Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
10 years in prison
Noooo prison my friend....monkey house is the truth!!!!
Ρε Balo , μιλάς κι αγγλικά ??? Ποιος σε αβαντάρει ρεεεεεε τσάτσε της Bangla ???
Αύριο σε περιμένω μαζί με Lusiano στην Bambola , αλλά να κρατάς πορτοφόλι αυτή τη φορά , γιατί ο "τζάμπας" πέθανε ! !
Και να φοράς και τσίγκινο σωβρακάκι , γιατί είσαι και βαζέλας...

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.860
Πόντοι
34.478
για οσους εχουν παει εστω και μια φορα στην ταυλανδη καταλαβαινουν το νοημα της φωτογραφιας

αρα λοιπον μακρυα απο σχεσεις αν δεν ειστε ισχυρος χαρακτηρας
οι αγαπουληδες την πατανε
Συγνωμη ρε αδελφε για το οφ τοπικ
αλλα την οθωμανικη σημαια της κρητης γιατι την εχεις;;;
εχετε ακομα 1/4 Τουκους στην κρητη;;;

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Επισης υπολογισε οτι περιπου στον μηνα θα σου εχει φορτωθει καποια γκομενα νε την θεληση σου-αφου θα εχεις γαμησει καμια 10, θα εχεις φερει στο δωματιο μουνια που δεν θελουν να γαμηθουν αλλα να σε γνωρισουν καλυτερα, θα εχεις φαει χυλοπιτες περισσοτερες απο τα μουνια που γαμησες κ γενικως θα εχουν πεσει οι αντοχες σου στο να κυνηγας να γαμησεις ιδιως αν εχεις χαμηλο budget αλλα θελεις να γαμησεις καλα μουνια κ οχι πατσαβουρες- η οποια δεν θα σου παιρνει λεφτα κ ειναι στην ιδιοτυπη ''σχεση'' σας να σου κοστιζει απολυτως τιποτα, οποτε θα σωζεις περισσοτερα. Υπαρχει το option να την στελνεις να γαμιεται, που θα το κανει ομως σε καποιο σημειο αφου θελει να στειλει λεφτα στην οικογενεια της μπλα μπλα μπλα κ απο εκει μπορει να σου δινει κ κανα ψιλο.
Σημερα δεν κυκλοφορει τιποτα λογω εκλογων κ υπαρχει αφθονος χρονος να σκεφτω πως να χειριστω το παραπανω situation αφου μου πεφτει πολυ να μου δινει λεφτα μια πουτανα στην patong για να με εχει boyfriend κ να μην ειμαι butterfly. καλες οι εμπειριες στην ζωη αλλα αυτο μου ειναι too much.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Και μια συμβουλη για οσους "δουλευουν" με το Ται-φρεντλι, η αλλα σαιτ γνωριμιων.
Οσες γραφουν οτι ειναι ανοιχτομυαλες (οπεν μαιντ) η απευθεινονται σε ολες τις
ηλικιες, ειναι κατα 90% επαγγελματιες. Και ειδικα οσες ειναι κατω απο 27 χρονων.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
στεφαν ενα πουλακι με ιπε οτι ισε ταιλανδι

vastas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες σκεφτομαι να παω Ταυλανδη γυρω στις αρχες Μαιου, οσοι γνωστοι μου εταζαν οτι θα ερθουν τελικα κιοτεψαν
Εχει σκοπο να κατεβει κανενας σας εκεινο το διαστημα ?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Παιδες σκεφτομαι να παω Ταυλανδη γυρω στις αρχες Μαιου, οσοι γνωστοι μου εταζαν οτι θα ερθουν τελικα κιοτεψαν
Εχει σκοπο να κατεβει κανενας σας εκεινο το διαστημα ?

Λαθος εποχη πας φιλε,δες πρωτα τι καιρο θα εχει τοτε και ισως αλλαξεις γνωμη  ;)

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τελικά ποιά είναι η σωστή εποχή για Ταϋλάνδη;

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για διακοπες χωρις βροχη και ηρεμη θαλασσα κτλ αλλα ποιο υψηλες τιμες απο δεκεμβριο εως και απριλιο.Για ποιο οικονομικες διακοπες ξενοδοχεια κτλ ποιο οικονομικο μπουμ μπουμ απο Μαιο μεχρι και τελη φθινωπορου.Ολη την περιοδο του χρονου οι θερμοκρασιες ειναι ειναι πανω απο 25 απλως την high season ειναι ποιο ζεστος ο καιρος (dry season) και πολυ ποιο λιγες οι πιθανοτητες για βροχερες μερες.Αυτο δεν σημαινει πχ οτι αν πας αυγουστο θα φας βροχη αναλογα...

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Να ρωτήσω και πιο σωστή περιοχή συνιστώμενη σε κάποιον που θα πάει για πρώτη φορά, ή θα με φάτε ζωντανό;  :2funny: :2funny:  Πάντως έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θρεντ.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Αν δε σε πολυενδιαφερουν παραλιες και τοπια,ουτε η χαοτικη πρωτευουσα, η παταγια είναι μονοδρομος

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Αγαπητέ φίλε το ερώτημα πρέπει να το θέσεις αλλιώς.
Ποιά είναι η σωστή εποχή για τα λεφτά που διαθέτω;;;;;

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Προφανώς καλύτερη εποχή είναι αυτή που έχει σχετικά λιγότερους επισκέπτες (αν υπάρχει τέτοια)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Και ο καλός καιρός είναι κάτι σχετικό....πήγα 2 φορές, τη μία Ιούλιο και τη 2η Αύγουστο-Σεπτέμβριο, ελάχιστη βροχή και με θερμοκρασίες μεταξύ 28-34, μου έχουν πει για Ιανουάριο 37-40 και με φουλ υγρασία...Τώρα για θάλασσες κλπ καλύτερα high season αλλά ποίος νιάζεται γι αυτά...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Για λιγοτερους επισκεπτες κοιτα ποτε ειναι το Ραμαζανι, να γλυτωσεις τουλαχιστον ΠακιστανοΙνδους κλπ που νηστευουν.

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φευγει καποιος για τα ιερα χωματα μες στον απριλιο;;;αν ναι ας μου στειλει πμ....

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για λιγοτερους επισκεπτες κοιτα ποτε ειναι το Ραμαζανι, να γλυτωσεις τουλαχιστον ΠακιστανοΙνδους κλπ που νηστευουν.
Αυτή είναι η καλύτερη εποχή!
φέτος πρέπει να πέφτει μέσα Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom