Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Ρε μπαίνουμε να γράψουμε καμία μαλάκια να κάνουμε κεφι και πλάκωσε ατελειωτη σκατιλα . Καλό σας βράδυ. :S
ρε 5 το πρωι ειναι εκει κατω και εσυ πανω στο pc εισαικαι ασχολησε με τις μαλακιες που γραφουν εδω μεσα...ντροπη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
αντε διασκεδασε αγορι μου με σπορ δωματιου η οτι αλλο γουσταρεις και ασε τους αλλους που μαλωνουν απο το pc τους
σκεψου μονο οτι θα ξαναγυρισεις στην ελληνικη μιζερια και φτωχεια ταυτοχρονως....
εχεις καιρο οταν γυρισεις να γραψεις τις περιπετειες σου...εδω οι μαλακιες συνεχιζονταισε αμειωτο ρυθμο ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ρε 5 το πρωι ειναι εκει κατω και εσυ πανω στο pc εισαικαι ασχολησε με τις μαλακιες που γραφουν εδω μεσα...ντροπη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
αντε διασκεδασε αγορι μου με σπορ δωματιου η οτι αλλο γουσταρεις και ασε τους αλλους που μαλωνουν απο το pc τους
σκεψου μονο οτι θα ξαναγυρισεις στην ελληνικη μιζερια και φτωχεια ταυτοχρονως....
εχεις καιρο οταν γυρισεις να γραψεις τις περιπετειες σου...εδω οι μαλακιες συνεχιζονταισε αμειωτο ρυθμο ...
Σιγά μην κάθομαι στο κομπιούτερ τέτοια ώρα.Απο το κινητό στο κρεβάτι γράφω καί έχω ένα μωρό απο τα αριστερ και ένα από τα δεξιά.Σας αφήνω τώρα γιατί το ένα δεν λέει να κοιμηθεί. :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Είναι μια πόλη Κ Κ! Όχι κομμουνιστικό κόμμα! :cheesy:
Παλιοκομμουνι (αλα κασιδιαρης  :2funny:) μαρτυριαρη
Περι Khon Kaen ο λογος μια πολη στο κεντρικο ισααν που σφυζει απο κλαμπακια, μπαρακια, καραοκε μεχρι και soapy εχει! Εχει μαλιστα μεχρι και το δικο του τεραστιο tawan daeng που ειχα την τυχη να τιμησω πριν απο λιγο καιρο. Τα φρουτα του ισααν δεν ειναι πρωτα στην προτιμηση μου αλλα θα ηταν αδικια να πουμε οτι δε βγαζει ωραια κοριτσια και το ισααν και μαλιστα δεν ακολουθουν ολα το στερεοτυπο του κοντου μαυροτσουκαλου..

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε σεις ηθελα ναξερα αν φταιω για καποια γεγονοτα που συνεβησαν ή συμβαινουν σε ολους εσας που φωναζετε βριζετε και βγαινετε εξω απο τα ρουχα σας...πχ:Εγω φταιω που ο Κολομπος ειναι μεγας σπονσορας και στελνει εκτος απο εμβασματα,laptop ipad apple κινητο και δεν ξερω τι αλλο??και βριζει οταν αναφερω αντιθετη αποψη απο την σπονσοριστικη δικη του??Ή εγω φταιω που του geo του κλεβουν τα λεφτα τα τραβελια??? Ή που οΔημητρακης δεν μπορεσε να σταυρωσει εδω γκομενα και βρηκε πιθικακι για ζωολογικο κηπο στην Βκκ..Ή ο Μυκονος δεν βρισκει καλα ενεργοτραβελα στην Ταυλανδη και τρεχει Φιλιππινες για femboys???Και οι παλιοι προφεσορες και οι αλλοι Ταυλοπαντρεμενοι εμπειροι....δεν μπορουν να δεχθουν μια διαφορετικη προσεγγιση απο την δικια τους απο καποιον αλλο που εχει τεραστια εμπειρια στην Ταυλανδη και οχι μονο???

ευχομαι να σε διαγραψουν απο εδω . ποσο δυστυχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να προσβαλει και να βριζει την γυναικα καποιου που δεν εχει δει και κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του.....το μονο που σου αξιζει ειναι οικτος.. εισαι για λυπηση....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρες
Η "δικιά μου" έφερε βαρέως την απαντηση στα περί γάμου και αποφάσισε να με βάλει στην δίαιτα.  :2funny:
Η σκληρή μου απαντηση στα αισθηματικά μπερδέματα ήταν να χτυπήσω ντουετακι για να πνίξω τον πόνο μου. :grin:
Παρεπιπτωντος επειδή τα πουτανοκοριτσα στηρίζουν τις φιλίες τους σε βάσεις από μπετόν η μιλφαρα φίλη της δικιάς μου ήρθε και με βρήκε στην ντίσκο εχθες.Αφου είδε ότι τραβιομουνα με το ντουετακι κλείσαμε ραντεβού για σημερα. Τα σπρωξιματα και οι απειλές δεν μένουν ποτέ αναπάντητα από τα πουτανοκοριτσα. Δυστηχώς αν το μάθει η άλλη με βλέπω εργενη για μια ζωή......

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
@Love you sort time στα αρχίδια σου φίλε, πουτάνες πάντα θα υπάρχουν οπότε και σε σένα δεν πρόκειται να λείψει ποτέ το γαμήσι  :fuck2:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλημέρες
Η "δικιά μου" έφερε βαρέως την απαντηση στα περί γάμου και αποφάσισε να με βάλει στην δίαιτα.  :2funny:
Η σκληρή μου απαντηση στα αισθηματικά μπερδέματα ήταν να χτυπήσω ντουετακι για να πνίξω τον πόνο μου. :grin:
Παρεπιπτωντος επειδή τα πουτανοκοριτσα στηρίζουν τις φιλίες τους σε βάσεις από μπετόν η μιλφαρα φίλη της δικιάς μου ήρθε και με βρήκε στην ντίσκο εχθες.Αφου είδε ότι τραβιομουνα με το ντουετακι κλείσαμε ραντεβού για σημερα. Τα σπρωξιματα και οι απειλές δεν μένουν ποτέ αναπάντητα από τα πουτανοκοριτσα. Δυστηχώς αν το μάθει η άλλη με βλέπω εργενη για μια ζωή......

Κακό είναι αυτό? Για ρώτα και εμένα που υπήρξα παντρεμένος - με Ελληνίδα βέβαια -....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Λέω και καμία μαλάκια για αγάπες και γάμους να σπάσει η σκατιλα. :grin:
Σημερα έχει το τρελλό μιλφονι :rockon: :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Λέω και καμία μαλάκια για αγάπες και γάμους να σπάσει η σκατιλα. :grin:
Σημερα έχει το τρελλό μιλφονι :rockon: :rockon:

Έτσι  :rockon:

Ερώτηση, αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου έχει απαντηθεί αλλά wtf. Η high season ξεκινάει από 1 Νοέμβρη ή 1η Δεκέμβρη?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η high season ξεκιναει απο 1 Οκτωβριου και τελειωνει 31 Απριλιου.Ομως υπαρχουν και υποκατηγοριες.
Συνηθως μεχρι τα μεσα η τελη Νοεμβριου οι τιμες ειναι ακομα σχετικα συγκρατημενες,ανεβαινουν το Δεκεμβριο και φτανουν στο peak το 20ημερο απο 20 Δεκεμβρη μεχρι 10 Ιανουαριου.
Μετα τις 10 Ιανουαριου πεφτουν ξανα στα επιπεδα Δεκεμβριου και Μαρτιο-Απριλιο αρχιζει σταδιακα η μειωση ωστε απο 1 Μαιου να ξεκινησει η low season.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πολυ απο βουλη αρχισε να μου θυμιζει εδω μεσα
αρκετα ''παλτα!''

Επισκέπτης
ευχομαι να σε διαγραψουν απο εδω . ποσο δυστυχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να προσβαλει και να βριζει την γυναικα καποιου που δεν εχει δει και κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του.....το μονο που σου αξιζει ειναι οικτος.. εισαι για λυπηση....
Ειδες τελικα ποσο ποναει να σε βριζουν χωρις να σε ξερουν και να σε προσβαλουν σε προσωπικο επιπεδο....αν και στη δικη σου περιπτωση.... και τη δουλεια κανεις στην ΒΚΚ ξερω -κ' το ανεφερα εμμεσως-και τη γκομενα εχεις παντρευτει(αν και δεν μου πεφτει λογος)....Τωρα για τον Kolobo επειδη σπονσοραριζε μια πουτανιτσα και πιστευε οτι ειχε αποκλειστικοτητα και αυτη (οπως ολες γαμιουνται!!!)γαμηθηκε μαζι μου, με βριζει!!!!και ισως εχει ενα μικρο δικιο!!!Εσεις οι αλλοι για πιο λογο τα λετε αυτα????και αυτος ο mykonos που μονο τα femboy τον ενδιαφερουν(ειχε ερθει και στο μαγαζι μου το νουμερο -αυτος βεβαια δεν το ηξερε-)εχει κατι μαζι μου και εγω δεν το ξερω???του πηρα κανενα τραβελι ισως????.....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ειδες τελικα ποσο ποναει να σε βριζουν χωρις να σε ξερουν και να σε προσβαλουν σε προσωπικο επιπεδο....αν και στη δικη σου περιπτωση.... και τη δουλεια κανεις στην ΒΚΚ ξερω -κ' το ανεφερα εμμεσως-και τη γκομενα εχεις παντρευτει(αν και δεν μου πεφτει λογος)....Τωρα για τον Kolobo επειδη σπονσοραριζε μια πουτανιτσα και πιστευε οτι ειχε αποκλειστικοτητα και αυτη (οπως ολες γαμιουνται!!!)γαμηθηκε μαζι μου, με βριζει!!!!και ισως εχει ενα μικρο δικιο!!!Εσεις οι αλλοι για πιο λογο τα λετε αυτα????και αυτος ο mykonos που μονο τα femboy τον ενδιαφερουν(ειχε ερθει και στο μαγαζι μου το νουμερο -αυτος βεβαια δεν το ηξερε-)εχει κατι μαζι μου και εγω δεν το ξερω???του πηρα κανενα τραβελι ισως????.....

Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα μαζί σου , απλώς διακρίνω πάντα μια αρνητική διάθεση , μπορεί να είσαι το πιό γαμάτο παιδί του κόσμου , δεν σε ξέρω , μπορεί να είναι το στυλ σου έτσι και στη προσωπική σου ζωή , γνώμη μου πάντα έτσι ! 

Επισκέπτης
Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα μαζί σου , απλώς διακρίνω πάντα μια αρνητική διάθεση , μπορεί να είσαι το πιό γαμάτο παιδί του κόσμου , δεν σε ξέρω , μπορεί να είναι το στυλ σου έτσι και στη προσωπική σου ζωή , γνώμη μου πάντα έτσι ! 
Κατι πας να πεις....αρνητικη διαθεση παντως δεν υπαρχει geo!!απλα η υποκρισια δεν υποφερεται,γιατι το θεμα ειναι οτι απο την Ελλαδα μετακομισε και στην Ταυλανδη...αλλα  σε παραδεχομαι- αν και ισως σου την ειπα -γιατι ειχες τ'αρχιδια να βγεις και να πεις οτι ναι ρε μαγκες με κλεψανε τα τραβελια,γιατι δεν προσεξα, παρασυθηκα ή δεν ξερω τι αλλο...αλλα ολοι οι υπολοιποι δηθεν ...οι υποκριτες που ολα τους πανε καλα...που ειναι οι μοναδικοι επιβητορες...που στην Ταυλανδη??? (το αλλο ανεκδοτο με τον τοτο το ξερουν?)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Η high season ξεκιναει απο 1 Οκτωβριου και τελειωνει 31 Απριλιου.Ομως υπαρχουν και υποκατηγοριες.
Συνηθως μεχρι τα μεσα η τελη Νοεμβριου οι τιμες ειναι ακομα σχετικα συγκρατημενες,ανεβαινουν το Δεκεμβριο και φτανουν στο peak το 20ημερο απο 20 Δεκεμβρη μεχρι 10 Ιανουαριου.
Μετα τις 10 Ιανουαριου πεφτουν ξανα στα επιπεδα Δεκεμβριου και Μαρτιο-Απριλιο αρχιζει σταδιακα η μειωση ωστε απο 1 Μαιου να ξεκινησει η low season.

Thx...
Η μαλακία είναι ότι πριν τον Νοέμβριο, στην καλύτερη περίπτωση, δεν μπορώ να πάω... Εκτός και αν μου κάτσει το θαύμα που περιμένω...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κατι πας να πεις....αρνητικη διαθεση παντως δεν υπαρχει geo!!απλα η υποκρισια δεν υποφερεται,γιατι το θεμα ειναι οτι απο την Ελλαδα μετακομισε και στην Ταυλανδη...αλλα  σε παραδεχομαι- αν και ισως σου την ειπα -γιατι ειχες τ'αρχιδια να βγεις και να πεις οτι ναι ρε μαγκες με κλεψανε τα τραβελια,γιατι δεν προσεξα, παρασυθηκα ή δεν ξερω τι αλλο...αλλα ολοι οι υπολοιποι δηθεν ...οι υποκριτες που ολα τους πανε καλα...που ειναι οι μοναδικοι επιβητορες...που στην Ταυλανδη??? (το αλλο ανεκδοτο με τον τοτο το ξερουν?)

καλά τί μαλακία κι αυτή , έχω γυρίσει όλη την ευρώπη , έχω κάνει βόλτα πεζός μεταξουργείο κ πλατεία βάθης μετά τις 1.00 και μου τη πέσανε 4 τραβέλια στη WS μέσ`τον κόσμο , και το χειρότερο ήταν ότι μόλις είχα βγει απο ανταλακτήριο με 15000 βατ ...να του σκάσουν τα βυζιά του πούστη  :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
καλά τί μαλακία κι αυτή , έχω γυρίσει όλη την ευρώπη , έχω κάνει βόλτα πεζός μεταξουργείο κ πλατεία βάθης μετά τις 1.00 και μου τη πέσανε 4 τραβέλια στη WS μέσ`τον κόσμο , και το χειρότερο ήταν ότι μόλις είχα βγει απο ανταλακτήριο με 15000 βατ ...να του σκάσουν τα βυζιά του πούστη  :2funny:

Εντάξει, οκ, shit happens.. Αφού δεν έπαθες εσύ τπτ όλα οκ..
Αν και στο επόμενο ταξίδι ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις να γαμήσεις κανά τραβέλι... Για το γαμώτο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom