You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)
αφου το λεει ο λορδος κατι θα ξερει για το μπαλι λολ
Κώστα Ο Λόρδος ξέρει απόλυτα τι λέει για το Μπαλί και μπορεί να σου πει και ακόμη περισσότερα για Ιάβα (έχουμε μιλήσει εκτενέστερα...) αλλά μην ξεχνάς ότι ο Λόρδος είναι πολύ έμπειρος στη Ασία γενικότερα...
Γι' αυτό αναφέρω ότι εάν κάποιος δεν γνωρίζει καλά τα ασιατικά δεδομένα (εκτός Ταϋλάνδης)δεν θα τα βρει στο πιάτο στην Ινδονησία και ειδικά στο Μπαλί...
*Νιώσαμε για μία εβδομάδα θεοί ... Άμα γνωρίσεις τις γυναίκες εκεί θα καταλάβεις για πόσες κλωτσιές είναι οι ντίβες οι Ελληνίδες.
*Η ζωή έκει χαλαρούς ρυθμούς που γυρνώντας πίσω καταλαβαίνεις σε τι τρελλοκομείο ζούμε και ας ζούμε στην πιο ωραία χώρα.
*Χάλασα περίπου για 6 διανυκτερεύσεις :
ξενοδοχείο 180 € + 20€ tips
αεροπορικά 850 €
γαμήσια + μασαζ 320 €
φαγητά καφέδες 150 €
μεταφορικά 80 €
ψώνια 1200€
ποτά 80€
πλωτή αγορά και ελέφαντες 30€
ΕΤΣΙ είναι!
Κι αν σκεφτείς τι θα ξόδευες (και τι υπηρεσίες παρέχουν) για τις ίδιες μέρες σε οποιοδήποτε "κοσμικό" νησί στην Ελλάδα... ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ περισσότερο!
bimsalabim απλα respect! !
Όντως μια χαρά τα περιέγραψε ο νέος συνάδελφος...
Είπαμε περνάμε καλά, αλλά σκεφτόμαστε και με τα δύο κεφάλια...
Βραδάκι γύρω στις 9.30 μαζί με doctortilac και trelos21 επίσκεψη σε μπαράκια στον Beach road με κατεύθυνση προς Walking street, το τελευταίο συγκρότημα με μπαράκια στο δεξί χέρι σχεδόν πριν αρχίσει η Walking street. Στο κέντρο του συγκροτήματος υπήρχε ring με Thai Kickboxing. Ο doctortilac με την πανέμορφη του Νι, εγώ και ο trelos21 προς αναζήτηση παρτενέρ. Σταματάμε σε ένα από τα μπαράκια όπου η mamasan άρχισε τα φιλιά-χαιρετισμούς με τον doctortilac, βλέπετε ο άνθρωπος έχει ιστορία παντού στην Παττάγια ακόμα και στο συγκεκριμένο μπαράκι. Καθόμαστε, παραγγέλουμε ποτά και παρακολουθούμε λίγο Kickboxing. Σε μικρό χρονικό διάστημα ο trelos21 εντοπίζει το στόχο του από το συγκεκριμένο μπαράκι. Τα μωράκια γύρω μου δεν μου έκαναν κλίκ, κάποια στιγμή ο doctortilac μου λέει κοίτα στο διπλανό(α) μπάρ, κατόπιν βλέπω ένα ωραίο μωράκι την "μαμ", κοντούλα, άσπρη, 19 ετών με γλυκό χαμόγελο. Πληρώνω το barfine(300 baht) και έρχεται μαζί μου(long-time). Μετά από λίγη ώρα φεύγουμε και πηγαίνουμε στο Whats up agogo κατόπιν συμβουλής του doctortilac. Χορεύτριες με αλυσίδες, λεσβιακά, σαπουνάδες, γλυφομούνια, μαζοχιστικές φάσεις, αν δεν έχετε πάει, να πάτε σίγουρα έστω για 5-10 λεπτά. Ο doctortilac me ton trelo21 καθήσαν δίπλα στη σαπουνάδα με τα κορίτσια και έγινε ωραίο γλέντι. Ωραίες γκόμενες αλλά λίγο προς το άγριο θα έλεγα - για όποιον γουστάρει λίγο άγριο είναι ότι πρέπει. Μετά από καμιά ώρα φεύγουμε και πάμε να καπνίσουμε ναργιλέ στην αραβική γειτονιά. Η εμπειρία μοναδική και η απόλαυση του ναργιλέ χαλαρωτική. Ο άτιμος ο doctor τα ξέρει καλά μα πολύ καλά τα της παττάγιας. Επίσης η πίτα-κοτόπουλο του μαγαζιού(δε θυμάμαι το όνομα του) πολύ καλή. Κατά τις 2-3 το πρωί επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπανάκι, πήδημα και ύπνο. Η "μαμ" πολύ στενή, με άνω του μετρίου πιπούλα και κωλαράκι πολύ καλό για πισωκολλητό. Το μόνο μειονέκτημα της ότι δε μιλούσε καθόλου αγγλικά. Το πρωί γύρω στις 11 με ρώτησε αν θα μπορούσε να φύγει οπότε της έδωσα την αμοιβή της(1000 baht) και έφυγε. Καλό κοριτσάκι για ένα βραδάκι μόνο λόγω της μειωμένης εποικοινωνίας. Η μέρα ήταν όλη μπροστά μου για μια αρχική περιήγηση στο Royal Garden Plaza.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εσυ δηλαδη και με τα δυο?αλλά σκεφτόμαστε και με τα δύο κεφάλια...
MGREEK
ξερω οτι ο λορδος ξερει
εγω το μπαλι το γνωρισα σε αγωνες surf γιαυτο ειπα οτι απο πλευρας σπορ θαλασσης ειναι απο τα τελειοτερα μερη με πολυ καλο κυμα
για γυναικες εχω αντιμετωπισει διαφορα τρελλα γιαυτο και δεν εχω κανει αναφορα
εχει ομως και γωνιες για ρελαξ τρελλες αλλα θελει ψαξιμο
ξερω οτι ο λορδος ξερει
εγω το μπαλι το γνωρισα σε αγωνες surf γιαυτο ειπα οτι απο πλευρας σπορ θαλασσης ειναι απο τα τελειοτερα μερη με πολυ καλο κυμα
για γυναικες εχω αντιμετωπισει διαφορα τρελλα γιαυτο και δεν εχω κανει αναφορα
εχει ομως και γωνιες για ρελαξ τρελλες αλλα θελει ψαξιμο
Από αύριο ποστάρω για το ταξίδι για απόψε μόνο έχω να σας πω προσέχετε τα ταξιδιωτικά γραφεία σήμερα που ερχόμουν συνάντησα 3 παιδιά από Αθήνα επήγανε σε γραφείο και πλήρωσαν για πουκετ 7 νύχτες και 1 νύχτα στο Bahrain που είναι της εταιρίας 1200 ευρώ ο καθένας και ο αλήτης του γραφείου τους έκλισε τρίκλινο σε παιδιά 25 χρονών εκτός αυτού για να πάνε γκόμενα στο ξενοδοχείο πλήρωναν ο καθένας 1000 μπατ και επειδή τους φάνηκαν πολλά ρώτησαν και αλλού και βρήκαν τιμές και 1500 και 2000 μπατ για να βάλουν κοπέλα. Προσέχετε τα γραφεία και το πουκετ και ειδικά για τον φίλο μου τον mimiko που έχει κόλλημα με το πουκετ,
είμαι ο ένας από τους 3 ... πήγαμε για πρώτη φορά και έχω να πω ένα πράγμα : Όλοι στην Ταϋλάνδη !!!!!!!!!!!!!!!!!
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλε μου σε καλοσοριζω στο foroum και εχω μιληση σε ολους για σας.είμαι ο ένας από τους 3 ... πήγαμε για πρώτη φορά και έχω να πω ένα πράγμα : Όλοι στην Ταϋλάνδη !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενα μεγαλω καλοσορισμα στα κενουρια πεδια.
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
φιλε καραμπέ έχω νέα καυτά από το χωργιό μας .... τα μαγαζιά άδεια, η γυναίκες μονες και έρημες ,είδα τo boom boom bar από Cam και πραγματικά δεν δουλεύει κανεις :S
κάτι πρέπει να κάνουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση
πραγματικά δεν κυκλοφορεί ψυχή
SOI CROCODILE ... 3 και ο κούκος
Και οι τρεις "laydyboy"
xaxaxaaxa CROCODILE ειναι αυτο
ΓΕΝΙΚΑ
*Όσοι είναι επιρρεπείς στον έρωτα και δεν είναι εισοδηματίες καλό είναι να μην πάνε γιατί η χώρα είναι πολύ ερωτεύσιμη και η Ελλάδα δεν θα τους χωράει μετά...
*Η παρέα μας έχει ήδη «καεί»...άλλος θέλει να χωρίσει 2 χώρισαν , οι ελεύθεροι κανονίζουν να ξαναπάνε τον Αύγουστο. Άλλος θέλει να πάει να ανοίξει μια δουλίτσα και να μείνει εκέι...Πλήρης διάλυση...
*Νιώσαμε για μία εβδομάδα θεοί ... Άμα γνωρίσεις τις γυναίκες εκεί θα καταλάβεις για πόσες κλωτσιές είναι οι ντίβες οι Ελληνίδες.
*Η ζωή έκει χαλαρούς ρυθμούς που γυρνώντας πίσω καταλαβαίνεις σε τι τρελλοκομείο ζούμε και ας ζούμε στην πιο ωραία χώρα.
*Χάλασα περίπου για 6 διανυκτερεύσεις :
ξενοδοχείο 180 € + 20€ tips
αεροπορικά 850 €
γαμήσια + μασαζ 320 €
φαγητά καφέδες 150 €
μεταφορικά 80 €
ψώνια 1200€
ποτά 80€
πλωτή αγορά και ελέφαντες 30€
ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΛAIΝΟΜΑΙ!!!
Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τηλέφωνα και άλλα μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει.
Σήμερα έκλεισα εισητήρια για τον Αυγουστο για 10 ημέρες. 4 «βετεράνοι» και 2 «Rookies».
[/quote]
με προβληματισες.........
ημουν ετοιμος να κλεισω πατταγια.
φιλε μου σε καλοσοριζω στο foroum και εχω μιληση σε ολους για σας.
Ενα μεγαλω καλοσορισμα στα κενουρια πεδια.
doctor δεν παιζεσαι. εχω διαβασει ολες σου τις περιγραφες!!!!!!!!!!
bimsalabim
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν χρειάζετε προβληματισμός. Παττάγια δεν πήγα καθόλου. Θα πάω την επόμενη φορά για μια νύχτα. Την εποχή αυτη είναι Low Season και υπάρχουν γυναίκες για όλους και στην Patong.Ίσωσ Παττάγια να είναι καλύτερα στις πιο High Season περιόδους ...
Τα προβλήματα ξεκινάνε μετά που πρέπει να γυρίσεις πίσω...
θα ηθελα να μαθω κατι σας παρακαλω.
υπολογιζω να εχω 10 νυχτες.
ποιος μπορει να ειναι ο ιδανικοτερος συνδιασμός?
7 νυχτες πουκετ, 3 μερες μπανγκοκ. προσωπικη αποψη, οκ?
Δεν χρειάζετε προβληματισμός. Παττάγια δεν πήγα καθόλου. Θα πάω την επόμενη φορά για μια νύχτα. Την εποχή αυτη είναι Low Season και υπάρχουν γυναίκες για όλους και στην Patong.Ίσωσ Παττάγια να είναι καλύτερα στις πιο High Season περιόδους ...
πια πιστευεις πως ειναι η καλυτερη εποχη για ταιλανδη?
το αματα ρεζορτ ειναι στην patong beach?Δεν χρειάζετε προβληματισμός. Παττάγια δεν πήγα καθόλου. Θα πάω την επόμενη φορά για μια νύχτα. Την εποχή αυτη είναι Low Season και υπάρχουν γυναίκες για όλους και στην Patong.Ίσωσ Παττάγια να είναι καλύτερα στις πιο High Season περιόδους ...
3στερο ή 4στερο?
bimsalabim
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πια πιστευεις πως ειναι η καλυτερη εποχη για ταιλανδη?
χωρίς να είμαι έμπειρος νομίζω ότι τον Μάιο που πήγα είναι πολύ καλά μιας και δεν έχει πολλούς άντρες και η αναλογία είναι μεγαλύτερη. Το μόνο κακό ότι οι θάλασσες έχουν κύμα και δεν ευχαριστιέσαι το μπάνιο.Βέβαια για μπάνιο προτιμήστε Ελλάδα. Μακράν καλύτερες θάλασσες... Για τον Αύγουστο που θα ξαναπάω άκουσα πως οι πιθανότητες να πετύχω βροχές είναι αυξημένες αλλά πάλι δεν έχει πολύ κόσμο σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα που γίνετε χαμός...