jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έλα εσύ και 8α σου φέρω μοντέλα απο τη Μπανγκοκ!αν μου υποσχεθης εσυ και ο Λάκης οτι θα βρώ κατι αναλογο το σκεφτωμαι σοβαρά.
Έλα εσύ και 8α σου φέρω μοντέλα απο τη Μπανγκοκ!αν μου υποσχεθης εσυ και ο Λάκης οτι θα βρώ κατι αναλογο το σκεφτωμαι σοβαρά.
Έλα εσύ και 8α σου φέρω μοντέλα απο τη Μπανγκοκ!
επιστροφη στην βαση λοιπον.αξεχαστο το ταξιδακι,και θα επαναλαμβανεται καθε χρονο,για ενα 2μηνο.για να παρουμε 2μηνη βιζα παμε στην πρεσβεια της ταυλανδης;
Ολα πιάνονται το ίδιο αποτέλεσμα έχουνΕγω ρε παιδια μια φορα 16 χρονων εριξα επτα πιανεται; Απο κει και περα κανα δυο τεσσαρες οταν ημουν αραβωνιασμενος με την γυναικα μου, και μεχρι 2 μετα και πολυ μου ητανε. Περσυ στην Ταυλανδη ημουνα ετοιμος και για τριτο στο Αννυς μεσα σε μια ωρα (και χωρις τεχνολογικη υποστηριξη μαλλιστα) αλλα φοβηθηκα μη με βγαλουν με το φορειο απο εκει μεσα και σταματησα.
Και εσύ τα καλοκαίρια δουλεύεις? ρε μήπως να αρχίσω να ψάχνω δουλειά σε κανά νησάκιεπιστροφη στην βαση λοιπον.αξεχαστο το ταξιδακι,και θα επαναλαμβανεται καθε χρονο,για ενα 2μηνο.για να παρουμε 2μηνη βιζα παμε στην πρεσβεια της ταυλανδης;
να βαζεις στα 1000 ταβανι...μονο αν τρελαινεσαι δωσε παραπανωαπό ότι κατάλαβα στα 1500 το μωρό.κανένα 500 extra λες?
psgtao πιστευω χαραμιζεσαι εδω!!!στην wall street ειναι η θεση σου
αλλα τα 5 κουτια των 12 τεμαχιων το καθενα τα εβαλα πρωτα απ'ολα...
Αντε Pagtao καλό ταξίδι και καλά
Εννοείς στην WALKING STREET....
5X12=60:20=3 Σωστόοοοοος....
Και μη ξεχνάτε τη μίνι Συγκέντρωση Μπουρδελιάρηδων στις 28 Νοέμβρη στα Τραβέλια
Να είστε όλοι εκεί αλλιώς θα βάλω τις φίλες μου τον Μηνά, τον Φώτη και τον Μήτσο να σας
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Αντε πάμε δυνατάααααααααα
Βαριέμαι απόψε...οι τελευταίες νύχτες αργοπερνάνε πάντα
Ενας καλός τρόπος διαχείρισης των χρημάτων μας είναι να ανοίξουμε λογαριασμό στη Kasikorn Bank.θα μας δώσουν βιβλιάριο καταθέσεων κάρτα ανάληψης που είναι και πιστωτική VISA αλλά και υγειονομική ασφάλεια της τάξεως των 5000 μπατ.Επίσης Internet Banking.Ετσι μπορούμε από Ελλάδα να ρίχνουμε εμβάσματα στον πράσινο λογαριασμό μας όταν βλέπουμε το μπατ ανεβασμένο τα οποία θα τα εκταμιεύουμε όταν είμαστε κάτω.Πρόπερσι που είχα προλάβει το μπατ στα +50 ανα ευρώ ο βλάκας δεν είχα λογαριασμό ούτε και μυαλό.Ο λογαριασμός ανοίγει εύκολα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το διαβατήριο και μία διεύθυνση διαμονής (ξενοδοχείου δηλαδή).Εγώ τον άνοιξα τον Μάρτιο κάλλιο αργά παρά ποτέ.Το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα που έχει κολλήσει το Μπατ στα 40 κάτι, φορτώνουμε τον λογαριασμό ή το παίζουμε safebox και αναμονή
Πάντως με αυτή τη διαδικασία γλυτώνουμε το χαράτσι των 150 μπατ σε κάθε ανάληψη από ΑΤΜ που συναλάσσεται με την Ελληνική μας Τράπεζα.
Αντε και η βαλίτσα περιμένει ανυπόμονη από χτες
αυτο ισχυει οντως ρε παγκ?και πως μας δινουν ετσι χυμα πιστωτικη καρτα?μου φαινεται λιγο δυσκολο.Βαριέμαι απόψε...οι τελευταίες νύχτες αργοπερνάνε πάντα
Ενας καλός τρόπος διαχείρισης των χρημάτων μας είναι να ανοίξουμε λογαριασμό στη Kasikorn Bank.θα μας δώσουν βιβλιάριο καταθέσεων κάρτα ανάληψης που είναι και πιστωτική VISA αλλά και υγειονομική ασφάλεια της τάξεως των 5000 μπατ.Επίσης Internet Banking.Ετσι μπορούμε από Ελλάδα να ρίχνουμε εμβάσματα στον πράσινο λογαριασμό μας όταν βλέπουμε το μπατ ανεβασμένο τα οποία θα τα εκταμιεύουμε όταν είμαστε κάτω.Πρόπερσι που είχα προλάβει το μπατ στα +50 ανα ευρώ ο βλάκας δεν είχα λογαριασμό ούτε και μυαλό.Ο λογαριασμός ανοίγει εύκολα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το διαβατήριο και μία διεύθυνση διαμονής (ξενοδοχείου δηλαδή).Εγώ τον άνοιξα τον Μάρτιο κάλλιο αργά παρά ποτέ.Το ερώτημα είναι τι κάνουμε τώρα που έχει κολλήσει το Μπατ στα 40 κάτι, φορτώνουμε τον λογαριασμό ή το παίζουμε safebox και αναμονή
Πάντως με αυτή τη διαδικασία γλυτώνουμε το χαράτσι των 150 μπατ σε κάθε ανάληψη από ΑΤΜ που συναλάσσεται με την Ελληνική μας Τράπεζα.
Αντε και η βαλίτσα περιμένει ανυπόμονη από χτες
Κάρτα ανάλυψης όχι πιστωτική έλεγε ο Pagtaoαυτο ισχυει οντως ρε παγκ?και πως μας δινουν ετσι χυμα πιστωτικη καρτα?μου φαινεται λιγο δυσκολο.
α,γιατι ειπε οτι ειναι και πιστωτικη VISAΚάρτα ανάλυψης όχι πιστωτική έλεγε ο Pagtao