Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι αλλα καποια στιγμη και αυτη δε θα θελει να φυγει να παει σπιτι της
να αλλαξει ρουχα,να κανει μπανιο,να δει γονεις,παιδια,αντρα οτι εχει?
Καθε κοπελα δηλαδη σχεδον,αν δεν τη διωξεις γινετε βδελα?
Αυτες πως κατοχυρονονται οτι θα παρουν δωρακι? αν καποιος ειναι
μαλακας και δεν της δωσει τιποτα?! και της πει "νομιζα οτι με γουσταρες"?!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6

Αν εισαι Πατταγια, λιγο δυσκολο να εχει γονεις και παιδια στο γκραντε μπουρδελο. Συνηθως ερχονται μονες τους, γονεις, αντρες παιδια κτλ. ειναι στο Ισααν. Για τον καιρο που την εχεις μπορειτε να εισαστε μερα νυχτα μαζι (αν το θελεις εσυ βεβαια).

μαλακας και δεν της δωσει τιποτα?! και της πει "νομιζα οτι με γουσταρες"?!

Πραγματικα αυτες εχουν το ρισκο με το μερος τους, ιδιαιτερα αν ειναι ελευθερας βοσκης, οχι δλδ απο καποιο μπαρ κτλ. Θελω να πιστευω ομως, οτι μεσα σε αυτο το θρεντ μας αρεσουν τα ωραια μουνακια, και δεν ειμαστε μαλακες. Οι κοπελες εξαρτωνται απο τα χρηματα που θα δωσεις. Οταν μεινεις ευχαριστημενος τα δινεις απλοχερα και με το παραπανω, και δωρακια κανεις κτλ. Σε αυτες τις περιπτωσεις μονο η τσιγκουνια δε σου βγαινει.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καθε κοπελα δηλαδη σχεδον,αν δεν τη διωξεις γινετε βδελα?
μαλακας και δεν της δωσει τιποτα?!

πλακωσε την στις ερωτησεις να δεις για ποτε γινεται μπουχος και δεν ξαναπλησιαζει..  :grin:
πλακα κανω, λοιπον..

μπανιο κανουν στο ξενοδοχειο, οχι ενα αλλα εκνευριστικα πολλα. οι τσαντες τους ειναι γεματες με καθε λογης καλλυντικο, κρεμα και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.  :o
αν θελουν να πανε σπιτι τους, τις αφηνεις να πανε, εκτος αν σου ζητησουν να πας μαζι τους. εκει, στο δωματιο μιας απο τις κοπελλες που γνωρισα, επαθα το σοκ της ζωης μου με τις συνθηκες κατω απο τις οποιες ζουν.  :huh:

καποιες, πιο παλιες στο κουρμπετι, σου λενε πως στις 8 πχ το πρωι την κανω.

τωρα για το θεμα της πληρωμης στο τελος? πρεπει καποιος να ειναι πολυ μαλακας για να μην δωσει 20-30-40€ σε αυτα τα κοριτσια. με την μικρη εμπειρια που εχω, μονο εναν ελληνα ξερω που εδιωξε μια κοπελλα χωρις να της δωσει φραγκο, καλος μαλακας ηταν.
μαλλον υπαρχει ενας αγραφος κανονας για την πληρωμη αυτων των κοριτσιων, που ομως δεν ξερω αν ισχυει παντα.
τουλαχιστον απο ανθρωπους που γνωριζω και εχουν παει κατω, κανενας δεν μου ανεφερε (πλην του μαλακα παραπανω) πως δεν πληρωσε στο τελος.

και της πει "νομιζα οτι με γουσταρες"?!

πως φαινεται οτι δεν εχεις παει κατω,

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τι μαλακιες λετε? Σοβαρευτειτε λιγο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς την απόσταση Suvarnabhumi - Don Muang; Μήπως για τη μετάβαση υπάρχει λεωφορείο μισθωμένο από τις αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν το Don Muang για τα τοπικά δρομολόγια; Αν όχι πόσο στοιχίζει η μετάβαση με ταξί; ΕΕΤΠ.

η αποσταση ειναι περιπου 30 λεπτα. δεν την ειχα κανει αλλα ειχα ρωτησει μια φορα που ηθελα μια εσωτερικη πτηση. συν οτι υπαρχουν λεωφορεια που σε πηγαινουν απο το ενα στο αλλο ιδιως απο τις αεροπορικες εταιρειες που πραγματοποιουν πτησεις απο το παλιο αεροδρομιο.
ενημερωτικα η fly12go εδω και εναμιση μηνα εχει ξεκινησει και αυτη πτησεις και απο το νεο αεροδρομιο !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
α)Η περιοδος (low η high season-Τον Αυγουστο ειναι low και πεφτουν οι τιμες)

ο αυγουστος ειναι λιγο σχετικο οτι ειναι low season. το δεκαπενθημερο γυρω απο τον 15 αυγουστο ειναι ενα ατυπο high season για τις κοπελες διοτι εχει αρκετο κοσμο. και συν μην ξεχναμε οτι τον αυγουστο ειναι peak season για τις αεροπορικες !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εννοιτε οτι δε θα ειμαι τσιγγουνης,δεν παω διακοπες καταρχην για να κανω
οικονομια. Ομως δε θα δωσω και παραπανω φραγκα σε ΜΠΑΖΑ που δεν το αξιζουν!  :tickedoff:

Δηλαδη ρε μαγκες με 1000 μπατ ποσο μπορει να κατσει στο δωματιο σου
μεγιστο μια γκομενα? 2-3 ωρες?  :think: ολο το βραδυ ως 6 το πρωι?
Τι ωρα εξαφανιζονται το πρωι?
Οταν λεμε π.χ δινουμε 2000 μπατ και την κραταμε ολη μερα ,ποια ειναι
αυτη η ολη μερα? απο τη νυχτα που την παμε στο κρεβατι μας εως ποτε?

για να σε πω ... εσυ θα πας κατω με τις "οδηγιες χρησεως" ?  :uglystupid: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για να σε πω ... εσυ θα πας κατω με τις "οδηγιες χρησεως" ?  :uglystupid: :2funny: :2funny:
μην του απαντατε αλλο του john666, δεν μπορω ειλικρινα.
ολα αυτα που ρωταει ειναι η μαγεια της ταιλανδης που εμεις γλυκα και με υπομονη ανακαλυψαμε μονοι μας, παντα με προσμονη για το επομενο ταξιδι με χιλιαδες μιλια και ευρω πισω μας.
γιαννακη, ψαχνεις το δεντρο και θα χασεις το δασος (μουνοδασος)

alfab3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
kalispera agapitoi sinagonistes..

mexri stigmis exo diabasei kamia 200aria selides apo to topic kai exo sigkentrosei kapoies apories:

gia na paei kaneis pataya se pio aerodromio prepei na prosgiothei apo ellada?

mou kinisate tin periergia na episkefto afti ti xora gia ta polla tis "tixera" kai brika eisitiria me 640euros gia bangong tin alli bdomada. apo ekei poso tha mou parei gia pataya se xrono kai xrima?

an ipologiso na mino giro stis 15 meres, aksizei na pao kai sto puket, i mipos exei kati allo ekei konta na episkefto sta dialimata tou sex..??

2500 xiliarika tha ftasoun i na ipologizo parapano?

tha einai kaneis sinagonistis ekei tin alli bdomada na exo kapoia ithiki stiriksi?

exei nistisimo menou, sta mcdonalds tis tailandis?

ego tha sinexizo na psaxno stis ipolipes 360 selides tou topic na bro tis apantiseis pou psaxno, alla an kapoios thelei na me boithisei ton efxaristo prokatabolika... :)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σας παίδες , πως πάτε όλοι καλά ?

Συνχωρέστεμε για την ψιλο απουσία μου ,
υπήρξαν ορισμένα προβληματάκια με τους γέρους μου ,
αλλά τεσπα , όλα καλά .

Υγεία φιλαράκια υγεία πάνω απ΄όλα .

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εχω να κάνω μια θερμή παράκληση προς όλους σας ,

η οποία ειναι ,

να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτο το theard σε κάποια λογικά επίπεδα ,

καταλαβαίνετε τι εννοώ .

Αν κάποιος το παρατραβαει ρε παιδια μην διστάζετε να του μιλήστε .

Βρε john666 δηλαδή έλεος ,

μια με τα χιλιόμετρα , μια με το νόμισμα αν θα πεση το αυγουστο ,

βρε αγορι μου σεβασου λιγο .

Και κάτι άλλο .

δεν θέλω να πω προς το παρόν ονομα ,

αλλά δεν κερδίζετε κανένα απολύτως βραβείο ,

αν κάνετε 300 post την ημέρα , άχρηστα , χωρίς θέμα .

Ελεος

Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα εδώ μέσα ,

Σεβαστείτε τα .

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο σκορπιο που ειναι?
αν διαβαζει ας παρει τηλεφωνο οταν κατεβει.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
παιδια δεν αντεχω αλλο δεν ειμαι εδω δεν υπαρχω
νομιζω οτι πολλοι απο εσας καταλαβαινετε.
18 Απριλη ειναι μακρια ακομη
Συνάδελφε ο Απρίλης είναι πολύ κοντά. Εγώ φεύγω στις 16 Απριλίου με Gulf air και θα βρίσκομαι στην Παττάγια στις 17. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά. Ο Kostasf16 και ο doctortilac θα βρίσκονται πιθανόν εκείνο το διάστημα εκεί, οπότε νομίζω όλα θα πάνε καλά.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
exei nistisimo menou, sta mcdonalds tis tailandis?

ωρε φαε som tam. για την ακριβεια ΜΟΝΟ σομ ταμ. συνεχεια.

καλα ειμαστε σοβαροι? γιατι νηστευουν οι ταυλανδοι? με τον Χριστιανο Ορθοδοξο τροπο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελπιζω να κανεις πλακα

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Συνάδελφε ο Απρίλης είναι πολύ κοντά. Εγώ φεύγω στις 16 Απριλίου με Gulf air και θα βρίσκομαι στην Παττάγια στις 17. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά. Ο Kostasf16 και ο doctortilac θα βρίσκονται πιθανόν εκείνο το διάστημα εκεί, οπότε νομίζω όλα θα πάνε καλά.
Εγω κατεβαινω παρεα με τον ντοκτορ και φυσικα θα τα πουμε. Να κανονισουμε και κανενα ταξιδακι στην ΒΚΚ . Ποτε φευγεις εγω φευγω 5 Μαι

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εγω κατεβαινω παρεα με τον ντοκτορ και φυσικα θα τα πουμε. Να κανονισουμε και κανενα ταξιδακι στην ΒΚΚ . Ποτε φευγεις εγω φευγω 5 Μαι
Από Μπανγκόκ φεύγω στις 29 Απρίλη. Για ταξιδάκι που λες, θα δούμε. Με ποιά εταιρεία πετάς στις 18?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom