Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
που τα ξερεις ολα αυτα ρε τρισμεγιστε? με κατασκοπευης?  ο ηλιθιος ανθροπος φενετε απο τον τροπο που μιλαει.. θα μπορουσα το ιδιο ευκολα και εγο να αρχισο να λεο για τιν μανα σου, τιν αδερφι σου, ακομα και τιν γιαγια σου ποσο  μεγαλες πουτανες ειναι και μαιμουδες και κακασχημες, αλλα δεν μου φτενε σε τιποτα επιδι εσι ισε κομπλεκσικος, και δεν τισ ξερο κιολας.. εδο στι βκκ διακοπες κανο και προπονισι μουι ται και σχολειο ταιλανδικον δεν δουλεβο.. μακαρι ομος να ισε ταιλανδι. καπια στιγμι αν το θελι ο βουδας θα συναντιθουμε, ειτε τσιανγ μαι ι πουκετ,θα σε βρο και τοτε θα μιλισουμε.......
Τραβα σε κανενα Ελληνικο σχολειο πρωτα να μαθεις ελληνικα...και ασε τα ταυλανδεζικα!!!που θελεις και συναντηση....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Happy Valentine day σε όλους τιλακοπουτανιάριδες και τιλακοζευγαρωμένους. :smitten: :smitten: :smitten:
Πρώτη φορά την "άγια" αυτή μέρα στο χωριό άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει.Κοιτάζω από το παράθυρο έξω και χωρις πλάκα βλέπω πυροτεχνήματα. :2funny:

Η χθεσινή βραδυά βγήκε σούπα και μάλιστα ούτε καν spicy αφού πήρα μια μαγείρισσα. Δεν είχα την υπομονή να περιμένω την μιλφάρα που σκάει πάντα αργά στην disco γιατί βαρέθηκα να την πάρω τηλέφωνο. Βλέπω ένα καυλάκι που χορευέ κοντά μου πάνω σε ένα τραπέζι και το τράβηξα χωρίς πολύ σκέψη για τα επακόλουθα.Τα γαμημένα τα βλέπεις να χορεύουν και να κωλοτρίβονται και σε φτιάχνουν αλλά μόλις τα δείς στο φως ή ειδικά το πρωϊ λές είναι δυνατόν να έκανα τέτοια μαλακία; Λέω αφόυ βγήκαμε έξω και είδα ότι δεν έλεγε και πολλά,ήταν και αργά, άντε να το πάρω μιάς και αυτό μου έστειλε ο Βούδας για απόψε.Αφού μου εξιστορούσε έως τις έξι και το πρωί την δακρύβρεχτη ιστορία της ζωής της (ευτυχώς δωρεάν)με κάλεσε και στο εστιατόριο που δουλεύει την μέρα να δοκιμάσω΄τα πιάτα της. :tired:
Πήδημα καλό αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν μου τα είχε σπάσει με το μπλα μπλα της για πάνω από μία ώρα.Το πρώί με ξύπνησε στις δέκα :new_shocked: για να την πληρώσω γιατί έπρεπε να πάει για δουλειά στο εστιατόριο.
Ελπίζω σήμερα να μην την ξαναπατήσω.
ΥΓ.Σε όποιον συνεχίσει την μαλακία του τσακωμού του εύχομαι να κάνει διακόπες έδω όταν πεθάνει ο βασιλιάς τους. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
ΑΦηστε επιτελους το ξεκατινιασμα γαμω το αργο
ιντερνετ και γαμω το πληκτρολογιο μου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Αυριο συναντηση στο γνωστο γλεντομπυροπωλειο
Οσοι πιστοι στειλτε πμ στο στρατηγο νωρις.
Συνηθως κλεινω τραπεζι απο Αθηνα αλλα με
προλαβε ο Παγκταο.

Επισκέπτης
ΑΦηστε επιτελους το ξεκατινιασμα γαμω το αργο
ιντερνετ και γαμω το πληκτρολογιο μου
Φταιω και για το αργο internet????Anyway   happy valentine day...οι σπονσορες αποψε υποφερουν ...αλλα παραληλα το ευχαριστουνται!!!! Ut to they....τιποτα δεν ειναι κακο απλα να το παραδεχεσαι και να μην υπαρχει υποκρισια και επιδειξη!!!!!
Εμεις το γιορταζουμε και το ευχαριστομαστε με Greek Tirak....σε κανα μηνα θα παιξει Thai Tirak -αφου ψωνισαμε την κουτσουρεμενη προσφορα της Qatar....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλήμέρα
Η απόσταση του θριάμβου από την καταστροφή είναι τόση όση η απόσταση από τον κώλο στο μουνί. Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά και για μένα.
Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με μικτα μηνύματα.Από την μια η αλλαγή του ξενοδοχείου με το εκπληκτικό δωμάτιο με έφτιαξε άσχημα από την άλλη το
πρόγραμμα που είχα να δω το μασαζοκόριτσο του περασμένου Αυγούστου άλλαξε μιάς και το κορίτσι ήταν άρρωστο στο νοσοκομείο πράγμα που επιβεβαίωσα
και από την φίλη μου που έχει το μαγαζί. Δεν γαμιέται λέω του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα θα έχει χαβαλέ. Η κακή επιλογή της προηγούμενης νύχτας ήταν
παρελθόν και εύκολα ξεχάστηκε. Το απογευματινό μασσαζάκι στα ορεινά της Νανάι με σπέσιαλ μπουμ μπουμ από ένα εικοσάχρονο καυλάκι  έδειχναν ότι
η εξέλιξη της βραδυάς θα ήταν καλή .Εξοδος κατά τις δωδεκάμιση παρφουμαρισμένος και στην τρίχα ντυμένος κατηφόρησα την San Sabai κάνοντας μια
στάση σε ένα από τα πολλά υπαιθρια τούρκικα κεμπαπτζίδικα για να στρώσω το στομάχι για το πιώμα που θα ακολουθούσε.Εκανα μια βόλτα στην Bangla
και κάθησα  χαλαρά για κανα δύο ποτάκια στο Soi Eric.Τα μωρά χορεύανε πάνω στις μπάρες αλλά τίποτα εξαιρετικό για το γούστο μου δεν τράβηξε την
προσοχή μου για να με κρατήσουν εκεί. Τα πρώτα μηνύματα που φτάναν στο κινητό για την πούτσα που έτρωγε ο Θρύλος ελάχιστα επηρέασαν την ψυχολογία
μου.Απόψε θα χτύπαγα special μωρό και ήμουν αποφασισμένος να τα καταφέρω. Ανηφόρισα για τον ναό προσπερνώντας όλους τους τους ταϊλανδόγυφτους που
λόγω της ημέρας είχαν γεμίσει τον δρόμο πουλώντας λουλούδια και αρκουδάκια για τους τιλακοκαψούρηδες.Το μαγαζί ήταν γεμάτο και τα μωρά ήταν πολλά και
καλά άρα δεν υπήρχε λόγος για βιασύνες. Ποτάκι και βουρ για τον εξώστη για τσεκάρισμα στόχων. Από κάτω ο κακός χαμός και κάθε σκέψη να πάρω
τηλέφωνο το τρελλό μιλφόνι χάθηκε,δεν γαμιέται λέω αν είναι και έρθει και δεν έχω φορτώσει τίποτα καλύτερο τότε θα τραβηχτώ με αυτή.Βροχή από μηνύματα
φτάναν στο κινητό μετά το τελικό αποτέλεσμα τα περισσότερα για καζούρα από φίλους στην Ελλάδα. Γαμιέστε όλοι σκέφτηκα, εγώ είμαι στον μουνοπαράδεισο ακόμα
και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα.
(συνεχίζεται....) 

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έπρεπε να πηδήξεις από τον εξώστη , στο πλήθος των μουνιών που κουνούσαν την πατάρα τους κατω, σαν τις συναυλίες  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Α ρε κουφάλα LYST, καλά περνάς...  :thumbsup:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τραγικη η κατασταση...
Τωρα θα μου πεις οτι αλλοι τρωνε 3 απο τη Κερκυρα της Σλοβενιας..
Καταντια...

Επισκέπτης
Ταυλανδη εχω να παω περιπου 4 ή 5 χρονια, ετοιμαζομαι πρωτα ο θεος για μετα το πασχα γαι 8 μερες το πολυ!!!
δεν πιστευω να αλλαξαν τιποτα παραπανω εκτος τις γαμημενης ισοτιμιας μπατ-ευρω (τελευταια φορα που πηγα ηταν 1 προς 48  :2funny: αρχαια χρονια  :2funny: )
τοτε στην αρχαιοτητα θυμαμε σοι 13 ή σοι 14 σουκουμβιτ ειχε ενα μακντοναλντς οπου μου ειχε κατσει και ενα και μοναδικο τσαμπα γαμησι (ι γοντ τλάϊ γιου) απο ενα συμπαθεστατο ταϋλανεζακι στρουμπουλουτσικο
παρακαλω μονο κατι καινουριο αν υπαρχει νανα. πατπονγκ σοι καομποϊ τα ξερω, το μονο νεο μαγαζι που δεν υπηρχε οταν ημουν εκει ήταν το ντοκορ μπλοουτζομπ και επειδη γουσταρω τα καλτ μαγαζια σαν εμπειρια καμια προταση αλλη; (λολιτας και εντεν εχω παει και θα παω τουλαχιστον απο μια φορα ακομα)

ΥΓ να σημειωσω οτι εχω παει μονο δυο φορες ΒΚΚ την πρωτη στο παλιο αεροδρομιο ακομα  :2funny:

καποιος καποια νεα πληροφορια;;;;

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Άντε να περάσουν οι μέρες να φύγουμε για Ταϊλάνδη γιατί εδώ στην Σαϊγκόν η θα μας την κανουν λάστιχο απο την μαλακια η θα μας φάνε όλα τα λεφτά  :jerking:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
(συνεχιζεται.....)
Μέσα στο χαμό που επικρατούσε τσεκάρω δύο γκομενάκια που μες την καυλα χορεύαν σε διπλανά τραπέζια.Τραβάω την τελευταία τζούρα από το ποτό
και κατεβαίνω χαλαρός για την μάχη. Δεν προλαβαίνω να κατέβω το τελευταίο σκαλί και μια παρέα από καμιά δεκαπενταρια άραβες εφορμεί προσπερνώντας
με κατευθυνόμενοι προς τα τραπέζια των μωρών αφήνοντας μου πίσω την "διακριτική" μπόχα της απλησιάς τους. Οι καριόληδες τα σαρώνουν όλα σαν
τις ακρίδες,μουνάρες,μπάζα,πιτσιρίκια, γριές ότι τους κάτσει και όσο όσο. Καθησαν δίπλα στα γκομενάκια και άρχισαν να την πέφτουν παντού.
Αλλαξα πορεία γιατί βαριέμαι την φασαρία που κάνουν και πήγα και κάθησα στην αγαπημένη μου θέση προς τα πίσω που εύκολα τσεκάρεις τι μπαίνει
και τι βγαίνει. Παίρνω ποτάκι και σκανάρω το χώρο. Στο πεντάλεπτο σκάει κοντοπούτανο εικοσάρι και κάθεται δίπλα. Ασχολείται συνέχεια με το κινητό
της πράγμα που κάνουν οι περισσότερες ακόμα και εκεί. Της πιάνω κουβέντα με τα γνωστά και την ρωτάεω τι κάνει τόση ώρα σκαλίζοντας το κινητό και
απαντάει"you know Valentine day today" "So what?" της λέω για να απαντήσει "talking with boyfriend" Βάζω τα γέλια και προχωράω "only one boyfriend?" ,
"No Ι have 4, they love me too much" και αντερώτησα "so what will you do tonight?"  "nothing only talking with boyfriends.If you like me l will
come with you tomorrow ok?" Οκ της είπα και σηκωθηκα να κάνω μια γύρα για κάτι καλύτερο. Μπροστά μου περνάει σαν σίφουνας το καλοκαιρινό μου απωθημένο που
τράβαγε από τα βυζιά ο Παοκτζής συνάδελφος κουτροβαλόντας τα σκαλιά την νύχτα της μεγάλης φωτιάς τον Αύγουστο. Εδώ είμαστε λέω και κοιτάω το ρολόι
για την ώρα.Έχει περάσει από τρισήμιση και το καλοκαίρι είχα τσεκάρει ότι το έμπειρο πουτανί δεν φόρτωνε ποτέ πριν τέσσερις και βάλε ρίχνοντας άκυρο
σε όποιον την πλησίαζε. Ηξερε ότι είναι μούναρος και ότι θα φορτώθεί μόλις το αποφασίσει και έτσι το άφηνε για αργά για να γλυτώνει έξτρα πηδήματα.
Έχω χαλαρά ένα μισαωράκι είπα και έκανα ξανά πίσω.
"συνεχίζεται...."  

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Άντε να περάσουν οι μέρες να φύγουμε για Ταϊλάνδη γιατί εδώ στην Σαϊγκόν η θα μας την κανουν λάστιχο απο την μαλακια η θα μας φάνε όλα τα λεφτά  :jerking:
γιατι , τοσο χαλια οι βι-σι

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
καποιος καποια νεα πληροφορια;;;;

Κοίτα, όπως λες τα βασικά τα ξέρεις. Τελευταία αναλυτική ανταπόκριση από ΒΚΚ ήταν η δική μου.
Ξεκινάει από εδώ

« Απάντηση #37061 στις: 04/12/12, 16:04 »

και στις επόμενες σελίδες υπάρχουν αρκετές πληροφορίες από μένα καθώς και συμβουλές και υποδείξεις από συναγωνιστές...
Οπότε ξεκίνα να διαβάζεις από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με τις εντυπώσεις που περιμένουμε από τα παιδιά που είναι τώρα κάτω ή θα πάνε και θα έχουνε γυρίσει μέχρι το Πάσχα όλα θα είναι οκ μέχρι να φύγεις. Έχεις καιρό ακόμα. Μην αγχώνεσαι..

Tip. Αν πάλι δεν την παλεύεις με τπτ γίνε μέλος στο

και εκεί θα βρεις τα πάντα up to this very day....

:grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
(συνεχίζεται....)
Δεν προλαβαίνω να γυρίσω και βλέπω ένα θεϊκό μωρό γύρω στα εικοσιπέντε να κάθεται μόνο του σε ένα ακριανό τραπέζι πίνοντας την
μπυρίτσα και χορεύοντας χαλαρά.Κάθομαι σε απόσταση βολής. Δίπλα μου ένας Πακιστανοινδός πενηντάρης έχει βουτήξει από το μαλλί ένα
μιλφ και το φιλάει με το πάθος του Φούντα στις παλιές ελληνικές ταινίες. Ξεδιάντροπα της βάζει χέρι  με δύναμη μπροστά στον κόσμο και
κρατάει βίαια το στόμα του κολλημένο στο δικό της. Η γκόμενα τα παίρνει στο κρανίο και του χώνει μία δυνατή στο στομάχι για να ξεκολλήσει
και εμένα δεν μου έχει μείνει άντερο από τα γέλια. Τα καταφέρνει και γελώντας έρχεται κάθεται δίπλα μου για να πιασει κουβέντα. Της κάνω
νόημα να πλείνει πρώτα το στόμα της και χέζεται  και αυτή στα γέλια.Με χαμόγελο της δείχνω ότι ο αποψινός μου στόχος είναι αλλού. Μου δίνει
ένα φιλί στο μαγουλο καβατζούλα για επόμενη συνάντηση και απομακρύνεται ήσυχα. Το μωρό που είχε πάρει και αυτό γραμμή το σκηνικό που παίχτηκε
μου σκάει χαμόγελο και εγώ σε χρόνο dt είμαι δίπλα της έτοιμος για κουβέντα.Ξεκινάω με τα γνωστά αλλά γρήγορα καταλαβαίνω ότι η σχέση της
με τα αγγλικά ήταν παρόμοια με την σχέση της Χρυσής Αυγής με τον πολιτισμό. Δεν γαμιέται λέω δεν θα κάνουμε και φροντιστήριο Αγγλικών εδώ.
Την βουτάω από την μεσούλα και αρχίζουμε να χορεύουμε.Το μωρό ανταποκρίνεται όμορφα και η βραδυά προμηνύεται θερμή. Η ώρα έχει πάει τεσσερισήμιση
και ο κόσμος έχει σπάσει αρκετά χωρίς να το καταλάβω και ξαφνικά θυμάμαι το απωθημένο πουτανί που φόρτωνε πάντα τέτοια ώρα. Μεγάλο το δίλλημα και
έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα. Απόφασίζω για το απωθημένο να μην μου μείνει κόμπλεξ αλλά λέω στο μωρό ότι πάω τουαλέτα. Η γκόμενα έχει ωράριο και το
τηρεί σαν εγγλέζικος σιδηρόδρομος με συνέπεια, ως εκ τούτου είχε ήδη φορτώσει και εμένα για μια ακόμα φορά μου έμεινε απωθημένο.
Στροφή ξανά και επιστρέφω στο μωρό έτσι και αλλιώς για κατούρημα ήμουνα.
(συνεχίζεται....)  

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
LYST εχω λειωσει ρε μορτη, ουτε ο Διακογιαννης τετοιες περιγραφες !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

Σωστος, ειδικα οι επιλογες για τους 40+, (50+)  ;) ειναι κατα απολυτη σειρα Πατταγια - Μπανγκοκ - Πατονγκ - Πατταγια - Πατταγια - Πατταγια.
Βιτεναμ, Καμποτζες , Λαος, Βιρμανιες και αλλες αρχιδιες αστες στους ''ειδικους''  :jerking: που ''ξερουν'' αλλα το εχουν μυστικο  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom