Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
οχι δεν κανω πλακα ειναι γαμω τα παιδια πολυ καλος φιλος και ειμουν τυχαιρος που τον γνωρισα και καναμε παρεα την τελευταια φορα , αλλα μαρεσει να τον πειραζω το κανει κιαυτοςΠου νασαστε και εχθροι !!
οκ εσυ της φιλολογικης σωζεις τα αμορφωτα πακια σαν και μενα δασκαλε χωρις συνοραΤυχερος με εψιλον μεγαλε.Τα πακια καλυτερα γραφουν.
μας τα πρηξατε...μα τοσο ποντιοι ειστε? επιτελους...υπαρχουν και Π.Μ. παιξτε εκει ρε παιδια το πουλακι σας!οκ εσυ της φιλολογικης σωζεις τα αμορφωτα πακια σαν και μενα δασκαλε χωρις συνορα
Μιλαω με πολλες Ταιλανδεζες μεσο fcb καθημερινος γιατι ετσι μαρεσει να εχω μια φιλικη επαφη χωρις σεξ υπονοουμενα και μλκιες.
Οταν δεν βαριεμε θα σας γραψω και εγω για το θεμα γαμου τι ζητανε κτλ.Γιατι πολλες φορες συζηταμε για πλακα για το θεμα αυτο.
Αν πχ σε παντρευομουν στο μελλον τι θα ζητουσες αΠτην ζωη μου και αλλες τετοιες μλκ.
Ειναι ενδιαφεροντα αυτα που με λενε και ειναι κοριτσια πιατσας και εκτος πιατσας.
Οταν εχω ορεξη θα σας τα αναφερω copy paste απο τις συζητησεις.
Ενα παραδειγμα μονο για μια Ταιλανδεζα εκτος πιατσας μου εχει πει για να ερθω Ελλαδα να ζησω μαζι σου πρεπει να με βρεις μια δουλεια πρωτα για να καταφερνω να στελνω στους δικους μου τουλαχιστον 10,000 baht.
Eγω την ανεφερα το μονο που μπορεις να εχεις με εμενα ειναι μια στεγη,φαι,αμαξι για βολτες,cinema,κανα εστιατοριο και που και που καμια εκδρομη και διακοπες.Δηλαδη μια normal ζωη στην Ελλαδα.
Λεει ολα καλα.Αλλα αν δεν μπορω να στελνω λεφτα στους γονεις μου δεν γινεται να ζησω μαζι σου.
Εχω παραδειγματα και για ποση προικα ζητανε.
Θα προσπαθησω μια μερα να τα ταξινομησω ολα.Αλλα πρεπει να ψαχνω τα μυνηματα απο τα τσατ που εκανα με ολες αυτες για να θυμηθω καλυτερα και ειναι λιγο μανικι αυτο.
Παντως τα κοριτσια που ειναι της πιατσας απο agogo απο ibar και λοιπα ειναι οι λιγοτερες ομιλητικες στο fcb.Δηλαδη πολλες θα ασχοληθουν μονο αν δουν κατι το συμφερον.Ασε που αυτες εχουν και εκατονταδες μυνηματα απο τον καθενα falang καθημερινα.
Aντε να παμε και κανα 5ημερο Santorini να ανεβει το face Τις λιγο στις Φιλες.
μας τα πρηξατε...μα τοσο ποντιοι ειστε? επιτελους...υπαρχουν και Π.Μ. παιξτε εκει ρε παιδια το πουλακι σας!
ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΑΜΠΑΛΕ ΕΣΥ! Ε??μας τα πρηξατε...μα τοσο ποντιοι ειστε? επιτελους...υπαρχουν και Π.Μ. παιξτε εκει ρε παιδια το πουλακι σας!
Οτι πιο έγκυρο έχω διαβάσει !!!Όταν καταφέρεις να τους κάνεις να αισθανθούν ότι δεν σε κορόιδεψαν αλλά εσύ το πρόσφερες.
Όταν τους κάνεις να γελάσουν μαζί σου, για τον τρόπο που προσπάθησαν να στην φέρουν.
Τότε πραγματικά τους έχεις κερδίσει.
Μέι πέ ράι
πες καμια μαλακια ρε να εκνευρισουμε κανενα μαλακαΚαλησπερα!
πες καμια μαλακια ρε να εκνευρισουμε κανενα μαλακα
Εκνευριστικες;
Ααααα οχιιι θα στην στελνω σε πρωσοπικα μυνηματα η στο facebook.πες καμια μαλακια ρε να εκνευρισουμε κανενα μαλακα
Εκνευριστικες;