια γι αυτους

Ευχαριστώ αγόρι για την διευκρίνηση
Ξέρεις είχα μεγάλη αγωνία  αν οι πούστγδες που πηδάς τον έχουν κόψει ή όχι
Σου είπα αυτές τις εμπειρίες με pm στους ειδικούς.......

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ευχαριστώ αγόρι για την διευκρίνηση
Ξέρεις είχα μεγάλη αγωνία  αν οι πούστγδες που πηδάς τον έχουν κόψει ή όχι
Σου είπα αυτές τις εμπειρίες με pm στους ειδικούς.......
ืεσυ δε τρωγεσαι με τιποτα
νταβα στα αρχιδια μας θα σε βαλουμε ρε μεγαλε ειδημονα :uglystupid:
δε φτανει που μας εχεις πρηξει τα αρχιδια 2-3 χρονια τωρα και εχεις γαμισει το θρεντ
με τα σεντονια με τις νουθεσιες σου
θα μας πεις και ποιες θα πηδαμε
ξεπαρεου λεμε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε Mindreader,
Εγω δεν υποστηριζω οτι αυτα γινονται μονο στη Ταυλανδη.Παντου γινονται.
Απλα ηθελα να επιστησω τη προσοχη σε οσους πανε να φανε το παραμυθι του GFE.

Και βεβαια να καυτηριασω αυτο που και εσυ αναφερεις "Η μόνη διαφοροποίηση που εγώ βλέπω είναι το έντονο gfe στο οποίο οι ταυλανδέζες διαπρέπουν για λόγους υστερόβουλους βέβσια δηλαδή μήπως και σε κάνουν χορηγό."
ΑΥΤΗ η "διαφοροποιηση" μου προκαλει εμετο. ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ืεσυ δε τρωγεσαι με τιποτα
νταβα στα αρχιδια μας θα σε βαλουμε ρε μεγαλε ειδημονα :uglystupid:
δε φτανει που μας εχεις πρηξει τα αρχιδια 2-3 χρονια τωρα και εχεις γαμισει το θρεντ
με τα σεντονια με τις νουθεσιες σου
θα μας πεις και ποιες θα πηδαμε
ξεπαρεου λεμε

Ετσι σκληρός είσαι και με τα αγοροκόριτσα της Ταϊλάνδης;
Κρίμα αγόρι
Μόλις βρήκα το ποστ που έλεγες ότι τις  καλύτερς πίπες τις  παίρναν τα ladyboys
Ντροπή.........
Αυτά είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που δουλεύαν στις πολυεθνικές;
Θα με κάνεις να σε μαλώσω ψευταράκο. :s&m_3:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ετσι σκληρός είσαι και με τα αγοροκόριτσα της Ταϊλάνδης;
Κρίμα αγόρι
Μόλις βρήκα το ποστ που έλεγες ότι τις  καλύτερς πίπες τις  παίρναν τα ladyboys
Ντροπή.........
Αυτά είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που δουλεύαν στις πολυεθνικές;
Θα με κάνεις να σε μαλώσω ψευταράκο. :s&m_3:
εισαι κουραστικος
συγνωμη για το παπαρας που σε ειχα πει αν αυτο σε πειραξε τοσο
πολυ

αλλα οτι εισαι ψωναρα που θες να το παιξεις ειδημονας
κανει καραμπαμ
γραψε κανενα σεντονι τωρα για κανεναν φανταστικο καθυστερημενο βλαχο
που κατεβηκε στη ταυλανδη απ το χωριο  και νομιζε οτι βρηκε τον ερωτα της ζωης του στη πατονγκ
και η πουτανα ταυλανδεζα τον εκμεταλευτηκε  :jerking:
ακομα να ζητησεις συγνωμη απ τον ζιρονβενομ?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ώρες  ώρες πραγματικά εκπλήσσομαι με τον εαυτό μου  γιατί δεν “ξεβρακώνω  μερικούς εδώ μέσα”. 
Tο άφησα σαν υπονοούμενο σε προηγούμενο ποστ  μπας και  κάποιοι συνετιστούν αλλά εις  μάτην .
Συνεχίζουν ακάθεκτοι, για να μην έχουμε αναφορές σε  πρόσωπα ονόματα και καταστάσεις, τους καλώ να σιωπήσουν,  κάτι  ξέρουμε και εμείς από πολυεθνικές, κάντε τον χαβαλέ σας κόσμια.
Γράψτε  ότι θέλετε χωρίς να θίγεται, εάν δεν σας αρέσουν τα γραπτά κάποιων, πάτε παρακάτω,  ιδιαίτερα σε  όσους αρέσουν τα λεβεντοκόριτσα πριν την εγχείρηση.
Καθώς και αυτοί που  παρουσιάζονται σαν πετυχημένοι οικογενειάρχες  αλλά!!!!!!!!!! :fuck1:

΄Έχω πει  η κοινωνία των Ελλήνων εδώ είναι μικρή  και όλα μαθαίνονται.
Άσε που  οι περισσότεροι  απο εσάς είναι  θαμώνες συγκεκριμένων    καταστημάτων .
  Κάτι προς γνώση όσων ανεβάζουν φωτογραφίες έχουν και τα κορίτσια ανάλογο φόρουμ  μόνο  που είναι private, πολλοί φιγουράρουν εκεί με  όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

Ιδιαίτερα κάποιος κύριος με  τατουάζ  ομάδος της  βορείου Ελλάδος.

[size=13pt]
  Και ένα κουίζ  ποιος είναι αυτός που τις άρπαξε  το καλοκαίρι  σε  ξενοδοχείο  του  Μπουακάο γιατί  δεν  ήθελε να πληρώσει μιας και πήδηξε μόνο 2  φορές . 
[/size]

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Οι αξιωματούχοι της χώρας παρομοιάζουν την Pattaya ως την «Disneyland του Σεξ»! Το μότο της πόλης είναι «αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, να το νιώσεις, να το φας, να το δοκιμάσεις, να το καταχραστείς, η Pattaya δεν κοιμάται ποτέ και είναι ο προορισμός για σένα». Τι άλλο να προσθέσεις όταν το λένε επίσημα κυβερνητικά στόματα;

Read more:
Αμαν ρε παιδια,ολα επιτρεπονται στην Ταιλανδη.
Το λενε και οι αξιοματουχοι....... :fart-in-bed:
:2funny: Εγκυρότατη ενημέρωση απο ένα πολύ έγκυρο σάιτ.

Άλλη γνώμη έχουν οι  αξιωματούχοι της πόλης  και  προσπαθούν με επιτυχία να την επιβάλουν. 

Έχουν γίνει ήδη πολύ μεγάλες αλλαγές  σε κάνα 2-3 χρόνια ένα πολύ μικρο κομμάτι της Walking Street θα μείνει να θυμίζει  την Pattaya που ξέρετε  όσοι μπορείτε προφτάστε. 
Φυσικά κάπου αλλού θα  μεταφερθούν όλα αυτά.
Πιθανότατα στην  Dark Side.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom