Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Δηλαδή γύρω στα 80.000+ Bacht?
Διαίρεσέ το δια του 2 και θα είσαι πολύ ικανοποιημένος αν πετύχεις αυτά τα λεφτά.
Ο ανταγωνισμός από την πιτσιρικαρία (και όχι μόνο) όλου του πλανήτη είναι αμείλικτος.

Και υπολόγισε πως για να περάσεις ανθρώπινα στη Bangkok χρειάζεσαιαπό 35-40.000Β και πάνω.
Πιθανότατα βέβαια το κριτήριο για το δικό μου "ανθρώπινα" να διαφέρει από πολλών άλλων.
Για την ιστορία δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω με λιγότερα από 60-70.000Β το μήνα.
Με προλαβες συμφωνω απολυτως μαζι σου. 60000 μισθος καθηγητη δεν ειναι φυσικα ο κανονας αλλα η εξαιρεση. Θα ελεγα μονο ενα <5% βγαζει πανω απο 50000/μηνα με το καθηγητηλικι. Ο κανονας ειναι 30000 επαρχια και 35000 Μπανγκοκ. Επισης συμφωνω απολυτως μαζι σου οτι αν δε βγαζεις τουλαχιστον 50-60000 Μπανγκοκ καλυτερα κατσε στα αυγα σου γιατι πιθανον να μετρας τα Μπαχτ στο τελος του μηνα. Αν μαλιστα βγαζεις και γουστα τουλαχιστον 1-2 φορες τη βδομαδα καλυτερα να παμε τουλαχιστον στα 60-70000 οπως ειπες. Βεβαια απο την αλλη ετσι οπως τεινει η  κατασταση στην Ελλαδα ακομη και τα 30000 (~700ευρω το μηνα) ισως να ειναι τρελλη ευκαιρια  :rolleyes:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Καλο ειναι παντα πριν παρθουν τετοιες αποφασεις ο καθε ενας που ενδιαφερεται για μονιμα σε ενα τετοιο μερος να κανει κανενα αναγνωριστικο τριμηνο πρωτα εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου του τα εξης: Αλλιως ειναι η ζωη οταν παμε εκει για τουρισμο 15-20 μερες και αλλιως ειναι οταν ειμαστε μονιμα εκει και κυνηγαμε το μεροκαματο. Επειτα πρεπει να δουμε πως αποδεχομαστε εμεις τη διαφορετικη κουλτουρα και τον διαφορετικο τροπο ζωης εκει και αν μας αποδεχεται εκει το συστημα. Τωρα βεβαια οπως εχουν γινει τα πραγματα εδω στην Ελλαδα απο οτι φαινεται εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολυ δεκτικοι σα λαος και οπου και να παμε θα προσαρμοστουμε.

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή πουλάω μέσω ebay προϊόντα από ebay και επειδή οι προμηθευτές μου λένε ότι βγάζουν πάνω από 2000€ το σκεφτόμουνα.
Καθηγητής αγγλικών βγάζει γύρω στα 2000€...

Φιλε μου αυτο που δεν πρεπει να σου διαφεύγει ομως (αν ειναι αληθινό το ποσό που αναφέρεις) ειναι πως ακομη και αν παίρνουν τοσα οι καθηγητές αγγλικών προτίμηση εχουν σε native speakers οπότε οι άγγλοι/αυστραλοί/αμερικανοί είναι πάνω απο οποιοδήποτε άλλον καθηγητή αγγλικών άρα και οι πιθανότηες εύρεσης τέτοιας εργασίας απο καποιον άλλον ειναι πολύ λίγες.

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τις 3 φορες που κατεβηκα στην Ταυλανδη και δη Μονο Πατταγια Σεπτ.2009 10 μερες,Μαρτιος 2010 16 μερες και [size=22pt]Σεπτ.2011 (!!!) 30 μερες[/size]
Σεπτέμβριος 2011 (!) ?
Ε γιαυτό είσαι πολύ μπροστά Λάκη! χαχαχα...μερικούς μήνες μπροστά από όλους τους άλλους...είναι ο συνδυασμός Σαλονικιού-ΠΑΟΚτσή που κάνει τη διαφορά...(φιλικά πάντα, μιας και από εσένα εγώ προσωπικά έμαθα τα περισσότερα περί Πατάγια και σε ευχαριστώ)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια, μερικες αποριες για αυτα που γραφετε.
1, Για τον φιλο που λεει να παει Ταυλανδη να διδαξει πχ. Αγγλικα, ξερεις αγορι μου Ταυλανδεζικα; Πως θα εξηγεις τη σημασια της Αγγλικης λεξης στο μαθητη; Στα Ελληνικα ή στη νοηματικη;
2. Για οσους απαντανε στη πολυ σωστη αλλα χιλιειπομενη ερωτηση ποσα θελουν για να περασουν καλα πχ 10 ημερες στη Ταυλανδη. Μην απαντατε  ρε παιδια με δικα σας απολυτα νουμερα γιατι και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρετε τον αλλον στο λαιμο σας και ξεκινανε οι γνωστες αντιπαραθεσεις του ποιος εχει δικιο. Πεστε στον ανθρωπο απο 1000 Ε εως οσα μπορει να διαθεσει και εισαστε μεσα, αφου ο καθενας χαλαει οσα μπορει να διαθεσει.
Αυτα και να περασουν καλα οσοι πανε κατω, με λιγα ή πολλα λεφτα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ρε παιδια, μερικες αποριες για αυτα που γραφετε.
1, Για τον φιλο που λεει να παει Ταυλανδη να διδαξει πχ. Αγγλικα, ξερεις αγορι μου Ταυλανδεζικα; Πως θα εξηγεις τη σημασια της Αγγλικης λεξης στο μαθητη; Στα Ελληνικα ή στη νοηματικη;

Δεν έχεις πετύχει ποτέ (σε φροντιστήριο) Δασκαλα/ο που να μην μιλει την ελληνικια τη γλώσσα;;

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχεις πετύχει ποτέ (σε φροντιστήριο) Δασκαλα/ο που να μην μιλει την ελληνικια τη γλώσσα;;
Αυτό που λες φίλε μου ισχύει, αλλά δε μπορεί να γίνει σε μαθητές χαμήλου επιπέδου γνώσης της γλώσσας. Σε μεγαλύτερο επίπεδο ίσως είναι ο καλήτερος τρόπος μάθησης.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ας πει κανένας δάσκαλος τι ξέρει για το θέμα. Γιατί έχω την εντύπωση οτι θα φτάσει  :offtopic: το πράμα και δεν αξίζει. Δεν σας λέω τι νομίζω, αλλά τι ξέρω επί του θέματος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με τη μικρη μου εμπειρια για αυτο το κρατος και τους ανθρωπους του,Θα ηθελα να αναφερθω σε 2 θεματα που εχουν τεθει υπο συζητιση...
Πρωτον,γι αυτους που σκεφτονται να μετοικισουν στη Ταυλανδη...
Πρεπει να ξερετε πως υπαρχει τεραστια αποκλιση στη συμπεριφορα των Ταυλανδων απεναντι σε ενα τουριστα φαρανγκ απο οτι σε ενα μονιμο κατοικο φαρανγκ που δουλευει εκει...
Οταν πας για διακοπες εστω και 3-4 μηνες,φερνοντας μαζι σου "συναλλαγμα" για να ξοδεψεις,εισαι "ο καλος φαρανγκ" και το χαμογελο "παει συννεφο"...Οταν ομως πας να εγκατασταθεις μονιμα εκει για να δουλεψεις,και περνεις μπατ για μισθο,η καρπωνεσαι κερδη ανοιγοντας μια επιχειρηση εκει,το πραγμα αλλαζει...
Το χαμογελο παγωνει και αντιμετωπιζεις σε ολο το μεγαλειο τις "αγκιλωσεις" του Ταυλανδικου κατεστημενου...
Ειναι ετσι δομημενο δε το συστημα,που να αποθαρρυνει γενικα τη μετοικιση εκει...Και δε μιλαω μονο για την αγορα κατοικιας,αλλα για οτιδηποτε εχει να κανει με συνδιαλλαγη με το κρατος η τους απλους καθημερινους Ταυλανδους...
Οσα χρονια και να μεινεις εκει...Και απταιστα να μαθεις τη γλωσσα τους...θα εισαι ΠΑΝΤΑ φαρανγκ και θα σε αντιμετωπιζουν με καχυποψια,δυσπιστια και μια φανερη η εστω "καλυμμενη" εχθροτητα...Λες και μπηκες με τσαμπουκα στο σπιτι τους και πας να φας απο το τσουκαλι με το φαγητο που εχουν μαγειρεψει για την οικογενεια τους...
Γι αυτο πριν κανετε το οποιοδηποτε βημα,θα πρεπει να το σκεφτειτε διπλα και τριπλα...Οι Ταυλανδοι ειναι κατα βαση ρατσιστες και ιδιαιτερα δυσπιστοι στο να "αποδεχτουν" εναν φαρανγκ...
Η Ταυλανδικη κοινωνια δεν ειναι τοσο "ανοιχτη" οπως εδω στην Ελλαδα που ο οποιοσδηποτε ξενος μπορει να ανοιξει μια επιχειρηση...Κι αν πιστευετε οτι εδω βασιλευει η γραφειοκρατια και η διαφθορα,πηγαινετε εκει να δειτε τι γινεται...

Δευτερον,οσον αφορα τις σχεσεις με τις Ταυλανδες...
Θα σας κανω μια εισαγωγη και μετα θα μιλησω πιο εξειδικευμενα...
Θα πρεπει να συνειδητοποιησετε,οτι οι Ταυλανδεζες και γενικα οι Ασιατισσες,εχουν μια εντελως διαφορετικη κουλτουρα απο οτι εμεις...
Για ολες τις γυναικες του κοσμου,το να "βγουν στη βιζιτα" και να πουλησουν το κορμι τους ειναι σιγουρα κατι δυσκολο...Απλα για καποιες ειναι πιο ευκολο...Και αυτο δεν ειναι θεμα μονο χαμηλου βιοτικου επιπεδου αλλα κυριως "κουλτουρας"...
Παρτε παραδειγμα τη κατασταση που ισχυει στην Ελλαδα και καντε μια ιστορικη αναδρομη...
Οταν ανοιξαν τα συνορα και γεμισαμε Ρωσσιδες,Ουκρανεζες,Μολδαβες κλπ κλπ,υπηρξε η πρωτη "ανθιση" της "μπουρδελοκαταστασης"...Τα μπουρδελα της Φυλης,απο εκει που ειχαν 30αρες και 40αρες μπαζοελληνιδες,γεμισαν με "φρεσκο αιμα"...Υπηρξε επισης η ανθιση των στριπτιτζαδικων...Καποτε στην αρχη της δεκαετιας 2000-01,ειχα μετρησει πανω απο 40 στριπτιτζαδικα μονο στον αξονα Φιλαδελφεια-Αχαρνων-Συγγρου-Πειραια-Γλυφαδα...
Αυτο εγινε οχι μονο γιατι οι γυναικες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης "πειναγαν"...Αλλα πολυ απλα γιατι για αυτες "το πηδημα" με εναν αγνωστο εναντι αμοιβης,ΔΕΝ ειναι τοσο "big deal",οπως ας πουμε για μια Ελληνιδα...
Το πραγμα αγριεψε ακομα περισσοτερο μετα την εισοδο των "Ρουμουνων" στο παιχνιδι...Αυτες πια δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...Κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το χρημα...Ειναι αναμφισβητητα οι μεγαλυτερες τσιμπουκομανες και καραπουτανες της Ευρωπης.
Για ολα αυτα,υπαρχει μια πολυ πειστικη εξηγηση...Στις δυσκολες εποχες του κομμουνισμου,οι ανθρωποι αυτοι μοναδικη διασκεδαση ειχαν την Οπερα,τη Βοτκα και το ΣΕΞ...Μαζευοντουσαν σε σπιτια,μεθαγανε και η παρτουζες πηγαιναν συννεφο...Δεν ειναι τυχαιο που ολα τα site με θεμα το "group sex" εχουν βιντεακια απο Ρωσσια,Ουκρανια κλπ...
Και αυτο εχει περασει και στο DNA των νεοτερων γενεων...
Εκανα ολη αυτη την εισαγωγη,για να καταλαβετε πως το θεμα ΣΕΞ,αντιμετωπιζεται σε αρκετες χωρες χωρις να ειναι τοσο "ΤΑΜΠΟΥ" οπως στην Ελλαδα...
Εξειδικευοντας και πηγαινοντας "στα της Ταυλανδης",το να κατεβει μια κοπελλα απο το φτωχικο Ισααν στη πρωτευουσα,τη Πατταγια και το Πουκετ για 3-4 μηνες και να πηδιεται με φαρανγκ για λεφτα,ειναι μεν δυσκολο (γι αυτο και δε το κανουν ολες),αλλα ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο ευκολο απο οτι να το εκανε μια Ελληνιδα...
Και μη γελιεστε οτι ειναι μονο θεμα "βιοτικου επιπεδου" και το κανουν μονο επειδη δεν εχουν να φανε...
Ειναι κατα βασην "ΘΕΜΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ"...Σε αυτο συνδραμει και το γεγονος της θρησκειας του Βουδισμου...Η παροχη ηδονης απο μια γυναικα σε εναν αντρα,δεν ειναι κατι το κατακριτεο...
Γι αυτο και σπανια θα συναντησετε Ταυλανδεζα "ξινομουρα" στις πουτανοπιατσες..Δεν αισθανονται τοσο "βρωμικες" πουλωντας το κορμι τους,ουτε πλημμυριζουν με ενοχες μετα τη πραξη...Δεν αισθανονται με λιγα λογια τοσο "πουτανες",οσο θα αισθανοταν ας πουμε μια Ελληνιδα που κανει βιζιτες...
Γενικοτερα δε οι Ασιατισσες,εχουν μια βασικη διαφορα σε σχεση με αλλες γυναικες...Οταν πεφτουν στο κρεββατι,εχουν βασικο στοχο να προσφερουν ηδονη στον αντρα και βαζουν τη δικη τους απολαυση ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...Αλλωστε μονο και μονο που τους χωνεις ενα "εργαλειο" ανω των 15 εκατοστων που για αυτες ειναι κατι ασυνηθιστο,ειναι τρομερα ερεθιστικο...
Αυτο το θεμα,ειναι και ο λογος που οταν ενας "δυτικος" πρωτοπαει με μια Ασιατισσα στο κρεββατι,παθαινει "πολιτισμικο σοκ" και τις ερωτευεται...
Αν προσθεσετε σε αυτο και το γεγονος πως οι φτωχες Ταυλανδεζες,μεγαλωνουν με το ονειρο του να γνωρισουν "το λευκο φαρανγκ που θα ερθει πανω σε ενα αλογο,θα τις παρει και θα τις γλυτωσει απο τη φτωχια και τη μιζερια,προσφερωντας τους μια καλυτερη ζωη",καταλαβαινετε για πιο λογο κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σου πεταξουν τα ματια στο κρεββατι και να σε χωσουν κατω απο τη φουστα τους...

Γι αυτο κυριοι,πηγαιντε,διασκεδαστε,γαμηστε,αλλα προς θεου ΜΗΝ "επενδυετε" σε συναισθηματα...
Μολις δε,μπειτε στο αεροπλανο της επιστροφης,ειναι καλυτερο να κοψετε τα παρε-δωσε και την επικοινωνια με skype και msn...
Ακομα και "η καλη κοπελα" που "δεν εχει σχεση με πορνεια,μπαρ και αγκο γκο",απαξ και "πειναει",δηλαδη το βιωτικο της επιπεδο ειναι σαφεστατα χαμηλοτερο απο αυτο που μπορειτε να της προσφερετε εσεις,να κρατατε ΠΑΝΤΑ μια "πισινη"...
Γιατι "παγκοσμιως",αυτο που κατα βαση ζηταει μια γυναικα απο εναν αντρα,ΔΕΝ ειναι η εξωτερικη ομορφια,το +20ποντο εργαλειο,και οι ατελειωτες νυχτες ηδονης...Ειναι Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ που μπορει να της προσφερει,προσφεροντας της μια αξιοπρεπη επιβιωση..
Γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ...Μην τις αφησετε να σας εκμεταλλευτουν...Εκμεταλλευτειτε τις εσεις για να περνατε καλα...και ΤΕΛΟΣ... ;)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
μονο που τους χωνεις ενα "εργαλειο" ανω των 15 εκατοστων που για αυτες ειναι κατι ασυνηθιστο,ειναι τρομερα ερεθιστικο             ..................................αρε αθανατη ελληνικη ψυχη μονο το μεγεθος μας εμεινε  :2funny: :2funny: :2funny: ολοι οι πριαπιστες κατεβειτε ταυλανδη να χαρουν λιγο και οι μισομετροι ......εγω θα ειμαι εκει τον αυγουστο παροτι δεν ειμαι και πριαπιστης..............πιπινο πλακα κανω ελπιζω να μην παρεξηγισεις.....παντως συμφωνω μαζι σου....................................-ΓλυφΚαποτε στην αρχη της δεκαετιας 2000-01,ειχα μετρησει πανω απο 40 στριπτιτζαδικα μονο στον αξονα Φιλαδελφεια-Αχαρνων-Συγγρου-Πειραιααδα..............................πολυ μεγαλος ο αξονας αυτος  :2funny: :2funny:      βαλε γενικα λεκανοπεδιο διοτι ετσι εισαι καλυμενος

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
pipinomaniac συμφωνω απολυτα με την αναλυση σου κυριως για τις χωρες του σιδερενιου παραβαν .... αλλα στο συμπερασμα σου διαφωνω ...γιατι να πρεπει καποιος να εκμεταλευτει καποιον και να μην εκμεταλλευονται ταυτοχρονα ο ενας τον αλλον ?? γιατι αντι να μας τα τρωνε οι μπαζοελληνιδες και να κανουν και μουτρα απο πανω να μην μας τα τρωει ενα κοριτσακι που θα μας ειναι ευγνωμων και ταυτοχρονα θα εχουμε και την αισθηση της ευεργεσιας ???

αν και εμενα προσωπικα με ελκυουν οι βορειες (ανεπτυγμενες) γκομενες εστω και αν μας βλεπουν σας τσομπανιδες που λιγο η πολυ ειμαστε

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γιατι αντι να μας τα τρωνε οι μπαζοελληνιδες και να κανουν και μουτρα απο πανω να μην μας τα τρωει ενα κοριτσακι που θα μας ειναι ευγνωμων και ταυτοχρονα θα εχουμε και την αισθηση της ευεργεσιας ???
Στο θέμα ευγνωμοσύνης μην είσαι και τόσο σίγουρος, ούτε αθώες είναι ούτε τόσο ανώτερες απο τις Ελληνίδες. Είναι καθαρ´α θέμα χαρακτήρα όπως ακριβώς και στην Ελλάδα. Ουκ ολίγες φορές έχω πάρει γκομενα στην υγειά του σπονσορα, απο την άλλη πέρυσι γνώρισα κοριτσάκι το οποίο έπαιρνε φράγκα απο τον ¨αγαπημένο¨ της και ξέκοψε απο όλα, μόνο επαφή με τις φίλες τις απο τα γκο γκο κρατούσε.
Το θέμα με το σπονσοριλίκι το έχουν σπουδάσει καλά και αν νομίζει κανείς ότι έιναι πιο γάτος απο αυτές καλο θα έιναι να αφήσει τα αισθήματα στην άκρη και να κοιτάξει να βγάλει τα γούστα του.
Υ.Γ. Αν θέλετε να περνάτε ζωάρα κάθε μέρα οποίο μουνι σας ρωτάει πότε φευγετε να απαντάτε ¨αύριο¨... Κάντε το και θα με θυμηθείτε ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
pipinomaniac συμφωνω απολυτα με την αναλυση σου κυριως για τις χωρες του σιδερενιου παραβαν .... αλλα στο συμπερασμα σου διαφωνω ...γιατι να πρεπει καποιος να εκμεταλευτει καποιον και να μην εκμεταλλευονται ταυτοχρονα ο ενας τον αλλον ?? γιατι αντι να μας τα τρωνε οι μπαζοελληνιδες και να κανουν και μουτρα απο πανω να μην μας τα τρωει ενα κοριτσακι που θα μας ειναι ευγνωμων και ταυτοχρονα θα εχουμε και την αισθηση της ευεργεσιας ???

αν και εμενα προσωπικα με ελκυουν οι βορειες (ανεπτυγμενες) γκομενες εστω και αν μας βλεπουν σας τσομπανιδες που λιγο η πολυ ειμαστε
τυπε αν σου τα τρωνε οι ελληνιδες,καλυτερα να μην πας Ταυλανδη.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πολυ σωστα τα λεει ο πιπινο.
Τσομπανηδες οι ελληνες; ΜΠΑΑΑΑΑ
Καααλαααα ολοι θα βρειτε το αισθημα της ζωης σας στη Ταυλανδη.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φιλε μου αυτο που δεν πρεπει να σου διαφεύγει ομως (αν ειναι αληθινό το ποσό που αναφέρεις) ειναι πως ακομη και αν παίρνουν τοσα οι καθηγητές αγγλικών προτίμηση εχουν σε native speakers οπότε οι άγγλοι/αυστραλοί/αμερικανοί είναι πάνω απο οποιοδήποτε άλλον καθηγητή αγγλικών άρα και οι πιθανότηες εύρεσης τέτοιας εργασίας απο καποιον άλλον ειναι πολύ λίγες.
Το ξέρω φίλε, αλλά όλο και κάποια άκρη θα υπάρχει...
Και δεν μιλάω απαραίτητα για δασκαλος, ο προμηθευτης μου πχ μου είπε ότι ανοίγει φροντιστηριο πληροφορικής, αν έχω πιστοποιηση να διδαξω εκεί.
Το διχίλιαρο το έχει λεει για πλακα. Τωρα τι να πω.
Καταρχας δεν εχω παει καν για διακοπες...

Βεβαια με βαλε χθες η μανα μου μια καλη ιδεα για δουλεια, με καλη επιδοτηση από ΕΕ, που αν πιασει μπορει να μου αποφερει και 5 χιλιαρικα το μηνα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και δεν μιλάω απαραίτητα για δασκαλος, ο προμηθευτης μου πχ μου είπε ότι ανοίγει φροντιστηριο πληροφορικής, αν έχω πιστοποιηση να διδαξω εκεί.

Βεβαια με βαλε χθες η μανα μου μια καλη ιδεα για δουλεια, με καλη επιδοτηση από ΕΕ, που αν πιασει μπορει να μου αποφερει και 5 χιλιαρικα το μηνα...
Καλα πηγαινε εκει διακοπες,να γνωρισεις και καναν ελληνα,να σου πει την αληθεια,και ασε τα 2χιλιαρα 3χιλιαρα.δεν παιζει.Ολοι εκει θα ειμασταν τυπε μου,αν επαιζε κατι τετοιο.
Και προσεξε που θα επενδυσεις,σε κοβω για πολυ ευκολοπιστο,μην πεσεις σε καναν απατεωνα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολυ σωστα τα λεει ο πιπινο.
Τσομπανηδες οι ελληνες; ΜΠΑΑΑΑΑ
Καααλαααα ολοι θα βρειτε το αισθημα της ζωης σας στη Ταυλανδη.
Κοιτα κακα τα ψεματα υπαρχουν παρα πολα ζευγαρια φαρανγκ-ταυλανδων,που ειναι αγαπημενα και ευτιχισμενα.αλλα ομως ειναι κοντα σε εμφανιση,και σε ηλικια.υπαρχουν πολλοι ελληνες 50αρηδες 60αρηδες που εχουν την ψευδαισθηση οτι τους αγαπησε το 20χρονο ταυλανδεζικο πιπινι.και να τα σπιτια που τους χτιζουν,να τα εστιατορια,και οταν θα βαρεθει η πιτσιρικα,θα φαει μια κλωτσα ο παππους που θα ειναι ολη δικη του.και καλα θα του κανει εδω που τα λεμε.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Καλα 2000 ειναι πολλα χρηματα για ταυλανδη ποσο μαλλον 5000 αν ειναι δυνατον οποιος σου τα λεει αυτα τα μπαρμπουτσαλα καλα θα κανει να σταματησει. Οπως προειπε ενας λιγο πιο πανω το βασικο ξεκιναει απο 25.000 με 30.000 για επαρχια για bangkok ανεβαινει λιγο.!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom