Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσα χρονια σου δινει το ονομα? και ποτε γινεται αποσβεση της επενδυσης σε χρονο?

για 8 χρόνια.
ζητάνε... το 20% επί των καθαρών κερδών.
αν είναι σε καλό σημείο (central point)
βάση στατιστικών της εταιρίας, ημερήσιος τζίρος 50,000-60,000 μπατ.
καθαρό κέρδος προιόντων 30%. (όχι μικτό). δεν σημαίνει πως από το 30% σου παίρνει το 20% η εταιρία.
εννοώ 30% καθαρό για τον επιχειρηματία (συμπεριλαμβανομένου το 20% που τους δίνει).
με βάση αυτά που λέω, όποιος μπορεί να καταλάβει, καταλαβαίνει και τον χρόνο απόσβεσης επιχείρησης.
έχει να κάνει καθαρά με το "επιχειρήν"

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πριν μερικες βδομαδες νομιζω ειχες πει 7

καλά εσύ γιατί ξυπνάς τόσο νωρίς???  :idiot: :idiot:    :2funny: :2funny: :2funny:
τι νωρις? 7.54 ειναι νωρις η μηπως ξεχασες την αλλαγη ωρας?!

Οι Ελληνες γαμπροι που κρυβονται? Για να μαζευονται σιγα-σιγα στην πλατεια Συνταγματος οπως τα Γαλλακια στη φωτο σε ενδειξη αλληλεγγυης στη δευτερη πατριδα τους   :grin:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πριν μερικες βδομαδες νομιζω ειχες πει 7
τι νωρις? 7.54 ειναι νωρις η μηπως ξεχασες την αλλαγη ωρας?!

Οι Ελληνες γαμπροι που κρυβονται? Για να μαζευονται σιγα-σιγα στην πλατεια Συνταγματος οπως τα Γαλλακια στη φωτο σε ενδειξη αλληλεγγυης στη δευτερη πατριδα τους   :grin:

δεν το ξέχασα, αλλά λίγο νωρίς δεν είναι 07:55???
αυτό εννοούσα νωρίς.
εμείς τελικά ίσως πρέπει να τα πούμε κάποια στιγμή.
κάθε μήνα είναι BKK.
γύρισα τώρα μόνο και μόνο επειδη είναι η περίοδος που δημοσιεύσω ισολογισμούς.
μόλις τελειώσω 10 Ιουνίου επιστρέφω στα πάτρια εδάφη για κανα τρίμηνο και βλέπουμε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μετά από διαπραγματεύσεις, το έκανα 8.
ααα εχουμε και τετοια? εχασα την υποληψη μου στα 7/11 νομιζα οι κανονες ηταν στανταρντ
αν δεν ειχες εμφανιστει καθολου εσυ και εβαζες το τιρακ να διαπραγματευεται απο την αρχη θα το εκανες 9   :2funny:

δεν το ξέχασα, αλλά λίγο νωρίς δεν είναι 07:55???
αυτό εννοούσα νωρίς.
εμείς τελικά ίσως πρέπει να τα πούμε κάποια στιγμή.
κάθε μήνα είναι BKK.
γύρισα τώρα μόνο και μόνο επειδη είναι η περίοδος που δημοσιεύσω ισολογισμούς.
μόλις τελειώσω 10 Ιουνίου επιστρέφω στα πάτρια εδάφη για κανα τρίμηνο και βλέπουμε.
μηπως υπονοεις οτι τωρα γυρισα απο βολτα?   :knockinb:   :grin:
μετα της 10 ιουνη λοιπον και αν μεινεις ΒΚΚ ενα αξιοπρεπες διαστημα να τα πουμε ευχαριστως
αν παει καλα και το δικο σου μινι-μαρτ λεω να ανοιξω και εγω ενα υπο την καθοδηγηση σου βεβαια   :2funny:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα γειτονα, τι κανεις?
Λοιπον κατα τη γνωμη μου για να ξεκινησεις κατι τετοιο που λετε, παιζει μεγαλο ρολο η τοποθεσια και με τι κοσμο δουλευει.
Εδω Πατταγια π.χ δεν δουλευουν ολα καλα αν εξαιρεσεις τα του Beach road/2nd road/walking street και καποια Jomtien παραλια, τα αλλα σκωτωνουν μυγες.
Ηδη ενα στη Thapraya ο καινουργιος δρομος που συνδεει Πατταγια με τζομτιεν αν και εινια τριων μηνων παει να κλεισει! (χθες ημουν εκει)
Το να λεμε ανοιγουμε και βλεπουμε ειναι λαθος για μενα, το θεμα εινα που?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα γειτονα, τι κανεις?
Λοιπον κατα τη γνωμη μου για να ξεκινησεις κατι τετοιο που λετε, παιζει μεγαλο ρολο η τοποθεσια και με τι κοσμο δουλευει.
Εδω Πατταγια π.χ δεν δουλευουν ολα καλα αν εξαιρεσεις τα του Beach road/2nd road/walking street και καποια Jomtien παραλια, τα αλλα σκωτωνουν μυγες.
Ηδη ενα στη Thapraya ο καινουργιος δρομος που συνδεει Πατταγια με τζομτιεν αν και εινια τριων μηνων παει να κλεισει! (χθες ημουν εκει)
Το να λεμε ανοιγουμε και βλεπουμε ειναι λαθος για μενα, το θεμα εινα που?
Καλημέρα σε αυτό σίγουρα πιστεύω μπορεί να βοηθήσει κάποιος που μένει εκεί είτε tilac είτε κάποιος συναγωνιστής και σίγουρα θα βοηθούσε η μεγάλη παραμονή στην Ταιλάνδη για πάνω από από μήνα, για να έχεις χρόνο να κινηθείς όπως καλή ώρα ο φίλος th69 που έδωσε απίστευτες πληροφορίες και σίγουρα για όποιον άλλο συναγωνιστη θέλει να τολμήσει το μεγάλο βήμα θα χρειαστεί τις συμβουλές του :thumbsup:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Μαγκες οπως ανοιγουν μαγαζια ετσι και κλεινουν, ας το εχετε υπ΄οψιν σας. Θα γνωριζετε βεβαια οτι το του Παυλου εκλεισε.....

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ερωτήσεις
Αυτό με τα 7 χρόνια ισχύει για τα 7/11 και όχι για ένα μίνι-μάρκετ που δεν είναι φρανσάιζ?
και για τα 7/11 μετά τα 7 χρόνια επειδή δεν κατάλαβα τι γίνεται το κλείνεις αναγκαστικά?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μαγκες οπως ανοιγουν μαγαζια ετσι και κλεινουν, ας το εχετε υπ΄οψιν σας. Θα γνωριζετε βεβαια οτι το του Παυλου εκλεισε.....
Αυτό φίλε μου όπως λέμε είναι στα ρίσκα που παίρνει ο καθένας μας, κρίμα για το συμπατριώτη που έκλεισε το μαγαζί του δεν τον ήξερα και μακάρι να βρει την άκρή για να μην γυρίσει εδώ στο κολοχανείο
Ολοι όσοι κάνουνε κίνηση να προσπαθήσουνε να ανοιχτούνε στην Ταιλάνδη στην άκρη του μυαλού τους θα έχουν και την υποψία της αποτυχίας, αναποδιάς πες το όπως θες
και εγώ αν έκανα την κίνηση θα σκεφτόμουνα ότι μπορεί να χάσω τα λεφτά όσα είναι αυτά που θα έβαζα για επένδυση, θέλει αρκετά πράγματα για να πετύχει, καταρχήν τη κατάλληλη γνωριμία τον άνθρωπο εκεί είτε tilac είτε Ταιλανδός είτε συμπατριώτης που θα σου βρει το μέρος με τις περισσότερες όσο είνα δυνατόν πιθανότητες να πιάσει θέλει γατόνι με λίγα λόγια με το κίνδυνο να παρα είναι γατόνι και στο τέλος να σου φάει τα λεφτά (αυτό πάει για τους Ταιλανδούς)
Εδώ πάντος όπως είπα ποιο πριν με 10-30000 μπορείς να κάνεις ελάχιστα πράγματα και φυσικά πάντα με το ρίσκο να μην πιάσει και να τα χάσεις και εδώ (δεν συζητάω για 2-3000 αυτά δεν μπορείς να τα ρίξεις πουθένα μόνο να πας κανά ταξιδάκι στην Τάι και η ζωή συνεχίζεται)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Πολυ σωστα, απαλα βαζω την παραμετρο αυτη γιατι απο οτι διαβασα διεκρινα ενα ενθουσιασμο οτι με λιγα λεφτα θα τακτοποιηθει η ζωη μας σε ενα αγνωστο μερος με πολλες ιδιαιτεροτητες, πολιτικες - θρησκευτικες, εξω απο τα δικα μας γνωστα.
Αραγε οι μεγαλες - μικρες εταιριες δεν εχουν σκεφτει να κανουν αλυσιδες καταστηματων;; Μαλλον ναι αλλα γιατι δεν το κανουν;; Μαλλον δεν μπορουν ή δεν αξιζει. Το να ανοιξεις ενα ''μπακαλικο'' ωστε να δικαιολογεις την υπαρξη σου στην Ται , κατα την ταπεινη μου γνωμη, δεν το χρειαζεσαι.
Εν πασει περιπτωση, οποιος εχει το ''μικροβιο'' απλα κανει το βημα και ειναι υπευθυνος των πραξεων του, εκεινο παντως που ειναι σιγουρο ειναι οτι μεσα απο ενα φορουμ δεν υπαρχει περιπτωση να σου εγγυηθει κανεις την επιτυχια ή την αποτυχια,υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες που μπορει καποιος να μαθει τι και πως και αν μπορει να δουλεψει σε μια ξενη, εκτος ΕΕ, χωρα.

Υ.Γ. Παρεμπιπτοντως ριχτε μια ματια εδω:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
συναδελφε για 7/11 λες? παντως στα 8 χρονια μου εδω δεν εχω δει ουτε ενα να κλεινει αλλα ενταξει δεν με εχει απασχολησει και πολυ σιγουρα θα εχει γινει και αυτο

Ερωτήσεις
Αυτό με τα 7 χρόνια ισχύει για τα 7/11 και όχι για ένα μίνι-μάρκετ που δεν είναι φρανσάιζ?
και για τα 7/11 μετά τα 7 χρόνια επειδή δεν κατάλαβα τι γίνεται το κλείνεις αναγκαστικά?
ναι ισχυει για 7/11 οχι για μινι-μαρτ που εχεις ανοιξει εσυ
δε σου πουλανε το φραντσαιζ, στο νοικιαζουν για 7 χρονια
παντως μινι-μαρτ που να εχεις ανοιξει εσυ πολυ δυσκολα να κανει τον τζιρο του 7/11
μια κατηγορια κατω απο το φαμιλυ-μαρτ ειναι το 108 shop
ειναι ακομη ενα αλλα μου διαφευγει τωρα
ααα τωρα μια κατηγορια πανω απο το 7/11 ειναι το tesco express αλλα μιλαμε για $$$...σιγουρα πιο πολλα απο 7/11 γιατι ειναι μεγαλυτερο

Αραγε οι μεγαλες - μικρες εταιριες δεν εχουν σκεφτει να κανουν αλυσιδες καταστηματων;; Μαλλον ναι αλλα γιατι δεν το κανουν;; Μαλλον δεν μπορουν ή δεν αξιζει.
παρντον? τοσα καταστηματα και κιοσκια αλυσιδες μικρα και μεγαλα δεν εχω δει ουτε καν στις ΗΠΑ
μπες σε ενα μεγαλο εμπορικο της ΒΚΚ και αρχισε και μετρα τα

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
παρντον? τοσα καταστηματα και κιοσκια αλυσιδες μικρα και μεγαλα δεν εχω δει ουτε καν στις ΗΠΑ
μπες σε ενα μεγαλο εμπορικο της ΒΚΚ και αρχισε και μετρα τα

Ακριβως, εκει ναι, οποτε ποσοι μπορουν να ανοιξουν δουλεια σε μεγαλο εμπορικο κεντρο και ποσο θα στοιχισει;;

Τελικα η ουσια ειναι μια, οποιος το σκεφτεται , απλα να το δρομολογησει και μακαρι να το επιτύχει, εκεινο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οι δυσκολιες ενος εγχειρηματος ειναι σχεδον ιδιος σε ολες της χωρες.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ σωστα, απαλα βαζω την παραμετρο αυτη γιατι απο οτι διαβασα διεκρινα ενα ενθουσιασμο οτι με λιγα λεφτα θα τακτοποιηθει η ζωη μας σε ενα αγνωστο μερος με πολλες ιδιαιτεροτητες, πολιτικες - θρησκευτικες, εξω απο τα δικα μας γνωστα.
Αραγε οι μεγαλες - μικρες εταιριες δεν εχουν σκεφτει να κανουν αλυσιδες καταστηματων;; Μαλλον ναι αλλα γιατι δεν το κανουν;; Μαλλον δεν μπορουν ή δεν αξιζει. Το να ανοιξεις ενα ''μπακαλικο'' ωστε να δικαιολογεις την υπαρξη σου στην Ται , κατα την ταπεινη μου γνωμη, δεν το χρειαζεσαι.
Εν πασει περιπτωση, οποιος εχει το ''μικροβιο'' απλα κανει το βημα και ειναι υπευθυνος των πραξεων του, εκεινο παντως που ειναι σιγουρο ειναι οτι μεσα απο ενα φορουμ δεν υπαρχει περιπτωση να σου εγγυηθει κανεις την επιτυχια ή την αποτυχια,υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες που μπορει καποιος να μαθει τι και πως και αν μπορει να δουλεψει σε μια ξενη, εκτος ΕΕ, χωρα.

Υ.Γ. Παρεμπιπτοντως ριχτε μια ματια εδω:

Εννοείτε ότι δεν θα διαβάσεις απλά ένα φόρουμ και θα πας ένα ωραίο πρωινό με τα λεφτάκια σου όσα είναι 10-30-200000 ακόμα και 3 χιλίαρικα (δεν θα ριψοκυνδινέψεις έτσι απλά από την δουλεία σου όποια και να είναι αυτή) να βάλεις, θα το ψάξεις πρώτα και δεν λέω από Ελλάδα εκεί θα το ψάξεις που σημαίνει αρκετό χρόνο εκεί, επαφές, πολύ τρέξιμο περισσότερο από ότι ειναι να ανοίξεις κάτι εδώ γιατί είσαι και σε ξένη χώρα, να έχεις αν γίνεται άνθρωπο εμπιστοσύνης και εννοείτε ότι δεν τα παρουσιάζουμε όλα ρόδινα και ειδυλλιακά για μένα τουλάχιστον δεν είναι απλά προσωπικά όπως είπα αν καταφέρω να μαζέψω κανά φράγκο ίσως και μπορεί να το σκεφτώ ούτος η άλλος εδώ στο μόνο που μπορείς να επενδύσεις με αυτά τα λεφτά 10-15000 είναι αυτόματοι πωλητές και αυτό με ρίσκο αν δεν πιάσει να πάνε στράφι τα λεφτά που θα ρίξεις αλλιώς μια ζωή θα είμαι υπάλληλος με την απόλυση να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου και ξέρωντας ότι ίσως είχα μια ευκαιρία για να κάνω κάτι με όχι πολύ υψηλό κεφάλαιο και την άφησα, δεν θέλω φυσικά να ενθαρίνω κανένα εδώ μέσα πιστεύω τα παιδιά που γράψανε τους κινδύνους του εγχειρήματος αυτού να μας έχουν κόψει τη φόρα όλων εμάς των υποψηφίων μεταναστών αλλά για μένα είναι στη θεωρία όλα αυτά γιατί λείπει κάτι βασικό το χρήμα αν και ίσως έχω χρήμα κάποια στιγμή μπορεί να το σκεφτώ να την κάνω την κίνηση αλλά όλες η πληροφορίες των συναγωνιστών που το έχουν ψάξει το πράμα ή ξέρουν τι παίζει είτε θετικές είτε αρνητικές είναι ευπρόσδεκτες :thumbsup:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Αν και καθήμενος (μπρος στο πληκτρολόγιο  ;) ) ομίλησες ορθώς !!!  :thumbsup: :thumbsup:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πριν αρχισετε να κανετε υπολογισμους για επενδυσεις και αποσβεσεις η γνωμη μου ειναι να αποτανθειτε σε καποιον δικηγορο που ειδικευεται σε διεθνη θεματα εμποριου και εταιρειες στο εξωτερικο και να παρετε καποιες συμβουλες.
Θα δειτε οτι δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα.
Οσο για το ποσοστο του ντοπιου υπαρχει παντα και η εναλλακτικη της εταιρειας σε αλλη χωρα της περιοχης πχ Σιγκαπουρη αλλα εδω μιλαμε για ΧΟΝΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑ.
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα ισως υπαρχω εκει κατω επιχειρηματικα και ξερω 2 πραγματα παραπανω.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γειτονα για 7/11 μιλαω, γιατι που το περιεργο?
Εδω κοντευει να κλεισει η walking street με τετοια κριση (κτυπα ξυλο)!
Εγω δεν αποκαρδιονω τους υποψηφιους Μετεναστες/επενδυτες/επιχηρειματιες, απλως τονιζω οτι τα καλα ποστα για δουλεια ειναι λιγα, γιατι τα εχουν πιασει αλλοι.
Ενα παραδειγμα στη παραλια διπλα στο subway υπαρχει το πιο μικρο 7/11 ισως σε ολοκληρη την Ταιλανδη, δεν ειναι παραπανω απο 3χ6 αλλα κανει τρομερη δουλεια, αρα τι λεει αυτο?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτοι οι Ασιατες ειναι γνωστοι τζογαδοροι....γιατι δεν ανοίγουμε ενα μαγαζί με φρουτάκια να :shit: στο τάλαρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom