Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Που εισαι εσυ ρε φιλε χαθηκες (απο το θρεντ). Η μπυραρια αν ειμαστε καλα του χρονου ισως
να γινει το σημειο εκκινησης μου σε μονιμη βαση. Ισως να ψαξω να βρω και ξενοδοχειο εκει
κοντα. Τωρα το ρατσαντα ειναι πιο πολυ για τους μονιμους τυπου Φαντομα η τους ημιμονιμους
σαν και σενα. Εχω δοκιμασει παντως κανα δυο μασσατζιδικα απο εκει, αλλα στο βολταρισμα δεν
επεσε στην αντιληψη μου κανενα μαγαζι που να γινεται τζερτζελες (ξερεις τι εννοω). Βεβαια
οταν μενεις περιοχη Νανα δεν χαλαλιζεις ευκολα χρονο στο ψαξιμο. Ναμαστε καλα του χρονου
και οπως ειπε και ο Μπικου να κανουμε 1-2 μεγαλες κλαμποτσαρκες ολη η παρεα.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Που εισαι εσυ ρε φιλε χαθηκες (απο το θρεντ). Η μπυραρια αν ειμαστε καλα του χρονου ισως
να γινει το σημειο εκκινησης μου σε μονιμη βαση. Ισως να ψαξω να βρω και ξενοδοχειο εκει
κοντα. Τωρα το ρατσαντα ειναι πιο πολυ για τους μονιμους τυπου Φαντομα η τους ημιμονιμους
σαν και σενα. Εχω δοκιμασει παντως κανα δυο μασσατζιδικα απο εκει, αλλα στο βολταρισμα δεν
επεσε στην αντιληψη μου κανενα μαγαζι που να γινεται τζερτζελες (ξερεις τι εννοω). Βεβαια
οταν μενεις περιοχη Νανα δεν χαλαλιζεις ευκολα χρονο στο ψαξιμο. Ναμαστε καλα του χρονου
και οπως ειπε και ο Μπικου να κανουμε 1-2 μεγαλες κλαμποτσαρκες ολη η παρεα.
δεν χαθηκα παντα παρακολουθω οτι γραφεται αλλα παρεμβενω οταν βλεπω ουσια
Ουτε 1 χρονος δεν εμεινε για να ξαναβρεθουμε στο μετεριζι ολα τα καλα παιδια

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπικου ο λόγος σου υπόσχεση, δυνατή κλαμπότσαρκα μέχρι πρωίας με happy end  :fuck1: αλλά χωρίς έρωτες και μέλια οκ?
  :rockon: Eίναι ζήτημα "συγχρονισμού"...  :2funny:
Είμαι αγαπούλης, τι να κάνω ο δόλιος  :grin:
Θέλω τους χρόνους μου να φχαριστηθώ το εκάστωτε καλό μωρό  :dancing:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σιγά μη σας ανέβαζα original photo ρε σαϊνια... :idiot:
Στη παραπάνω φωτογραφία έχει μπει εφέ με το Photo Booth του νέου μου MacΒook.... :rockon:
Τσιμπήσατε φυσικά.... :2funny:
Πάρτε τότε άλλη μία αφού σας αρέσει..
ειναι απο τον ''εξορκισμο της εμιλυ ροουζ ν.2'' η απο το ''the walking dead season 4 ''? (αποκλειεται παντως απο το ''walking street'':)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Χαιρετω τους Ταυλανδοπληκτους συναγωνιστες. Θα μπορουσατε να με βοηθησετε δινοντας μου καποιες πληροφοριες σχετικα με το κοστος και την ποιοτητα ζωης στην Ταυλανδη γενικοτερα και στην Μπανκογκ ειδικοτερα? Πιο συγκεκριμενα:

1. Ποσο ευκολα μπορει να ζησει ενας Ευρωπαιος (ως υπαλληλος, οχι ως σεξοτουριστας) στην Ταυλανδη, πως τον δεχονται οι ντοπιοι, ποια τα ποσοστα Δυτικων εκει?
2. Ποιο το μηνιαιο κοστος ζωης στην Μπανγκογκ (σε ευρω)? Δε μιλαμε για χλιδα, αλλα για μια φυσιολογικη ζωη για καποιον 25-30 χρονων.
3. Τι παιζει με τα εργασιακα τους εκει, ασφαλεια, φορολογια?

Ευχαριστω!

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Χαιρετω τους Ταυλανδοπληκτους συναγωνιστες. Θα μπορουσατε να με βοηθησετε δινοντας μου καποιες πληροφοριες σχετικα με το κοστος και την ποιοτητα ζωης στην Ταυλανδη γενικοτερα και στην Μπανκογκ ειδικοτερα? Πιο συγκεκριμενα:

1. Ποσο ευκολα μπορει να ζησει ενας Ευρωπαιος (ως υπαλληλος, οχι ως σεξοτουριστας) στην Ταυλανδη, πως τον δεχονται οι ντοπιοι, ποια τα ποσοστα Δυτικων εκει?
2. Ποιο το μηνιαιο κοστος ζωης στην Μπανγκογκ (σε ευρω)? Δε μιλαμε για χλιδα, αλλα για μια φυσιολογικη ζωη για καποιον 25-30 χρονων.

Ευχαριστω!
υπαρχει αναλογο σαιτ που μπορουν να  απαντησουν  ολες σου της αποριες

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο thai.gr θα πάρεις πράγματι απαντήσεις και μάλιστα από μέλη που ζουν στη χώρα.
Εδώ πιο πολύ σχολιάζουμε μπουρδελοκαταστάσεις και κάνουμε χαβαλέ
με τα τιλάκ και τα κατορθώματα μας με δαύτες.Μάγισσες και απρόβλεπτες!
Καλημέρα στην ομάδα, καλημέρα σε όλα τα μέλη :rockon:
Ο Απριλιάτικος ήλιος βοήθησε σε μια πιο ομαλή προσαρμογή...λέμε τώρα!

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα Pagtao , καλα να περνας! :sunglasses:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Ευχαριστω!
Μια τηλεγραφική απάντηση για να μην απασχολούμε το thread. Τα επαγγέλματα που μπορεί να κάνει κάποιος ξένος στην Ταϊλάνδη,νόμιμα, είναι απόλυτα συγκεκριμένα και όχι περισσότερα από 4-5 δεκάδες. Επίσης αν δεν έχεις κάποιο πτυχίο η εξειδικευμένη γνώση, θα σε στεναχωρήσω αλλά πρέπει να ξυπνήσεις από το όνειρο αμέσως...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Kρινοντας απο τον μεγαλο αριθμο ξενων εργαζομενων που εβλεπα στον υπεργειο τρενο στην ΒΚΚ ντυμενοι ως στελεχη επιχειρησεων σημαινει οτι σε μεγαλες πολυεθνικες εταιρειες που εχουν εργοστασια εκει υπαρχει αρκετος εργαζομενος κοσμος. Εσυ ομως εισαι ασαφης διοτι εργαζομενος ειναι και ενα διευθυντικο στελεχος σε μια εταιρεια, εργαζομενη ειναι και μια ουζμπεκα πουτανα.
Τα παντα που ρωτας ειναι σχετικα. Χαωδης διαφορες σε ενοικια, αναλογα που θες να μεινεις, σε τιμες εστιατοριων, στα παντα. Εξαρταται τι θες να κανεις. Στην Παταγια εχει εναν ξενο που ζει απο τις σακουλες απορριματων της οδου Μπουαχαο, ενω αλλοι μενουν σε σουπερ λουξ πανακριβα διαμερισματα. Αλλοι που τρωνε σε καλα εστιατορια και αλλοι απο το ετοιμο φαγητο των σουπερ μαρκετ και αυτο μια φορα την μερα.
Εγω παντως τους Ταυλανδους δεν τους παω καθολου, αυτα για χαμογελαστος λαος και αλλες παπαρες τα θεωρω φαιδρα. καποτε ηταν φθηνη χωρα, ψηλα το Ευρω, 50 μπατ το ευρω , φθηνο το γαμησι και οι πουτανες οχι χορτασμενες με καλη (επαγγελματικη) συμπεριφορα. Τωρα ουτε για κλασιμο δεν ειναι (αποψη μου, αλλοι την θεωρουν πανεμορφη χωρα με τους καλυτερους ανθρωπους που αν πας στους οριζωνες του Ισσαν θα βρεις το καλυτερο κοριτσι του κοσμου...)  :cum:.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα δω και το www.thai.gr/forum/]http://www.thai.gr/forum/[/url] που μου προτεινατε. Αυτο που ζηταω παντως ειναι μια αισθηση του κοστους και της ποιοτητας ζωης. Για παραδειγμα αν με ρωτουσε καποιος Ταυλανδος για την Ελλαδα τα αντιστοιχα που ρωτησα εγω θα του απαντουσα ως εξης:

1. Μικρη η αναλογια ξενων στην Αθηνα, κυριως με Ελληνες θα συναναστρεφεσαι, οι οποιοι δεν ειναι και πολυ ευκολο να σε δεχτουν. Θα πρεπει να ξερεις Ελληνικα.
2. Το μηνιαιο κοστος για καποιον 25-30 χρονων για φυσιολογικη ζωη ειναι 1300-1600 ευρω (χωρις αποταμιευση).
3. 14 μισθοι, ασφαλιστικες εισφορες / περιθαλψη 17% και φορολογια 20% μεχρι τα 25000, 30% πιο πανω.

Ειμαι σε συζητησεις με καποια εταιρεια με γραφεια στην Μπανγκογκ και θα ηθελα να ξερω ποσα λεφτα θα χρειαζομαι κατ'ελαχιστο, ωστε να ξερω τα κατωτερα μου ορια κατα τη διαπραγματευση του μισθου (θα ειναι σε ευρω ο μισθος, οχι μπατ).

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Ειμαι σε συζητησεις με καποια εταιρεια με γραφεια στην Μπανγκογκ και θα ηθελα να ξερω ποσα λεφτα θα χρειαζομαι κατ'ελαχιστο,

φορολογικα δεν κατεχω διοτι εγω ειμαι καθαρος σεξοτουριστας. Αλλα αποψη μου για αξιοπρεπη διαβιωση μαζι με ενοικια θα θες κατ ελαχιστον 1500 ευρω, καθαρα. Εχω εντυπωση οτι πλεον ΒΚΚ με χαλια το ευρω, δεν διαφερει και πολυ απο Ελλάδα. Μην νομιζεις οτι ειναι φθηνη πολη , αρα δεν χρειαζεσαι μεγαλο μισθο.
Απο την αλλη, εαν εχεις να επιλεξεις αναμεσα ανεργια και μια εργασιας, εγω τυφλα θα επελεγα εργασια και θα εκανα μια οικονομικη ζωη οπου και να πηγαινα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ευχαριστω!
Εκει ειναι μονο για διακοπες.Ειναι πολυ αφιλοξενος τοπος για εργασια.Η νομοθεσια τους ειναι εναντια στους ξενους.Αν εισαι παμπλουτος βεβαια αλλαζει το πραγμα.Αν εισαι μεροκαματιαρης απλα ξεχασε το.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
φορολογικα δεν κατεχω διοτι εγω ειμαι καθαρος σεξοτουριστας. Αλλα αποψη μου για αξιοπρεπη διαβιωση μαζι με ενοικια θα θες κατ ελαχιστον 1500 ευρω, καθαρα. Εχω εντυπωση οτι πλεον ΒΚΚ με χαλια το ευρω, δεν διαφερει και πολυ απο Ελλάδα. Μην νομιζεις οτι ειναι φθηνη πολη , αρα δεν χρειαζεσαι μεγαλο μισθο.
Απο την αλλη, εαν εχεις να επιλεξεις αναμεσα ανεργια και μια εργασιας, εγω τυφλα θα επελεγα εργασια και θα εκανα μια οικονομικη ζωη οπου και να πηγαινα.

Τυπε οπως τους κοβω η αμοιβη μου (αν προχωρησει η συνεργασια) θα ειναι καπου 2 με 2,5 χιλιαρικα το μηνα. Δηλαδη οπως μου τα λες θα μπαινει κανα 500αρι το μηνα στην ακρη. Δεν ξερω αν αξιζει.

Γενικα εχει Ευρωπαιους πολιτες? Οι ντοπιοι πως ειναι? Πως διασκεδαζουν? Με τις γκομενες τι παιζει, γουσταρουν ξενους? Ρωταω για σχεση, οχι πουτανες.

Εκει ειναι μονο για διακοπες.Ειναι πολυ αφιλοξενος τοπος για εργασια.Η νομοθεσια τους ειναι εναντια στους ξενους.Αν εισαι παμπλουτος βεβαια αλλαζει το πραγμα.Αν εισαι μεροκαματιαρης απλα ξεχασε το.

Τι εννοεις εναντια στους ξενους? Υψηλη φορολογια?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σιγουρα εχεις φαει τη Ταϊλανδη με το κουταλι εσυ :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
www.rd.go.th/publish/6045.0.html]http://www.rd.go.th/publish/6045.0.html[/url]
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10192558]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10192558[/url]

Πάρα πολλές  εταιρίες  καλύπτουν τα  στελέχη τους και  με ιδιωτική ασφάλιση
Allianz C.P. General Insurance Public Co. Ltd,Bangkok Insurance, BUPA Health Insurance (Thailand) Ltd.

Κόστος  ζωής  γύρω στα 1000 ευρώ σε φυσιολογικά πλαίσια  χωρίς ακρότητες.

Άτομα κάποιας σχετικής  μόρφωσης απολαμβάνουν  αναγνώρισης  και  γίνονται εύκολα ευπρόσδεκτοι  κατά τα άλλα είναι θέμα  χαρακτήρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Τυπε οπως τους κοβω η αμοιβη μου (αν προχωρησει η συνεργασια) θα ειναι καπου 2 με 2,5 χιλιαρικα το μηνα. Δηλαδη οπως μου τα λες θα μπαινει κανα 500αρι το μηνα στην ακρη. Δεν ξερω αν αξιζει.

Γενικα εχει Ευρωπαιους πολιτες? Οι ντοπιοι πως ειναι? Πως διασκεδαζουν? Με τις γκομενες τι παιζει, γουσταρουν ξενους? Ρωταω για σχεση, οχι πουτανες.

Φιλε δεν ειμαι πολυ γνωστης της καταστασης εκει(κυριως απο πλευρας ενοικιων κατοικιας) και δεν ξερω και
την μορφωτικη και επαγγελματικη σου φυση, δηλ αν οι αμοιβη των 2-2.500 ευρω σε ικανοποιει. Παντως αν αυτη η
αμοιβη ειναι καθαρη χωρις κρατησεις και ασφαλιστικες εισφορες εγω θα ειχα ξεκινησει ηδη, ακομα και αν χρειαζοταν
να παω με τα ποδια.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6

Εδώ θα πάρεις μιά ιδέα για θέματα φορολόγησης και διάφορα ενδιαφέρωντα πράγματα. Γράψου και στο Βangkok, pattaya addicts και ψάξε να ενημερωθείς για διάφορα θέματα.

Οτι και να σου πούμε εμείς οι "περαστικοί" σεξοφυσιολάτρες θα είναι αποσπασματικό και σίγουρα υποκειμενικό...

Πάντως αν μένεις μόνιμα στην bangkok με εξασφαλισμένα τα γραφειοκρατικά και ένα εισόδημα στα 2-2,5 χιλιάρικα εμένα μου μοιάζει μιά χαρά !
Σαν μόνιμος κάτοικος δέν πρόκετε να χαλάς καθε μέρα έναν σκασμό λεφτά όπως οι "επισκέπτες" και όταν θα βρείς τους ρυθμούς σου σίγουρα θα βάζεις και λεφτά στη άκρη !
Η αντιστοιχία εισοδήματος (σε αυτά τα επίπεδα, των 2-2,5 χιλ. ευρώ) με το κόστος ζωής είναι πολύ καλύτερο απο οποιαδήποτε δυτικότροπη χώρα.
Τώρα το πώς θα αλληλεπιδράσεις με τους ντόπιους είναι και θέμα δικής σου νοοτροπίας. Γενικά εάν τους σέβεσαι σε σέβονται και αυτοί
Προσωπικά με αυτά τα λεφτά θα βρισκόμουν ήδη στο αεροπλάνο  :grin: Ουτε βαλίτσα δεν θα έπαιρνα μαζί :2funny:
Αλλα όπως προείπα, ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα διαφορετικά...

Αν έχεις την δυνατότητα κάνε ένα ταξιδάκι πρίν αποφασίσεις γιατί το περιβάλλον γενικά εκεί είναι διαφορετικό απο οτι έχουμε συνηθίσει εμείς εδω. Η Ταυλάνδη ΔΕΝ κάνει για όλους ...

Στην Ταυλάνδη μένουν μόνιμα περί το 1,5 εκατομμύριο δυτικοί, οι περισσότεροι εξ αυτών στην Βκκ (στοιχεία ΥπΕξ)
Πρίν 2 χρόνια περίπου είχα βρεθεί σε μιά περιοχή (δεν θυμάμε όνομα, αλλα αρκετα κοντά στη φάρμα κροκοδείλων) όπου κάποια στιγμή κατά το σχόλασμα κάποιων επιχειρήσεων γέμισε ο τόπος Φαλάνγκ που επέστρεφαν σπίτια τους η εβγαιναν για φαγητό κλπ... Το δε βράδυ στα πολλά Καραοκε της περιοχής οι "ανοιχτομάτηδες" αποτελούσαν την συντριπτική πλειοψηφία...
Απο αυτό βγάζουμε και ένα συμπέρασμα ότι η χώρα δεν είναι και τόσο αφιλόξενη σε δυτικούς  ΝΟΜΙΜΑ εργαζομένους, όπως τους είχε προσδιορίσει σε προηγούμενο ποστ και ο bestathens !

Σε τελική ανάλυση πάς να εργαστείς σε μιά ξένη χώρα και δέν διαφέρει απ' το να πήγαινες σε οποιαδήποτε άλλη...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Παντως ο αδελφος καποιου γνωστου μου, που δουλευει σαν καθηγητης Αγγλικων
εδω και 4 χρονια σε πολη εκτος Μπανγκοκ, με 1400 ευρω το μηνα, περναει μια χαρα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
... εγω θα ειχα ξεκινησει ηδη, ακομα και αν χρειαζοταν να παω με τα ποδια...
...ναι και ηδη θα ησουν στη μπυραρια της ραμα 3 προς αναζητηση μιλφονιου διπλανης πορτας    :2funny:

Προσωπικά με αυτά τα λεφτά θα βρισκόμουν ήδη στο αεροπλάνο  :grin: Ουτε βαλίτσα δεν θα έπαιρνα μαζί :2funny:
...τι να την κανεις τη βαλιτσα εσυ θα ειχες ηδη ξεκινησει την πρωτη ολονυχτια κλαμποτσαρκα  :2funny:
πεστα ρε μπικ μου αρεσει που το συζηταμε κιολας αν αξιζει η οχι να βγαζεις 2-2.5 χιλιαρικα στην Ταυλανδη
καλα θελω να ρωτησω ποσοι απο το φορουμ βγαζουν πανω απο 1000-1500 ευρω στη σημερινη Ελλαδα της κρισης?
παλαιοτερα ελεγα οτι προσωπικη μου γνωμη καλο ειναι να εχει κανεις τουλαχιστον 50 χιλιαρικα ΒΚΚ για καπως αξιοπρεπη διαβιωση αλλα εδω που εχει φτασει Ελλαδα νομιζω αυτο το νουμερο μπορει να αναθεωρηθει λιγο προς τα κατω...δηλαδη αν δεν εχει καποιος καν δουλεια Ελλαδα εεε καλυτερα να βγαζει αν μπορει και 30 χιλιαρικα στην Ταυλανδη

Πρίν 2 χρόνια περίπου είχα βρεθεί σε μιά περιοχή (δεν θυμάμε όνομα, αλλα αρκετα κοντά στη φάρμα κροκοδείλων) όπου κάποια στιγμή κατά το σχόλασμα κάποιων επιχειρήσεων γέμισε ο τόπος Φαλάνγκ που επέστρεφαν σπίτια τους η εβγαιναν για φαγητό κλπ...
μαλλον θα ετυχες την ωρα που σχολαγαν τα τοπικα σχολεια    :grin:  φαρμα κροκοδειλων εεε? μαλλον samut prakarn ησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom