Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και παρακολουθω τη συζητηση που κανετε ενα μηνα,εχω διαβασει καμια 60αρια σελιδες απο την αρχη οποτε γνωριζω αρκετα,ειχα παντα τασεις φυγης απο την ελλαδα κυριως επειδη στην ελλαδα οι 9 στις 10 ειναι με κυταριτιδα η χοντρες,θα ηθελα να παω να μεινω μονιμα ,για βανγκονγκ πιθανον,απο χρηματα ειμαι ανεξαρτητος,καθως θα δουλευω μεσω ιντερνετ,αλλα φανταζομουν απο οτι διαβασα οτι ειναι φθηνα εκει και με προβληματησε που ειπατε για 2000 ευρω το μηνα,αν δεν εκανα λαθος στα λεφτα,ιδιως αν σκεφτεις οτι εδω εχω 2 σπιτια για να μεινω τα οποια ετσι και αλλιως δεν εχει διαθεση να τα πουλησει η μανα μου,πως γινεται να ειναι τοσο ακριβη η ζωη εκει αφου εχουν πιο χαμηλο βιοτικο επιπεδο απο εμας.
Οπως και να χει το σκεφτομαι να παω για κανα μηνα να δω τι παιζει και ηθελα να ρωτησω οι γυναικες στην ταιλανδη πως ειναι εμφανισιακα σε σχεση με αυτες απο κροατια, ρωσσια,τσεχια κτλ,περα απο το οτι ειναι πιο κοντες ειναι εξισου ωραιες οπως αυτες η ειναι πιο ασχημες σχετικα,αν και φυσικα το πρωτο που κοιταω σε καποια ειναι το σωμα της
αμα εισαι ομορφαντρας θα βρεις ομορφη γκομενιτσα.αν δεν εισαι θα νοικιαζεις.απο εκει και περα,αναλογως τις ορεξεις σου.μπορεις να περασεις και με 1000 ευρω μια χαρα.
να πας να δεις πρωτα πως ειναι εκει,1 μηνας δεν ειναι τιποτα.κατσε κανα 3μηνο εκει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα απο εμφανιση ειμαι πολυ ωραιος,αλλα απο οτι φανταζομαι δεν πρεπει να μετραει και πολυ εκει,μετραει?,παντως το πληρωμενο το αποφευγω γενικως και για αυτο δεν τρελλανομαι για παταγια,ανρωτιεμαι 1000 ευρω δεν τρωω ουτε εδω γιατι να τα φαω εκει?
φυσικα τους πρωτους μηνες μπορει να φαω και παραπανω ,αν εχεις ολα τα μουνια γυρω σου αλλα  γιατι η διαβιωση εκει να ειναι πιο ακριβη απο τη βουλγαρια μου φενεται παραξενο?

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
γιατι η διαβιωση εκει να ειναι πιο ακριβη απο τη βουλγαρια μου φενεται παραξενο?
Η διαβίωση είναι φθηνή για κάποιον που έχει μάθει να θεωρεί το sticky rice με κοτοπουλάκι γκουρμέ, το διαμέρισμα των 25τμ στην άκρη του πουθενά σαν το όνειρο ζωής και την μετακίνηση με το sky train (το μετρό τους) πολυτέλεια.
Αν όλα αυτά σου φαίνονται λογικά, τότε μια χαρά φθηνή είναι η ζωή στην Ταιλάνδη.
Το τι θεωρεί ο Βούλγαρος ή ο Ταιλανδός αποδεκτό στυλ διαβίωσης, δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με το δικό σου.
Η ερώτηση (για μένα τουλάχιστον) δεν είναι με πόσα μπορείς ζήσεις στην Ταιλάνδη, αλλά με πόσα μπορείς να ζήσεις καλά στην Ταιλάνδη.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
να δειτε πως καποια στιγμη θα  φορολογησουν και τα μακρινα ταξιδια! :s&m_3:
Eλπιζω να μην ειναι ο χοντροβενιζελος μελλος του Bourdela,γιατι αν δει το ποστ σου μπορει να επιβαλει κανα κατοσταρικο κεφαλικο φορο σε οσους ελληνες πολιτες ταξιδευουν εκτος Ε Ε...  :2funny:
Δεν θελει και πολυ,φορολογει την εξοδο απο τη χωρα και αποτρεπει την εξαγωγη συναλαγματος... σατανικο >:cheesy:

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Eλπιζω να μην ειναι ο χοντροβενιζελος μελλος του Bourdela,γιατι αν δει το ποστ σου μπορει να επιβαλει κανα κατοσταρικο κεφαλικο φορο σε οσους ελληνες πολιτες ταξιδευουν εκτος Ε Ε...  :2funny:
Δεν θελει και πολυ,φορολογει την εξοδο απο τη χωρα και αποτρεπει την εξαγωγη συναλαγματος... σατανικο >:cheesy:
για την πατριδα τα παντα...ετσι μου ερχεται τελη ιουλιου πριν απο το ταξιδι να κανω καταθεση στον ειδικο λογαριασμο στηρηξης για να μη νοιωθω και τυψεις οταν βγαζω γουστα Ταιλανδη :2funny: :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε όποιος μπορεί να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω, τον κόβω να φεύγει τρέχοντας!! :cheesy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Αντε τελικα σας βλεπω να φτιαχνετε Ελληνικη παροικια εκει. Φαντομας και Μπεσταθενς προεδρος και αντιπροεδρος της κοινοτητας Ελληνων προσφυγων διωχθεντων απο το ΔΝΤ. :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Και για να γελασουμε λιγο το παρακατω ειχε γραφτει στο "αδελφο" σαιτ

2ο.Ο κυριος Παπουτσης προτεινε τη δημιουργια φραγματος στα συνορα.Εγω εχω να προτεινω να μπουν διοδια.Οι δε λαθρομεταναστες να σταματησουν να αποκαλουνται ετσι και απο τωρα και στο εξης να ονομαζονται Προσφυγοτουριστες. Κατα την εισοδο τους απο τα διοδια να πληρωνουν οσα λεφτα θα εδιναν στους δουλεμπορους (περιπου 5000 ευρω) και να τους υποδεχομαστε σε αιθουσες VIP.Θα προτεινα μαλιστα να μεταφερονται με πολυτελη πουλμαν στην Αθηνα και να φιλοξενουνται σε 5αστερα ξενοδοχεια για τις πρωτες 10 μερες.Αν υποθεσουμε οτι περνανε 2000000Χ5000 ευρω μας κανουν 10 δις. Ετσι θα προωθουσαμε και τον τουρισμο μας και θα σταματησουμε να ασχολουμαστε με τα διοδια.(Ποιος θα ασχοληθει με διοδια των 2 και 3 ευρω οταν απο τα αλλα θα περνεις 5000).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πλακα πλακα καλή ιδέα. έτσι κι αλλιώς μπαίνουν που μπαίνουν. Αστους να μας πληρώσουν εμάς. Παιρνεις ενα 5000 τους δίνεις διορία 5 μήνες είτε να βρούν δουλειά είτε να φύγουν απο τη χώρα αλλιώς τους στέλνεις πακέτο στην χ'ωρα τους. Σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει λαθρεμπόριο και φυσικά ούτε κανένας λαθρο στην ελλάδα αφου ούτε αυτοι θα αντέξουν να ζήσουν εδώ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Αντε τελικα σας βλεπω να φτιαχνετε Ελληνικη παροικια εκει. Φαντομας και Μπεσταθενς προεδρος και αντιπροεδρος της κοινοτητας Ελληνων προσφυγων διωχθεντων απο το ΔΝΤ. :2funny:
Φιλε κωλογερε μακαρι να φτιαχτει μια μικρη ελληνικη παροικια αλλα προσοχη οχι πολυ μεγαλη γιατι οπου μαζευονται παρα πολλοι ελληνες χαλαει η συνταγη...οι ελληνες διαπρεπουν ατομικα και οχι ως συνολο...δυστυχως αυτη ειναι η μοιρα μας 
ο μπεσταθενς εκανε την αρχη περιμενουμε τον επομενο...αλλα ερωτω επρεπε να περασουν 4μισι χρονια ζωης του φορουμ, να φαμε το ΔοΝηΤη, να καταπιουμε το πρωτο και το δευτερο μνημονιο εντος εβδομαδας μεχρι να δουμε τον πρωτο προσφυγοπορνομεταναστη στην Ταυλανδη?    :2funny:
εγω παντως κωλογερε δεν εφυγα λογω ΔΝΤ εξαλλου το πραγμα βρωμαγε εδω και πολυ καιρο
τελος  :offtopic:

οσοι ξερουν λιγο απο ΒΚΚ θα εχουν σιγουρα απορησει με το παρακατω κτιριο εκατονταδων εκατομμυριων Μπαχτ εγκαταλειμμενο εδω και χρονια...οι Ταυλανδοι λενε οτι ειναι στοιχειωμενο...το παρακατω αρθρο λυνει πολλες αποριες που τις ειχα και εγω...να πω οτι οταν χτιζοταν προοριζοταν ως το διδυμο αδερφακι του περιφημου State Tower που εχει το μπαρ Sirocco 

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
...οι ελληνες διαπρεπουν ατομικα και οχι ως συνολο...δυστυχως αυτη ειναι η μοιρα μας 
Αυτό ξαναπέστο! Εύκολα το βλέπει στο Phuket... Στην Bangkok έχεις μέρη να κρυφτείς! Γι'αυτό 200 km και ενίοτε 500 km απόσταση ο ένας από τον άλλο 2-3 φορές το χρόνο έξοδος στην BKK και μετά πάλι ο καθένας στο κάστρο του!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καθως επινα το καφεδακι μου αποφασισα να ψαξω για κανενα βιντεακι για να δω πως ειναι λιγο πιο εμπεριστατωμενα πως ειναι γενικα στην παταγια...ειδα και το μινι τουρ που εχει ανεβασει και ο λακης απο ολη την walking street και τα soi ..λακη τι το θες το αγγλικο ρε αδερφε μονο ελληνικα [μην παρεξηγισεις τα λεγομενα]...και ψαχνοντας ειδα αυτα τα δυο βιντεακια και επαθα...        και                                          ......   ενταξει νομιζω πως σε επομενο μου ταξιδι θα παω μονο εκει...θα προσπαθησω τουλαχιστον να επισκευτω μονο το ενα σιγουρα και λογικα τα phi-phi islands φαινονται πιο προσιτα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
οσοι ξερουν λιγο απο ΒΚΚ θα εχουν σιγουρα απορησει με το παρακατω κτιριο εκατονταδων εκατομμυριων Μπαχτ εγκαταλειμμενο εδω και χρονια...οι Ταυλανδοι λενε οτι ειναι στοιχειωμενο...το παρακατω αρθρο λυνει πολλες αποριες που τις ειχα και εγω...να πω οτι οταν χτιζοταν προοριζοταν ως το διδυμο αδερφακι του περιφημου State Tower που εχει το μπαρ Sirocco 
[/quote]

Επειδη εμενα στο Rayal Orchid Sheraton οποτε πηγαινα για δουλεια το εβλεπα που χτιζοταν και αν θυμαμαι καλα ειχα ρωτησει τιμη για αγορα διαμερισματος καπου στο 1995-1996 και μου ειχαν αναφερει ενα ποσο της ταξης των 150.000.000 σε δραχμες τοτε για  ενα πενταρι διαμερισμα.
Οπως πολυ σωστα αναφερεται στο αρθρο με την κριση του 1997 στην Ασια εγκαταλειφθηκε, εαν δεν απατωμαι τα κεφαλαια ηταν τα περισσοτερα απο το Hongk Kongk.
Ηταν η εποχη που εχαν πλεον οριστικοποιηθει οι αποφασεις του να περασει το ΗΚ στη Κινα και πολλοι ντοπιοι εβγαζαν τα κεφαλαια τους εκτος ΗΚ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Πραγματι το κτηριο αυτο ειναι πολυ εντυπωσιακο. Το ειχα βγαλει φωτογραφιες απο το σταθμο του Σκαι-τρεν που ειναι κοντα στο ποταμι,Σαφαν τακσιν, αν δεν κανω λαθος. Κριμα που εχει μεινει ετσι. Οσο για την πορνοπροσφυγια που θα δημιουργηθει αυτη ειναι κυριως για τους νεους. Εμεις οι κωλογεροι θα κατσουμε εδω να κανουμε αντισταση στις δυναμεις κατοχης του  ΔΝΤ  :grin:

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Γεια σας φιλοι μου,
Η THAI Greece στο ςιτε της εβγαλε προσφορα για το καλοκαιρι 2011.
ΒΚΚ 570 ευρω,ΠΟΥΚΕΤ 576,ΣΑΜΟΥΙ 572,και ΚΡΑΜΠΙ 568 ευρω.Στην τιμη  πρεπει να υπολογισετε συν 50 ευρω για εξοδα κρατησης.
Ισχυει για αναχωρησεις απο σημερα εως 31/7 και απο 21/8 εως 30/9/2011,για περιορισμενο αριθμο θεσεων?//////
Πιστευω οτι τις τιμες αυτες τις εχει δωσει και στα πρακτορεια.Αν ναι και εχετε γνωστο σας πρακτορειο,θα μπορεσετε να τα βγαλετε απο εκει κατα 30 ευρω φθηνοτερα.... διοτι χρεωνουν μονο 20 ευρω για εξοδα κρατησης.............
Φαινεται οτι η κριση χτυπησε και τους Ελληνες ομογενεις της Αυστραλιας...
Ελπιζω οτι μερικοι απο το φορουμ να εκμεταλλευθουν της προσφορας...............

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
04Fantomas05 Kαλησπερα φίλε μου!!. Ερώτηση με 454 ευρώ από Ο.Α.Ε.Δ εκεί δεν θα είμαι καλύτερα; Εδώ αυτά ούτε μαντίλι για να κλάψω δεν φτάνουν. Μας έκαναν κουρέλι αδερφέ βρες μου δουλειά και έρχομαι ακόμα και με τα πόδια.  :s&m_1:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οσο για την πορνοπροσφυγια που θα δημιουργηθει αυτη ειναι κυριως για τους νεους.
Δεν είμαστε πορνοπρόσφυγες είμαστε νόμιμα εργαζόμενοι μετανάστες!!! Απλά εδώ έχει άφθονα βάζα με μέλι ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
04Fantomas05 Kαλησπερα φίλε μου!!. Ερώτηση με 454 ευρώ από Ο.Α.Ε.Δ εκεί δεν θα είμαι καλύτερα; Εδώ αυτά ούτε μαντίλι για να κλάψω δεν φτάνουν. Μας έκαναν κουρέλι αδερφέ βρες μου δουλειά και έρχομαι ακόμα και με τα πόδια.  :s&m_1:
Εκει με αυτα τα λεφτα,μπορεις τουλαχιστον να παρεις το μαντηλι... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom