Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
και μια συμβουλη: ποτε, μα ποτε μη στηριζεστεσε σε αλλον για να κανετε ενα τετοιο ταξιδι. κανονιστε για τον εαυτο σας και οποιος γουσταρει ας ακολουθησει το προγραμμα σας.
για να το λεω αυτο, μαλλον την πατησα κι εγω..  :headbang:
Σιγα μην χαλασω το ταξιδι για τον καθενα,με τα κομπλεξ,τις φοβιες ,και τις αναστολες του :jerking:
Το ταξιδι στην Ασια δεν ειναι ενα οποιοδηποτε ταξιδι ειναι...(και τι δεν ειναι τελικα),και οπως και η ζωη δεν σταματαει να περιμενει κανενα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
θελετε ερωτησεις ε?ωραια...χμμμ ποιο ξενοδοχειο προτεινετε στην πατονγκ που να ειναι κοντα στην δραση και τα μαγαζια?να πηγαινεις με τα ποδια δλδ.επισης να μην πληρωνεις joiner fee να εχει τζακουζια κλπ,μια αισθηση κυριλατη ας πουμε..και κλασσικα να ειναι "καλο κ φθηνο"!επισης για αγορα δωρων,ρουχων,καμμια ηλεκτρονικη συσκευη,κανα κουριερ να τα στειλουμε πισω για να μην τα κουβαλαω,πως να κουβαλαω τα χρηματα κ το διαβατηριο και γενικα οτι αλλο που δεν εχω σκεφτει..αν και εχω τον νησιωτη  :dancing: ο οποιος με εχει βοηθησει σημαντικα ολες οι γνωμες ειναι δεκτες..και χμμ...ποσα να δινουμε στο κοριτσι για σορτ και ποσα για λονγκ?ωστε ουτε η πιατσα να χαλασει αλλα ουτε και εγω να φανω τσιπις.αυτα προς το παρων :rockon:
Ξενοδοχειο με τζακουζι και τετοιου ειδους χλιδες ΔΕΝ υπαρχει κοντα στη "δραση"...
Τα χλιδατα ξενοδοχεια ειναι λιγο πιο εξω...
Κι αυτο ειναι λογικο γιατι αυτα τα ξενοδοχεια δεν απευθυνονται στους σεξοτουριστες που θελουν να μενουν διπλα στο κεντρο της δρασης...
Αν σου αρκει ενα απλο δωματιο (20-25 τ.μ)με μπανιο (ντουζιερα),δορυφορικη TV,air condition,ψυγειακι και safe box μεσα στο δωματιο,υπαρχουν αρκετα.
Εμενα με βολεψε παρα πολυ αυτο μετρα απο τη δραση...Ειναι πολυ καλο,καθαρο και σε εξαιρετικη τιμη σε σχεση με αυτα που προσφερει (1000-1700 μπατ δηλαδη 20-35 ευρω τη βραδια,αναλογα τη περιοδο)

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ασφαλως δεν πας για να κοιμασαι,αλλα εγω οταν πεφτω για υπνο στις 4 η στις 5 δεν πιεζω τον εαυτο μου για να ξυπνησω και να φαω πρωινο.Πρωινο τρως μονο με το επισημο τιλακ.
Συγνωμη αλλα δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος με 6 ωρες υπνο. Την πεφτεις στις 4 στις 10 ξυπνας κ εχεις κ μιση ωρα για πρωινο. Να μην χασεις κ την μερα!!Εξαλλου ειναι το κυριοτερο γευμα τις ημερας εκτος απο το τιλακ!!! Βεβαια το απογευμα πατας κ μια ωρουλα 5 με 6 για να εισαι ντουρος το βραδακι!!!

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω για σας παιδες,αλλα στο δικο μου το χωριο αργα τα βοδια.Παω διακοπες για να χαλαρωσω και οχι για να ειμαι στην τσιτα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Δυστυχως συνειδητοποιησα οτι πηγαινοντας καθε χρονο "κατω", οχι για δουλεια, το μονο που εκανα ηταν μια προσπαθεια αναβιωσης της 1ης φορας.
Δυστυχως ο χρονος περναει και οτι ζησαμε την 1η και 2η φορα δεν το ξαναζουμε , με αποτελεσμα να γινομαστε φαντασματα που κυνηγανε να ζησουνε το φανταστικο.
Χαιρομαι που συμφωνεις Λορδε περι πρωτης φορας. Εγω ζηλευω πανω απο ολα τους πρωταρηδες, αυτους που πηγαινουν για πρωτη φορα.
Ο μονος τροπος να μην τα βαρεθεις τελειως ειναι να πηγαινεις αραια και που. Ενας αλλος τροπος ειναι να ανακαλυψεις τη σεξ σκηνη που συχναζουν μονο Ταυλανδοι  :grin:
Αληθεια θελεις να μας πεις γιατι σε χαλασε το Μπαλι?

Εμενα με βολεψε παρα πολυ αυτο μετρα απο τη δραση...
πιπιν απο τα παλαιοτερα και ιστορικοτερα ξενοδοχεια της Πατονγκ κοντα στην Μπανγκλα. Το ειχα τιμησει και εγω πριν βγαλλω ασπρα μαλλια, την εποχη που εκανα ερωτησεις σαν τον  γιαννακη  :2funny:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Τον Ιουνιο η Gulf εχει το εισητηριο 618,αρα μεγαλη διαφορα απο την υπερτιμημενη Thai ;).Το εισητηριο ειναι 6μηνο και οχι 45 ημερων ;)και η αλλαγη για μας που παμε αλλα δεν ξερουμε ποτε θα γυρισουμε :grin:ειναι 20ευρω
Πολύ σωστό σε βρίσκω φίλε μου. Έκλεισα πριν ένα μήνα με Gulf Air με 618 ευρώ, πετάω σήμερα το μεσημέρι. 20 ευρώ για αλλαγή ημερομηνίας του εισητηρίου.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
βιζα απο που βγαζουμε αν δεν θελουμε να ψαχνομαστε στο εξωτερικο
μολις φτάσουμε? ποσα έξοδα έχει και τι χρειάζεται να πάρουμε?
Πόσο καιρό πριν πρέπει να τη βγάλουμε?
Για που  μωρε;;;; :think:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε μου Φαντομα.
Τη σεξ σκηνη που αφορα μονο τους Ταυλανδους ΑΣΤΗΝΕ δεν λεει να την αναφερουμε εδω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τη ζηση κανενας.
Το Μπαλι με  χαλασε γιατι εχουνε χαλασει οι ανθρωποι στο συνολο τους λογω οικονομικων - πολιτικων επιλογων της κυβερνησης τους.
Ευτυχως βεβαια οι ανθρωποι που εχω φιλους εκει παραμενουν οι ιδιοι ωραιοι ανθρωποι που πρωτογνορισα πριν 20 χρονια αλλα η γενικη εικονα ειναι χαλια, δυτικοποιηθηκαν, κατι σαν τους Ταυλανδους του τοτε με το τωρα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
flynow
για πες πως παει gulf κατω και με τι ενδιαμεσο χρονο αναμονης ?

λορδε πανε τα παλια το ειπαμε ξεχασε τα

και γω οι φιλοι μου παραμενουν οπως ησαν αλλα μερικες φορες ρεταρουν και αυτοι
υπαρχουν ευτυχως μερικες μεριες ακομα που μπορουμε να παμε

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
george
οι περισσοτεροι που ταξιδευουν εχουν προγραμμα το πολυ 2 εβδομαδων

οταν εχεις 2 εβδομαδες και ξερεις τι θελεις το εισητηριο ειναι φτηνοτερο
πακετο απο πρακτορειο

οταν πας κουτουρου παντα βγαινουν εξοδα

εγω πχ κατεβαινω τα τελευταια χρονια με την singapooore γιατι γουσταρω να μεινω 2 μερες σιγκαπουρη και να φυγω με το επομενο για οποιον προορισμο διαλεξω(μπανκονγκ η κινα η μαλαισια) χωρις να εχω επιβαρυνση στο εισητηριο και να πεταω με την δευτερη κορυφαια εταιρεια στο κοσμο.

ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με το χρονο που διαθετει

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
618e gulf air για πουυκετ η για μπαγκονκ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
618e gulf air για πουυκετ η για μπαγκονκ?
Δε παει Πουκετ η gulf..Πρεπει να πας Μπανγκοκ και απο εκει με αλλη εταιρεια για Πουκετ..Υπολογισε συν αλλα 60 εως 160 ευρω αναλογα την εταιρια...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
740e-940e με gulf αρα που ειναι ακριβη η ται που λεει ο φιλος πιο πανω που εκλεισα με 810e?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πριν απο λιγο μιλωντας με καποιο πρακτορειο πηρα μια προσφορα για μπανκονγκ για
6 διανυκτερευσεις  στο AMBASADOR 4 αστερων [size=13pt]μονοκλινο[/size] με πρωινο

πτηση με ΤΗΑΙ

φοροι και επιναυλοι και τριχες κατσαρες πληρωμενα

μεταφορες απο και προς αεροδρομιο

990 ευρω απο 20 εως 28/4

αφου εριξα μια ματια στα εισητηρια για να δω τι παιζει ειδα οτι η ποιο φτηνη πτηση ηταν η τουρκικη η οποια φτανει στις 13.30(παει η μιση μερα) με 788 ευρω και ολες οι αλλες που φτανουν το απογευμα αλλα καθεσαι και περιμενεις ενδιαμεσα 5 εως 8 ωρες(ελεος) και ειναι και λιγο ακριβοτερες

αυτα για οσους θελουν να κανουν ενα γρηγορο ταξιδι μεσα στο πασχα
οτι ο προορισμος ειναι μπανκονγκ δεν λεει και τιποτα αφου μπορει απο τις 6 νυχτες να κανεις τις 2 παταγια με επιβαρυνση γυρω στα 70 ευρω και τη μεταφορα σου.
το δρομολογιο το εχω κανει παλιοτερα πολλες φορες για 1 εβδομαδα οταν ειχε 500 ευρω οχι ομως μεσα στο πασχα
τελικα και με πρακτορεια πετυχαινεις καλες τιμες αν το ψαχνεις γιατι μερικοι λενε οτι ειναι ακριβα

η παγιδα σε αυτο ειναι το μονοκλινο... δηλαδη αυτο σημαινει οτι για να σου δωσει το πακετο εφοσον εισαι μονο ενα ατομο να πληρωσεις επιπελον 150 ευρω περιπου...

το θεμα ειναι να βρουμε καποια ακρη να αποσπαμε τα φθηνα εισητηρια απο τα πακετα !  ;)

και συν οτι η πτηση θα ειναι V class αρα τα μιλια μετριουνται μισα...  ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο μονος τροπος να μην τα βαρεθεις τελειως ειναι να πηγαινεις αραια και που.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???????

ντοκτορ δεν θα σε δω, θα εχω ηδη φυγει, καλα να περασεις , και καλη μεγαλη εβδομαδα στην walking street,  xe xe xe

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
mimikos
το θεμα ειναι το μονοκλινο ποσα αστερια ειναι

το θεμα μιλιων τωρα δεν με ενδιαφερει

τα 100 με 150 διαφορα στο μονοκλινο ετσι ειναι

η εκδρομη το κοστος δεν υπολογιζεται ετσι

μια εκδρομη πχ που κοστισε 1500 διαιρουμε τις διανυκτερευσεις και βγαζουμε ενα ποσο
1500/10 πχ 150 (οταν μεσα στη τιμη ειναι ολα )με τα σημερινα δεδομενα ειναι λιγο πανω απο το μεσο ορο που ειναι για μενα 100 ευρω
οτι εκδρομη σου στοιχισει κατω απο 100 ευρω ημερησιο κοστος ειναι καλη

αν επισης ειναι 6 ατομα και πανε τις ιδιες ημερομηνιες εχουν εκπτωση

αν παρεις το προγραμμα που επιδοτει ηΤαυλανδη ο τουρισμος παιρνεις για καθε 4 η 5 μερες μια δωρεαν διανυκτερευση ητοι 12 μερες 3 διανυκτερευσεις δωρεαν
ομως αυτα τα προγραμματα τα διοχετευουν μεσω πρακτορειων πχ χερονια

αυτα

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Παιδιά συγνώμη για το offtopic. Θα ήθελα να σας πω ότι μετακόμισα στην Αθήνα και άνοιξα γραφείο. Φέτος οι φορολογικές δηλώσεις για τα μέλη του site εντελώς δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να ρωτήσουν οτιδήποτε. Τηλέφωνο φυσικά δεν μπορώ να ποστάρω εδώ πέρα , επικοινωνείστε μαζί μου με pm.
Διάλεξα το thread της ταϋλάνδης γιατί είναι το αγαπημένο μου :)

Λόγω του ότι αυτό το μύνημα μπορεί να θεωρηθεί spaming είναι το πρώτο και το τελευταίο που ποστάρω , δεν θα ξανααναφερθώ άλλο στο θέμα αυτό.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδιά συγνώμη για το offtopic. Θα ήθελα να σας πω ότι μετακόμισα στην Αθήνα και άνοιξα γραφείο. Φέτος οι φορολογικές δηλώσεις για τα μέλη του site εντελώς δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να ρωτήσουν οτιδήποτε. Τηλέφωνο φυσικά δεν μπορώ να ποστάρω εδώ πέρα , επικοινωνείστε μαζί μου με pm.
Διάλεξα το thread της ταϋλάνδης γιατί είναι το αγαπημένο μου :)

Λόγω του ότι αυτό το μύνημα μπορεί να θεωρηθεί spaming είναι το πρώτο και το τελευταίο που ποστάρω , δεν θα ξανααναφερθώ άλλο στο θέμα αυτό.
Την ΠΑΤΗΣΕΣ!!!
Θα σου ερθει ο Φ16 και θα σου ζηταει να του περασεις στα εξοδα τα ταξειδια του στη Ταυλανδη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom