Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ψηφοφορια.jpg
    ψηφοφορια.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 21

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια σκοπευω να κανω και εγω το 2ο μου ταξιδακι 12 οκτωβριου και απο οτι εψαξα για εισητιρια βρηκα με gulf air στα 571 ευρω λετε να τα κλεισω απο τοσο νωρις η να περιμενω μηπως βρω κατι φθηνοτερο αργοτερα? τουλαχιστον εναν μηνα ακομη αναμονη πριν κλεισω.. ποια η γνωμη σας?

12 οκτωβρη λεω να παω με το που απολυθω απο φανταρος.!!!  :2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καπου εκει πρεπει να κυμαινονται τα φτηνα εισιτηρια αντε να τα βρεις κανενα 50αρικο πιο κατω.αντε και καλος πολιτης!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...ετοιμαζεται καινουργια "επιδρομη" με "επιλεκτους" Κομμαντος απο Θεσ/νικη και σε συνεργασια μιας μοιρας "καταδρομων" απο Αθηνα .....

Και οχι μονο .....  ;) ;) ;) ;)

@ ntinos20  Μορτη γάματη τη gulf air, παρε ΤΗΑΙ κανε ''ματι'' καθε μερα σχεδον τις τιμες και ειδικα μετα τον Αυγουστο και αμα ειναι βαλε ενα 70 - 100αρι παραπανω να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Λογικα για τοτε η ΤΗΑΙ θα το βαλει στα 630 περιπου.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, οποτε λεω να περιμενω καναν μηνα ακομη αν καποιος εχεις να πει κατι παραπανω ευχαριστως γιατι δεν ξερω τοσα πολλα για εισητιρια και προσφορες ισως τρεξουν αργοτερα φθηνοτερες.! =-)

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Kάποιοι εδώ μέσα συμφωνείται αμέσως με το που δείτε ένα κατεβατό καλά δομημένο χωρίς να σας να ενδιαφέρει αν πραγματικα συμφωνείτε  ΄ή όχι σε κάποια σημεία!!!Δηλαδή όταν σας μιλάει κάποιος και σας κάνει μια ανάλυση τι του απαντάτε??<<Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο>>???
Δεν υπάρχει χρυση συνταγή στη Ταϊλανδη!Ο καθένας παίρνει αυτό που πιστέυει ότι του αξίζει!!
Είτε είναι 1 bar girl είτε ένα <<Καμάκι>>
Όσο για τις τιμές άκυρο!!Έχω παέι με κορίτσια των Μπαρ οι οποίες έφευγαν χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα!Και όσες ζήταγανe,διότι ηθελαν να εκμεταλευτούν δεόντως την κατάσταση,μετά απο μια μέρα έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν OK....OK...NO MONEY.
Ο κάθείς ας σκεφτεί και ας<<φιλτράρει>> καλύτερα ότι διαβάζει πρωτού βιαστεί να συμφωνήσει.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μην επιμενεις δινεις την εντυπωση οτι ολοι βγαζουν διχιλιαρα ελεος
σου απαντησα πιο πανω οτι αυτοι που βγαζουν διχιλιαρα ειναι λιγοτερο του 5% και πολυ λεω
μην γραφουμε εδω μεσα τα σου πα μου πες...εδω καλα-καλα δεν ηρθες για διακοπες
φιλικα
ναι μεν αλλα...
αν μπορεις να κανεις κατι λιγοτερο ανταγωνιστικο που ομως εχει ζητηση οπως πχ διδασκαλια μαθηματικων, χημεια, πληροφορικη κτλ τοτε λίγη σημασια εχει αν εισαι native speaker που ουτως η αλλως ειναι ελαχιστοι που εχουν αυτα τα skills
ξερω non-native speakers που βγαζουν τα διπλασια απο native
εξαλλου στην Ταυλανδη ολοι native ειμαστε  :2funny:
Δε σε ακούνε δε σε ακούνε!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Δε σε ακούνε δε σε ακούνε!!!
καλυτερα που δεν ακουνε κατσε εσυ και βγαζε το διχιλιαρο λοιπον και απολαυσε το....και που σαι για το διχιλιαρο οπως ειπαμε εεε τσιμουδια μη βγαλλεις σε κανεναν   :grin:

λοιπον να σοβαρευτουμε τωρα και εξερευνησουμε μαζι μια μασσαζογωνια της ΒΚΚ οπου ο φαρανγκ ειναι ειδος υπο εξαφανιση
IDA massage

Τιμοκαταλογος για 90λεπτα απολυτης ηδονης
fishbowl  1700B
sideline  2000B
VIP    2200B

οι φωτογραφιες του σαιτ δεν εχουν ανανεωθει τις ιδιες εβλεπα και πριν 2 χρονια    :headbang:
ενα κλασσικο προαστιακο soapy με πελατεια αμιγως Ταυλανδικη
μετρια δωματια (χρειαζονται ανακαινιση), ευγενεστατοι παπασαν (το τιπ απαραιτητο για να μας θυμουνται την επομενη φορα), μεγαλος χωρος υποδοχης για αραγμα και ποτακι με θεα τη βιτρινα
ποιοτητα αρκετα ικανοποιητικη, ανωτερη φυσικα απο φαρανγκοπιατσες, δυσκολο να μπεις μεσα και να μη βρεις τουλαχιστον μια που να σου αρεσει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλυτερα που δεν ακουνε κατσε εσυ και βγαζε το διχιλιαρο λοιπον και απολαυσε το....και που σαι για το διχιλιαρο οπως ειπαμε εεε τσιμουδια μη βγαλλεις σε κανεναν   :grin:

λοιπον να σοβαρευτουμε τωρα και εξερευνησουμε μαζι μια μασσαζογωνια της ΒΚΚ οπου ο φαρανγκ ειναι ειδος υπο εξαφανιση
IDA massage

Τιμοκαταλογος για 90λεπτα απολυτης ηδονης
fishbowl  1700B
sideline  2000B
VIP    2200B

οι φωτογραφιες του σαιτ δεν εχουν ανανεωθει τις ιδιες εβλεπα και πριν 2 χρονια    :headbang:
ενα κλασσικο προαστιακο soapy με πελατεια αμιγως Ταυλανδικη
μετρια δωματια (χρειαζονται ανακαινιση), ευγενεστατοι παπασαν (το τιπ απαραιτητο για να μας θυμουνται την επομενη φορα), μεγαλος χωρος υποδοχης για αραγμα και ποτακι με θεα τη βιτρινα
ποιοτητα αρκετα ικανοποιητικη, ανωτερη φυσικα απο φαρανγκοπιατσες, δυσκολο να μπεις μεσα και να μη βρεις τουλαχιστον μια που να σου αρεσει...
Ετσι,αυτες ειναι ενημερωσεις,αν ξερεις και αλλα τετοια μασατζιδικα,και ειδικα nuru massage,στην μπανγκοκ,δωσε τα φωτα σου.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και άμα παίρνεις και 2000 το μήνα άντε να σου φτάσουν!!!

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΛΑΚΗ μαλλον μπερδεψες τις φωτογραφιες. καπως ετσι θα ειμαστε... (εγω μην ρωτας ποιος ειμαι..)

hangover2-300x225.jpg

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
θα ηθελα πληροφοριες απο αυτους που εχουν επισκευτει τα παραπανω πιο αξιζει να δοκιμασουμε....σιγουρα θα διαφερουν οι αποψεις αλλα δεν γινετε σε καποιο να μην συμφωνουν.....επισης θα ηθελα αν καποιος ξερει και στην παταγια για τετοια body to body massage να γραψει για να τσεκαρουμε πριν παμε οπως και τα φωτα του πιο μετραει πιο πολυ.............μου εχουν αναφερει για το sabai ισχυει η υπαρχει καλυτερο...αναμενω απαντησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom