Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ενα παραδειγμα στη παραλια διπλα στο subway υπαρχει το πιο μικρο 7/11 ισως σε ολοκληρη την Ταιλανδη, δεν ειναι παραπανω απο 3χ6 αλλα κανει τρομερη δουλεια, αρα τι λεει αυτο?
Απο ενοικια σε καλο σημειο (π.χ παραλια η second road) που παιζουν οι τιμες?

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καταρχήν καλημερίζω τους ανερχόμενους επιχειρηματίες του εξωτερικου (συμπεριλαμβανομένου και εμένα):2funny: :2funny: :2funny:
5 ώρες κοιμήθηκα και συκώθηκα και βλέπω πως έχει αρχίσει το πάρτυ :2funny:

πάμε λοιπόν για νέα ενημέρωση....
φτιάχνω καφέ και απανέρχομαι, έτσι για να έχουμε σασπένς ;) :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αυτοι οι Ασιατες ειναι γνωστοι τζογαδοροι....γιατι δεν ανοίγουμε ενα μαγαζί με φρουτάκια να :shit: στο τάλαρο?
Εγώ το έχω μπερδέψει αυτό, μία Ταιλανδή στο πρώτο ταξίδι μας είπε ότι απαγορεύεται ο τζόγος στην Ταιλάνδη όταν την ρωτήσαμε για καζίνο στην bkk και μία άλλη μου είπε ότι έχει καζίνο στην Ταιλάνδη και ότι πηγαινε παλιότερα και έπαιζε, αλήθεια τι ισχύει? όχι για επένδυση αλλά αν θέλει κάποιος να πάει να παίξει έτσι πληροφοριακά στο άσχετο

ΥΓ Λόρδε και οι δικές σου πληροφορίες για επενδύσεις στο εξωτερικό και όχι μόνο για Τάι είναι χρήσιμες επειδή φαίνεται το έχεις ψάξει το πράγμα

ΥΓ 2 th69 αναμένουμε με αγωνία :rockon:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Μαγκες σας εχω ιδεα......  :headbang: :headbang:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια νέα ηθοποιούς, η οποία προβληματίζεται από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. Είπε χαρακτηριστικά, "Με όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι "χαλκέντερη". Αυτά που συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους. Πόσο μάλλον εμάς που κάνουμε ένα επάγγελμα, το οποίο απαιτεί να κάνουμε τους άλλους να γελούν. Με στενοχωρεί η κατάσταση, η οποία δεν έχει φτάσει ακόμη το στρώμα μου είναι σε ...

πιο υψηλά, αλλά δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Σκέφτομαι σοβαρά να φύγω από την Ελλάδα... [size=13pt]Να πάω ίσως στο Bora-Bora να πουλώ φέτα![/size]" Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξέφρασε κάτι που όλοι σκέφονται, "Μπορεί δηλαδή να είμαι εγώ αύριο νεκρή;" αναφερόμενοι στους 4 νεκρούς της Marfin στις 5/5/2010.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πάμε λοιπόν..
μία άλλη ιδέα είναι το shop(κιόσκι) in mall.

στα shoping mall συνήθως στον τελευταίο όροφο είναι cinema.
στον προτελευταίο είναι τα φαγητά (μιλάω καθαρά για αυτόν τον όροφο.

τελευταία μου έρευνα στο central plaza Pinklao, που πριν 2-3 μήνες ανακαίνησε τους 2 τελευταίους ορόφους.
παρατήρησα λοιπόν (το παρακολουθούσα από την ανακαίνηση κανα 3μηνο πριν), πως μα το που άνοιξε,
ηδη όλα τα μαγαζιά (τυπόυ φαγητού) ήταν πιασμένα από όλες τις μεγάλες εταιρίες εστιατορίων, fast food, παγωτων κλπ.
στους διαδρόμους άνοιξαν κιόσκια, τα οποία ήταν με άλλα με παγωτά, άλλα με κρέπες, άλλα με καφέδες,
οτιδήποτε έχει να κάνει με στυλ "πάρε - φύγε".

ενοίκιο για κιόσκι 100,000 μπατ / μήνα.

μη σας φένονται πολλά, γιατί...

το που είναι στιμένο το κάθε μαγαζί
(και αυτό έχει να κάνει με οποιαδήποτε επιχείρηση, έιτε κιοσκι σε mall, είτε 7/11, είτε περίπτερο, κλπ)

ο τζίρος του εξαρτάται, από το πόσο κόσμος περπατάει "έξω από την πόρτα σου / λεπτό ".

έκατσα λοιπόν και παρατήρισα (μετά από 2 διαφορετικά 3ωρα σε διαφορετικές ώρες) πως
κατα μέσο όρο εξω από αυτά τα κιόσκια περνάνε 50 άτομα / λεπτό.

κόστος κατασκευής ΄για κιόσκι το πολύ 2,000 ευρώ.
ιδέα έξυπνη χρειάζετε.
υπήσχαν κιόσκια "κοφτήρια". τζίρος ανά πελάτη 50-150 μπατ, αλλά δεν σταματούσαν να πουλάνε.

επάνέρχομαι...

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για τους πιο ψαγμένους (τύπου lordjim) με πείρα στο εξωτερικό,
να πω πως...

πριν κανά 6μηνο αγόρασα ένα ντουλάπι από το ΙΚΕΑ,
είδα λοιπόν πως...
το κουτί από το ντουλάπι(made in sweeden)
τα ράφια (made in spain)
και η μεταλική βάση, τα ποδαράκια εννοώ (made in thailand!!!).

δεν έχασα την ευκαιρία λοιπόν
και αμέσως στο επόμενο ταξίδι μου παρακολούθησα μία έκθεση επίπλων στην BKK (πάντα το κάνω κάθε μήνα που πάω).

ήδη βρίκα εταιρίες (όχι μόνο από την έκθεση) για ποδαράκια καναπέδων.

από φίλους που κατασκευάζουν σαλόνια, περιμένουν να τους φέρω δείγματα.

θελω να πω πως,
το θέμα "πρώτη ύλη", για εισαγωγή, είναι και αυτό μία καλή περίπτωση.

την πάω μακριά τη βαλίτσα...??? :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ροκο πήρες το π.μ. που σου εστειλα???
ρωτάω γιατι δεν μου το δείχνει στα απεσταλέμενα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε μηπως απο "Ταιλανδη sex trip",να αλλαξουμε το ονομα του τοπικ σε "Ταιλανδη business opportunities"? :think:
:grin: :grin: :grin: :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
να πω πως...

είδα λοιπόν πως...
τα ράφια (made in spain)

και αμέσως στο επόμενο ταξίδι μου παρακολούθησα μία έκθεση επίπλων στην BKK (πάντα το κάνω κάθε μήνα που πάω).

θελω να πω πως,

αυτα τα βρισκεις ολα απο κινα τωρα πια. και οσον αφορα το θεμα καλη-κακη ποιοτητα οι κινεζοι ειναι οτι πληρωσεις παιρνεις..

ασε που δεν ειναι εποχη για εισαγωγες στην ελλαδα τωρα. πρεπει να εχεις πελατολογιο στανταρ που πληρωνει ΜΟΝΟ ζεστα μετρητα, αν αρχισουν οι επιταγες, σαν νεος εισαγωγεας, την πατησες..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παντος εχω την εντυπωση οτι αυτοι που θα κινηθουνε γρηγορα ,αυτοι θα ειναι και οι κερδισμενοι, αργα η γρηγορα οι τιμες στα ενοικια και τις μισθωσεις επαγγελματικης στεγης θα ανεβει.
Ακομα και οι επενδυσεις σε Real State ισως σε βαθος χρονου αποφερουν μεγαλα κερδη :think:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θελω να πω πως,

Το πάς μια χαρά....και γω ''πρώτη υλη'' θέλω να φέρω απο κάτω....7 με 8 Ταιλανδάκια,να ανοιξω ενα μαγαζακι με Foot kai Thai massage με τιμη 15 ευρώπουλα την ωρα και να τινάξω την μπάνκα στον αέρα :new_shocked:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πάμε λοιπόν..
μία άλλη ιδέα είναι το shop(κιόσκι) in mall.

στα shoping mall συνήθως στον τελευταίο όροφο είναι cinema.
στον προτελευταίο είναι τα φαγητά (μιλάω καθαρά για αυτόν τον όροφο.

στους διαδρόμους άνοιξαν κιόσκια, τα οποία ήταν με άλλα με παγωτά, άλλα με κρέπες, άλλα με καφέδες,
οτιδήποτε έχει να κάνει με στυλ "πάρε - φύγε".
αυτο ακριβως προσπαθω να εξηγησω σχετικα με τις επενδυσεις χαμηλου ρισκου αλλα νομιζω λιγοι καταλαβαινουν επειδη δεν εχουν δει το σκηνικο
αυτα ειναι τα κιοσκια που μιλουσα πριν
εκει ακριβως κολλανε ολα τα αλλα που ειχα πει πατατοσουβλακια, σοκολατες, σουβλακια, φρουτ-σεικς και οτι αλλη λαλακια τραβαει

ενοίκιο για κιόσκι 100,000 μπατ / μήνα.
δεν ειναι αναγκη να πας στο Σεντραλ Πινκλαο να σου πιασουν τον κωλο
πας σε οποιοδηποτε απο τα εμπορικα κεντρα που ειναι διασπαρτα σε ολα τα μηκη και πλατη της ΒΚΚ και το τραφικ θα ειναι ακριβως το ιδιο οπως στο Σεντραλ αν οχι μεγαλυτερο  ;)  (Big C, The Mall, Tesco, Carrefour ktl)...ολα εχουν "πλατειες" με φαγητο
με 5-15,000 νοικι εχεις καθαρισει

κόστος κατασκευής ΄για κιόσκι το πολύ 2,000 ευρώ.
εδω κολλαει αυτο που λεγαμε για μικρη επενδυση χαμηλου ρισκου
ουτε δικηγορος χρειαζεται ουτε τιποτα
απλα το καταλληλο τιρακ

υπήσχαν κιόσκια "κοφτήρια". τζίρος ανά πελάτη 50-150 μπατ, αλλά δεν σταματούσαν να πουλάνε.
κοντινο φιλικο μου προσωπο εκανε ακριβως ολα τα παραπανω και εδω και μερικους μηνες μηνες καθαριζει κερδος 1000-1500Β την ημερα
τωρα σκεφτεται να ανοιξει και αλλο και να βαλλει υπαλληλο στο πρωτο
ετσι λειτουργουν αυτα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
να πω πως...

είδα λοιπόν πως...
τα ράφια (made in spain)

θελω να πω πως,

ααα με τις εισαγωγες μεγαλο θεμα !!!!

λοιπον .... πολλοι σου πουν τους φερεις πραγματα αλλα κανεις δεν εχει ζεστο χρημα.

ή μπορει του φερεις πρωτη υλη ή καποιο προιον αλλα μετα ή να μην την ξεπουλησει με το τεραστιο ποσοστο κερδους που υπολογιζε ή αν του κατσει να βρει μετα μονος του την ακρη παρακαμπτωντας σε ....

δεν υπαρχουν μπεσα....  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Το πάς μια χαρά....και γω ''πρώτη υλη'' θέλω να φέρω απο κάτω....7 με 8 Ταιλανδάκια,να ανοιξω ενα μαγαζακι με Foot kai Thai massage με τιμη 15 ευρώπουλα την ωρα και να τινάξω την μπάνκα στον αέρα :new_shocked:

αυτη ειναι δικια μου ιδεα !!!!  ;)

ο παλιος προξενος μια ηθελα να φερω και με ειχε αποκαλεσει νταβαντζη ευθεως....  ;)

που να παω να ζητησω και 7 μαζι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αυτοι οι Ασιατες ειναι γνωστοι τζογαδοροι....γιατι δεν ανοίγουμε ενα μαγαζί με φρουτάκια να :shit: στο τάλαρο?

η ταυλανδη ειναι η νουμερο ενα χωρα στον τζογο .... ο οποιος ειναι παρανομος....

δεν θα ηθελα να εχω μια τετοια επιχειρηση παντως εκει κατω.... δεν ειναι ωραιο βγαζεις λεφτα απο την αρρωστεια του αλλου.

να εχεις μια επιχειρηση που θα εβλεπες τους πελατες σου σιγα σιγα ή και γρηγορα γρηγορα να οδηγουνται στην καταστροφη και στην εξαθλιωση τυφλα οδηγημενοι απο μια αρρωστεια που εχουν ....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρε μηπως απο "Ταιλανδη sex trip",να αλλαξουμε το ονομα του τοπικ σε "Ταιλανδη business opportunities"? :think:
:grin: :grin: :grin: :grin:

γιατι να το κανουμε αυτο ? αφου οι περισσοτεροι και τις "επιχειρησεις" τους θα τις γαμησουνε ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω παντως πλακα πλακα .... ετσι για να σοβαρευτουμε και λιγο .... εχω την εξης ιδεα...  :uglystupid: :uglystupid:

να κανω ενα τσιρκο στην ταυλανδη που το νουμερο ενα σοου μεσα θα ειναι "ελλεηνιδες σε απογνωση"  :2funny: :2funny: :2funny: :d-spam: :offtopic:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα βάζουμε στη ζυγαριά και λέμε...

1 μινι μαρκετ 7 / 11... ή με τα ίδια λεφτά 15 κιόσκια σε διάφορα shoping mall???  :think: :think: :think:

σαφώς ξενινάς με ένα κιόσκι και το ένα σου φέρνει το άλλο.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γειτονα για 7/11 μιλαω, γιατι που το περιεργο?
τιποτα περιεργο συναδελφε
οσο περισσοτερο σε κεντρικο σημειο φυσικα τοσο καλυτερα
αλλα εχω παρατηρησει οτι και σε αλλο σημειο να ειναι εχει τον τροπο του το 7/11 να τραβαει σα μαγνητης πελατες
βεβαια δεν ξερω αν αρκει αυτο για να κανεις αποσβεση το κοστος

1 μινι μαρκετ 7 / 11... ή με τα ίδια λεφτά 15 κιόσκια σε διάφορα shoping mall???  :think: :think: :think:
θες να πεις δηλαδη 15 τιρακς? εεε νομιζω τοτε καλυτερα τα 15 κιοσκια    :2funny:

το προβλημα νομιζω ειναι οτι στα εμπορικα με τη μεγαλυτερη κινηση ισως ειναι πιο δυσκολο να βρεις ελευθερο ποστο γιατι τα εχουν ηδη πιασει ολα...η καλυτερη λυση ειναι να βρεις εμπορικο που να χτιζεται και να κλεισεις θεση νωρις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom