Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
καταρχην τι λεφτα διαθετεις την ημερα για ξενοδοχειο?
Oπως είπε και ο συναγωνιστης tekilas το πρώτο είναι τα χρηματα που διαθέτεις καθώς επίσης και τι ανέσεις θέλεις να έχει,αν θέλεις να χρησιμοποιεις μηχανάκι (το σκουτεράκι έχει 5 ευρώ την μέρα) και φυσικά να είναι guest friendly.Αν το μπατζετ σου είναι περιορισμένο καλύτερα φθηνότερο ξενοδοχείο και έχεις να χαλάς για άλλα...για σας συναδελφοι θα ηθελα να ρωτισω καπια πραγματα σχετικα με ενα ταξιδει που θα κανω στις 16 του μηνα για phuket/patong. καταρχην θα ηθελα τα φωτα σας για ξεναδοχεια αν και εχω ψαχτει λιγω θα ηθελα μια βοηθεια παραπανω, πσαχνω για κατι καλο κοντα στην θαλασσα και κοντα στους κεντρικους δρομους.
Καταρχην πιστευω ότι επειδή οι απειρες πληροφορίες που έχουν δοθεί εδώ από τους συναγωνιστές χάνονται λόγω των άπειρων σελίδων που υπάρχουν καλό θα ήταν να ανοιχθεί ένα thread που να έχει μόνο χρηστικές πληροφορίες για όσους σκοπεύουν να πάνε.καλο τωρα το ειδα, λοιπον το budget κυμαινεται αναλογως εξαιτιας του κολλητου αλλα ας που περιπου απο 20 μεχρι 50(το ατομο) αλλα οτιδηποτε αλλο θα ηθελα να το δω κατω η λιγο πανω απο τα λεφτα, μην μας στειλετε και σε κανα μπουρδελο ομως τωρα για μεταφορικο θα δουμε οταν φτασουμε. οτιδηποτε αλλες πληροφοριες θελετε να παρεχεται ειμαι ολος ματια
το οτι ο καθενας θα πρεπει να εχει ξεχωριστα δωματια δεν το βρισκω αναγκαιω, ας πουμε οτι θα παρουμε 1 δωματιο με 2 διαφορετικα δυκλινα κρεβατια ξεχωριστα οσω για το μηχανακι αν περναμε αμαξι το ιδιο δεν θα βολευε?
Λοιπον καποια ενδιαφεροντα απο το τελευταιο μου ταξιδι στη χωρα του χαμογελου και της πουτανιας...Pattaya kai Ciang mai, αυτα που επισκευτηκα για πολλοστη φορα!!!
πρωτη και βασικη διαπιστωση οτι οι τιμες εχουν ανεβει κατα 15-20% στα βασικα ειδη σουπερ μαρκετ,7 eleven κλπ. συν την διαφορα συναλαγματος που τωρα παιζει 39-40!!!!Αρα αυξηση στο κοστος διαμονης περιπου 30% συν την αυξηση των εισητηριων .....κατω απο 700 Ευρω για Βκκ δεν βρισκεις πλεον ουτε στην Γυφταιρ!!!
Απο την αλλη μεχρι 5/12 που ημουν Pattaya δεν ειχε και ιδιαιτερο κοσμο και οι σπονσορες αισθητα μειωμενοι..ευρισκες παντου μωρακια ακομα και στα ibar kai insomnia.. ανετα φορτωνες και μαλιστα απο νωρις!!!!στο δε Chiang mai που ημουν για 10 μερες 6-15/12 ειχε πολυ λιγοτερο κοσμο απο αλλες χρονιες....
Γενικα πιστευω οτι για αρκετο ακομα διαστημα θα ειναι ο μοναδικος και απολυτος σεξοπροορισμος στον πλανητη!!!
και κατι αλλο ...η qatar στην επιστροφη λογω καθυστερησης της αφιξης στην Βκκ.. η αναχωρηση αντι 8.30 εγινε 10.30 με αποτελεσμα να μου αλλαξουν την πτηση και αντι Doha-Ath να γινει Doha-Rome-Ath...και αντι να φτασω 5.30 Αθηνα εφτασα με Alitalia απο Ρωμη 01.30 Αθηνα..και χωρις καμια συγνωμη και βεβαια καμια διαθεση για κατι καλυτερο παρολο τον τσαμπουκα που τους εκανα στην Βκκ....Αυτα σε γενικες γραμμες ...θα ακολουθησουν λεπτομερειες!!
παρε tuk tuk καλυτερα αν δεν οδηγεις μηχανακι.το οτι ο καθενας θα πρεπει να εχει ξεχωριστα δωματια δεν το βρισκω αναγκαιω, ας πουμε οτι θα παρουμε 1 δωματιο με 2 διαφορετικα δυκλινα κρεβατια ξεχωριστα οσω για το μηχανακι αν περναμε αμαξι το ιδιο δεν θα βολευε?
C&N Θα μεινω τον επομενο μηνα..Πηρα το studio suit room 43 ευρω (1750 μπατ) και το double room 37 ευρω (1500 μπατ)για ξενοδοχείο που έχει δύο δωμάτια, εγώ είχα μείνει 3 ημέρες στο Siam Palm Residence ().
Έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, γραφείο κλπ (images/new_gallery/siampalm_large_18.jpg) σε αυτό το διαμέρισμα είχα μείνει
και έχει και 2 δωμάτια με δικό τους μπάνιο το κάθε δωμάτιο.
Την περίοδο που είχα πάει εγώ, απέναντι γινόταν έργα με αποτέλεσμα να έχει πολύ φασαρία και μία οσμή υγρασίας.
Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα θέλεις κι εσύ.
Μετά τις 3 ημέρες πήγα στο C&N Hotel. Πολύ βολικό στα €21 ευρώ. Τέτοια δωμάτια στην Ελλάδα θα έδινες €50