Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κατι μου θυμιζει αυτο ........αλλα αυτος δεν αντεξε και εφυγε....ειναι αυτο το κενο που δημιουργειτε αποτομα και ειναι χειροτερο απο τα κενα αερος.
παντως το παλιο ρητο παπουτσι απο το τοπο σου φαινεται οτι εχει βαση και  εκει το τηρουν ....εμεις δεν ξερω αλλα και γω ημουν υπερμαχος του ξενου και ας ειναι απο οπουδηποτε

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
φιλε σε παρακαλώ ο καθενας εχει την αποψη του και την κριση του. Ας μην αναλωνομαστε σε χαρακτηρισμούς και απλά να λέμε τις εμπειριες μας εδω πέρα.  Καταλαβαινω πως τα παιδιά προσπαθουν να με προφυλάξουν απο καποιους κινδυνους που ομως είναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ και οχι πραγματικότητα. Δεν ηρθα να βρω εδω νυφη προς θεού. Ηθλεα να ζησω τα πάντα με απολυτο σεβασμό σε αυτές απο συναναστρεφομαι. Εζησα αρχικά το πουτανάκια του κλάμπ και τωρα ζω αυτην την κατασταση με την ως τώρα νορμάλ κοπέλα, Ενας φίλος απο κάτω με συμβουλευει να επενδυσω τα χρηματα μου σε εμπειριες και οχι σε συναισθηματα. Φιλε για μένα καποια συναισθηματα ειναι και εμπειριες.  :) :) :)

Aγαπητέ φίλε zironvenom ευχαριστώ που τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις το πνεύμα των όσων γράφουμε τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά. Μας κράταγες για κερασάκι ότι το κορίτσι δουλεύει απλά  σε μασσατζίδικο. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει σε τίποτα κάτι από αυτά που σου έγραψα εγώ. Aπλά για μένα μετά τα καινούργια που έγραψες πρέπει να προσέχεις διπλά  (αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί και να μην τρέχει τίποτα). Αν θες το γιατί σε pm. Δεν αντέχω τα μπινελίκια του βλάκα.
Να περνάς καλά και να μας επιστρέψεις με πολλές ιστορίες και το μικρόβιο της επιστροφής....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Δεν προλαβα να το γραψω φιλε γιατι απο το ποστ που ξεκινησα σε λιγο βγηκαν γρηγορα συμπερασματα. Μπορεις να συηλεις πμ να μου πεις τι να προσεξω εννοειτε. Ακομα 3 μερες και θα σας γραψω το τελικο συμπερασμα γοα το κοριτσι. Και κατι σημαντικο ειναι πως της προτεινα να παμε πι πι αφου δεν εχω προβλημα να τα επισκεφτω για 2η φορα, αλλα αρνηθηκε ευγενικα λογω οτι 2 μερες ρεπο θα ζοριστει μετα οικονομικα και καλυτερα ναβειναι να κανουμε ενα ημερισιο κατι που θα μ βγει και πιο φτηνα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
εχω , φιλαρακο . αλλα δεν τις λεω
τις κραταω για τη παρτη μου

Oλο πνευμα αντιλογιας εισαι και συ?
Δεν σε εβρισε ο ανθρωπος παληκαρι μου
Πες μας.Τι προτεινεις μπας και αλαξεις γνωμη και εμας.
Αραπαζεσαι με το παραμικρο.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Δεν προλαβα να το γραψω φιλε γιατι απο το ποστ που ξεκινησα σε λιγο βγηκαν γρηγορα συμπερασματα. Μπορεις να συηλεις πμ να μου πεις τι να προσεξω εννοειτε. Ακομα 3 μερες και θα σας γραψω το τελικο συμπερασμα γοα το κοριτσι. Και κατι σημαντικο ειναι πως της προτεινα να παμε πι πι αφου δεν εχω προβλημα να τα επισκεφτω για 2η φορα, αλλα αρνηθηκε ευγενικα λογω οτι 2 μερες ρεπο θα ζοριστει μετα οικονομικα και καλυτερα ναβειναι να κανουμε ενα ημερισιο κατι που θα μ βγει και πιο φτηνα.
Φιλε ολοι εχουν και απο μια συμβουλη να σου δωσουν!Μην διαμαρτυρεσαι ομως αφου εσυ τους ανοιγεις την ορεξη την στιγμη μαλιστα που θες να μοιραστεις την εμπειρια σου δημοσια,και βεβαια μαλιοτραβιωνται και μεταξυ τους για το πιανου η συμβουλη ειναι και σωστη,αναλογα με τις εμπειριες τους βεβαια!
Παντως και μενα η γνωμη μου κλεινει προς το δαγκωμα!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Λοιπον παιδια αυτες τις μερες εχω ραντεβου με ενα παληκαρι που δουλευε στην πρεσβεια της Bangkok 2 χρονια.
Για αλλο σκοπο θα τον συνατησω αλλα εχω την ευκαιρια να του κανω και καμια ερωτησουλα.
Οποιος εχει καμια ερωτηση,καμια ιδεα κατι να μαθουμε ας το γραψει εδω να του την κανω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εμεις δεν ξερω αλλα και γω ημουν υπερμαχος του ξενου και ας ειναι απο οπουδηποτε
πολυ σωστο
παρτε οτι τελειωμενη πουτανα υπαρχει απο ρουμανια μεχρι ταυλανδη,κ μετα  κανα εξαμηνο,χρονο αρχιστε να κλαιγεστε στους φιλους σας "τι επαθα" κ "γιατι μου το κανει αυτο" κλπ... :jerking:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Aγαπητέ φίλε zironvenom ευχαριστώ που τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις το πνεύμα των όσων γράφουμε τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά. Μας κράταγες για κερασάκι ότι το κορίτσι δουλεύει απλά  σε μασσατζίδικο. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει σε τίποτα κάτι από αυτά που σου έγραψα εγώ. Aπλά για μένα μετά τα καινούργια που έγραψες πρέπει να προσέχεις διπλά  (αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί και να μην τρέχει τίποτα). Αν θες το γιατί σε pm. Δεν αντέχω τα μπινελίκια του βλάκα.
Να περνάς καλά και να μας επιστρέψεις με πολλές ιστορίες και το μικρόβιο της επιστροφής....
καλα βρε παπαρα αντι να ζητησεις ενα συγνωμη στο παιδι, βγαινεις και απο πανω
και θες να ξαναδωσεις συμβουλες (να προσεχεις διπλα του λες)  :jerking:
ουτε η πιο υπερπροστατευτικη μανα οσων πανε ταυλανδη δε κανει ετσι
εισαι αρρωστακι με τις συμβουλες  :uglystupid:
μαλλον για να ανεβεις στα ματια ολων και καλα οτι εχεις εμπειριες  :jerking:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
?????/ :idiot: :jerking: :think:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Ρε τι ζόρι τραβας εσύ?
Μηπως είσαι δροσερό αγόρι και γουστάρεις τον μπρουτάλ άντρα στην φώτο μου?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε συ Τεκιλα

ρωτα τον τα βασικα εσυ ξερεις τι βιζες γαμους προξενια διαζυγια κοστος και κανε μετα τη διατριβη σου εδω για να εχουμε κατι να λεμε.....

ποτε πας κατω εγκυκλοπαιδικα...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ναι,σιγουρα και το παληκαρι ειχε να κανει αυτος συγκεκριμενα με γαμους. Οταν γινει η συναντηση και βεβαια εχουμε και χρονο να μιλησουμε και γιαυτα θα τα πουμε και εδω.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Εχει πολλα...πηγα σε αυτο
Ειναι καπως πιο κυριλέ..1900 το απλο ραφτ και 3000 το βιλα ραφτ
Ειναι μεν ραφτ αλλα η πλατφόρμα ειναι βαρεια και δεν κουνιέται απο τους κυματισμούς του νερού οποτε δεν πολυ-καταλαβαίνεις οτι εισαι σε ραφτ...αν δεν ανοίξεις το αιρ κοντισιον ακους ομως τα παντα..το βραδυ εχει πολυ δροσιά δε χρειάστηκε να το ανοίξω
Την πρωτη μερα ειχε λιγο κοσμο ηταν Κυριακή...τη δευτερη ομως ημουν σχεδον μονος (ηταν δευτερα) και ψιλό ανησύχησα μηπως μας σφαξουνε σαν αυτούς στο κο ταο...μην πας σκ εχει κοσμο καθημερινές τελεια...εστειλα τις φωτογραφιες σε ενα φιλο και μου ειπε οτι του θυμηζουνε helloween  :2funny:

Το erawan δε λεει και πολλα κατα τη γνώμη μου, υπερτιμημένο και γινεται και της πουτανας απο κοσμο. Οι καταρράκτες του sai yok ειναι καπως καλύτεροι

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τις φωτογραφίες που παρέθεσες.
Ωραία εμπειρία φαίνεται. Πήγες εντελώς μόνος σου;

χαλασε το ψαροχωρι... ετσι με λιγες λεξεις... και τα λεω ΩΜΑ.

1) Καμια τρυφεροτητα
2) how much you give me πρωτη κουβεντα στις περισσοτερες
3) με 1000 μονο θυληκη πανασχημη γατα ερχεται να γαμισεις

Καλά σοβαρά τώρα τόσο χάλια;

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Πολύ καλός φίλος από την Ελλάδα  είχε έρθει κάτω πριν  από 2 χρόνια.
Οι δουλείες εδώ είναι η αλήθεια,  δεν μου έδωσαν τον χρόνο  που  θα ήθελα να διαθέσω  για αυτόν.
 Στο διάστημα της   παραμονής του εδώ, γνώρισε μια κοπέλα   που θα μπορούσα να πω ότι βρισκόταν πολύ κοντά σε αυτό που ονομάζουμε εξαίρεση.

Ο φίλος   γύρισε πίσω, η επαφή ήταν καθημερινή,  φυσικά τον απέτρεψα όσο βέβαια μπορούσα και  όσο  τελικά γνώριζα, από οποιαδήποτε οικονομική σχέση.

Αυτά ήταν όσα μου μετέφερε λίγες ημέρες πριν έρθει και δεν έβρισκα κανένα λόγο  να τον αποτρέψω εκείνη την εποχή.
   Λίγες  ήμερες μετά  τον  υποδέχτηκα στο αεροδρόμιο τρομερά ανήσυχο, μιας  και   στις προσπάθειες που έκανε να  επικοινωνήσει μαζί της, το  τηλέφωνο της ήταν κλειστό.
Αλλά και πάλι  πίστεψα  η ότι είχε μείνει  από  μπαταρία η κάποια βλάβη μου ήταν δύσκολο να πιστέψω κάτι κακό
'Οταν μετά από κάποιες ώρες όλες οι  προσπάθειες του ήταν  άκαρπες προσπάθησα μέσω της συντρόφου μου  να έρθω σε επαφή μετά από  αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα.
 Ταν τελικά κατάφερα να έρθω σε επαφή μαζί της σε άλλο τηλέφωνο  μου ανακοίνωσε ότι υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος στην ζωή της  και θα ήθελε να μείνει με αυτόν .
Μου ζήτησε μάλιστα να το μεταφέρω εγώ μιας  και δεν ήθελε με τίποτα να του μιλήσει.
Ο φίλος έμεινε  4-5 ήμερες   δυστυχώς παρ όλες τις παροτρύνσεις να συνεχίσει την ζωή του  και τις διακοπές του,   γύρισε πίσω σε όχι και τόσο καλή κατάσταση.

Συγγνώμη, και χωρίς να θέλω να γίνω κακός, αφού ούτε καν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά βλέποντας πως αρκετοί θαμώνες του thread αναφέρετε συχνά τέτοιες ιστορίες, διαπιστώνω τελικά πως δεν είναι και λίγοι οι ελαφρόμυαλοι (δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω κι ελπίζω κάποτε να μην χαρακτηριστώ κι εγώ ο ίδιος έτσι γιατί ποτέ δεν ξέρεις στο φινάλε) που δεν λειτουργούν με τη λογική, ειδικά όταν σκέφτονται να συνάψουν... οικονομικές σχέσεις, με ένα "αμόρε" που ζει 8000 χιλιόμετρα μακρυά τους, ή όταν χαλιούνται τόσο πολύ, σταματώντας τις διακοπές τους, επειδή το ίδιο "αμόρε" τους ρίχνει άκυρο κάποια στιγμή.  :huh:

Το θέμα εδώ, βέβαια, είναι ότι για τέτοιες περιπτώσεις, προφανώς και δεν ευθύνεται η χώρα και ο γυναικείος πληθυσμός της, τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο -όσο ίσως θεωρούν κάποιοι- ποσοστό.  :think:

Θα βρίσκεται κανείς σας στην πρωτεύουσα, τις πρώτες 15 μέρες του Νοέμβρη;

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
zironvenom

Θα μπορούσες κάποια στιγμή να ανέβαζες καμιά φωτό απο τα γκομενάκια.
Θα ηθελά να δώ τι τεμάχια υπάρχουν την εποχή που πήγες.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Συγγνώμη, και χωρίς να θέλω να γίνω κακός, αφού ούτε καν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά βλέποντας πως αρκετοί θαμώνες του thread αναφέρετε συχνά τέτοιες ιστορίες, διαπιστώνω τελικά πως δεν είναι και λίγοι οι ελαφρόμυαλοι (δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω κι ελπίζω κάποτε να μην χαρακτηριστώ κι εγώ ο ίδιος έτσι γιατί ποτέ δεν ξέρεις στο φινάλε) που δεν λειτουργούν με τη λογική, ειδικά όταν σκέφτονται να συνάψουν... οικονομικές σχέσεις, με ένα "αμόρε" που ζει 8000 χιλιόμετρα μακρυά τους, ή όταν χαλιούνται τόσο πολύ, σταματώντας τις διακοπές τους, επειδή το ίδιο "αμόρε" τους ρίχνει άκυρο κάποια στιγμή.  :huh:

Το θέμα εδώ, βέβαια, είναι ότι για τέτοιες περιπτώσεις, προφανώς και δεν ευθύνεται η χώρα και ο γυναικείος πληθυσμός της, τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο -όσο ίσως θεωρούν κάποιοι- ποσοστό.   :think:

Θα βρίσκεται κανείς σας στην πρωτεύουσα, τις πρώτες 15 μέρες του Νοέμβρη;

Δυστυχώς ποτέ μην λες ποτέ.
Τείνει  να γίνει ο κανόνας το συγκεκριμένο περιστατικό, η κάποια άλλα  παρεμφερή και όχι η εξαίρεση
 Τον συγκεκριμένο φίλο  μόνο ελαφρόμυαλο και αδαή δεν θα τον χαρακτήριζα .
Το συναίσθημα σε πολλές των περιπτώσεων  δεν θεωρείται και ο  καλύτερος σύμβουλος.
Οι περισσότεροι επισκέπτες, αλλά και μια πλειοψηφία   των μονίμων εδώ,    δεν προσπάθησαν ούτε προσπαθούν να καταλάβουν την διαφορετικότητα  της κουλτούρας  και του τρόπου ζωής.  Δρουν και σκέπτονται  ελληνικά , μέσα σε μια τόσο διαφορετική κοινωνία.
Ακόμα και εδώ αντιλήψεις σαν το καφενείο του χωριού, η άλλα παρεμφερή ελληνικά ήθη και έθιμα, μεταφέρονται εδώ αυτούσια  χωρίς καμιά προσπάθεια να προσαρμοστούν στο εδώ τρόπο ζωής.

Πολλά πράγματα που εμάς  μας  φαίνονται “παράξενα”  έχουν τον λόγο που γίνονται μέσα από την μορφή και τις αντιλήψεις της κοινωνίας εδώ.
Το  I love you   και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δυστυχώς ποτέ μην λες ποτέ.
Τείνει  να γίνει ο κανόνας το συγκεκριμένο περιστατικό, η κάποια άλλα  παρεμφερή και όχι η εξαίρεση
 Τον συγκεκριμένο φίλο  μόνο ελαφρόμυαλο και αδαή δεν θα τον χαρακτήριζα .
Το συναίσθημα σε πολλές των περιπτώσεων  δεν θεωρείται και ο  καλύτερος σύμβουλος.
Οι περισσότεροι επισκέπτες, αλλά και μια πλειοψηφία   των μονίμων εδώ,    δεν προσπάθησαν ούτε προσπαθούν να καταλάβουν την διαφορετικότητα  της κουλτούρας  και του τρόπου ζωής.  Δρουν και σκέπτονται  ελληνικά , μέσα σε μια τόσο διαφορετική κοινωνία.
Ακόμα και εδώ αντιλήψεις σαν το καφενείο του χωριού, η άλλα παρεμφερή ελληνικά ήθη και έθιμα, μεταφέρονται εδώ αυτούσια  χωρίς καμιά προσπάθεια να προσαρμοστούν στο εδώ τρόπο ζωής.

Πολλά πράγματα που εμάς  μας  φαίνονται “παράξενα”  έχουν τον λόγο που γίνονται μέσα από την μορφή και τις αντιλήψεις της κοινωνίας εδώ.
Το  I love you   και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα.
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Φιλε newfan,μπορει να μην εχω ουτε το 1/1000 των γνωσεων,μιας και δε διαμενω εκει και οι εμπειριες μου περιοριζονται σε καποια ολιγοημερα ταξιδια,αλλα δυστυχως (η ευτυχως) πολλα απο αυτα που λες τα εμαθα "the hard way"...
Κοινως ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ..Η αλλιως ΕΠΑΘΑ και εμαθα..
Η ουσια ολων,ειναι η τελευταια παραγραφος του μηνυματος σου,που καποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ,αρνουνται να κατανοησουν..
" Πολλά πράγματα που εμάς  μας  φαίνονται “παράξενα”  έχουν τον λόγο που γίνονται μέσα από την μορφή και τις αντιλήψεις της κοινωνίας εδώ.
Το  I love you   και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα."

Θα συμπληρωσω,πως λογο της διαφορετικης κουλτουρας και το τροπου σκεψης που εχουν,ΚΑΘΕ προσπαθεια να κατανοησεις πραξεις και συμπεριφορες χρησιμοποιωντας ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογικη,αυτοματως σε μετατρεπει σε εν δυναμει ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ.
Γι αυτο "ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ",οπως πολυ σωστα παρατηρησες.
Εχω βρεθει σε φαση που Ταυλανδεζα μου εχει πει μια τρομερη δικαιολογια (για να καλυψει καποιο φαουλ που εκανε) και χρησιμοποιωντας τη λογικη μου λεω "Μα μπορει να μου λεει ψεματα;Κατα 99,99% τη παρεξηγησα τη κοπελα ο μαλακας.Δεν ειναι δυνατον να αληθευει το 0,01%..Δε μπορει κανενα ανθρωπινο ειδος σε αυτο το πλανητη να λεει τοσο αληθοφανη ψεματα."
ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ..
ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΕΣ..

Edit:Και αναφερομαι σε ΟΛΕΣ τις Ταυλανδεζες..Γιατι αν αυτες που ειναι εκτος "δουλειας" εχουν ΕΣΤΩ το 1/10 της κακης νοοτροπιας των bargirls,τοτε ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Και συγγνωμη,αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως οι Ταυλανδεζες που δουλευουν στις πουτανοπιατσες ειναι απο αλλο πλανητη και δεν εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ με τις απλες καθημερινες Ταυλανδεζες.
Δυσκολευομαι να πιστεψω πως οποια Ταυλανδεζα μπλεκεται στο αλισβερισι της πορνειας,μεσα σε λιγες μερες η μηνες,αλλοτριωνεται 1000% σαν ανθρωπος και απο ακακη γατουλα μετατρεπεται σε αιμοδιψη υαινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom