Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
καταρχην τι λεφτα διαθετεις την ημερα για ξενοδοχειο?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
για σας συναδελφοι θα ηθελα να ρωτισω καπια πραγματα σχετικα με ενα ταξιδει που θα κανω στις 16 του μηνα για phuket/patong. καταρχην θα ηθελα τα φωτα σας για ξεναδοχεια αν και εχω ψαχτει λιγω θα ηθελα μια βοηθεια παραπανω, πσαχνω για κατι καλο κοντα στην θαλασσα και κοντα στους κεντρικους δρομους.
Oπως είπε και ο συναγωνιστης tekilas το πρώτο είναι τα χρηματα που διαθέτεις καθώς επίσης και τι ανέσεις θέλεις να έχει,αν θέλεις να χρησιμοποιεις μηχανάκι (το σκουτεράκι έχει 5 ευρώ την μέρα) και φυσικά να είναι guest friendly.Αν το μπατζετ σου είναι περιορισμένο καλύτερα φθηνότερο ξενοδοχείο και έχεις να χαλάς για άλλα... :fuck1:
Ρε μεγάλε πάντως την λέξη "ταξιδει" την σκότωσες εντελώς :2funny:

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: καλο τωρα το ειδα, λοιπον το budget κυμαινεται αναλογως εξαιτιας του κολλητου  :huh: :huh:  αλλα ας που περιπου απο 20 μεχρι 50(το ατομο) αλλα οτιδηποτε αλλο θα ηθελα να το δω κατω η λιγο πανω απο τα λεφτα, μην μας στειλετε και σε κανα μπουρδελο ομως  :2funny: τωρα για μεταφορικο θα δουμε οταν φτασουμε. οτιδηποτε αλλες πληροφοριες θελετε να παρεχεται ειμαι ολος ματια  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χάσαμε και τον Περίτρανο να μας πει κανένα φρέσκο νέο από το μέτωπο
μάλλον θα είναι σε μυστική αποστολή...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: καλο τωρα το ειδα, λοιπον το budget κυμαινεται αναλογως εξαιτιας του κολλητου  :huh: :huh:  αλλα ας που περιπου απο 20 μεχρι 50(το ατομο) αλλα οτιδηποτε αλλο θα ηθελα να το δω κατω η λιγο πανω απο τα λεφτα, μην μας στειλετε και σε κανα μπουρδελο ομως  :2funny: τωρα για μεταφορικο θα δουμε οταν φτασουμε. οτιδηποτε αλλες πληροφοριες θελετε να παρεχεται ειμαι ολος ματια  :2funny:
Καταρχην πιστευω ότι επειδή οι απειρες πληροφορίες που έχουν δοθεί εδώ από τους συναγωνιστές χάνονται λόγω των άπειρων σελίδων που υπάρχουν καλό θα ήταν να ανοιχθεί ένα thread που να έχει μόνο χρηστικές πληροφορίες για όσους σκοπεύουν να πάνε.
Οσον αφορά την περίπτωση σου καταρχήν  να υπολογίζεις αν ο σκοπός σου είναι να ασκήσεις το αγαπημένο άθλημα όλων μας ότι ο καθένας σας θα πρέπει να έχει ξεχωριστό δωμάτιο στο ξενοδοχείο.Επίσης το ξενοδοχείο να είναι είναι guest friendly δηλαδή να μην σε υποχρεώνει να πληρώσεις extra κάθε φορά που θα φέρνεις γκομενίτσα. Η χρέωση αυτή μπορέι να ξεκινάει από 7-8 ευρώ και να φτάνει τα 25 την φορά.
Επίσης σημαντικό είναι αν σκοπεύεις να νοικιάσεις μηχανάκι γιατί αυτό θα σε βοηθήσει πέρα από το να εξερευνήσεις το νησί να κλείσεις ξενοδοχείο λίγο μακρύτερα από το κέντρο που σίγουρα θα είναι φθηνότερα χώρις να χάνει σε ποιότητα.
Η full season που είναι τώρα σου μειώνει τις επιλογές για διαμονή λόγω ότι οι τιμές είναι διπλάσιες και τριπλάσιες από ότι το δικό μας καλοκαίρι που είναι low season.
Οι δικές μου προτάσεις για διαμονή είναι οι παρακάτω:

Μέσα στην δράση αλλά πολύ φασαρία

Με πέντε δέκα λεπτά περπάτημα τα παρακάτω:

Για πιο μακρυά με την πρόϋποθεση του μεταφορικού μέσου υπάρχουν πολλές επιλογές και σίγουρα φθηνότερες.
Τα περισσότερα από τα παραπάνω ξενοδοχεία αν όχι όλα είναι guest friendly.
Η γνώμη μου είναι ΄μιας και είσαι "νέος" κλείσε κάτι από τα παραπάνω μέσω site για δυό τρεις μέρες και αν δεν σε καλύπτει θα βρεις άνετα εκεί κάτι του γούστου σου.

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειχαμε σκοπο να κανουμε να φταναμε εκει και μετα να διαλεγαμε τι μας αρεσει. οσο για το μηχανάκι δεν εχω ιδεα απο οδηγηση  :jerking:

Επισκέπτης
Λοιπον καποια ενδιαφεροντα απο το τελευταιο μου ταξιδι στη χωρα  του χαμογελου και της πουτανιας...Pattaya kai Ciang mai, αυτα που επισκευτηκα για πολλοστη φορα!!!
πρωτη και βασικη διαπιστωση οτι οι τιμες εχουν ανεβει κατα 15-20% στα βασικα ειδη σουπερ μαρκετ,7 eleven κλπ. συν την διαφορα συναλαγματος που τωρα παιζει 39-40!!!!Αρα αυξηση στο κοστος διαμονης περιπου 30% συν την αυξηση των εισητηριων .....κατω απο 700 Ευρω για Βκκ δεν βρισκεις πλεον ουτε στην Γυφταιρ!!!
Απο την αλλη μεχρι 5/12 που ημουν Pattaya δεν ειχε και ιδιαιτερο κοσμο και οι σπονσορες αισθητα μειωμενοι..ευρισκες παντου μωρακια ακομα και στα ibar kai insomnia.. ανετα φορτωνες και μαλιστα απο νωρις!!!!στο δε Chiang mai που ημουν για 10 μερες    6-15/12 ειχε πολυ λιγοτερο κοσμο απο αλλες χρονιες....
Γενικα πιστευω οτι για αρκετο ακομα διαστημα θα ειναι ο μοναδικος και απολυτος σεξοπροορισμος στον πλανητη!!!
και κατι αλλο ...η qatar στην επιστροφη λογω καθυστερησης της αφιξης στην Βκκ.. η αναχωρηση αντι 8.30 εγινε 10.30 με αποτελεσμα να μου αλλαξουν την πτηση και αντι Doha-Ath να γινει Doha-Rome-Ath...και αντι να φτασω 5.30 Αθηνα εφτασα με Alitalia απο Ρωμη 01.30 Αθηνα..και χωρις καμια συγνωμη και βεβαια καμια διαθεση για κατι καλυτερο παρολο τον τσαμπουκα που τους εκανα στην Βκκ....Αυτα σε γενικες γραμμες ...θα ακολουθησουν λεπτομερειες!!

dormien

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το οτι ο καθενας θα πρεπει να εχει ξεχωριστα δωματια δεν το βρισκω αναγκαιω, ας πουμε οτι θα παρουμε 1 δωματιο με 2 διαφορετικα δυκλινα κρεβατια ξεχωριστα οσω για το μηχανακι αν περναμε αμαξι το ιδιο δεν θα βολευε?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μηχανάκι εκει ισον μπελάς , ξενοδοχειο μακρυα απο την πιάτσα ισον μπελάς.
Κοινό δωμάτιο με φιλο ισον μπελάς.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
το οτι ο καθενας θα πρεπει να εχει ξεχωριστα δωματια δεν το βρισκω αναγκαιω, ας πουμε οτι θα παρουμε 1 δωματιο με 2 διαφορετικα δυκλινα κρεβατια ξεχωριστα οσω για το μηχανακι αν περναμε αμαξι το ιδιο δεν θα βολευε?

Aυτοκίνητο βολεύει αλλά δεν βρίσκεις να παρκάρεις το βράδυ κοντά στα μπαρ.Μόνο για εκδρομές είσαι οκ. Επίσης οδηγούν με τον εγγλέζικο τρόπο (δεξιοτίμονα) και οι ντόπιοι γραφουν τον κωδικα οδικής κυκλοφορίας κανονικά με αποτέλεσμα η οδηγηση να είναι επικίνδυνη.Τιμές για ενοικίαση από 20-25+ ευρώ τα μικρά ανάλογα με τις μέρες ενοικίασης.
Οσο αφορά τα δωμάτια με δύο διπλά κρεββάτια άμα τα βρεις να τα πεις και σε μένα......

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει και η λύση στο Bangkok Residens.
Ο ένας στο διπλό και ο άλλος στο Jakuzzi

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Λοιπον καποια ενδιαφεροντα απο το τελευταιο μου ταξιδι στη χωρα  του χαμογελου και της πουτανιας...Pattaya kai Ciang mai, αυτα που επισκευτηκα για πολλοστη φορα!!!
πρωτη και βασικη διαπιστωση οτι οι τιμες εχουν ανεβει κατα 15-20% στα βασικα ειδη σουπερ μαρκετ,7 eleven κλπ. συν την διαφορα συναλαγματος που τωρα παιζει 39-40!!!!Αρα αυξηση στο κοστος διαμονης περιπου 30% συν την αυξηση των εισητηριων .....κατω απο 700 Ευρω για Βκκ δεν βρισκεις πλεον ουτε στην Γυφταιρ!!!
Απο την αλλη μεχρι 5/12 που ημουν Pattaya δεν ειχε και ιδιαιτερο κοσμο και οι σπονσορες αισθητα μειωμενοι..ευρισκες παντου μωρακια ακομα και στα ibar kai insomnia.. ανετα φορτωνες και μαλιστα απο νωρις!!!!στο δε Chiang mai που ημουν για 10 μερες     6-15/12 ειχε πολυ λιγοτερο κοσμο απο αλλες χρονιες....
Γενικα πιστευω οτι για αρκετο ακομα διαστημα θα ειναι ο μοναδικος και απολυτος σεξοπροορισμος στον πλανητη!!!
και κατι αλλο ...η qatar στην επιστροφη λογω καθυστερησης της αφιξης στην Βκκ.. η αναχωρηση αντι 8.30 εγινε 10.30 με αποτελεσμα να μου αλλαξουν την πτηση και αντι Doha-Ath να γινει Doha-Rome-Ath...και αντι να φτασω 5.30 Αθηνα εφτασα με Alitalia απο Ρωμη 01.30 Αθηνα..και χωρις καμια συγνωμη και βεβαια καμια διαθεση για κατι καλυτερο παρολο τον τσαμπουκα που τους εκανα στην Βκκ....Αυτα σε γενικες γραμμες ...θα ακολουθησουν λεπτομερειες!!

Τουλάχιστον απο Θεσσαλονίκη τα αεροπορικά "χαμηλώνουν" λίγο μεταξύ Μαίου-Ιουνίου , λίγο κάτω απο 700 με Turkish k Royal αλλά όποιος θέλει καλές τιμές πρεπει να είναι stand by για προσφορές λίγων ημερών , συνήθως κάνει η Egypt .
Για τη ταλαιπορία σου μου θύμισες το 2004 (επι Ολυμπιάδας) έφευγα για Κοπεγχάγη και η μαλακισμένη Alitalia έκανε διπλοκρατήσεις , έγινε χοντρή μανούρα και στο τέλος μας στείλανε με ολυμπιακή κ SAS μαζί με την ολυμπιακή αποστολή της σουηδίας , και φυσικά εισητηρια για 2 άτομα έως 500 ευρώ για να μην τους βγάλω στον Τριανταφυλόπουλο ...
Περιμένουμε λεπτομέρειες ...

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα Χριστουγεννα συναγωνιστες......Κανοντας ενα zapping στο facebook "επεσα" σ'αυτην την σελιδα..........Φιλοι Νοτιανατολικης Ασιας.......μου φανηκε καλη σελιδα(με ωραιες φωτος και βιντεακια απο Ταυλανδη,Φιλιππινες)....οποιος θελει ας την τσεκαρει και μονος του..

Καλη Χρονια,με υγεια Παιδες...

www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%99%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%9D%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%91%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-Filoi-Notianatolikis-Asias/424887027582675?ref=ts&fref=ts]http://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%99%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%9D%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%91%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-Filoi-Notianatolikis-Asias/424887027582675?ref=ts&fref=ts[/url[/video]]

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
παρε tuk tuk καλυτερα αν δεν οδηγεις μηχανακι.
Αμαξι τι θες να το χτυπησεις η να στο χτυπησουν και να χαλασεις ολο το ταξιδι σου?
Νοικιασε ενα tuk tuk tzi καλυτερα παρε το τηλεφωνο του να τον εχεις καθημερινα να σε κανει και καμια καλυτερη τιμη..
καθημερινα εννοω να σε πηγαινει στις διπλανες παραλιες και κανα zoo,aquarioum και τετοια αν γουσταρεις...
οσο για δυο ατομα σε ενα δωματιο και να φορτωνετε αυτο που σε ειπαν..Αστο καλυτερα..
βρες κανα καλο δωματιακι με 30 ευρω το ατομο παρτε δυο να ειστε κυριλε και υσηχοι...
ποσες μερες θα πας?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και μηχανακι ακομη δυσκολα βρισκεις για παρκαρισμα,αν και εχει ενα parking κοντα στην bangla για μηχανακια με λιγα μπατ..πιστευω να υπαρχει ακομα..

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
για ξενοδοχείο που έχει δύο δωμάτια, εγώ είχα μείνει 3 ημέρες στο Siam Palm Residence ().
Έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, γραφείο κλπ (images/new_gallery/siampalm_large_18.jpg) σε αυτό το διαμέρισμα είχα μείνει
και έχει και 2 δωμάτια με δικό τους μπάνιο το κάθε δωμάτιο.
Την περίοδο που είχα πάει εγώ, απέναντι γινόταν έργα με αποτέλεσμα να έχει πολύ φασαρία και μία οσμή υγρασίας.
Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα θέλεις κι εσύ.
Μετά τις 3 ημέρες πήγα στο C&N Hotel. Πολύ βολικό στα €21 ευρώ. Τέτοια δωμάτια στην Ελλάδα θα έδινες €50

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
για ξενοδοχείο που έχει δύο δωμάτια, εγώ είχα μείνει 3 ημέρες στο Siam Palm Residence ().
Έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, γραφείο κλπ (images/new_gallery/siampalm_large_18.jpg) σε αυτό το διαμέρισμα είχα μείνει
και έχει και 2 δωμάτια με δικό τους μπάνιο το κάθε δωμάτιο.
Την περίοδο που είχα πάει εγώ, απέναντι γινόταν έργα με αποτέλεσμα να έχει πολύ φασαρία και μία οσμή υγρασίας.
Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα θέλεις κι εσύ.
Μετά τις 3 ημέρες πήγα στο C&N Hotel. Πολύ βολικό στα €21 ευρώ. Τέτοια δωμάτια στην Ελλάδα θα έδινες €50
C&N Θα μεινω τον επομενο μηνα..Πηρα το studio suit room 43 ευρω (1750 μπατ) και το double room 37 ευρω (1500 μπατ)
οσο για την ελλαδα που λες θελει πολλα περισσοτερα πιστευω  απο 50 ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom