Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επιστροφη στην βαση λοιπον.αξεχαστο το ταξιδακι,και θα επαναλαμβανεται καθε χρονο,για ενα 2μηνο.για να παρουμε 2μηνη βιζα παμε στην πρεσβεια της ταυλανδης;

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επιστροφη στην βαση λοιπον.αξεχαστο το ταξιδακι,και θα επαναλαμβανεται καθε χρονο,για ενα 2μηνο.για να παρουμε 2μηνη βιζα παμε στην πρεσβεια της ταυλανδης;

Καλώς μας ήρθες πίσω...για να παίρνουμε άλλοι σειρά ε... Τώρα που θα ηρεμήσεις και τα έχεις φρέσκα , κάνε μας ένα αναλυτικό οδηγό όπως και άλλοι εδώ μέσα για πατονγκ... Φαγητό παραλίες και ότι άλλο έκανες εκεί... :tits2: :fuck2: :2on1:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγω ρε παιδια μια φορα 16 χρονων εριξα επτα  :jerking:πιανεται; Απο κει και περα κανα δυο τεσσαρες οταν ημουν αραβωνιασμενος με την γυναικα μου, και μεχρι 2 μετα και πολυ μου ητανε. Περσυ στην Ταυλανδη ημουνα ετοιμος και για τριτο στο Αννυς μεσα σε μια ωρα (και χωρις τεχνολογικη υποστηριξη μαλλιστα) αλλα φοβηθηκα μη με βγαλουν με το φορειο απο εκει μεσα και σταματησα. :zombie:
:2funny: :2funny: :2funny: Ολα πιάνονται το ίδιο αποτέλεσμα έχουν

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και εσύ τα καλοκαίρια δουλεύεις? ρε μήπως να αρχίσω να ψάχνω δουλειά σε κανά νησάκι

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για πανω απο ενα μηνα πας στην πρεσβεια!!!απο εκει και περα εχεις δικαιωμα να καθησεις 3 μηνες συν την τουριστικη που τη δικαιουσαι ουτως η αλλως... ;)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοι  κρατονγκ  χτες  βραδυ  στη
  πατριδα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βαριέμαι απόψε...οι τελευταίες νύχτες αργοπερνάνε πάντα  :headbang:
Ενας καλός τρόπος διαχείρισης των χρημάτων μας είναι να ανοίξουμε λογαριασμό στη Kasikorn Bank.θα μας δώσουν βιβλιάριο καταθέσεων κάρτα  ανάληψης που είναι και πιστωτική VISA αλλά και υγειονομική ασφάλεια της τάξεως των 5000 μπατ.Επίσης Internet Banking.Ετσι μπορούμε από Ελλάδα να ρίχνουμε εμβάσματα στον πράσινο λογαριασμό μας όταν βλέπουμε το μπατ ανεβασμένο τα οποία θα τα εκταμιεύουμε όταν είμαστε κάτω.Πρόπερσι που είχα προλάβει το μπατ στα +50 ανα ευρώ ο βλάκας δεν είχα λογαριασμό ούτε και μυαλό.Ο λογαριασμός ανοίγει εύκολα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το διαβατήριο και μία διεύθυνση διαμονής (ξενοδοχείου δηλαδή).Εγώ τον άνοιξα τον Μάρτιο κάλλιο αργά παρά ποτέ.Το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα που έχει κολλήσει το Μπατ στα 40 κάτι, φορτώνουμε τον λογαριασμό ή το παίζουμε safebox και αναμονή  :think:
Πάντως με αυτή τη διαδικασία γλυτώνουμε το χαράτσι των 150 μπατ σε κάθε ανάληψη από ΑΤΜ που συναλάσσεται με την Ελληνική μας Τράπεζα.
Αντε και η βαλίτσα περιμένει ανυπόμονη από χτες  :idiot:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
φιλε pagtao ειμαι μεταξυ σακου & laptop... δεν παιρνω & πολλα μαζι μου απο ρουχα αλλα τα 5 κουτια των 12 τεμαχιων το καθενα τα εβαλα πρωτα απ'ολα...
Ειναι τυχαιο ?

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
psgtao πιστευω χαραμιζεσαι εδω!!!στην wall street ειναι η θεση σου

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
psgtao πιστευω χαραμιζεσαι εδω!!!στην wall street ειναι η θεση σου
:2funny: :2funny: :2funny:

Εννοείς στην WALKING STREET.... :rockon: :rockon: :rockon:

αλλα τα 5 κουτια των 12 τεμαχιων το καθενα τα εβαλα πρωτα απ'ολα...

5X12=60:20=3  :knockinb: Σωστόοοοοος.... :rockon: :rockon:

Και μη ξεχνάτε τη μίνι Συγκέντρωση Μπουρδελιάρηδων στις 28 Νοέμβρη στα Τραβέλια :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:
Να είστε όλοι εκεί αλλιώς θα βάλω τις φίλες μου τον Μηνά, τον Φώτη και τον Μήτσο να σας  :s&m_1: :s&m_1:  :s&m_1:

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Αντε πάμε δυνατάααααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
pagtao, μην ξεχασεις να ενημερωνεις για τις επιδοσεις σου κατω..

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:

Εννοείς στην WALKING STREET.... :rockon: :rockon: :rockon:

5X12=60:20=3  :knockinb: Σωστόοοοοος.... :rockon: :rockon:

Και μη ξεχνάτε τη μίνι Συγκέντρωση Μπουρδελιάρηδων στις 28 Νοέμβρη στα Τραβέλια :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:
Να είστε όλοι εκεί αλλιώς θα βάλω τις φίλες μου τον Μηνά, τον Φώτη και τον Μήτσο να σας  :s&m_1: :s&m_1:  :s&m_1:

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Αντε πάμε δυνατάααααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αντε Pagtao καλό ταξίδι και καλά  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
εγώ μετράω 38 και σήμερα δια την Πατταγιανή, μπορεί και να σε προλάβω κιόλας  :grin:

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ενας καλός τρόπος διαχείρισης των χρημάτων μας είναι να ανοίξουμε λογαριασμό στη Kasikorn Bank.θα μας δώσουν βιβλιάριο καταθέσεων κάρτα  ανάληψης που είναι και πιστωτική VISA αλλά και υγειονομική ασφάλεια της τάξεως των 5000 μπατ.Επίσης Internet Banking.Ετσι μπορούμε από Ελλάδα να ρίχνουμε εμβάσματα στον πράσινο λογαριασμό μας όταν βλέπουμε το μπατ ανεβασμένο τα οποία θα τα εκταμιεύουμε όταν είμαστε κάτω.Πρόπερσι που είχα προλάβει το μπατ στα +50 ανα ευρώ ο βλάκας δεν είχα λογαριασμό ούτε και μυαλό.Ο λογαριασμός ανοίγει εύκολα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το διαβατήριο και μία διεύθυνση διαμονής (ξενοδοχείου δηλαδή).Εγώ τον άνοιξα τον Μάρτιο κάλλιο αργά παρά ποτέ.Το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα που έχει κολλήσει το Μπατ στα 40 κάτι, φορτώνουμε τον λογαριασμό ή το παίζουμε safebox και αναμονή  :think:
Πάντως με αυτή τη διαδικασία γλυτώνουμε το χαράτσι των 150 μπατ σε κάθε ανάληψη από ΑΤΜ που συναλάσσεται με την Ελληνική μας Τράπεζα.

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
file pame se mia trapeza kanoume katathesi se eyro kai amesa mas dinoun karta gia na pernoume lefta horis kratiseis se baht? gia opoio kserei to kamarga leei?timi?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτο ισχυει οντως ρε παγκ?και πως μας δινουν ετσι χυμα πιστωτικη καρτα?μου φαινεται λιγο δυσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom