Επισης ο Vonmakoulis ειχε γραψει αυτο
Πάμε λοιπόν. Το Κο-Πανγκαν είναι ένα νησάκι στον κόπλπο της ταϋλάνδης πολύ κοντά στο κο-Σαμούι. Για να πας αν έχεις χρόνο πάρε σιδηρόδρομο μέχρι του Σουρατ-θανί (12 ώρες) και από κεί υπάρχει καραβάκι (3ώρες) ή αν δεν έχεις χρόνο πας με αεροπλάνο μέχρι Κο-Σαμούι και από κεί με καραβάκι (δεν ξέρω ώρες και τιμές).
Το νησί, σε νορμάλ καταστάσεις, δηλ. όταν ΔΕΝ έχει πανσέληνο, είναι πανέμορφο, ή μάλλον ήταν πανέμορφο γιατί πέρσι που πήγα τρόμαξα να το γνωρίσω. Τώρα όπως θα ξέρεις την ημέρα της πανσελήνου κάθε μήνα γίνονται τα περίφημα πάρτυς. Δηλαδή 4-5 μέρες πριν την πανσέληνο το νησί πλυμμυρίζει στην κυριολεξία από τουρίστες, μεταφέρονται και στήνονται μεγάφωνα στην παραλία haad rin nai , και χιλιάδες ταϋλανδοί μικροπωλητές έρχονται για να πουλήσουν την πραμάτειά τους. Φυσικά ακριβαίνουν και οι τιμές , γι' αυτό καλύτερα να έχεις κάνει κράτηση από πριν από κανένα τουριστικό γραφείο στην Μπανκονκ. Δυστυχώς δεν έχω κάτσει σε κανένα πάρτυ, επίτηδες, και λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω μουσικής (δεν μπορώ την τρανς). Πάντως πολλοί πιτσιρικάδες ξένοι που κατά καιρούς έχω γνωρίσει ήταν εκστασιασμένοι.
Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα ναρκωτικά. Κυκλοφορούν αβέρτα. Αυτό καθ΄αυτό δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορεί κατά καιρούς και η αστυνομία και μαζεύει κόσμο. μάλιστα πέρσυ τον φλεβάρη έγινε μεγάλο ντου από την αστυνομία και το λιμενικό και πάνω από 500 άτομα οδηγήθηκαν για τα περαιτέρω. Μιλάω για αστυνομία από άλλα μέρη όχι την τοπική. Αυτοί, βγαίνουν βέβαια και κάνουν ελέγχους, αλλά οι έξοδοί τους είναι ...εισπρακτικού περιεχομένου 2funny.
Έχε πάντως υπόψη σου ότι γυναίκες δεν παίζουν, παρά μόνο κάτι τελειωμένες πουρχονται στην διάρκεια των πάρτυς από άλλα μέρη. Αν και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να βρείς ευρωπαίες ή αμερικάνες (μπλιαχ)τουρίστριες. Dancing Smiley
Προσωπικά είχα περάσει καλά χαζεύοντας τα κοράλια, αλλά τα μαγαζιά με είχαν απογοητεύσει (δεν μάρεσε η μουσική τους) και το φαί δεν ήταν πολύ καλό και προσαρμοσμένο στα δυτικά γούστα (γιαυτό δεν μου άρεσε) με εξαίρεση ένα κάπως απομεμακρυσμένο μπαράκι-ρεστωραντ που λέγεται Outback.
Τα λέμε.
vonmakoulis Cool"