You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
συνταξιουχος με συνταξιουχες μια χαρα , μακαρι να αρεσαν και σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ απο εμας οι 60+ χρονες αλλα μπα...καθιερωμένη βόλτα μετα για άλλη μια μπύρα στο ροκάδικο στην γωνία της bagla.
Συνταχιούχος σε τραπέζι να συνοδέυει 5 ταϋλανδές και να ΄΄παίζει΄΄ με όλες τους.
ο πολυς κοσμος παντως δεν θα ελεγε οχι αποτι καταλαβα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Ωραιο γκομενακι ρε man και στα 4 θα ειχε υπεροχη θεα.
Καλο κορμακι και γλυκεια φατσουλα και φενεται και ευθυμη και σαφηνει και να την βγαλεις και φωτο.
Στο κρεβατι τι? παγοκολώνα ηταν?
Καλο κορμακι και γλυκεια φατσουλα και φενεται και ευθυμη και σαφηνει και να την βγαλεις και φωτο.
Στο κρεβατι τι? παγοκολώνα ηταν?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αφου εδιωξες το μοναδικο καλο γκομενακι που ειδαμε μεχρι τωρα , τι να πω
γουστα ειναι αυτα
Πεστα στεφαν, μα και μονο οτι διεθετε τελεια high heels ειναι ενας καλος λογος για very long...
Ως συνηθως τις γυναικες τις τσεκαρουμε πρωτα απο τα ποδια και μετα ανηφοριζει το ματι,
Κριμα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Νewfan συμφωνω με αυτα που λες.
Αντε να αλαζουμε λιγο κλιμα μην τα βλεπουμε τοσο σκουρα.Διακοπες παμε εξαλλου.
Αντε να αλαζουμε λιγο κλιμα μην τα βλεπουμε τοσο σκουρα.Διακοπες παμε εξαλλου.
To γκομενακι πέρα απο την ομορφια του δεν έβγαζε στο κρεββάτι αυτό το κάτι που θα σε καυλώσει στο απόλυτο.
Αντιθέτως η προηγούμενη η Ying ,αν και πολύ πιο άσχημη ,είχε τον τρόπο να φτιάχνει σε απίστευτο βαθμό.
To ξέρετε νομίζω πολύ καλά εσείς οι παίχτες,όμορφη γκόμενα δεν σημαίνει απαραίτητα και καλό γαμίσι.
Για αυτό δεν πήρα και αυτό που λουγουρευόμουνα απο το gogo με τα 4000 baht.Tο έβλεπα πως χόρευε στην μπάρα του ''κολόμπαρου'' ,με χαρακτιριστική βαρεμάρα.
Αντιθέτως η προηγούμενη η Ying ,αν και πολύ πιο άσχημη ,είχε τον τρόπο να φτιάχνει σε απίστευτο βαθμό.
To ξέρετε νομίζω πολύ καλά εσείς οι παίχτες,όμορφη γκόμενα δεν σημαίνει απαραίτητα και καλό γαμίσι.
Για αυτό δεν πήρα και αυτό που λουγουρευόμουνα απο το gogo με τα 4000 baht.Tο έβλεπα πως χόρευε στην μπάρα του ''κολόμπαρου'' ,με χαρακτιριστική βαρεμάρα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Τουλαχιστον εισαι ειλικρινείς.
....τελευταία νύχτα με την Υιng και έξοδο νωρις σχετικά σε Hard Rock Cafe για ποτό και έπειτα για φαγητό σε παραλιακό ''μπριζολάδικο''.Μία τελευταία βόλτα στην Bagla για παγωτό και μετά διαμέρισμα...
Συνημμένα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Aγαπουλης μου εγινες
......χαχα σχεδόν ναι
...το αεροπλάνο πετούσε απο Πουκέτ για Μπανγκόκ στις 8:30.
Αυτό σημαίνει οτι έπρεπε να βάλω ξυπνητήρι στίς 5:30 αφού στις 6 θα ερχόταν ταξί να πάρει εμένα και τον ξάδελφο μου για το αεροδρόμιο.
Ηθελα οσο το δυνατόν να είμαι ξεκούραστος την αλλη μέρα στην πρωτέυουσα καθώς η πτήση της Gulf Air ,πετούσε στις 8 το βράδυ αρα είχαμε περίπου 8 ώρες για να δούμε και κάποιο αξιοθέατο πριν αναχωρήσουμε.
Η Ying όμως είχε δεν είχε καμία όρεξη για ύπνο και φρόντισε να μην κοιμηθώ ούτε εγώ
Μετά το πρώτο γαμίσι ,αράξαμε στο μπαλκόνι για μπύρα.Ανταλάξαμε φιλοφρονήσεις,το πόσο πολύ ευχαριστήθηκε ο ένας την παρέα του άλλου και δώσαμε υποσχέσεις να ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Δεν έκλαψε αλλά βούρκωσε.
Αν δεν υπήρχε αυτό το νήμα αλλά και άλλα στο ίντερνετ προειδοποιώντας τους Δυτικούς ταξιδιώτες αυτής της χώρας ότι οι ''Σειρήνες'' είναι πολλές,θα είχα κοροιδέψει τον εαυτό μου οτι αυτή εδώ ήταν ερωτευμένη μαζί μου.
Ξάπλωμα αργότερα και δεύτερος γύρος με πολλή GFE κατάσταση.
Το ξυπνητήρι χτύπαγε στις 5:30 και εμείς είμασταν ξύπνοι χωρίς να κλείσουμε μάτι.
Το ταξι ήρθε στην ώρα του ,στις 6.Πήγε πρώτα την Ying σπίτι της και συνέχισε για το αεροδρόμιο.
Παρόλο το ξενύχτι δεν ένιωθα καμία νύστα.....
...το αεροπλάνο πετούσε απο Πουκέτ για Μπανγκόκ στις 8:30.
Αυτό σημαίνει οτι έπρεπε να βάλω ξυπνητήρι στίς 5:30 αφού στις 6 θα ερχόταν ταξί να πάρει εμένα και τον ξάδελφο μου για το αεροδρόμιο.
Ηθελα οσο το δυνατόν να είμαι ξεκούραστος την αλλη μέρα στην πρωτέυουσα καθώς η πτήση της Gulf Air ,πετούσε στις 8 το βράδυ αρα είχαμε περίπου 8 ώρες για να δούμε και κάποιο αξιοθέατο πριν αναχωρήσουμε.
Η Ying όμως είχε δεν είχε καμία όρεξη για ύπνο και φρόντισε να μην κοιμηθώ ούτε εγώ
Μετά το πρώτο γαμίσι ,αράξαμε στο μπαλκόνι για μπύρα.Ανταλάξαμε φιλοφρονήσεις,το πόσο πολύ ευχαριστήθηκε ο ένας την παρέα του άλλου και δώσαμε υποσχέσεις να ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Δεν έκλαψε αλλά βούρκωσε.
Αν δεν υπήρχε αυτό το νήμα αλλά και άλλα στο ίντερνετ προειδοποιώντας τους Δυτικούς ταξιδιώτες αυτής της χώρας ότι οι ''Σειρήνες'' είναι πολλές,θα είχα κοροιδέψει τον εαυτό μου οτι αυτή εδώ ήταν ερωτευμένη μαζί μου.
Ξάπλωμα αργότερα και δεύτερος γύρος με πολλή GFE κατάσταση.
Το ξυπνητήρι χτύπαγε στις 5:30 και εμείς είμασταν ξύπνοι χωρίς να κλείσουμε μάτι.
Το ταξι ήρθε στην ώρα του ,στις 6.Πήγε πρώτα την Ying σπίτι της και συνέχισε για το αεροδρόμιο.
Παρόλο το ξενύχτι δεν ένιωθα καμία νύστα.....
Συνημμένα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Ελα προστυχακι φενεται γιαυτο σε τρελανε.
Ωραια συναισθηματα ε? Ελα και συ κανα δακρυ το πεταξες :'( :'( :'( μην λες την μιση αληθεια.
Μπορει να ειναι ψευτικα ολα αυτα αλλα το feeling ειναι περιεργο.
Επιστροφη στην πραγματικοτητα και το μυαλο στη θεση του.
Ωραια συναισθηματα ε? Ελα και συ κανα δακρυ το πεταξες :'( :'( :'( μην λες την μιση αληθεια.
Μπορει να ειναι ψευτικα ολα αυτα αλλα το feeling ειναι περιεργο.
Επιστροφη στην πραγματικοτητα και το μυαλο στη θεση του.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
αφου εδιωξες το μοναδικο καλο γκομενακι που ειδαμε μεχρι τωρα , τι να πω
γουστα ειναι αυτα
Εσυ παλι μοντελογ@μι@ ...
Mαγκακο του πληκτρολογιου....
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
με τεκιλα παει αυτο που εχει γευση ντοματοχυμου οχι ομως μαζι με τεκιλα αλλα 2 ποτηρια ξεχωριστα οποτε κανεις τζουρες και απο τα 2...δεν ξερω αν το εχεις δοκιμασει η αν εισαι φαν της τεκιλας σαν εμενα λολ
Βοτκα και Τζιν πινω και Κρασι. Καμια φορα και Τεκκιλα Sunrise.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
οχι εγω φιλε χαχαχαχαχαχαχαχαχ οχι εγωωω...αυτος στον οποιο απαντησα και ειναι κολληταρι μου εχει ανακαλυψει και καλιτεχνικη φλεωα μεσω αυτης της διαλεκτου χαχαχαχα ωραιοοοος
Που νασαστε και εχθροι !!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ένας φίλος ρωτάει αν μπορεί να ανανεωνει τη τουριστική του βίζα για κανένα χρόνο στη Ταυλάνδη....
Βασικά δουλεύει για μια Αγγλική εταιρία μέσω Ιντερνετ και βγάζει περίπου 1500 ευράκια/μήνα, αφού η παρουσία του στα γραφεία της εταιρίας δεν είναι απαραίτητη σκέφτεται να πάει να μείνει για κανένα χρόνο (όσο διαρκεί το συμβόλαιο του) κάπου προς τα `κει....
Η δουλειά του είναι νόμιμη, με ασφάλεια κλπ, έψαξε στο thai.gr και δεν βρήκε κάτι σχετικό...
Βασικά δουλεύει για μια Αγγλική εταιρία μέσω Ιντερνετ και βγάζει περίπου 1500 ευράκια/μήνα, αφού η παρουσία του στα γραφεία της εταιρίας δεν είναι απαραίτητη σκέφτεται να πάει να μείνει για κανένα χρόνο (όσο διαρκεί το συμβόλαιο του) κάπου προς τα `κει....
Η δουλειά του είναι νόμιμη, με ασφάλεια κλπ, έψαξε στο thai.gr και δεν βρήκε κάτι σχετικό...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Και αντι να παρει να ρωτησει την πρεσβεια,ρωτησε το thai.grΈνας φίλος ρωτάει αν μπορεί να ανανεωνει τη τουριστική του βίζα για κανένα χρόνο στη Ταυλάνδη....
Πες του να μην παει καλυτερα.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Και αντι να παρει να ρωτησει την πρεσβεια,ρωτησε το thai.gr
Πες του να μην παει καλυτερα.
Σωστός ρε Master.....σαν να ρωτάω εσένα "Θα παίζει η αεκ του χρόνου σουπερλίγκ" και να μου λες "Γιατί δεν ρωτάς τον μελησανίδη καλύτερα..."