You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
έλα ρε pagtao,λοιπόν σήμερα έχει παλιά πόλη για ποτό?Hallo girls,boys and Katois....
I AM BACK!
Αντε πάμε ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά τα περισσότερα hotels είναι overbooked. H high seazon έχει δυστυχώς πολλά στραβά.
Αν τα παραπάνω περιστατικά είναι πραγματικά πρόκειται για κάποια τρελή και θα τη μαζέψουν πολύ σύντομα. Με τα freelancers βέβαια θέλει παραπάνω προσοχή. Ευτυχώς εμένα δε μου έτυχε ποτέ κάτι στραβό.
Αν τα παραπάνω περιστατικά είναι πραγματικά πρόκειται για κάποια τρελή και θα τη μαζέψουν πολύ σύντομα. Με τα freelancers βέβαια θέλει παραπάνω προσοχή. Ευτυχώς εμένα δε μου έτυχε ποτέ κάτι στραβό.
Hallo girls,boys and Katois....
I AM BACK!
welcome back on board!!!
...σήμερα έχει παλιά πόλη για ποτό?
Καλώς σας βρήκα
Ασε να φύγει το κρύωμα και ο βήχας :S φίλε και μετά κερνάω Παλιά Πόλη ΟΚ?
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλός τον και ας άργησε πλησιάζει ο καιρός σου ε Pag?Hallo girls,boys and Katois....
I AM BACK!
Είδες αν δεν ασχολήσε και το έχεις στην άκρη του μυαλού σου ξεχνιέσαι ποιο εύκολα και το κοντέρ μηδενίζει
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φοβερό τι συμπτώσεις είναι αυτές εκεί που θεωρούσα υπερβολικά τα λεγόμενα του φίλου του Λάκη, μου είπε φιλαράκι τώρα στο τηλέφωνο που του είπε γνωστός και παλιός ταξιδιώτης στην Ταιλάνδη ότι τώρα τελευταία 3 ladyboys την πέσανε σε Ελληνα σε ερημιά στην Παττάγια για να τον ληστέψουν και αν δεν ήξερε καράτε δεν θα γλίτωνε και μάλιστα ότι έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στην Παττάγια και όμως μου φαίνονται κάπως αυτά τι διάολο 3 ταξίδια είχα εκεί και ούτε που έχω τσακωθεί με κανένα (βέβαια δεν προκαλώ κανένα και τίποτα), κάτι κοκορομαχίες να έχω δει στους δρόμους όπως αυτές που βλέπεις στα ελληνικά νησιά
μοναδικη φορα απο το97 που παω ηταν περσυ που ενας σουρομενος-φτιαγμενος την επεσε στο φιλαρακι μου ενω καθωμασταν αμεριμνοι στι λουσιφερ εξω στα σταντακια...ηρθε και τον κλωτσησε στη ψυχρα στο ποδι του και μετα μας κοιτουσε με ενα ηλιθιο χαμογελο...δεν με χαρακτηριζει και τοσο η ψυχραιμια και σηκωθικα να ζητησω το λογο...με προλαβαν τα αλανια του μαγαζιου με τα μαυρα τα πουκαμισακια και τον κανανε ..χωρις λογια...τον φορτωσαν σε ενα περιπολικο και ολα καλα..και ηταν και δικος τους
ανταμοιφθικαν μετα με μια μπουκαλα ουισκι και οποτε μας βλεπανε γινοταν χαλι να περασουμε...αυτα ειναι τα καλυτερα κονε που πρεπει να εχεις σε μια τοσο διεφθαρμενη πολη σαν την πατταγια
ανταμοιφθικαν μετα με μια μπουκαλα ουισκι και οποτε μας βλεπανε γινοταν χαλι να περασουμε...αυτα ειναι τα καλυτερα κονε που πρεπει να εχεις σε μια τοσο διεφθαρμενη πολη σαν την πατταγια
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εσυ να πας πουκετ και ασε το κωλομερο πιο καλα θα περασεις πιστεψε με και ειναι και πιο ασφαλες.πρεπει να μαθουμε αν αληθευει το περιστατικο παιδια και αν ο ροσος πεθανε.
αυτο ξεφευγει απο τα συνηθισμενα...δν εν νομιζω να συμβαινουν καθε μερα
αλλα προσοχη λιγο...
τι να την κανεις την γυναικα για παραπανω απο δυο ωρες;Εγω περιοριζω τις μετακινησεις μου πηγαινοντας σε a go go
ημουνα παντα της λογικης "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε"...Ουτε πολλα-πολλα ειχα με γκομενες,ουτε στις ντισκο "κολλητηλικια",χορο,κερασματα,χαβαλε και ξεφαντωμα μεχρι πρωιας...
εγω παλι προσανατολιζομαι προς τα μασατζιδικα...της Μπανγκοκ εννοειται
που στον τομεα αυτο της ριχνει στ' αφτια της Παταγιας...αβυσσαλεα αποσταση...
γι' αυτο πρωτευουσα και παλι πρωτευουσα που τα εχει ολα εν αφθονια
και μπορεις να την χρησιμοποιησεις σαν ορμητηριο για να κανεις τις βολτες σου εντος και εκτος Ταιλανδης
giorgos241
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μήπως ο Ρώσος ξέχασε να πληρώσει τη Ταΐ-Λαΐντη και για αυτό του έκανε επίθεση?????????????????
Πριν λίγο μιλούσα με Πατάγια και μου είπαν ότι υπάρχουν πολλέσ κοπέλες απο Λάος και Καμπότζη τις ποιες δεν τις ξεχωρίζεις ,απλώς όσες είναι απο Λάος μιλάνε πολύ καλά Αγγλικά.
Εμένα πάντως 60 μέρες που έχω κάτσει Πατάγια δεν μου έτυχε κανάνα παρατράγουδο ,αλλά πρόσεχα κιόλας,και δεν ψαχνώμουνα .Φορτώνεις και πα; στο χοτέλ κατά τις 10 το βράδυ άμα γουστάρεις παίρνεις κανένα
ποτό απο 7-11 και είσαι άρχοντας.Εχεις και το λαπ-τοπ και βάζεις τραγουδάκια και ακούς,θυμάμαι σε μια την είχα υποχρεώσει όλη τη νύχτα να ακούει Ψαραντώνη στο τέλος με παρακάλεσε να το αλλάξω και θα έκανε ότι ήθελα...
Πατάγια και ξερό ψωμί στο κάτω κάτω της γραφής και να πεθάνουμε καλήτερα εκεί παρά εδώ............Ο Θεός θα μας λυπήθει και θα μας αφήσει εκεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πριν λίγο μιλούσα με Πατάγια και μου είπαν ότι υπάρχουν πολλέσ κοπέλες απο Λάος και Καμπότζη τις ποιες δεν τις ξεχωρίζεις ,απλώς όσες είναι απο Λάος μιλάνε πολύ καλά Αγγλικά.
Εμένα πάντως 60 μέρες που έχω κάτσει Πατάγια δεν μου έτυχε κανάνα παρατράγουδο ,αλλά πρόσεχα κιόλας,και δεν ψαχνώμουνα .Φορτώνεις και πα; στο χοτέλ κατά τις 10 το βράδυ άμα γουστάρεις παίρνεις κανένα
ποτό απο 7-11 και είσαι άρχοντας.Εχεις και το λαπ-τοπ και βάζεις τραγουδάκια και ακούς,θυμάμαι σε μια την είχα υποχρεώσει όλη τη νύχτα να ακούει Ψαραντώνη στο τέλος με παρακάλεσε να το αλλάξω και θα έκανε ότι ήθελα...
Πατάγια και ξερό ψωμί στο κάτω κάτω της γραφής και να πεθάνουμε καλήτερα εκεί παρά εδώ............Ο Θεός θα μας λυπήθει και θα μας αφήσει εκεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλώς σας βρήκα
Ασε να φύγει το κρύωμα και ο βήχας :S φίλε και μετά κερνάω Παλιά Πόλη ΟΚ?
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
περιστατικο δικο μου στην παταγια,μου την επεσε ladys ψηλος-η με κοντο μαλλι απο πισω και τραβοντας με απο τον λαιμο μπρος πισω για να μην το καταλαβω ,μου αρπαξε και μου εκοψε την χρυση αλυσιδα με τον σταυρο .Ευτυχως το καταλαβα και μετα απο ενα συντομο κυνηγι τον-την στριμωξα σε εναν τοιχο τον-την επιασα απο τον λαιμο με σηκωμενη την γροθια του αλλου χεριου.Η ταξη αποκατασταθηκε σε περιπου 15 δευτερολεπτα δηλαδη,αφου μου παρεδωσε την αλυσιδα τρομαγμενος-η.Βεβαια δεν τον-την χτυπησα αφου δεν χρειαστηκε....και καλυτερα γιατι μπορει να εμπλεκα
Για το περιστατικο με τον ρωσο εχω να πω τα εξης
-πρωτα να δουμε αν ειναι αληθεια
-ειμαι σιγουρος οτι την κοπελα θα την μαντρωσουν για παααααρα πολυ καιρο μεσα,γιατι απο τον τουρισμο ζουν εκει και θα κανουν τα παντα να τον προστατεψουν
-κι εγω ποτε δεν ειδα καποιο σοβαρο παρατραγουδο εκει
-μπορει ο τυπος να εταξε λαγους με πετραχειλια για να πηδαει τσαμπα και μετα εγινε καπνος....που ξερεις???
-ααα και για να μην λεμε εγληματικοτητα και εγληματικοτητα.Να μην ξεχναμε τις τοσες <αυτοκτονιες> φαλανγκ στην παταγια...με την βοηθεια νεαρων φιλων των κορασιδων...
- Και οπως εχει πει εμπειρος φιλος μου ,που εχει παει ταυλανδη πανω απο 80 φορες <<σπιτι δεν αγορασα ποτε μου εκει γιατι απλουστατα ,αν καποιος και κυριως καποια παρεξηγηθει για καποιον λογο η χωρις λογο μαζι σου ,καλο ειναι να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ που να σε βρει.Κι αν εχεις σπιτι τοτε σιγουρα θα ξερει που βρισκεσαι.....>>
ταδε εφη...
Για το περιστατικο με τον ρωσο εχω να πω τα εξης
-πρωτα να δουμε αν ειναι αληθεια
-ειμαι σιγουρος οτι την κοπελα θα την μαντρωσουν για παααααρα πολυ καιρο μεσα,γιατι απο τον τουρισμο ζουν εκει και θα κανουν τα παντα να τον προστατεψουν
-κι εγω ποτε δεν ειδα καποιο σοβαρο παρατραγουδο εκει
-μπορει ο τυπος να εταξε λαγους με πετραχειλια για να πηδαει τσαμπα και μετα εγινε καπνος....που ξερεις???
-ααα και για να μην λεμε εγληματικοτητα και εγληματικοτητα.Να μην ξεχναμε τις τοσες <αυτοκτονιες> φαλανγκ στην παταγια...με την βοηθεια νεαρων φιλων των κορασιδων...
- Και οπως εχει πει εμπειρος φιλος μου ,που εχει παει ταυλανδη πανω απο 80 φορες <<σπιτι δεν αγορασα ποτε μου εκει γιατι απλουστατα ,αν καποιος και κυριως καποια παρεξηγηθει για καποιον λογο η χωρις λογο μαζι σου ,καλο ειναι να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ που να σε βρει.Κι αν εχεις σπιτι τοτε σιγουρα θα ξερει που βρισκεσαι.....>>
ταδε εφη...
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
master21 τηλ ξέχασες να βάλεις
φεύγεις εσύ φτάνω εγώ! προτιμάς να πέσει σε ξένα χέρια ?