Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
pag για σενα!!!

Συνημμένα

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    217,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC_0102.jpg
    DSC_0102.jpg
    198,3 KB · Εμφανίσεις: 29

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και λιγο soi dirty!!!

Συνημμένα

• DSC_0035.jpg
    DSC_0035.jpg
    184,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    234,2 KB · Εμφανίσεις: 29

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • DSC_0050.jpg
    DSC_0050.jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά είναι σεμινάρια.... :rockon: :rockon:

Οι υπόλοιποι να σκίσουν τα διπλώματα και να πετάξουν τις κάμερες :headbang: :headbang:

Αντε καληνύχτες από Ελλαδιστάν και τα κορμιά τς φωτιά ΄ν

Συνημμένα

• Baby.JPG
    Baby.JPG
    244,1 KB · Εμφανίσεις: 22

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Αυτά είναι !  ;)
Οι φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν ..... Εεεετσιι ... Παμε γερά !  
Αντε και αλλες δυο απο μένα για σήμερα για να πουμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας....

" Πωπώ τι γλυκά μωράκια , με καυτά χαμογελάκια
σέξυ και κοντά σορτσάκια και φιδίσια σωματάκια
Μάγισσες εσείς πλανεύτρες , με τις χίλιες δύο καρδιές
ΜΙΑ μονάχα καρδιά έχω , σας την χαρίζω ,  ΔΕΝ αντέχω ....
Δίπλα μου ΟΛΕΣ σας θα εχω, και γλυκά θα σας προσεχω...

Το γλυκό χαμόγελό σας και η πονηρή ματιά σας,
την καρδιά μου σιγοκαίνε , θέλω να ειμαι εγώ κοντά σας....
Κι αν ποτέ μου δεν μπορώ , σε σας να κανω πια ταξίδι ,
σαν μικρό παιδί θα κλαίω, που του πήραν το παιχνίδι ....  
:S

Συνημμένα

• P1000111 [1600x1200].JPG
    P1000111 [1600x1200].JPG
    235,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P1010097 [1600x1200].JPG
    P1010097 [1600x1200].JPG
    270,7 KB · Εμφανίσεις: 30

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Ρε  μαγκες  ελεος . Γιατι  γραφετε  μονο  για  να  γραφετε ?

Εχει  καταντησει  τελειως  κουραστικο  να  παινευεστε  μεταξυ  σας .
Ενταξει  ειστε  μια  παρεα  που  γνωριστηκατε  στην  Ταυλανδη  (  και  συμπαθης  κατα  την  γνωμη  μου )  αλλά  ελεος ,  ο  καθενας  δινει  στον  αλλο  συγχαρητηρια    και  ενω  φαινεται  καθαρα    οτι  τα  γουστα  του  ενος  , διαφερουν  απο  τον  αλλον  και  σε  γυναικες  αλλά  και  σε  καλιτεχνικη  εκφραση  ,  δινεται  συγχαρητηρια  μεταξυ  σας  ,  ενω  φαινεται  καθαρα  οτι  παρα  πολλα  τα  λενε  για  να  μην  στεναχωρησουν  μερικους .
Ειμαι  σιγουρος    οτι  αν  γραφατε  ακριβως  τι  σκεφτεστε  ,  θα  λεγατε  -  τι  μαλακιες  μας  γραφει  ο  τυπος -

Επισης  ενα  αλλο  που  παρατηρω  ειναι  οταν  γραφει  καποιος  κατι    και  ετσι  δεν  του  απαντησουν    θετικα  σχολια  (  απο  αυτους  που  περιμενει ) , αυτος    το  κραταει  και  του  το  κοπαναει  εντεχνα  σε  επομενα  ποστ .
Δηλαδη  ξεφευγει    το  θεμα  αλλου  και  δεν  ειναι  για  ενημερωση  και  ταξιδεμα    αλλά  κατανταει    ποιος  θα  ηγηθει  σε  αυτο  το  θρεντ .
Βεβαια  καποιοι  θα  γραψουν  οτι  το  κανουν  για  να  περασει  ο  καιρος  μεχρι  να  ξαναπανε  Ταυλανδη  αλλά  φαινεται  τοσο  διαχυτα    οτι  το  κανουν  μονο  και  μονο  για  να  προβαλουν  τον  ευατο  τους .

Το  θρεντ  δεν  θα  παθει  τιποτα  αν  δεν  γραψει  κανεις  τιποτα  για  μερες .
Μαθετε  ποτε  πρεπει  να  αποσυρεσθαι  προσωρινα  και  προπαντως  μην  επαναλαμβανεσθαι .

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
teazers!!!

Συνημμένα

• DSC_0067.jpg
    DSC_0067.jpg
    222,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC_0068.jpg
    DSC_0068.jpg
    211,3 KB · Εμφανίσεις: 25

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
@shamans9 :  (και οποιον αλλον εχει παρομοια αποψη....)

Φιλε μου σεβαστα αυτα που λες , αλλα αυτος ειναι ο ρυθμος και ο τροπος αυτου εδω του θρετν, εδω και 2,5 χιλιαδες σελιδες σχεδον τωρα,απο την αρχη που ξεκινησε... Ειμαστε οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω, ατομα που εχουμε σαν κοινη μας χαρα την Ταυλανδη, καποιοι εχουμε γνωριστει κιολας, καποιοι αλλοι οχι ακομα, καποιοι αλλοι απλα μας,βλεπουν και περνουν ιδεες για να ακολουθησουν...και ΠΑΝΤΑ μοιραζομαστε μεταξυ μας,τις εμπειριες και τις αναμνησεις μας απο τα ταξιδια,μας στην χωρα αυτη, ΟΧΙ ΟΜΩΣ για να αυτο - παινευομαστε μεταξυ μας, οπως εσυ υποστηριζεις, ΑΛΛΑ αντιθετα μαλιστα, σκοπος μας ειναι να αναβιωσουμε το εκει κλιμα και να περιγραψουμε τα πραγματα οπως ο καθενας τα εχει δει απο την δικη του ματια και αποψη, ΧΩΡΙΣ απαραιτητα να συμφωνουμε σε ολα μεταξυ μας, αλλα αλληλοσυμπληρωνοντας ο ενας τον αλλο, σε αποψεις, εμπειριες και αναμνησεις...

ΕΠΙΣΗΣ, οπως ειπες κι εσυ , αυτο το θρεντ ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να βρισκομαστε και να τα λεμε, μιας και ο καθενας μας βρισκεται σε διαφορετικο μερος της Ελλαδας και οχι μονο, και ΕΠΙΣΗΣ θελουμε να διατηρουμε ζωντανη την «φλογα» της Ταυλανδης μεχρι να ερθει η στιγμη να ΞΑΝΑΠΑΜΕ εκει....

Πανω σε αυτον τον τομεα, ο καθενας εκφραζεται με τον δικο του ξεχωριστο τροπο που ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστος απο ολους εδω στην κοινοτητα......  Ειτε με φωτογραφιες, ειτε με διηγησεις γραπτου λογου, ειτε με ποιηματακια, ειτε με βιντεακια κλπ....

Ειναι δικαιωμα του καθενος λοιπον, ΕΙΤΕ να μας διαβαζει και να παιρνει κι αυτος μια ιδεα επι του θεματος , ΕΙΤΕ απλα να μας αποφευγει και να ΜΗΝ μπαινει καθολου εδω, ΑΝ μας θεωρει κουραστικους ....

Φιλικα!

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες αυριο τη κανω για κατω.....επιτελους θα κατεβω στη παραδισενια μας Ταυλανδη  :rockon: :rockon:Εκτος απο Παταγια θα κατεβω και πουκετ για πρωτη φορα!!! Δυστηχώς το ταξιδι μου ειναι μονο για δεκαεφτα βραδυα (οσο και να κατσεις δεν το χορταινεις :knockinb: :pipa1: :pipa2:)...δεν υποσχομαι ενημερωση επειδη τυχαινει να μην εχω λαπτοπ  :s&m_1:, αλλα πιστευω κατι θα γινει λογω οτι η παρεα εχουν λαπτοπ!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
μαγκες αυριο τη κανω για κατω.....επιτελους θα κατεβω στη παραδισενια μας Ταυλανδη  :rockon: :rockon:Εκτος απο Παταγια θα κατεβω και πουκετ για πρωτη φορα!!! Δυστηχώς το ταξιδι μου ειναι μονο για δεκαεφτα βραδυα (οσο και να κατσεις δεν το χορταινεις :knockinb: :pipa1: :pipa2:)...δεν υποσχομαι ενημερωση επειδη τυχαινει να μην εχω λαπτοπ  :s&m_1:, αλλα πιστευω κατι θα γινει λογω οτι η παρεα εχουν λαπτοπ!!!

φιλε Καλιγουλα καλο ταξιδι.....οπως και ΚΑΛΟ Ταξιδι σ'ολα τα παιδια που ταξιδευουν!!

Να προσεχεις και να εχεις υπομονη.......

γιατι υπομονη??
Σημερα εφυγε φιλος απο Θεσ/νικη για Μπανγκοκ...εγω τον πηγα αεροδρομιο Θεσ/νικης........η πτηση του ηταν για τις 12.30 το μεσημερι.......στα τσεκ ιν της Aegean μεγαλη ουρα!!τι ειχε γινει??
ειχαν καθηστερησεις οι πτησεις για Αθηνα!!!των 8 και των 9.30(θα εφευγε 13.00)!!!και των 12.30 θα ειχε καθηστερηση 3 ωρων!!!!θα εφευγε αντι 12.30,15.30!!!Εχουν  "Λευκη Απεργια" οι ελεγκτες!!!!το εζησα και εγω αυτο οταν γυρισα απο Μπανγκοκ τελη σεπτεμβριου
ο φιλος ομως επρεπε 17.30 να ειναι Αθηνα(για να φυγει με την Egypt to Bangkok)!!!
τελικα πηγε στον υπευθυνο της Aegean και ηταν τυχερος και τον βαλανε στην πτηση που συγχωνευτηκε(δhλαδη των 8 και των 9.30)που περριτο να σας πω ηταν φουλ!!!!

Βεβαια το 1ο πραγμα που ρωτησανε τον φιλο οταν πηγε στην Aegean ειναι αν ειχε ενιαιο εισητηριο!!!ο οποιος φιλος μου δεν ειχε....το ειχε βγαλει ξεχωριστα.........ηταν ξαναλεω πολυ τυχερος γιατι μπορουσαν να υοθ κανουν καμια "ιστορια" που δεν ειχε ενιαιο εισητηριο!!!

εδω ειναι που βοηθαει το ενιαιο εισητηριο.....σε τετοιες περιπτωσεις...

τελικα εφτασε αθηνα γυρω στις 14.30 και περιμενε να ερθει η ωρα να φυγει.......αλλα και παλι καθηστερηση..........τωρα μιλησαμε και 7 η ωρα φευγει για Καιρο και μετα για Μπανγκοκ!!!
Ολοκληρη Οδυσσεια και αγχος απ'το πρωι!!!!
Γι'αυτο εσεις Φιλοι μας Αθηναιοι,ειστε λιγο πιο τυχεροι απ'ολους τους αλλουσ!!!!δεν εχετε την "οδυσσεια" ενος επιπλεον ταξιδιου με αεροπλανο στον ελληνικο εναεριο χωρο!!!!

Φιλε Γιωργο..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και αλλο κακο να μην σε εβρει!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Καλο ταξιδι kaligoulas1 Στο Πουκετ βρεχει ο θεος με τον θεο, μιλησα πριν λιγο, σε ολη τη ΤΑΙ γινετε της μουρλης απο νερο Οι πλημμύρες άφησαν "άστεγους" και τους ελέφαντες! δες εδω
Το Ελ. Βενιζελος εχει προβλημα με το ρανταρ του εξου και οι καθυστερησεεις 
Σύμφωνα με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έπεσε το ρεύμα και βγήκαν εκτός λειτουργίας τα ραντάρ. Χρειάστηκε να ενεργοποιηθούν περιφερειακά ραντάρ για να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τα αεροσκάφη που ήταν ήδη στον αέρα, αλλά ουσιαστικά, όπως λέγεται, το FIR ΓΙΑ 2-3 ώρες δεν λειτουργούσε.

Ως και αυτή την ώρα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα με τους ελεγκτές να λένε ότι μπορούν να δίνουν πορεία στο 20% των αεροσκαφών, γεγονός που σημαίνει καθυστερήσεις, ακόμη και πλέον της μιας ώρας στις πτήσεις....

Αλλα μην κωλωνεις αλανι εθκαιρια για δωματιο και ολη μερα boom -boom .....  :rockon:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι μου ευχαριστώ για τις ευχε σας αλλα και για τις πληροφοριες που δωσατε!!! Το προβλημα με μας ειναι οτι πεταμε με Gulf για μπαχρειν με ανταποκριση για μπακονκ!! Φοβομαστε οτι μηπως χασουμε την αναταποκριση για μπακονκ αν και εχουμε περιθωριο 2,40 λεπτα αναμονη!! Τελος παντων οτι ειναι να γινει θα γινει!!! Οσο για τις βροχες εχουν γαμηθει φετος...με παταγια που μιλησα προχθες ειχαν σε ορισμενα σημεια 25-30 ποντους νερο!!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
@shamans9 :  (και οποιον αλλον εχει παρομοια αποψη....)

Φιλε μου σεβαστα αυτα που λες , αλλα αυτος ειναι ο ρυθμος και ο τροπος αυτου εδω του θρετν, εδω και 2,5 χιλιαδες σελιδες σχεδον τωρα,απο την αρχη που ξεκινησε... Ειμαστε οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω, ατομα που εχουμε σαν κοινη μας χαρα την Ταυλανδη, καποιοι εχουμε γνωριστει κιολας, καποιοι αλλοι οχι ακομα, καποιοι αλλοι απλα μας,βλεπουν και περνουν ιδεες για να ακολουθησουν...και ΠΑΝΤΑ μοιραζομαστε μεταξυ μας,τις εμπειριες και τις αναμνησεις μας απο τα ταξιδια,μας στην χωρα αυτη, ΟΧΙ ΟΜΩΣ για να αυτο - παινευομαστε μεταξυ μας, οπως εσυ υποστηριζεις, ΑΛΛΑ αντιθετα μαλιστα, σκοπος μας ειναι να αναβιωσουμε το εκει κλιμα και να περιγραψουμε τα πραγματα οπως ο καθενας τα εχει δει απο την δικη του ματια και αποψη, ΧΩΡΙΣ απαραιτητα να συμφωνουμε σε ολα μεταξυ μας, αλλα αλληλοσυμπληρωνοντας ο ενας τον αλλο, σε αποψεις, εμπειριες και αναμνησεις...

ΕΠΙΣΗΣ, οπως ειπες κι εσυ , αυτο το θρεντ ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να βρισκομαστε και να τα λεμε, μιας και ο καθενας μας βρισκεται σε διαφορετικο μερος της Ελλαδας και οχι μονο, και ΕΠΙΣΗΣ θελουμε να διατηρουμε ζωντανη την «φλογα» της Ταυλανδης μεχρι να ερθει η στιγμη να ΞΑΝΑΠΑΜΕ εκει....

Πανω σε αυτον τον τομεα, ο καθενας εκφραζεται με τον δικο του ξεχωριστο τροπο που ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστος απο ολους εδω στην κοινοτητα......  Ειτε με φωτογραφιες, ειτε με διηγησεις γραπτου λογου, ειτε με ποιηματακια, ειτε με βιντεακια κλπ....

Ειναι δικαιωμα του καθενος λοιπον, ΕΙΤΕ να μας διαβαζει και να παιρνει κι αυτος μια ιδεα επι του θεματος , ΕΙΤΕ απλα να μας αποφευγει και να ΜΗΝ μπαινει καθολου εδω, ΑΝ μας θεωρει κουραστικους ....

Φιλικα!

Φιλε  musician  δεν  ηθελα  να  προσβαλω  κανεναν.

Απλως  βλεπω      οτι  δεν  υπαρχει  ιδια  αντιμετωπιση  για  ολα    τα  μελη .
Θελω  να  πω  ο,τι  επειδη  εχετε  γνωριστει  μεταξυ  σας  ,ειστε  μεταξυ  σας  , στα  σχολια  ( για  οτι  αφορα  την  Ταυλανδη )  παραπανω  δωτικοι  και  μεγιστοποιηετε  το  γεγονος    απο  οσο  ειναι  στην  πραγματικοτητα .
Δηλαδη  αν  εχω  εγω  εσενα  φιλο    θα  ειμαι  πιο  ανεκτικος  και δεν  θα  σου  πω  κατι  που  δεν  μου  αρεσε    και  ετσι  αυτος  που  γραφει  να  μην  βελτιωνεται  στο  γραψιμο  του .
Δηλαδη  δεν  υπαρχει  μια  διαβαθμιση  κ  σε  ενα  μετριο  σχολιο  μπορει  να  ακουστουν  διθυραμβικες  κριτικες .

Αυτο  εννοω  οτι  ειστε  μια  συμπαθης  παρεα  που  ομως  ειστε  (σαν ) υποχρεωμενοι  να  αλληλοστηριζεστε  και  να  γραφετε  θετικες  κριτικες  ακομα  και  σε  ενα  μετριο  ποστ . Ομως  ετσι  καποιος  δεν  βελτιωνεται . Πρεπει  σε  μικρες    δοσεις    να  του  δειχνεις    τα  λαθη  του  ( κατα  την  γνωμη  σου )  ευγενικα  παντα .
Αυτος  θα  τα  ακουει  και  αν  κρινει  ο,τι  κατι  αξιζει    το  προσαρμοζει  στα  δεδομενα  του .

Συνεχιζω    βαζωντας  ενα  παραδειγμα .
Ενας  συναγωνιστης    απο  δω  πηγε  πριν  λιγο  Πατταγια  και  ηταν  η  πρωτη  του  φορα . Ο  τυπος  αυτος  ηταν  ο  Mandipl  (  με  τον  γιατρο  για  αβαταρ ) .  Ο  τροπος  που  εβαλε  τις  πληροφοριες  ,  τις  ιστοριες  που  προσθεσε  και  γενικοτερα  οσα  εγραψε  ηταν  πολυ  καλος  και  κατατοπιστικος .
Ομως  δεχτηκε    ελαχιστα  θετικα  σχολια    απο  τους  φανατικους  Πατταγιανους    και  στην  ουσια  ολη  του  η  προσπαθεια  περασε  απαρατηρητη  και  (  σχεδον  )  ασχολιαστη.
Τωρα    ας  φαντασθουμε  για  παραδειγμα  να  εγραφε  τα  ιδια    ακριβως  λογια    καποιος  απο  την  δικια  σας  παρεα .  Οι  κριτικες  θα  ηταν  οπως  - Καλα  εισαι  Θεος -    -  Εσπειρες  παλι  -  και  τα  σχετικα .
Δηλαδη  για  το  ιδιο  γεγονος    θα  ειχαμε    διαφορετικη  αντιμετωπιση    στο  τροπο  σχολιασμου .

Ετσι  εγω  που  το  βλεπω  (  την  διαφορα )  σαν  εξωτερικος  παρατηρητης , μου  φαινεται  ψευτικο  και  με  κουραζει.

Αυτο  το  πραγμα  λεω ,  να  μην  επηρεαζεται  η  κριση  σας  και  η  κριτικη  σας  αναλογα  αν  ειναι  φιλος  'η  απλο  μελος .

Επισης    φιλικα

Φιλε Shamans9 εχεις παει Ταυλανδη;

Φιλε  μου  περσι  πηγα    και  σε  καποιο  ποστ  μου  ,  ειχες  κανει  και  θετικα  σχολια .

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
@shamans9:

Φιλε μου, κι εσυ φαινεσαι πολυ συμπαθης τυπος και χαρακτηρας... Μολις ειδα και τα προηγουμενα ποστ σου απο οταν ειχες παει κι εσυ Ταυλανδη,(δεν τα ειχα δει τοτε μιας και δεν συμετειχα ενεργα στο φορουμ),  και ομολογω οτι γραφεις παρα πολυ καλα, και οντως αυτο φαινεται και απο τα σχολια που σου εκαναν και οι υπολοιποι απο κατω...

Απλα, οπως σου εξηγησα παραπανω, αυτη η "μεγαλυτερη" προσοχη που οπως λες δινουμε σε καποια μελη , σε σχεση με καποια αλλα, οφειλεται στο γεγονος οτι αυτα τα μελη γραφουν συνεχεια μυνηματα και φαινονται περισσοτερο απο καποιον ο οποιος γραφει 1-2 μυνηματα μια φορα , και μετα ΔΕΝ συμμετεχει αλλο ....
Ειναι σαν να εισαι σε μια παρεα και καποια ατομα να συμμετεχουν απολυτα σε ολα και να ειστε μαζι συνεχεια, και 1-2 να ειναι απλα περιστασιακοι τυπικοι θαμωνες.... Ποιον θα θυμασαι και θα σχολιαζεις στο τελος περισσοτερο ???

Οπως και να εχει , σιγουρα γινονται καποιοι διαχωρισμοι ,  αλλα αυτο ΔΕΝ οφειλεται ξαναλεω και παλι, στην συμπαθεια ή αντιπάθεια μας προς καποιο ατομο, αλλα στο ποσο ενεργα συμμετεχει το ατομο αυτο εδω στο φορουμ μας ....
ΟΛΟΙ ειναι σεβαστοι και αποδεκτοι στην κοινοτητα μας εδω, και ευχομαστε η παρεα να μεγαλωνει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο απο νεους φιλους , οι οποιοι θα μοιραζονται και αυτοι με την σειρα τους μαζι μας, τις δικες τους εμπειριες για την "μαγικη" αυτη χωρα ....   :)

Παρεπιπτοντως,  ΜΟΛΙΣ διαβασα και τα γραφομενα σου για Σαμουι, και δηλωνω κι εγω μεγαλος φαν του .... Εχω ηδη παει μια φορα και εκατσα 10 μερες... Σιγουρα θα ηθελα να ξαναπαω την επομενη φορα.... Ειναι οπως λες το στυλ των ανθρωπων να ειναι πιο "αυθεντικοι" και ευχαριστοι σε σχεση με Παταγια ...
Καθε μερος φυσικα εχει την δικη του χαρη !  Καλα να ειμαστε να μπορουμε να ταξιδευουμε με υγεια και ευημερια, και να μπορουμε να αποτυπωνουμε εδω τις εμπειριες και τις αποψεις μας , ΟΧΙ σαν να κανουμε καποιο κατορθωμα,  ( μιας και σε αυτη την χωρα ο καθενας μπορει να εχει οποια (ή σχεδον οποια) κοπελα θελει) , ΑΛΛΑ σαν εναυσμα και για αλλα μελη αλλα και για εμας στο να προσπαθουμε να τα επαναλαβουμε και παλι, ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ οι καταστασεις μας το επιτρεπουν ... ...  :)

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Είσαι λαθρομετανάστης/ρια και έχεις σύντροφο Έλληνα; Τώρα θα πάρεις και άδεια παραμονής...με το νέο νόμο Παπουτσή
ΘΕΜΑ: «Καθορισμός του τύπου άδειας διαμονής που χορηγείται σε υπηκόους
τρίτων χωρών, συντρόφους πολίτη της Ε. Ε. ή Έλληνα, με τον οποίο διατηρούν
σταθερή σχέση προσηκόντως αποδεδειγμένη» ΑΠΟΦΑΣΗ
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:
1. Της παραγράφου 3 του άρθρου 90 του ν. 3386/2005, (ΦΕΚ 212/Α) « Είσοδος,
διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια»
2. Της παραγράφου 2 περ. β του άρθρου 3 του π.δ. 106/2007 με τις διατάξεις του
οποίου ενσωματώνεται η Οδηγία 2004/38/ΕΚ
3. Του Ν.1558/1985 «Κυβέρνηση και Κυβερνητικά Όργανα», όπως ισχύει
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του
Κρατικού Προϋπολογισμού.
Ελληνική
ΑΔΑ: 45ΟΠΝ-0Β4
5. Την αριθ. 31973/07-07-2011 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού
Εσωτερικών (ΦΕΚ Β΄1602/08-07-2011) για την ανάθεση αρμοδιοτήτων στον
Υφυπουργό Εσωτερικών.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο μόνο
1. Επιτρέπεται η είσοδος και η διαμονή στην Ελλάδα, υπηκόων τρίτων χωρών, συντρόφων
πολίτη της Ε. Ε. ή Έλληνα, με τον οποίο διατηρούν σταθερή σχέση προσηκόντως
αποδεδειγμένη, και τον συνοδεύουν κατά την είσοδό του στη χώρα ή εισέρχονται στην
Ελλάδα, προκειμένου να τον επισκεφθούν ή να συνενωθούν με αυτόν.

2. Στα πρόσωπα αυτά, εάν δεν είναι κάτοχοι ισχύοντος τίτλου διαμονής, επιβάλλεται, όπου
απαιτείται βάσει του Κανονισμού 539/2001, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, η κατοχή
θεώρησης εισόδου (θεώρηση Σένγκεν), που εκδίδεται ατελώς και με απλουστευμένη
διαδικασία.

3. Οι ανωτέρω υπήκοοι τρίτων χωρών, έχουν δικαίωμα διαμονής στην Ελλάδα για χρονικό
διάστημα έως τρεις μήνες χωρίς κανένα όρο ή διατύπωση, εφόσον είναι κάτοχοι ισχύοντος
διαβατηρίου ή θεώρησης, όπου απαιτείται και συνοδεύουν ή πηγαίνουν να συναντήσουν τον
πολίτη της Ένωσης ή τον Έλληνα.

4. Οι υπήκοοι τρίτων χωρών που επιθυμούν να διαμείνουν στη χώρα για διάστημα που
υπερβαίνει τους τρεις μήνες, οφείλουν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Δ/νση
Μεταναστευτικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του
ΥΠΕΣ, εντός του επιτρεπόμενου χρόνου νόμιμης διαμονής τους στην Ελλάδα και εφόσον
πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) Είναι κάτοχοι διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου σε ισχύ
β) Αποδεικνύουν τη σταθερή διαμονή του πολίτη της Ένωσης στην Ελλάδα
γ) Διατηρούν κοινή κατοικία με τον πολίτη της Ένωσης ή τον Έλληνα
δ) Αποδεικνύουν εγγράφως τη σταθερή σχέση τους με τον πολίτη της Ένωσης ή τον Έλληνα
ε) Διαθέτουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ασθενείας

5. Ως τεκμήρια της σταθερότητας της σχέσης λογίζονται :
α) · Η καταχωρισμένη συμβίωση ή
· Η ύπαρξη κοινού ή υιοθετημένου τέκνου του αιτούντος και του πολίτη της
Ένωσης
β) Η σταθερότητα της σχέσης μπορεί επίσης να προκύπτει από το γεγονός ότι αυτοί έχουν
αναλάβει κοινές μακροπρόθεσμες νομικές, κοινωνικές ή οικονομικές δεσμεύσεις.
6. Για τη χορήγηση της άδειας διαμονής οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν σε κάθε περίπτωση να
υποβάλλουν:
· Αντίγραφο διαβατηρίου με την ισχύουσα θεώρηση εισόδου, όπου απαιτείται
· Βεβαίωση εγγραφής του πολίτη της Ένωσης ή αντίγραφο του δελτίου
ταυτότητας του Έλληνα
· Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας και
ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
· Έγγραφα που αποδεικνύουν κοινή κατοικία (π.χ. μισθωτήριο συμβόλαιο,
λογαριασμοί)
Για την απόδειξη συνδρομής των αναφερομένων στην παράγραφο 5 (α) τεκμηρίων, θα
υποβάλλονται:
· Επικυρωμένο αντίγραφο του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης ή αντίστοιχου εγγράφου
που κατά το δίκαιο της χώρας προέλευσης του πολίτη της Ένωσης πιστοποιεί
καταχωρισμένη συμβίωση ή
· Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης κοινού τέκνου του αιτούντος και του πολίτη της
Ένωσης ή πράξη υιοθεσίας
Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υποβάλλονται στοιχεία από τα οποία προκύπτουν
μακροπρόθεσμες νομικές, κοινωνικές ή οικονομικές δεσμεύσεις.

7. Η άδεια διαμονής χορηγείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, έχει διάρκεια ισχύος
ένα (1) έτος και ανανεώνεται για δύο (2) έτη με τις ίδιες προϋποθέσεις.

8. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες συντρέχει εύλογη αμφιβολία, όσον αφορά το
κατά πόσο πληρούνται οι όροι αυτοί, διενεργούνται σχετικοί έλεγχοι από την αρμόδια Δ/νση
Μεταναστευτικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του
ΥΠΕΣ.

9. Η λήξη της συμβίωσης, ο θάνατος του πολίτη της Ένωσης ή του Έλληνα ή η αναχώρηση
του πολίτη της Ένωσης, κατά τη διάρκεια ισχύος της άδειας διαμονής, συνεπάγεται την
απώλεια του δικαιώματος διαμονής.
Το δικαίωμα διαμονής των εν λόγω προσώπων διατηρείται σε προσωπική βάση, μόνο
εφόσον αυτά διαμένουν στην Ελλάδα, ως σύντροφοι του πολίτη της Ένωσης ή του Έλληνα,
για τρία τουλάχιστον έτη πριν τη λήξη της συμβίωσης ή το θάνατο του πολίτη της Ένωσης ή
του Έλληνα, ή την αναχώρησή του από τη χώρα και πληρούν τις προϋποθέσεις ανανέωσης
της άδειας διαμονής τους, βάσει των διατάξεων της μεταναστευτικής νομοθεσίας.

10. Η άδεια διαμονής δεν χορηγείται ή ανακαλείται, εκτός από την περίπτωση κατά την
οποία συντρέχουν λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας και σε περιπτώσεις όπου
διαπιστώνεται αιτιολογημένα, ιδίως με δικαστική απόφαση ή αμετάκλητο βούλευμα
δικαστικού συμβουλίου, ότι χρησιμοποιήθηκαν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ή
πλαστά έγγραφα και γενικά ότι στοιχειοθετείται καταστρατήγηση δικαιώματος.
11. Οι κάτοχοι της άδειας διαμονής της παρούσας δικαιούνται να εργάζονται ως μισθωτοί.
Ειδικά για το πρώτο δωδεκάμηνο διάστημα διαμονής, από την χορήγηση της αρχικής άδειας
διαμονής, το δικαίωμα πρόσβασης στην αγορά εργασίας τελεί υπό την προϋπόθεση ύπαρξης
κενών θέσεων εργασίας, ανά ειδικότητα, όπως αυτές έχουν καθοριστεί κατά τη διαδικασία
του άρθρου 14 του ν. 3386/05.

12. Άδεια διαμονής υπό τη συνδρομή των παραπάνω προϋποθέσεων, χορηγείται και σε
περιπτώσεις που η σχέση συνάπτεται στην Ελλάδα, εφόσον αποδεικνύεται νόμιμη διαμονή
του υπηκόου τρίτης χώρας στην ελληνική επικράτεια, με οριστικό τίτλο διαμονής, για ένα
τουλάχιστον έτος πριν την ημερομηνία έναρξης της συμβίωσης.

13. Άδεια διαμονής ισόχρονης διάρκειας, χορηγείται και στα κάτω του 21ου έτους κοινά
τέκνα των συντρόφων, καθώς και σε εκείνα του ετέρου των συντρόφων, που τους
συνοδεύουν ή έρχονται να τους συναντήσουν στην Ελλάδα.
Εκκρεμή αιτήματα κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας εξετάζονται σύμφωνα
με τα οριζόμενα στις υπόψη διατάξεις.
Τα αλλοδαπά δημόσια έγγραφα που αναφέρονται στην παρούσα απαιτείται να είναι επίσημα
μεταφρασμένα και επικυρωμένα σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην παράγραφο 4 του
άρθρου 92 του ν. 3386/05.
Η παρούσα ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Είσαι λαθρομετανάστης/ρια και έχεις σύντροφο Έλληνα; Τώρα θα πάρεις και άδεια παραμονής...με το νέο νόμο Παπουτσή
ΘΕΜΑ: «Καθορισμός του τύπου άδειας διαμονής που χορηγείται σε υπηκόους
τρίτων χωρών, συντρόφους πολίτη της Ε. Ε. ή Έλληνα, με τον οποίο διατηρούν
σταθερή σχέση προσηκόντως αποδεδειγμένη» ΑΠΟΦΑΣΗ
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Αυτα ειναι !  :headbang: :headbang:
Και ΟΧΙ να μπορουσαμε να καναμε κι εμεις το ιδιο στην Ταυλανδη τουλαχιστον .... χεχε  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom