Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
βεβαια για εμας τους βορειοελλαδιτες θελει και 100-120 ευρω πανω για θεσ/νικη-αθηνα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλησπέρα και πάλι στο forum,
Καλή η τιμουλα στα 604 ευρώ αλλά δεν θα το έλεγα και ευκαιρία....κάτι κοντά στα 500 είναι πιο κοντά στα δικά μου δεδομένα :think:
Λίγη υπομονή μήπως αλλάξει κάτι...
Εισιτηριο γυρω στα 500 για Ταυλανδη,δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδουμε στην Ελλαδα τα προσεχη χρονια.
Βγαλτε το απο το μυαλο σας για να μην ελπιζετε αδικα.

Η ταση ειναι να διαμορφωθει η μεση τιμη γυρω στα 750-800 ευρω.Οτιδηποτε κατω απο 700, αν ειναι απο γνωστη εταιρια θα ειναι ευκαιρια.

Οσον αφορα παντως τα 604 ευρω της Ukranian airlines,θα συμφωνησω πως ευκαιρια ΔΕΝ ειναι.
Τις ιδιες ημερομηνιες με 40 ευρω παραπανω πας με Egypt που ειναι σαφως ανωτερη εταιρια (3-αστερη και μελος της star allience),η με 119 ευρω παραπανω πηγαινες με turkish airlines 4-ΑΣΤΕΡΗ (και με μικροτερη αναμονη παρακαλω).
Η Ukranian ειναι 2-αστερη και οι παροχες και η εξυπηρετηση inflight ειναι κατω του μετριου..Πολυ λιγος χωρος για τα ποδια (που σημαινει πως μετα απο 10 ωρες ταξιδι θα βγεις απο το αεροπλανο σα περισπωμενη),κακο φαγητο και γενικα ελλιπης εξυπηρετηση.
Σε αυτο να προσθεσουμε και τις αρκετες καθυστερησεις πτησεων,που σε συνδιασμο με τις λιγες ωρες αναμονης στο Κιεβο,μας προιδεαζει πως υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μη τηρηθει το flight schedule.
Τωρα θα μου πειτε και ποιον χαλαει μια διανυκτερευση στο Κιεβο και να φυγεις την αλλη μερα με την επομενη πτηση?
Σχεδον κανεναν βεβαια,αλλα με τη προυποθεση πως η εταιρια θα τηρησει τις υποχρεωσεις της και θα παρεχει τροφη και ξενοδοχειο αντι για vouchers των fast food και υπνο στις αιθουσες αναμονης του αεροδρομιου.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιας και μιλαμε για εισητηρια , εκλεισα στις αρχες αυγουστου για μεσα οκτωβριου

Θεσ/κη -> Φρανκφρουρτη -> Μπανγκογκ με aegean και lufthansa 760 E .

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια ποσα γαμησια ριχνεις.. πανω κατω :grin: στην ταιλανδι σε καλα μουνακια :grin: με 50 ευρω?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εισιτηριο γυρω στα 500 για Ταυλανδη,δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδουμε στην Ελλαδα τα προσεχη χρονια.
Βγαλτε το απο το μυαλο σας για να μην ελπιζετε αδικα.
Απο Ελλάδα ισως.... απο εδω γυρω όμως κάτι θα βρεθεί.
Τον Φλεβαρη που μας πέρασε μαζι με 3 φιλαράκια φύγαμε απο Κωνστ/πολη για Σαϊγκόν με 514....οχι και άσχημα. Βάλε και 45 ευρω τις βενζίνες(αέριο για την ακρίβεια) κάνουν καλο dεal.
Πάντως τα τρια προηγούμενα χρόνια Ιούλιο Αύγουστο πάντα έβγαινε κάποια προσφορά για Φλεβάρη που πετούσα ενω φετος ουτε για δείγμα....κατι λεει αυτο!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παιδια ποσα γαμησια ριχνεις.. πανω κατω :grin: στην ταιλανδι σε καλα μουνακια :grin: με 50 ευρω?

50 ευρω ειναι περιπου 2000 baht...αρα 1 λονγκ....Το λονγκ ειναι να την παρεις το βραδυ και να φυγει την αλλη μερα το μεσημερακι....οσα μπορεις να ριξεις εκεινη την περιοδο ριχνεις...με την προυποθση η γκομενα να μην ειναι σουρωμενη και κοιμαται συνεχεια η να σου βρει καποια δικαιολογια για να σου φυγει νωρις......καλο ειναι να της το ξεκαθαριζεις απ'την αρχη οτι θα φυγει την αλλη μερα...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μερα 6η

με εκπληξη ειδα στο κινητο μου μυνημα απο τη su ...τελικα δεν ηθελε να με ξεφορτωθει οταν μου εδινε το τηλεφωνο

της ....κανονισαμε να συναντηθουμε στο central ...φορουσε και παλι ενα πολυ κομψο φορεμα και ηταν πανεμορφη και

χαμογελαστη ...με ανεβασε στον 34ο οροφο οπου ειναι bar εστιατοριο ....ρομαντικη ατμοσφαιρα με θεα την πολη

....αν την πρωτη φορα που την ειδα κεραυνοβοληθηκα στην ταρατσα του hilton  αρχισα να την ερωτευομαι ....στα

αληθεια εχει ολα οσα ζηταω απο μια γυναικα ...ηταν ζεστη αλλα και λιγο συγκρατημενη ....ειχα την εντυπωση οτι

βγηκα για ποτο με ενα call girl παρα μια freelancer της παταγια

φυγαμε με την λευκη της σεβρολετ ..(δωρο απο bf?) ...πηγαμε για λιγο μπιλιαρδο και συναντησαμε τον φιλο geo που

μολις κατεφτασε ....οσο περνουσε η ωρα τοσο πιο πολυ μου αρεσε η σου ...δεν το πιστευα οτι χτυπησα τεοιο μωρο

..ξεχωριζει σαν την πεταλουδα στο γαλα αναμεσα στο πουτανακια της πολης ....εχει ενα class , μια γλυκητητα και

ενα σεξαπηλ που δεν εχω ξαναδει σε ταυλανδη ...μετα για ενα ακομη ποτο και στο χοτελ ...η κοπελα εχει κορμαρα και

παρολα αυτα ειναι ντροπαλη να μου δειξει το σωμα της ..αλλα το εξερευνησα ποντο ποντο .....επιτελους σεξ με παθος

...αυτο για το οποιο κανω αυτο το μεγαλο ταξιδι .. οι προηγουμενες μερες κενου σεξ ηταν πλεον χωρις νοημα ...αυτο

ειναι για το οποιο ηρθα και το βρηκα στην σου  με το παραπανω ...

το πρωι ξυπνησα και ειδα τη σου χωρις μκιγιαζ ...σαν πορσελανινη κουκλα να γυαλιζει το δερμα της ...ποσο πιο

τελεια μπορει να γινει αυτη η κοπελα ? ...δεν αεργησα να παρω την απαντηση οταν παιζοντας στο κρεβατι μου

προσφερε το κωλαρακι της με προθυμια .....εκει τα ειδα ολα ..η κοπελα αν και μοιαζει αθωα και ευθραυστη ει ειναι

εργαλειο του σεξ και δεν κολαει σε τπτ ....θελω να την παντρευτω ΤΩΡΑΑΑ!!!! ... για πρωτη φορα στη ζωη μου

τελειωσα ταυτοχρονα με την κοπελα και ειναι η πρωτη φορα που το καναμε ....απιστευτα πραγματα ....ο βουδας μου

εστειλε θειο δωρο ....εστω για οσο κρατησει ...

μερα 7η

δυστυχως επρεπε να φυγει στους δικους της εκεινη τη νυχτα οποτε ειχα ρεπο ...οποτε φυσικα βρεθηκα το βραδυ στο

ινσομνια ....φυσικα καμια πια δεν μου εκανε ιδιετερη αισθηση μετα τη σου οποτε ηθελα ισως να χτυπησω 2 μωρα μαζι

μπας και με ικανοποιησουν ...αλλα δεν βρηκα καποια ευκαιρια για παρτουζιτσα ...στο τελος χτυπησα ενα μαυρουλι

αλλα τελικα αποδειχτηκε μεγαλη απογοητευση στο χοτελ ...αναξια λογου ...την εδιωξα μολις τελειωσαμε ...χαμενη

βραδια ....

μερα 8η
τιποτα ιδιαιτερο κατα την διαρκεια της μερας ..απεφυγα τις πονηρες περιπτυξεις γιατι ηθελανα κρατησω ολες μου τις

δυναμεις για τη σου ....μου ηρθε στο ξενοδοχειο το βραδυ μετα απο 6ωρο ταξιδι υπο βροχη ....ηταν και παλι

καλοντυμενη και πανεμορφη ....γυναικα και μωρο μαζι ...ειμασταν και οι 2 κουρασμενοι οποτε κατσαμε στο χοτελ

....καναμε ενα αφρολουτρο μαζι και μαθαμε λιγο καλυτερα ο ενας τον αλλο ....αλλο ενα επικο σεξ μαζι της ...η

κοπελα φαινεται οτι το απολαμβανει και αυτο με κανει να το απολαμβανω και εγω ακομα περισσοτερο ...πρωτη φορα

ειδα τοσο υγρο μουνακι ...τελειωμα στο στομα και το προσωπο της ....δεν λεει οχι σε τπτ το μωρο ...κοιμηθηκαμε

αγγαλιτσα ....τελεια βραδια και παλι ....δεν ξερω πως μπορει να μην ειναι τελεια μαζι της ....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημερίζω και γω μετά την επιστροφή  :headbang: :headbang:
και εύχομαι στα παιδιά που είναι κάτω να περνάνε καλά.
Επισυνάπτω φώτο τα κωλαράκια του τρομερού ντουέτου που μου χάρισε μια από τις καλύτερες βραδιές ever στο χωριό.
Μόλις βρω χρόνο θα στείλω και τις δικές μου κονσέρβες από την Πατόνγκ καθώς και το εβδομαδιαίο project που ακολούθησε στην ΒΚΚ η επιχείρηση "true love" :pipa1:

Συνημμένα

• 044.JPG
    044.JPG
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 49

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απο Ελλάδα ισως.... απο εδω γυρω όμως κάτι θα βρεθεί.
Τον Φλεβαρη που μας πέρασε μαζι με 3 φιλαράκια φύγαμε απο Κωνστ/πολη για Σαϊγκόν με 514....οχι και άσχημα. Βάλε και 45 ευρω τις βενζίνες(αέριο για την ακρίβεια) κάνουν καλο dεal.
Πάντως τα τρια προηγούμενα χρόνια Ιούλιο Αύγουστο πάντα έβγαινε κάποια προσφορά για Φλεβάρη που πετούσα ενω φετος ουτε για δείγμα....κατι λεει αυτο!!!
Οντως τα πραγματα εχουν δυσκολεψει.
Απο Κωνσταντινουπολη ειχε φετος η Malaysian τον Αυγουστο κατι 500αρια για Σιγκαπουρη και Κουαλα Λουμπουρ.Τιμη αχτυπητη για τετοια περιοδο.
Και για Χονγκ Κονγκ καλες τιμες εχει η China Southern απο Ελ. Βενιζελος (γυρω στα 550)..Βεβαια κανει ενα μικρο διημερο τουρ μεχρι να φτασει...Παει μεσω Αμστερνταμ και Κινας..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
Με τη Τσαινα κανω τη διαδρομη Μπανγκοκ Γκουανγκζου Μπανγκοκ. Καλη εταιρεια.Στην ωρα της
παντα. Οι αναμονες ομως σκοτωνουν. Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι η Ετζιπτ, η η Τουρκις.
Εκτος αν βγει καμμια προσφορα της Καταρ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.740
Πόντοι
19.795
Και ενα οφτοπικ. Μου εκανε σεφτε πρωι-πρωι στο μαγαζι. Εννοειται οτι μου εφυγε
το μουσι και με επιασε το παρκινσον οταν την εξυπηρετουσα. (Ξερω οτι οι πιπινολατρεις
θα αρχισουν τα περι κυταριτιδας αλλα δεν πειραζει)

Συνημμένα

• DSC00384-1.jpg
    DSC00384-1.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 49

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1

ο βαγγελης στο soi 6 λες?

ΝΑΙ

Θα το γυρισουν σε bar γιατι  δεν εβγαινε

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
μερα 6η

με εκπληξη ειδα στο κινητο μου μυνημα απο τη su ...τελικα δεν ηθελε να με ξεφορτωθει οταν μου εδινε το τηλεφωνο

της ....κανονισαμε να συναντηθουμε στο central ...φορουσε και παλι ενα πολυ κομψο φορεμα και ηταν πανεμορφη και

χαμογελαστη ...με ανεβασε στον 34ο οροφο οπου ειναι bar εστιατοριο ....ρομαντικη ατμοσφαιρα με θεα την πολη

....αν την πρωτη φορα που την ειδα κεραυνοβοληθηκα στην ταρατσα του hilton  αρχισα να την ερωτευομαι ....στα

αληθεια εχει ολα οσα ζηταω απο μια γυναικα ...ηταν ζεστη αλλα και λιγο συγκρατημενη ....ειχα την εντυπωση οτι

βγηκα για ποτο με ενα call girl παρα μια freelancer της παταγια

φυγαμε με την λευκη της σεβρολετ ..(δωρο απο bf?) ...πηγαμε για λιγο μπιλιαρδο και συναντησαμε τον φιλο geo που

μολις κατεφτασε ....οσο περνουσε η ωρα τοσο πιο πολυ μου αρεσε η σου ...δεν το πιστευα οτι χτυπησα τεοιο μωρο

..ξεχωριζει σαν την πεταλουδα στο γαλα αναμεσα στο πουτανακια της πολης ....εχει ενα class , μια γλυκητητα και

ενα σεξαπηλ που δεν εχω ξαναδει σε ταυλανδη ...μετα για ενα ακομη ποτο και στο χοτελ ...η κοπελα εχει κορμαρα και

παρολα αυτα ειναι ντροπαλη να μου δειξει το σωμα της ..αλλα το εξερευνησα ποντο ποντο .....επιτελους σεξ με παθος

...αυτο για το οποιο κανω αυτο το μεγαλο ταξιδι .. οι προηγουμενες μερες κενου σεξ ηταν πλεον χωρις νοημα ...αυτο

ειναι για το οποιο ηρθα και το βρηκα στην σου  με το παραπανω ...

το πρωι ξυπνησα και ειδα τη σου χωρις μκιγιαζ ...σαν πορσελανινη κουκλα να γυαλιζει το δερμα της ...ποσο πιο

τελεια μπορει να γινει αυτη η κοπελα ? ...δεν αεργησα να παρω την απαντηση οταν παιζοντας στο κρεβατι μου

προσφερε το κωλαρακι της με προθυμια .....εκει τα ειδα ολα ..η κοπελα αν και μοιαζει αθωα και ευθραυστη ει ειναι

εργαλειο του σεξ και δεν κολαει σε τπτ ....θελω να την παντρευτω ΤΩΡΑΑΑ!!!! ... για πρωτη φορα στη ζωη μου

τελειωσα ταυτοχρονα με την κοπελα και ειναι η πρωτη φορα που το καναμε ....απιστευτα πραγματα ....ο βουδας μου

εστειλε θειο δωρο ....εστω για οσο κρατησει ...

μερα 7η

δυστυχως επρεπε να φυγει στους δικους της εκεινη τη νυχτα οποτε ειχα ρεπο ...οποτε φυσικα βρεθηκα το βραδυ στο

ινσομνια ....φυσικα καμια πια δεν μου εκανε ιδιετερη αισθηση μετα τη σου οποτε ηθελα ισως να χτυπησω 2 μωρα μαζι

μπας και με ικανοποιησουν ...αλλα δεν βρηκα καποια ευκαιρια για παρτουζιτσα ...στο τελος χτυπησα ενα μαυρουλι

αλλα τελικα αποδειχτηκε μεγαλη απογοητευση στο χοτελ ...αναξια λογου ...την εδιωξα μολις τελειωσαμε ...χαμενη

βραδια ....

μερα 8η
τιποτα ιδιαιτερο κατα την διαρκεια της μερας ..απεφυγα τις πονηρες περιπτυξεις γιατι ηθελανα κρατησω ολες μου τις

δυναμεις για τη σου ....μου ηρθε στο ξενοδοχειο το βραδυ μετα απο 6ωρο ταξιδι υπο βροχη ....ηταν και παλι

καλοντυμενη και πανεμορφη ....γυναικα και μωρο μαζι ...ειμασταν και οι 2 κουρασμενοι οποτε κατσαμε στο χοτελ

....καναμε ενα αφρολουτρο μαζι και μαθαμε λιγο καλυτερα ο ενας τον αλλο ....αλλο ενα επικο σεξ μαζι της ...η

κοπελα φαινεται οτι το απολαμβανει και αυτο με κανει να το απολαμβανω και εγω ακομα περισσοτερο ...πρωτη φορα

ειδα τοσο υγρο μουνακι ...τελειωμα στο στομα και το προσωπο της ....δεν λεει οχι σε τπτ το μωρο ...κοιμηθηκαμε

αγγαλιτσα ....τελεια βραδια και παλι ....δεν ξερω πως μπορει να μην ειναι τελεια μαζι της ....

Φωτορεπορτάζ δεν έχει αυτή τη φορά Mandipl???  :think:
Βάλε καμιά φώτο της Su να δούμε διότι μας έχεις κάνει ζημιά!  :2funny: :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Stefan.....Για σενα....πριν 2 μερες το "εγραψα"....

Asian Times:"Malaysia"

[video]CDrcouTWBRo&feature=youtu.be[/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom