Επισης υπολογισε οτι περιπου στον μηνα θα σου εχει φορτωθει καποια γκομενα νε την θεληση σου-αφου θα εχεις γαμησει καμια 10, θα εχεις φερει στο δωματιο μουνια που δεν θελουν να γαμηθουν αλλα να σε γνωρισουν καλυτερα, θα εχεις φαει χυλοπιτες περισσοτερες απο τα μουνια που γαμησες κ γενικως θα εχουν πεσει οι αντοχες σου στο να κυνηγας να γαμησεις ιδιως αν εχεις χαμηλο budget αλλα θελεις να γαμησεις καλα μουνια κ οχι πατσαβουρες- η οποια δεν θα σου παιρνει λεφτα κ ειναι στην ιδιοτυπη ''σχεση'' σας να σου κοστιζει απολυτως τιποτα, οποτε θα σωζεις περισσοτερα. Υπαρχει το option να την στελνεις να γαμιεται, που θα το κανει ομως σε καποιο σημειο αφου θελει να στειλει λεφτα στην οικογενεια της μπλα μπλα μπλα κ απο εκει μπορει να σου δινει κ κανα ψιλο.
Σημερα δεν κυκλοφορει τιποτα λογω εκλογων κ υπαρχει αφθονος χρονος να σκεφτω πως να χειριστω το παραπανω situation αφου μου πεφτει πολυ να μου δινει λεφτα μια πουτανα στην patong για να με εχει boyfriend κ να μην ειμαι butterfly. καλες οι εμπειριες στην ζωη αλλα αυτο μου ειναι too much.