Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ομορφο φαινεται αρκει να φερνεις και free κοριτσια,επισης χρειαζεται και μηχανακι απο nanai..καλη τιμη βγαζει.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
το booking το βγάζει με 8,5 !!! για απόσταση λέει 10 min περπάτημα απο bangla ...άρα το πολύ 1km , μόνο που δεν ξέρω κατα πόσο ασφαλής είναι η διαδρομή ...

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Δεν έχω πάει ποτέ Πουκετ , υπάρχει μια σκέψη για καλοκαίρι σε συνδιασμό με παταγια και βκκ

Γι αυτό τί λέτε ?

νομίζω ότι είναι λίγο μακριά. αν δε θες να δώσεις αυτά που θα γλυτώσεις στα ταξί και στα τουκ τουκ, καλύτερα θα είναι να πάρεις ένα ξενοδοχείο κοντά στην bangla road. θα πηγαίνεις, θα φορτώνεις και σε 5 λεπτά θα είσαι στο δωμάτιό σου.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
το booking το βγάζει με 8,5 !!! για απόσταση λέει 10 min περπάτημα απο bangla ...άρα το πολύ 1km , μόνο που δεν ξέρω κατα πόσο ασφαλής είναι η διαδρομή ...

τα κορίτσια δε γουστάρουν και πολύ περπάτημα, να ξέρεις. κι εγώ στο πρώτο ξενοδοχείο κανένα 10λεπτο ήταν και όλο ρωτούσε, "έχουμε πολύ ακόμα"

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Για επιστροφη με γκομενα ειναι μακρια δεν λεει να περπαταει τοσο,ειδικα αν φοραει και 12ποντα..
Εγω Με το μηχανακι πηγαινα περιφερειακα απο πισω και εβγαινα bangla οπου απο πισω δεν συναντουσα και μπατσους,το βαζα κατευθειαν στο parking με 20 μπατ...οσο για την ασφαλεια δεν θα εχεις προβλημα πιστευω αν και μια μερα ενω ημουν και με μηχανακι με ακολουθησε ενα βαρβατο ladyboy  :bigdick: σταματησε στην εισοδο μαζι μου και με ζαλιζε στον ερωτα και πηγαινε να χουφτωση να κλεψει μαλλον αλλα εγω το σπρωξα και το ειπα ουστ μωρη σαβουρα στα ελληνικα και εφυγε..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
THX !!!! Βλέπω για πιό κοντά ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εαν οδηγεις μηχανακι νοικιασε καλυτερα πιστευω μπορεις να βρεις μα 150 μπατ την ημερα αναλογος και ποσες μερες θα το νοικιασεις..
αα και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! υγεια,αγαπη και οσο πιο πολλα ταξιδια στο βιογραφικο σας..

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ενα λινκ για το C&N δεν βαζετε aυτο που ειπες παντως στα 90 δεν λεει, οσω για το ποσω κοντα θα μεινω στη βαβουρα πως θα δω λιγο τους δρομους κτλπ? οπως ειπα θελω κατι κοντα στη θαλασσα και στην βαβουρα ταυτοχρονα, πολλα ζηταω?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
πανε στο patong beach hotel τοτε διπλα στην bangla απεναντι θαλλασα το banana club ειναι στο hotel απεξω..
απο 40-50 ευρω το ατομο περιπου και πηδα την γκομενα στο baantonsai hotel...
αυτο εκανα το 2005 οταν ηθελα να μεινω σε 4αστερο hotel μονο που τοτε ειχε 20 με 25 ευρω το ατομο το patong beach hotel και στο baantonsai πηγαινες για ενα βραδυ με 300 μπατ τοτε 6 ευρω περιπου....
Τοτε σττο patong beach hotel ηθελε 60 ευρω εξτρα για να πας κοριτσι στο δωματιο.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημέρα σε όλους και χρονια πολλά με υγεία να κάνουμε το αγαπημένο μας ταξίδι όσες περισσότερες φορές μπορούμε.

παραθέτω και γω ένα χάρτη της Patong για να βρίσκει ο καθένας που τον βολεύει να μείνει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ωραιος χαρτης ξεκαθαρος..επισης διαφορα ξενοδοχεια δινουν χαρτες εκει για το νησι εαν πατε εφοδιαστε με διαφορα φυλλαδια,flyers για εκδρομες και τα λοιπα στα επομενα ταξιδια χρησιμευουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Προς Διοικητήν Εκστρατείας Λοχαγό Κον Γκιώρο
Επιχείρηση απόβαση στο Ψαροχώρι
Ημερομηνία επιχειρήσεων:ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ  :cool2:
Κωδικός επίθεσης:Ομορφη κυρία  :crazy:

Ενα αναμονεί αδειοδότησης Ταγματάρχη Μπικου  
Οσο καλη προετοιμασια και να κανουμε  :bigdick:, οσους κομμαντος και να στειλουμε :ak:, ο εχθρος ειναι ανικητος.
Παλι ηττημενοι και με την ουρα στα σκελια θα φυγουμε. Ο εχθρος κατεχει μαγικα οπλα :boobies: που ουτε ο θεος ουτε ο διαολος καταφεραν να νικησουν απο καταβολης κοσμου.Και εμεις θα κανουμε και θα ξανακανουμε εκστρατιες μεχρι να μη μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας :zombie:.

ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

E...καλά με τέτοιους εχθρούς άντε να νικήσεις  :smitten:
[size=12pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/size]

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ενα λινκ για το C&N δεν βαζετε aυτο που ειπες παντως στα 90 δεν λεει, οσω για το ποσω κοντα θα μεινω στη βαβουρα πως θα δω λιγο τους δρομους κτλπ? οπως ειπα θελω κατι κοντα στη θαλασσα και στην βαβουρα ταυτοχρονα, πολλα ζηταω?

Καλησπέρα παίδες, χρόνια πολλά και καλά.
Το C&N νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή. Στα 6-7 λεπτά περπάτημα από την παραλία και 3 λεπτά από την πιάτσα.
Επίσης ακριβώς μπροστά έχει πολλά ταξί και τουκ τουκ για να σε πάνε σε κάποια από τις κοντινές παραλίες.
Βλέπω όμως ότι στο booking, το έχει €50! Είναι πολλά. Στείλε άμα θες mail απευθείας στο ξενοδοχείο () και μην το κλείσεις μέσω booking. Να θυμάσαι ότι όσο περισσότερες ημέρες μείνεις, τόσο καλύτερη τιμή μπορείς να πετύχεις.
Εγώ είχα μείνει 10 ημέρες και πλήρωσα με την τότε ισοτιμία baht (41,5-42) 22 ευρώ την ημέρα.
Επίσης έχει πολύ καλό και (πολύ) φθηνό εστιατόριο

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
απο'τι ειδα τωρα το patong beach hotel εχει 130+ την βραδια οποτε ξεφευγει αρκετα απο την αλλη το C&N φαινεται αρκετα καλο γιαυτο που ψαχνω στο περιπου, ευχαριστω για τι βοθεια. Χρονια πολλα σε ολους και καλα ταξιδια να εχετε σε διεστραμμενους προoρισμους  >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Δεν έχω πάει ποτέ Πουκετ , υπάρχει μια σκέψη για καλοκαίρι σε συνδιασμό με παταγια και βκκ

Γι αυτό τί λέτε ?
Δείχνει καλό αλλά έχει αρκετο ποδαρόδρομο και μέσα σε φασαρία.
Μετά από 13 ταξίδια στην PATONG η επιλογή μου είναι τα τελευταία χρόνια αυτή.

Για low season θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές. Τρια τεσσερα λεπτά από την θάλασσα και λιγότερα από δέκα για Bangla δύο πισίνες, πρωϊνο για να σκάσεις, πεντακάθαρα μεγάλα δωμάτια,σε ήσυχο δρόμο για όσους έχουν πρόβλημα ύπνου και φυσικά guest friendly.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom