master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αμα εισαι ομορφαντρας θα βρεις ομορφη γκομενιτσα.αν δεν εισαι θα νοικιαζεις.απο εκει και περα,αναλογως τις ορεξεις σου.μπορεις να περασεις και με 1000 ευρω μια χαρα.Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και παρακολουθω τη συζητηση που κανετε ενα μηνα,εχω διαβασει καμια 60αρια σελιδες απο την αρχη οποτε γνωριζω αρκετα,ειχα παντα τασεις φυγης απο την ελλαδα κυριως επειδη στην ελλαδα οι 9 στις 10 ειναι με κυταριτιδα η χοντρες,θα ηθελα να παω να μεινω μονιμα ,για βανγκονγκ πιθανον,απο χρηματα ειμαι ανεξαρτητος,καθως θα δουλευω μεσω ιντερνετ,αλλα φανταζομουν απο οτι διαβασα οτι ειναι φθηνα εκει και με προβληματησε που ειπατε για 2000 ευρω το μηνα,αν δεν εκανα λαθος στα λεφτα,ιδιως αν σκεφτεις οτι εδω εχω 2 σπιτια για να μεινω τα οποια ετσι και αλλιως δεν εχει διαθεση να τα πουλησει η μανα μου,πως γινεται να ειναι τοσο ακριβη η ζωη εκει αφου εχουν πιο χαμηλο βιοτικο επιπεδο απο εμας.
Οπως και να χει το σκεφτομαι να παω για κανα μηνα να δω τι παιζει και ηθελα να ρωτησω οι γυναικες στην ταιλανδη πως ειναι εμφανισιακα σε σχεση με αυτες απο κροατια, ρωσσια,τσεχια κτλ,περα απο το οτι ειναι πιο κοντες ειναι εξισου ωραιες οπως αυτες η ειναι πιο ασχημες σχετικα,αν και φυσικα το πρωτο που κοιταω σε καποια ειναι το σωμα της
να πας να δεις πρωτα πως ειναι εκει,1 μηνας δεν ειναι τιποτα.κατσε κανα 3μηνο εκει.