Δυστυχώς ποτέ μην λες ποτέ.
Τείνει να γίνει ο κανόνας το συγκεκριμένο περιστατικό, η κάποια άλλα παρεμφερή και όχι η εξαίρεση
Τον συγκεκριμένο φίλο μόνο ελαφρόμυαλο και αδαή δεν θα τον χαρακτήριζα .
Το συναίσθημα σε πολλές των περιπτώσεων δεν θεωρείται και ο καλύτερος σύμβουλος.
Οι περισσότεροι επισκέπτες, αλλά και μια πλειοψηφία των μονίμων εδώ, δεν προσπάθησαν ούτε προσπαθούν να καταλάβουν την διαφορετικότητα της κουλτούρας και του τρόπου ζωής. Δρουν και σκέπτονται ελληνικά , μέσα σε μια τόσο διαφορετική κοινωνία.
Ακόμα και εδώ αντιλήψεις σαν το καφενείο του χωριού, η άλλα παρεμφερή ελληνικά ήθη και έθιμα, μεταφέρονται εδώ αυτούσια χωρίς καμιά προσπάθεια να προσαρμοστούν στο εδώ τρόπο ζωής.
Πολλά πράγματα που εμάς μας φαίνονται “παράξενα” έχουν τον λόγο που γίνονται μέσα από την μορφή και τις αντιλήψεις της κοινωνίας εδώ.
Το I love you και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα.
Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Φιλε newfan,μπορει να μην εχω ουτε το 1/1000 των γνωσεων,μιας και δε διαμενω εκει και οι εμπειριες μου περιοριζονται σε καποια ολιγοημερα ταξιδια,αλλα δυστυχως (η ευτυχως) πολλα απο αυτα που λες τα εμαθα "the hard way"...
Κοινως ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ..Η αλλιως ΕΠΑΘΑ και εμαθα..
Η ουσια ολων,ειναι η τελευταια παραγραφος του μηνυματος σου,που καποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ,αρνουνται να κατανοησουν..
" Πολλά πράγματα που εμάς μας φαίνονται “παράξενα” έχουν τον λόγο που γίνονται μέσα από την μορφή και τις αντιλήψεις της κοινωνίας εδώ.
Το I love you και το I care you τείνουν να γίνουν συνώνυμα."
Θα συμπληρωσω,πως λογο της διαφορετικης κουλτουρας και το τροπου σκεψης που εχουν,ΚΑΘΕ προσπαθεια να κατανοησεις πραξεις και συμπεριφορες χρησιμοποιωντας ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογικη,αυτοματως σε μετατρεπει σε εν δυναμει ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ.
Γι αυτο "ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ",οπως πολυ σωστα παρατηρησες.
Εχω βρεθει σε φαση που Ταυλανδεζα μου εχει πει μια τρομερη δικαιολογια (για να καλυψει καποιο φαουλ που εκανε) και χρησιμοποιωντας τη λογικη μου λεω "Μα μπορει να μου λεει ψεματα;Κατα 99,99% τη παρεξηγησα τη κοπελα ο μαλακας.Δεν ειναι δυνατον να αληθευει το 0,01%..Δε μπορει κανενα ανθρωπινο ειδος σε αυτο το πλανητη να λεει τοσο αληθοφανη ψεματα."
ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ..
ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΕΣ..
Edit:Και αναφερομαι σε ΟΛΕΣ τις Ταυλανδεζες..Γιατι αν αυτες που ειναι εκτος "δουλειας" εχουν ΕΣΤΩ το 1/10 της κακης νοοτροπιας των bargirls,τοτε ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Και συγγνωμη,αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως οι Ταυλανδεζες που δουλευουν στις πουτανοπιατσες ειναι απο αλλο πλανητη και δεν εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ με τις απλες καθημερινες Ταυλανδεζες.
Δυσκολευομαι να πιστεψω πως οποια Ταυλανδεζα μπλεκεται στο αλισβερισι της πορνειας,μεσα σε λιγες μερες η μηνες,αλλοτριωνεται 1000% σαν ανθρωπος και απο ακακη γατουλα μετατρεπεται σε αιμοδιψη υαινα.