You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
αλλωστε οταν πας εκει δεν πας για να κοιμηθεις αλλα για να κανεις πραγματα που δεν κανεις εδω
Οπως π.χ. να τρως πρωινο.
karabe
πως φαινεται οτι ακομα δεν εχεις προσαρμοστει με τα εκει δεδομενα η δεν εχεις ανακαλυψει οτι μπορεις να εχεις και το πρωινο στο κρεβατι
μου αρεσε η εκφραση που ανεφερες επισημο τιλακ
τι εννοεις επισημο ανταλλαγη δακτυλίδιων αρραβωνιασμα αμοιβαια υποσχεση γαμου η κατι αλλο που δεν καταλαβαινω
κοσατς
με ποια εταιρεια εκλεισες και ποτε φτανει μπανκονγκ??πρωι μεσημερι η απογευμα ?
σε ρωταω γιατι πολλες φορες δεν αξιζει ενα εισητηριο που γλυτωνεις 100 ευρω και να εισαι σε ενδιαμεσο αεροδρομιο 5 ωρες
πως φαινεται οτι ακομα δεν εχεις προσαρμοστει με τα εκει δεδομενα η δεν εχεις ανακαλυψει οτι μπορεις να εχεις και το πρωινο στο κρεβατι
μου αρεσε η εκφραση που ανεφερες επισημο τιλακ
τι εννοεις επισημο ανταλλαγη δακτυλίδιων αρραβωνιασμα αμοιβαια υποσχεση γαμου η κατι αλλο που δεν καταλαβαινω
κοσατς
σε ρωταω γιατι πολλες φορες δεν αξιζει ενα εισητηριο που γλυτωνεις 100 ευρω και να εισαι σε ενδιαμεσο αεροδρομιο 5 ωρες
καλα κανατε βρε
πολλες φορες συμβαινουν και αυτα
εγω γελασα ετσι οπως το εγραψες
για να ειμαι ειλικρινης στο μπανκογκ προτιμω το ξενοδοχειο λιγο μακρυα απο τη δραση αναλογα με το τι προγραμμα εχω
πχ αν θελω να εχω προσβαση σε σημεια που ειναι κοντα στο ποταμι διαλεγω ξενοδοχειο διπλα του πχ ΜΕΝΑΜ παλιο μεν αλλα καλο
οταν θελω να ειμαι κοντα στη δραση το ΑΣΙΑ η ξενοδοχεια που εχουν και πιατσα στα κλαμπ τους
πολλες φορες συμβαινουν και αυτα
εγω γελασα ετσι οπως το εγραψες
για να ειμαι ειλικρινης στο μπανκογκ προτιμω το ξενοδοχειο λιγο μακρυα απο τη δραση αναλογα με το τι προγραμμα εχω
πχ αν θελω να εχω προσβαση σε σημεια που ειναι κοντα στο ποταμι διαλεγω ξενοδοχειο διπλα του πχ ΜΕΝΑΜ παλιο μεν αλλα καλο
οταν θελω να ειμαι κοντα στη δραση το ΑΣΙΑ η ξενοδοχεια που εχουν και πιατσα στα κλαμπ τους
Παιδια συγνωμη ας μη με παρεξηγησει κανεις αλλα με εχουν πιασει τα γελια. Στις τελευταιες σελιδες αν τις ξανακοιτταξετε, τα μισα σχολια ειναι του στυλ "4 και σημερα", "3 εμειναν", "η αντιστροφη μετρηση αρχισε" κτλ κτλ. Οταν κανετε διαλειμμα πειτε και καμια πληροφορια
η ποιο εύκολα θα λέγαμε...κοινως κάντε καμιά ερώτηση...
ετσι ποιο εύκολα θα γραψουν μερικά πράγματα
ειδατε ? σταμάτασε ο 666 να κάνει ερωτήσεις και έπιασε αράχνες το τοπίο!
με ται εκλεισα και φτανω 06.05 βκκ και 08.50 ηκτκοσατς
θελετε ερωτησεις ε?ωραια...χμμμ ποιο ξενοδοχειο προτεινετε στην πατονγκ που να ειναι κοντα στην δραση και τα μαγαζια?να πηγαινεις με τα ποδια δλδ.επισης να μην πληρωνεις joiner fee να εχει τζακουζια κλπ,μια αισθηση κυριλατη ας πουμε..και κλασσικα να ειναι "καλο κ φθηνο"!επισης για αγορα δωρων,ρουχων,καμμια ηλεκτρονικη συσκευη,κανα κουριερ να τα στειλουμε πισω για να μην τα κουβαλαω,πως να κουβαλαω τα χρηματα κ το διαβατηριο και γενικα οτι αλλο που δεν εχω σκεφτει..αν και εχω τον νησιωτη ο οποιος με εχει βοηθησει σημαντικα ολες οι γνωμες ειναι δεκτες..και χμμ...ποσα να δινουμε στο κοριτσι για σορτ και ποσα για λονγκ?ωστε ουτε η πιατσα να χαλασει αλλα ουτε και εγω να φανω τσιπις.αυτα προς το παρων
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Λοιπον Φιλε Φαντομα.Παιδια συγνωμη ας μη με παρεξηγησει κανεις αλλα με εχουν πιασει τα γελια. Στις τελευταιες σελιδες αν τις ξανακοιτταξετε, τα μισα σχολια ειναι του στυλ "4 και σημερα", "3 εμειναν", "η αντιστροφη μετρηση αρχισε" κτλ κτλ. Οταν κανετε διαλειμμα πειτε και καμια πληροφορια
Να γραψουμε και κατι διαφορετικο.
Εγω φετος δεν θα κατεβω κατω για 2η φορα στα 25 χρονια, την 1η δεν κατεβηκα οταν η γυναικα μου ηταν εγκυος, φετος απλα ξενερωσα μετα το Μπαλι που πηγα περυσι.
Ετσι για αλλαγη θα κατεβω Αφρικη για κυνηγι, και οταν λεω κυνηγι δεν εννοω τα αδερφιστικα που κανουν στους τουριστες αλλα 15 μερες περπατημα και κατασκηνωση το βραδυ με σκηνη οπου φτανω, οπως τις παλιες καλες μερες.
Εγω ενας επαγγελματιας ντοπιος και 4 αραπαδες βοηθοι.
Δυστυχως συνειδητοποιησα οτι πηγαινοντας καθε χρονο "κατω", οχι για δουλεια, το μονο που εκανα ηταν μια προσπαθεια αναβιωσης της 1ης φορας.
Δυστυχως ο χρονος περναει και οτι ζησαμε την 1η και 2η φορα δεν το ξαναζουμε , με αποτελεσμα να γινομαστε φαντασματα που κυνηγανε να ζησουνε το φανταστικο.
Κυριοι λυπαμαι αλλα ΓΕΡΑΣΑ, εσεις οι υπολοιποι οχι ακομη αλλα ακολουθειτε.
οταν γυρισεις να δω θα εχεις ολες τις απαντησεις σε αυτα που θα ρωτουν αλλοι που πανε πρωτη φορα???
σιγουρα θα εχω να διιγηθω απειρα πραγματα και δεν θα βαριεμαι
να απανταω σε ερωτησεις...αλλωστε θα μαθω καλα την Παταγια...
αποφασισα ΟΛΕΣ τις μερες να μεινω Παταγια! να την μαθω καλα...
του χρονου ξεκινημα με Πουκετ και βλεπουμε!
Μπανγκογκ μακρινος στοχος,ισως δε μεινω και ποτε.
Δε θελω μεγαλουπολη...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ακριβως ΕΚΕΙ!!!λορδε
που θα πας βρε συ ? τι θα κυνηγησεις ?
εγω εχω ερωτευτει τη ναμιβια και θελω να κατεβω το Μαιο γιατι εχω και φιλους εκει
γιαννη
εδω θα ειμαστε και θα σε περιμενουμε
Το τι θα κυνηγησω δεν το γραφω γιατι εχουμε και οικολογους.
Σημερα πηρα τη βιζα!
Ακριβως ΕΚΕΙ!!!
Το τι θα κυνηγησω δεν το γραφω γιατι εχουμε και οικολογους.
Σημερα πηρα τη βιζα!
βιζα απο που βγαζουμε αν δεν θελουμε να ψαχνομαστε στο εξωτερικο
μολις φτάσουμε? ποσα έξοδα έχει και τι χρειάζεται να πάρουμε?
Πόσο καιρό πριν πρέπει να τη βγάλουμε?
Κυριοι λυπαμαι αλλα ΓΕΡΑΣΑ, εσεις οι υπολοιποι οχι ακομη αλλα ακολουθειτε.
..αλλα μυαλο δεν εβαλες, ετσι lordjim?
εγω αισθανομαι πως εχω καποια χρονια μπροστα μου, αλλα αμα δεν αποφυγω τους μαλακες (ετσι κωσταbmw??) θα χασω πολλα.
το σιγουρο ειναι πως δεν θελω να καταντησω σαν αυτους που κοροιδευα εκει κατω, ενας μεσηλικας να γυρναει ολο καμαρι και χαρα, αγκαλια με πιτσιρικες.
και μια συμβουλη: ποτε, μα ποτε μη στηριζεστεσε σε αλλον για να κανετε ενα τετοιο ταξιδι. κανονιστε για τον εαυτο σας και οποιος γουσταρει ας ακολουθησει το προγραμμα σας.
για να το λεω αυτο, μαλλον την πατησα κι εγω..
Τον Ιουνιο η Gulf εχει το εισητηριο 618,αρα μεγαλη διαφορα απο την υπερτιμημενη Thai ;).Το εισητηριο ειναι 6μηνο και οχι 45 ημερων ;)και η αλλαγη για μας που παμε αλλα δεν ξερουμε ποτε θα γυρισουμε ειναι 20ευρω και οχι 100 που ειναι στην Thai αρα αξιζει τον κοπο.με ποια εταιρεια εκλεισες και ποτε φτανει μπανκονγκ??πρωι μεσημερι η απογευμα ?
Στην αναχωρηση εχεις αναμονη μονο 1,5 ωρα και στην επιστροφη διανυκτερευση σε καλο ξενοδοχειο με βραδυνο-πρωινο ;)
Και το καλυτερο, με gulf ...περνεις τον doctortilak τηλεφωνο και γυρναει το αεροπλανο πισω, για μενα που παω ΠΑΝΤΑ καθυστερημενος στην επιστροφη
Οσο για την ταλαιπωρια αυτη δεν ειναι τιποτα,ασε που ειναι και γλυκια