Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
@pipinomaniac
Επειδη σας παρακολουθω ολους πολυ καιρο τωρα ας μου επιτραπει να πω καποιες σκεψεις...
Pipinos=πολλα λογια,εξυπναδες,επιδειξιομανια και επι της ουσιας μαλλον <<ΑΓΑΜΗΣΙΑ>> ή τα χωνει χοντρα για πηδημα....οπου ταξιδευει το αγορι αυτο!!!
Lovespieros=Ενας μαλακοπιτουρας,ξεπεσμενος GREEK LOVER!!!!!Ποιος σου ειπε βρε κοπανε οτι στην Ταυλανδη περναει ο Greek lover?τωρα βεβαια δεν περναει πουθενα!!!Αλλα στην Ταυλανδη δεν περναγε ποτε!!!
Και ποτε βρε μαλακοελληνα γαμησες Ταυλανδη οποιαδηποτε χωρις να πληρωσεις?Ελεος χορτασαμε ψεματα και ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!
ρε  αλανι λουσιανο οταν αναφερομαι στον greek lover αναφερομαι στις δυτικες τουριστριες που πεφτουν σαν τα οριμα μηλαρακια  και αμα εισαι και μαγκας πηδας ται χωρις φραγκο αλλα προφανως εσυ δεν ξερεις απο αυτα και οσο για το ξεπεσμενος μαλον θα αναφερεσαι προφανως στον εαυτο σου  
και σε πληροφορω ο πιπινος σε ολα οσα εχει πει ειναι 100% αληθινος αμα γνωριςεις ατομα που εχουν περασει μαζι του δεν θα μιλαγες και οτι κανει το κανει για παρτη του και δεν σε ενδιαφερει εδω μεσα ο καθενας γραφει τις εμπειριες του
εσυ ο ξερολας πολλυ κλο κλο και απο αυγο τιποτα

Επισκέπτης
ρε  αλανι λουσιανο οταν αναφερομαι στον greek lover αναφερομαι στις δυτικες τουριστριες που πεφτουν σαν τα οριμα μηλαρακια  και αμα εισαι και μαγκας πηδας ται χωρις φραγκο αλλα προφανως εσυ δεν ξερεις απο αυτα και οσο για το ξεπεσμενος μαλον θα αναφερεσαι προφανως στον εαυτο σου  
και σε πληροφορω ο πιπινος σε ολα οσα εχει πει ειναι 100% αληθινος αμα γνωριςεις ατομα που εχουν περασει μαζι του δεν θα μιλαγες και οτι κανει το κανει για παρτη του και δεν σε ενδιαφερει εδω μεσα ο καθενας γραφει τις εμπειριες του
εσυ ο ξερολας πολλυ κλο κλο και απο αυγο τιποτα
Δυτικη τουριστρια!!!!χα χα,τι ειναι αυτο....Αυτες εχουν παψει να γαμιωνται στο χυμα εδω και καμμια 15αρια χροννια..,Τους μιλας και μολις καταλαβαινουν οτι παιζει γαμησει εξαφανιζονται!!!
Τελος παντων αυτα για οποιους ειναι σοβαροι, και δεν κανουν επιδειξη!!! και αυτα δεν τα λεω μονο εγω τα γραφουν και αλλοι που εχουν εμπειριες και σωστη κριτικη σκεψη,
Εισαι ξεπερασμενος Αγορι.Τι να λεμε τωρα...μ'αυτα που γραφεις!!!την Ταυλανδη την εφαγα στη μαπα τρια χρονια!
Τωρα για τον ΠΙΠΙΝΟ ..που ειναι αληθινος στον δωδεκαλογο!!!!να μην εχει η γκομενα βαμμενο νυχι..ασεμας ρε φιλε ,αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα ειναι για γελια!!
Οπωσδηποτε ο καθενας το κανει για παρτυ του,αλλα οταν γραφεις δημοσια να δεχεσαι και κριτικη δημοσια.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δυτικη τουριστρια!!!!χα χα,τι ειναι αυτο....Αυτες εχουν παψει να γαμιωνται στο χυμα εδω και καμμια 15αρια χροννια..,Τους μιλας και μολις καταλαβαινουν οτι παιζει γαμησει εξαφανιζονται!!!
Τελος παντων αυτα για οποιους ειναι σοβαροι, και δεν κανουν επιδειξη!!! και αυτα δεν τα λεω μονο εγω τα γραφουν και αλλοι που εχουν εμπειριες και σωστη κριτικη σκεψη,
Εισαι ξεπερασμενος Αγορι.Τι να λεμε τωρα...μ'αυτα που γραφεις!!!την Ταυλανδη την εφαγα στη μαπα τρια χρονια!
Τωρα για τον ΠΙΠΙΝΟ ..που ειναι αληθινος στον δωδεκαλογο!!!!να μην εχει η γκομενα βαμμενο νυχι..ασεμας ρε φιλε ,αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα ειναι για γελια!!
Οπωσδηποτε ο καθενας το κανει για παρτυ του,αλλα οταν γραφεις δημοσια να δεχεσαι και κριτικη δημοσια.
o πιπινο μπορει να σου απαντησει δικηγορος του δεν ειμαι αλλα ειναι γουστα και κριτικη στα γουστα του καθενος δεν παει οταν δεν ενοχλουν
επιδειξιας εισαι εσυ που τα ξερεις ολα και κρινεις τους παντες και αν θες να ξερεις ο greek lover δεν πεθενει ποτε
απλως διαλεγει αυτος πλεον δεν ειναι πεινασμενος και οτι κατσει εχει αλλαξει τα γουστα του ειναι πιο εκλεπτυσμενος
τα σαβουρια τα αφηνει για τους αλλους αυτα ποιος στα λεει θα ηθελα να ξερω το οτι εξαφανιζονται οι γκομενες
ησως αν εχεις αυτην την συμπεριφορα απεναντι τους ναι εξαφανιζονται
μα καλα 3 χρονια που λες οτι ησουν  χρονια στην ταιλανδη δεν εμαθες και δεν ειδες τιποτα
ρε τι αλλο θα διαβασουμε κατι τυποι σαν και εσενα μας χαλανε της ωραιες ανταλαγες αποψεων και κουβεντες σε αυτο το φορουμ

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
6 χρονια μελος του bourdela.com και διαβαζω το φορουμ τοσους χλιμιντζουρες που μαζευτηκαν τελευταια δεν εχω ξαναδει

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ξεχασα να συμπληρωσω στο δεκαλογο (μου το θυμησε ο "κωλογερος"),οτι με φτιαχνουν τα Ταυλανδεζακια που φορανε σιδερακια.
Στο προσεχες ταξιδι,θα ικανοποιησω και μια φαντασιωση που μου γεννηθηκε αυτες τις μερες,να πηδηξω Ταυλανδεζακι με σιδερακια στα δοντια,κοκκαλακια στα μαλλια και ντυμενο μαθητρια με φουστιτσα και καλτσακια και να εχει αγκαλια εναν αρκουδο... :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άσε πιπίνο Ταϊλανδέζα μαθήτρια δεν παίζει!! Μακρυά μπλε φούστα και λευκό σοσόνι που έχει γίνει καφε αφού έχει σκουπίσει το μισό σχολείο!!! :P
Για φοιτήτρια μαζί σου!!! ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Άσε πιπίνο Ταϊλανδέζα μαθήτρια δεν παίζει!! Μακρυά μπλε φούστα και λευκό σοσόνι που έχει γίνει καφε αφού έχει σκουπίσει το μισό σχολείο!!! :P
Για φοιτήτρια μαζί σου!!! ;)
Μα και οι φοιτητριες φορανε στολη!
Υπαρχει μια "ταξη" ρε παιδι μου στη Ταυλανδη...Οχι οπως εδω που πανε σχολειο με τα εξωβυζα και τα μινι μεχρι τον αφαλο...
Κι υστερα φταιει ο βιαστης..!!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ναι αλλά δεν είναι όλες οι στολές ίδιες!!! ;)
schoolgirls%2B4.jpg

schoolgirls%2B2.jpg

schoolgirls%2B1.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.thaibel.be/files/sexy%20uniforms%202.jpg[/img[/URL]]

Οι τελευταίες είναι λίγο μπαζάκια αλλά οι φώτο έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα!! ;)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πάντως εάν ...μπου μπουμ κάποια που φορά μαθητική σχολή , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ηλικίας , και σας πιάσουν , η ποινή είναι πολύ μεγάλη , δεν ξεμπλέκετε με τίποτα. Περίεργη χώρα , περίεργοι νόμοι.

Τώρα , επειδή είχαν ανάψει τα αίματα πριν δεν ήθελα να παρέμβω. Αλλά θέλω να κάνω μια παρατήρηση για την Πατάγια , η οποία δεν ήταν μόνο δική μου διαπίστωση αλλά και άλλων. Η Πατάγια αλλάζει προς το χειρότερο εξ' αιτίας των πολλών σπονσορων. Αυτό το είδος πολλαπλασιάζεται γεωμετρικά δυστυχώς (δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί η αύξησή τους βέβαια , η Ευρώπη δεν έχει λαμπρό μέλλον). Η ζημιά στην τριετία που ξέρω εγώ την Πατάγια είναι μεγάλη και ορατή. Κάποιοι θα πούνε ότι όσο "παλιώνει" κάποιος τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα κλπ κλπ. Όμως πιστεύω ότι είμαι αντικειμενικός και πολλοί άλλοι έχουν την ίδια γνώμη με μένα. Έτσι όπως πάει το μέρος , στη high seazon θα γίνει σαν το Πούκετ (λέμε τώρα).
Βέβαια δικαίωμα του καθενός μπλα-μπλα-μπλα... , αλλά μετά να μην κλαίμε όλοι μαζί. Λίγοι θα φταίνε , όλοι θα την πληρώσουμε. 

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η πατταγια θα καταντησει οπως η πραγα που με το επεσαν με τα μουτρα οι σεξοτουριστες οι τιμες πηγαν 1000% πανω
για αυτο οσο προλαβαινουμε ακομα αλλιως να αρχισουμε να ψαχνουμε νεους προορισμους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η πατταγια θα καταντησει οπως η πραγα που με το επεσαν με τα μουτρα οι σεξοτουριστες οι τιμες πηγαν 1000% πανω
για αυτο οσο προλαβαινουμε ακομα αλλιως να αρχισουμε να ψαχνουμε νεους προορισμους
μα καμια σχεση ρε τυπε,τι συγκρινεις  :S :S :S

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835

Αν τους βρεις να τους πεις και σε μας γιατί λογικές τιμές εγώ σε άλλες χώρες και μέρη δε βρίσκω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Νομιζω πως πρεπει να εξετασετε το ολο θεμα και απο μια αλλη οπτικη γωνια...
Για τη κατασταση που εχει διαμορφωθει,η προσωπικη μου αποψη ειναι πως οι τελευταιοι που φταινε ειναι οι "ανοιχτοχερηδες" φαλανγκ...Και εξηγω..
Ειναι γνωστο πως η πορνεια ευδοκιμει σε χωρες με χαμηλο βιωτικο επιπεδο...Οσο το επιπεδο αυτο παραμενει χαμηλο και με δεδομενη την ανεργια και τους μισθους πεινας,ειναι λογικο ολο και περισσοτερες γυναικες να εξωθουνται στη πορνεια...
Ακομα και οταν υπαρχει μια μικρη ανοδος των αμοιβων,η δημιουργια νεων αναγκων που προσταζει ο συγχρονος τροπος ζωης και η παγκοσμιοποιηση,εκμηδενιζουν τα οφελη..
Οταν ομως ο ρυθμος αναπτυξης ειναι τετοιος που βγαζει απο το τελμα της φτωχιας και της ανεργιας,ολο και μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου,ΤΟΤΕ γινεται η πραγματικη ανατροπη στο σκηνικο...
Συγκρινετε πως ηταν η Ταυλανδη πριν 10-20 χρονια και πως ειναι τωρα...
Πιο παλια,η μονη ισως ελπιδα επιβιωσης για ενα φτωχοκοροτσο του Ισααν ηταν να κατεβει στους σεξοτουριστικους προορισμους και να εκδιδεται,η εναλλακτικα (ΑΝ εβρισκε) να δουλευει σκληρα 12 και παραπανω ωρες την ημερα ως υπαλληλος κι αυτο με ενα μισθο 4-5 χιλιαδες μπατ...Καταλαβαινετε λοιπον οτι ΤΟΤΕ τα 500-1000 μπατ για μια βραδια ηταν ενα πολυ καλο "νυχτοκαματο"...
Τα χρονια ομως περασανε...Η Ταυλανδη μετα τη περιπετεια του ΔΝΤ εχει μπει σε ρυθμους γρηγορης αναπτυξης,με αθρωες επενδυσεις απο το εξωτερικο και δημιουργια νεων θεσεων εργασιας με τη κατακορυφη αναπτυξη του τουρισμου..Η ισχυροποιηση του μπατ εναντι των ξενων νομισματων ειναι μια αποδειξη της αναπτυξης...
Εχει αποδειχτει λοιπον στη παγκοσμια ιστορια πως η ανοδος του βιοτικου επιπεδου μιας χωρας,δημιουργει πληθωριστικες τασεις και αναγκαιο επακολουθο ειναι η αυξηση της χρεωσης των παρεχομενων σεξουαλικων υπηρεσιων...Ποσο μαλλον οταν αυτες οι χωρες,υιοθετουν και σκληρο μοντελο καπιταλισμου...Το παλιο "χιλιαρικο" μπατ λοιπον,εχει γινει πια "διχιλιαρο"...
Εγω δε θα χρησιμοποιησω το παραδειγμα της Πραγας,αλλα ενα πολυ χειροτερο...Τη δεκαετια του 80 στη Ρουμανια επι Τσαουσεσκου,με ενα καλτσον η ενα τζιν γαμουσες...Τωρα οι Ρουμανες θελουν να τους χαρισεις"υπερωκεανειο" για να σου κατσουν...
.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κι όμως , φταίνε και οι σπόνσορες. Επειδή πήγα σε ένα χωριό του Ισάαν (για δυο μέρες) μπορώ να πω ότι η κατάσταση από οικονομικής άποψης ήταν τραγική (χωρίς υπερβολές). Τώρα καλά είναι να μην αρχίσουμε μακροοικονομικές αναλύσεις. Για την ανάπτυξη της πορνείας παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο , όχι μόνο το οικονομικό (θρησκείες , καθεστώτα , αντιλήψεις κλπ). Με αυτή τη λογική στη Μπούρμα (Μυανμάρ) που είναι κατά πολύ φτωχότερη , η πορνεία θα έπρεπε να ανθεί αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Καλά είναι να μην επιταχύνουμε εμείς οι ίδιοι το τέλος. Όπως προανέφερα , πολλές εναλλακτικές σήμερα δεν υπάρχουν δυστυχώς  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom